خوش به حال کنسول فن ها که اینقدر حس های سینمایی میتونن تجربه کنن
1080/30FP
720/30FP
دو فاکتور مهم برای سینمایی شدن بازی=))
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش به حال کنسول فن ها که اینقدر حس های سینمایی میتونن تجربه کنن
1080/30FP
720/30FP
دو فاکتور مهم برای سینمایی شدن بازی=))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Developer: Obsidian Entertainment
Platforms: Microsoft Windows, GNU/Linux, Mac OS
Publishers: Obsidian Entertainment, Paradox Interactive
Designers: Josh Sawyer, Tim Cain
نمرات بازی Pillars Of Eternity
کسب متا عالی 92 از مجموع 20 نقد ( نمرات جدید اضافه خواهند شد )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 100
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 95
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 95
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 94
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 93
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 93
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 92
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 92
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 91
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 90
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 90
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 85
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 80
@};-
gta v
....................
14روز مانده تاانتشارش ......اصلا اروم وقرارندارم حتی ثانیه ای;)چقدرتواین الودگی هوا تاثیر داره :d:d:d:d:d
دلم لک زده برا کشتارملت ...اذیت ....ماجراجویی .....بهم ریختن شهر
به به ..گفتم یه روز طلایی میاد توبهار خیلی میچسبه :d
..............................
خدامیدونه پشت این 14روز چه نقشه ای دارن براکنسل شدن بازی میکشن :|تاحالا 5تن نسخه کنسولی فروش کردن ...بازی هاشون به سومالی وکره شمالی هم کشیده .......دیگه چقدرواقعا؟
هرچی فکرمیکنم این بازی به اون غولی رو gt9800چجوری بالامیاره !نسخه iv که بازور بالامیومد!:-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا من دوست دارم مثل یک جنتلمن باشم و کلا بچه مثبت باشم :دی
و مثل زندگی واقعی پشت چراغ قرمز وایسم بعد یکی بد رانندگی میکنه بوق بزنم ، بعد پیاده بشم وسط خیابون دعوا کنیم ، بعد پلیس میاد الفرار =))
چه کاریه شهر رو بهم بریزیم ؟!! :-? من وقتی چند بار GTA : VICE CITY و GTA : SA و GTA : IV و GTA : EPISODES FROM LIBERTY CITY رو تا اخر رفتم اون وقت دیگه حوصلم سر میرفت با RPG میافتادم به جون مردم :d بعد با پلیس ها میجنگیدم و پنج ستاره میشدم و یک جنگی به پا میشد ، از هوا و زمین و دریا حمله میکنند :d
GTA:V هم این قدر وسعت داره و طبیعی کار شده ادم تا دل روده ی بازی رو بیرون نریزه بی خیال زندگی واقعی میشه :d
این روز های باقی مونده هم سخت میگذره ولی . . . میگذره !
به احتمال زیاد بازی خیلی وقت طول میکشه کر.ک بشه پس همگی نسخه اورج بخریم و انلاین با هم تیم تشکیل بدیم و با هم سرقت های زیادی مثل سرقت از یک بقالی :دی و یا از بانک و . . . و حتی دزدین هواپیما جنگی از دو.لت انجام بدیم . . . :d
با هم بریم برای سرقت از بانک !! مثلا عطا میره ماشین رو اتیش میکنه من رو پشت بام ساختمان روبرویی به عنوان تک تیرانداز مستقر میشم و وحید با دوستان دیگه میره تو بانک تا گاو صندوق رو خالی کنند و . . . . :d:d
بالاخره روز های خوب برای PC GAMER ها هم میاد :)
یه سری عکس هم ببینین جالبه . . . بهترین عکس های گرفته شده در PS4
{ و اگر اشتباه نکنم } مپ LOS SANTOS از بخش های مختلف امریکا ساخته شده . . . مقایسه ی GTA:V VS REALITY هم فوق العاده هست !!
سعید جون چیز دیگه نمیخوای ؟ :d تو رو ساختمون روبرویی لم میدی منو عطا بریم زحمتشو بکشیم ؟ تعارف نکن میخوای یه ماشین لوکس تیونینگ شده بزاریم تو گاراژ خونت گاو صندوقو خالی کنیم دو میلونم بریزیم به حسابت :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا منو عطا تورو بزور سوار هواپیما میکنیم تو ارتفاع پرتت میکنیم پایین بخوری زمین از فرق به دو قسمت مساوی تقسیم بشی :d امیدم حواسش هست فرار نکنی:d
چند تا مود طراحی کنن اکثر ماشین های روز دنیا رو به بازی اضافه کنن Pininfarina 458 فول لایسنس و.. یه مود enb بزنم تنگ بازی بعدش فقط تو خیابونا قدم بزنم بسه چیز دیگه نمیخوام :d بعدش میریم سراغ بقیه مودها تا 5 سال اینده بیمه هستیم
مود Ninja Turtles جالب میشه
فعلا این دو هفته باقی مونده رو باید با بازیهای دیگه سپری کرد Assassins Creed Rogue تازه شروع کردم بعدش میرم تو کار Ori and the Blind Forest و بعد اون تازه Pillars Of Eternity شروع میشه
چیزی که زیاده بازی نگران نباشید@};-
تو این یک ماه اخیر ، باور کن هیچ بازی دیگه ای بهم نچسبیده این dying light به نظرم ضعیف بود یه خرده بردم بی خیال شدم . . . فقط shadow of mordor بازی کردم ، اوایل خوشم نیومد ولی کم کم خوب شد ولی اینم تا اخر نرفتم :d .نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نکن همچین گناه دارم . . . =))
نه اخه من تک تیرانداز خیلی خوبی هستم بهم اعتماد کنین نمیزارم شعاع یک کیلومتری تون کسی رد بشه ! I Got Your Back Niga :> . . .
