تاریخ عرضه GTA V در ماه نوامبر برای تمام پلتفرم ها تایید شده است.
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
تاریخ عرضه GTA V در ماه نوامبر برای تمام پلتفرم ها تایید شده است.
@};-
بسیار هم عالی. دوستان به فکر اورج باشن , هم به خاطر گیمپلی فوق العاده بخش آنلاین , و هم سرورهای با کیفیت راک.
من پارسال این بازی رو روی XboX بازی کردم (در حقیقت فقط برای جی تی ای XboX خریدم)
WD هم بازی خوبی بود خیلی چیزهای جدید داشت
ولی به نظر من WD اصلا در حد GTA V نیست
GTA همیشه بهترین بوده و میمونه;)
...:rose:
فکر کنم قیمتش 175 تومن بود ، ینی میگی برای اولین بار در تاریخ عمرم یه بازی ارنج بخرم ؟ :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمتش بالاست پایین تر نمیاد؟ مثلا صبر کنیم بازی اومد افلاین رو تا اخر بریم بعد بریم سراغ خرید ارنج و انلاین
راهی نیست مستقیما از سایت های خارجی ارزون تر بخریم ؟
ارزون تر که میشه , ولی خب باید چندین ماه منتظر بمونی. چرا می تونی افلاین هم بری و بعد بخری و انلاین بری. ولی خب ### و هزارتا بدختینقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dead rising 3 با حجم 27 گیگ منتشر شد
بازی نچسبی هست ارزش 27 گیگ و نداره : دینقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی فانی هستی و روند نرم و روان تری نسبت به شماره قبلی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زمان عرضه و سیستم مورد نیاز بازی Ryse Son Of Rome برای PC بر رو Steam قرار گرفت.
این بازی تمامی DLC های عرضه شده بروی نسخه Xbox One را شامل می شود و رزولیشن این بازی هم با کیفیت 4K خواهد بود.
بازی در تاریخ 10 اکتبر بر روی Steam عرضه خواهد شد.
Minimum
- Processor: Intel Dual-Core 2.8 GHz/ AMD Dual-Core 3.2 GHz or better
- Memory: 4GB RAM
- Graphics: DirectX 11 graphics card with 1GB video RAM
- DirectX: Version 11
- Hard Drive: 26GB available space
- Sound Card: DirectX compatible Sound Card with latest drivers
Recommended
- Processor: Intel Quad-Core or AMD Octo-Core
- Memory: 8GB RAM
- Graphics: DirectX 11 graphics card with 4GB video RAM
- DirectX: Version 11
- Hard Drive: 26GB available space
- Sound Card: DirectX compatible Sound Card with latest drivers
خیلی باحاله بازیش ، نسخه قبلیش باحال بود خصوصا طریقه ساخت اسلحه و کشتن زامبیها ترسناک/کمدی خوبیهنقل قول:
Thx 4 update