امید جان، لطف کنید عکس رو یکبار دیگه آپلود کنید تو آپلودسنتر سایت
برای من عکس باز نمیشه اصلا!
...
دوستان عزیزم، لطفا سعی کنید کمی مهربانتر با هم برخورد کنید...نظر هر کسی، هر چیزی که باشه محترمه، نباید به دیگران ایراد گرفت، ممنونم @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
امید جان، لطف کنید عکس رو یکبار دیگه آپلود کنید تو آپلودسنتر سایت
برای من عکس باز نمیشه اصلا!
...
دوستان عزیزم، لطفا سعی کنید کمی مهربانتر با هم برخورد کنید...نظر هر کسی، هر چیزی که باشه محترمه، نباید به دیگران ایراد گرفت، ممنونم @};-
دوست عزیز امید رض ، ببین داداش این شوخیا چیز خاصی نیست . . . ولی اصلا جای مناسبی نبود !!! چرا ؟ یکی مثل من طرفدار دو اتیشه سری GTA هست و همین تاخیر هاش منو کلافه کرده حالا
شما یه دفعه این شوخی رو میکنی ، منم لحظه ی اول باورم شد کلا به هم پاشیدم و اعصابم داغون شد . . .
در کل امیدوارم این تاپیک دوباره رونق بگیره و بحث در مورد گیم و دنیای گیمینگ رو با مشارکت همه ی دوستان ادامه بدیم @};-
سلام بله میدونم ولی دم سال تحویل بود خیلی میچسبید ..معذرت میخوام اگه ناراحت شدید ..سالی یه دفعس :dحالا 13بدر موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم امیدوارم این تاپیک دوباره رونق بگیره و بحث در مورد گیم و دنیای گیمینگ رو با مشارکت همه ی دوستان ادامه بدیم ....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود
CD Projekt RED از نقشه بازی The Witcher 3: Wild Hunt رونمایی کرد.
بعلاوه سه اسکرین شات جدید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینطور که عنوان شده مراحل فرعی طراحی بسیار خوبی دارن . مناطق novigrad و no mans landدر مجموع از اسکاریم بزرگتر هستن منطقه no mans land فقط از 25 دهکده کوچکتر تشکیل شده نشون دهنده عظمت وسعت این ابر گیمه
به سختی NPC های تکراری در بازی دیده میشه که واقعا عالیه ایتم ها و معجون های مختلفی در بازی باید بسازید.
خبری از دگمه زنی های تکراری qte در بازی نیست . گفته شده تجهیزات Geralt از شمشیر گرفته تا خنجر و .. کاملا روی بدنش مشخصه و اینجوری نیست که کرکتر چندین صلاح مختلف حمل کنه بدون اینکه دیده بشه حتی ریش geralt به مرور زمان رشد میکنه
از نکات دیگر بازی باید گفت
در هر منطقه از بازی موجودات متفاوتی دیده میشه که هر گونه نوع حرکت و رفتار کاملا متفاوتی از نظر جا مکان و شرایط اقلیمی خواهند داشت
مثلا گاهی خرسها مشغول ماهی گیری هستن و گرگها در دسته های گروهی حمله میکنن و موجودات خطرناکی در غار ها پنهان هستن که در ساعات خاص فعالیت خودشون اغاز و از غارها بیرون میان
سطح level حیوانات با بازیکن بالا نمیره (که از نظر من بسیار خوب و طبیعیه ) در هر منطقه از بازی همیشه چیز خطرناکی انتظار شمارو میکشه
سیستم اب هوایی بازی کاملا پویا و تاثیر مستقیم در اتمسفر گیم پلی بازی داره مثلا زمانی که هوا طوفانیه نباید داخل اب برید چراکه کنترل شخصیت یا قایق در این وضعیت بسیار دشواره و...
متا 95 به بالا برای این ابر گیم PC Style پیشبینی میکنم .
گفته شده لذت بازی با موس کیبورد بطرز حیرت اوری عالیه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیدوارم بهترین بازی سال بشه .
@};-@};-
عناوین مختلف دارن یکی یکی تاخیر میخورن اما خوشبختانه بازی Batman: Arkham Knight که برای دوم تاخیر خورده، فقط سه هفته و نه چند ماه، گیمرها رو معطل میکنه...
تاریخ قبلی عرضه ی بازی، 2 ژوئن بوده و حالا قراره این بازی، در تاریخ 23 ژوئن عرضه بشه..تاریخ عرضه ی رسمی که اولین بار نیز اعلام شد، اواخر سال 2014 بوده..
همه شرکت ها مثل بووووووووووووق ترسیدن که یک وقت بازیشون کم فروش نکنه. پشت هم تاخیر.
Unearthed: Trail of Ibn Battuta
با موتور گرافیکی Unity هم ساخته شده !!!! :))
Your country is blocked due to the U.S. Government restrictions :|
بجز اون خلاقیت های دیگه ای هم دارن :))=))
احتمال پشتیبانی ویچر 3 از DX12 در اینده !
دوستان پیشنهاد میکنم در مسابقه ای که در سایت guru3d برگزار میشه شانستون رو امتحان کنین . . .
( خواستم تو قسمت اطلاعیه های انجمن بزارم بی خیال شدم ، جایزه برای گیمراست پس خبرش هم تو بحث گیم باشه ! )
خوب شما باید تو این تاپیک ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) جمله ی “I want to use FreeSync Technology because…” رو کامل کنین
جایزه ی مسابقه مانیتور فوق العاده ی BenQ XL2730Z 27" FREESYNC 144Hz هست !!!! ( تو امازون قیمتش 760$ هست ! )
پس اکر مایل هستین شانستون رو امتحان کنین