و اصلا کلاس کارم میاد پایین برم پول بدزم و تو گونی کنم !! شما وردارین سهم من رو هم به حسابم بریزین :))
یه کلیپ GTA ONLINE دیدم دو نفر با هم سوار یه موتور میشن بعد میرن برای سرقت از یه مغازه تو نواحی جنگلی هم بود . . . بعد از سرقت که پول رو دزدین . . . یکی موتور رو میبره یکی هم تیر اندازی میکنه . . . خیلی جالب بود یارو موتور رو با سر برد توی دره =)) ببینم ما رو تو دره میندازی یا نه :d
یکی کلیپ دیگه هم بود LOS SANTOS کلی برف اومده بود یارو اومد پلیس رو هل داد ، پلیس هم وسط خیابون لیز میخوره میره زیر ماشین بعد مردم جمع میشن عکس میگیرن !! بعد راننده داره ناله میکنه !!
لامصب خیلی خفنه این GTA ONLINE
به امید خدا به اتفاق همه ی دوستان بتونیم بازی رو انلاین هم انجام بدیم . . .
اقاوحید پاش برسه باماشین گربه زیربگیریم ودربریم :dبه قول اقا سعید مثبت بازی دربیاریم ..فعلا جو gta v اجازه نمیده هیچ کدوم ازاینارو بازی کنیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط برف بازی یا درگیری با فضایی ها یا دوچرخه سواری کیف میده اونایه دیگه حال نمیده............
13روز مانده تا انتشار
روز انتشار:24فروردین 1394
...............................................
ایا داستان انتشار رو pc حقیقت پیدامیکند؟؟؟؟ ایا pc وایا gta v بهم میرسن ؟ ایا gta v بویه کیفیت راخواهدچشید؟ وایاgta v رو pc معنیه قدرت راخواهدفهمید؟ایا طلسم 30فریم و25فریم خواهدشکست؟
جواب این سوال ها 13روز دیگر است بازی که 3سال تاخیرخورد و حالا ارزششو پیدا کرد که رو pc قراربگیره .. بازی شبیه فیلم واقعی .. زنده و پر از Object که فقط وفقط رو pc نظیرش دیده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این قدر جزئیات داره "فقط برف بازی یا درگیری با فضایی ها یا دوچرخه سواری کیف میده اونایه دیگه حال نمیده..........." رو یادت میره :dنقل قول:
نه دیگه امید جان این قدر بد بین نباش !! یکی از خرده فروش ها گفته بود که راک استار بهمون گفته این دفعه دیگه بازی رو میدیم !!! و تریلر هم گفتن هفته ی بعد میدیم پس دیگه انتظار داری
راک استار بیاد بگه خداوکیلی این دفعه بازی رو میدیم :d
اون سیستم رکورد که میگفتن برای ساختن فیلم سینمایی در بازی هست هم باید دنیایی باشه . . .
ولی اول افلاین . . . بعد هم انلاین . . . . این HEITS هم میگن خیلی خیلی خفنه ولی خیلی هم سخته و باید واقعا GTA GAMER باشی تا بتونی مراحلش رو ببری !!
بعد از این همه وقت انتظار حرف های خوب و پر از امید بزن ، امید جان :دی :d
---
ولی خازج از بحث شما من میگم بازی یکی دو ماهی طول میکشه کر.ک بشه شایدم بیشتر
بازی که در 24 ساعت اول اومدنش 800 میلیون دلار فروخته و کالا بی سابقه هست چنین چیزی در صنعت سرگرمی ( بازی / فیلم سینمایی ) راک استار نمیاد یه قفل الکی بزاره یکی روزه کر.ک بشه !!
THE WAIT IS OVER
PCMASTERRACE#
This Thursday April 2 at 10am ET (7am PT / 3pm BST), look for a special Grand Theft Auto V PC 60 Frames-Per-Second Trailer to debut exclusively here at [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
For the best viewing experience, please make sure to watch on the most recent generation device and/or browser.