سلام عزیزم ، والا فعلا آخرین اخبار خود سایت R همچین چیزی و اعلام نکرده ، گمان کنم همون شایعه باشه و هیچ اتفاقی برای این بازی نیوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم ، والا فعلا آخرین اخبار خود سایت R همچین چیزی و اعلام نکرده ، گمان کنم همون شایعه باشه و هیچ اتفاقی برای این بازی نیوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Updateنقل قول:
As per this support thread on Rockstar Support Forums, the news about GTA V PC cancellation does not seem to hold true. Rockstar support is [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] launch of GTA V for PC in Fall season, this year.
@};-
مگه الکی کنسل بشه , پیش فروش شده نسخه PC. وجود تمام این شایعات , تقصیر راک هست. اگر یه تاریخ رلیز رسمی اعلام کنه این کرم بازی ها متوقف میشه.
حتی تاخیری هم که اعلام شده شایعه هست ، علت این شایعه هم یزگ بودن این بازی هست ، و سایت ها و عواملی که باعث این شایعات میشن میدونن دست روی چه بازی بذارن.
مطمئن هستم این بازی همون پاییز ریلیز میشه.
کلا راک * اونقدر که شایعه درست میکنه بازی درست نمیکنه والا...نقل قول:
الان شایعات خیلی زیاد شده درموردgta v
ودرضمن خبری ازred deadواسه pcنشده؟
من که میگم ( حدس بنده ) پاییز 2014 GTA:V NEXT GEN میاد { شکی هم نداشتم و ندارم مگر این که موقعیت خاصی پیش بیاد بازی رو بخوان جهت پشتیبانی از DX12 بدن بیرون }نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سال 2015 جهت نشاندن ناتی داگ سر جاش نسخه بازسازی شده ی READ DEAD رو برای کنسول نسل جدید و پی سی میده
سال 2016 هم MAX PAYNE 4 : THE RISE OF MAX PAYNE :d
چه شود اگر شود :))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خدا کنه WWE 2K15 برای پی سی هم منتشر بشه یک گرافیک ناب با گیم پلی ناب رو همه پیش بینی کردن رو کنسول های نسل هشت
dlc مربوط به THE ICON STING هم میترکونه یک بخش داستانی زیبا :x
سلام سعید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WWE 2K15 به همراه بازی Bioshock Infinite-Complete Edition برای PC هم میاد
میدونم :d فقط این جور که میگن خبر رسمی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---
راستی در مورد نسخه نسل جدید یا بازسازی شده مترو هم میگن نسخه اولیه اش رو همه پلتفرم ها کلی باگ داره :d چی کار میخواد بکنه ؟ کی میاد برای دانلود ؟
--
رسما اعلام شد خبر منتشر شدن GTA:V در 2015 فیک هست ! :d:x
--
فقط من یه سوال فنی دارم :d بالاخره این بازی GAMING EVOLVED ای ام دی هست یا MEANT TO PLAY انویدیا هست ؟ {منظور: برای کدوم کارت بهینه سازی شده و سازگارترخواهد بود }:d
چون یه سری اعلام شد بازی GAMING EVOLVED هست و احتمال زیادی هست منتل ساپورت باشه و همین طور برای کنسول های نسل جدید چون گرافیکشون GCN هست با ای ام دی
همکاری داشته باشند بازی با کیفیت تری میتونند تحویل بدن و داستان پورت نامناسب GTA:IV برای پی سی هم تکرار نمیشه ، از اون طرف یکی از مسئولین انویدیا تو وبلاگ انویدیا میگه
منتظر بازی های جدید مثل GTA:V و ... باشین و با کارت های ما عالی اجرا کنین و از این حرفا
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی نه تاخیر خورده و نه نسخه pc کنسل شده!!
منتظر یه تجربه ناب باشید..
تعداد ایستگاههای رادیویی بیشتر شده!!
من رو ps3 بازیش کردم اما تمومش نکردم بهترین و زیباترین جاش اونجاست که رعد و برق میزنه خیلی قشنگه..رو ultra برای pc چی میشه خدا میدونه!