این سیستم مورد نیاز رسمی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
این سیستم مورد نیاز رسمی نیست
در این سایت کلا اطلاعات فیک هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیستم رسمی برای اجرای بازی و خود UBISOFT باید اعلام کنه.
تنها بازی از UBISOFT هست که سنگین هست اما مشکل دار نیست سری های FC و من ندیدم زیاد اذیت کنه
هیییی فرشاد جان اولین باری که گرافیک سیستمم رو عوض کردم بخاطر far cry 1 بود گرافیکم ati 7000-64 MB بود که با یهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
geforce fx 5200 128MB
عوضش کردم تا تونستم بازیش کنم سال 1383 بود فکر کنم
من geforce fx 5200 128MB رو هنوز تو خرت و پرت هام دارم :d رو GTA:SA لگ فراوان داشت ، یک قدم رو میشد توی 10-15 ثانیه بر میداشت :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مجبور شدم عوض کنم کارت رو ( یادم نیست چی گرفتم به جاش ولی 256mb بودش }
هنوز هم gta:sa و gta:iv رو دارم رو سیستم =)) نگام رو gta:sa میافته دلم خون میشه با چه بدبختی بازی میکردم :d
نسخه دموی Fifa15 منتشر شده، ظاهرا تو این نسخه فقط 8 تا تیم وجود دارن! به هر حال برای تست گرافیک و گیم پلی کافیه :d
دوستان هر کی امتحان کرد ما رو هم در جریان بذاره.
من دیروز تستش کردم..بازی که کاملا از لحاظ گرافیکی و هوش مصنوعی نسل بعدی هست..گیم پلی فیفا هم که هیچوقت بد نیست اینجا هم عالی بود..نقل قول:
دوستان در مورد سایت game-debate هم یه نکته اضافه کنم
اگر دقت کنید به جای recommended نوشته predicted ، یعنی پیش بینی شده....اینایی رو که اینطوری نوشته خودشون نوشتن و رسمی نیست و اونایی که پیشنهاد شده هست، بعد از اینکه سیستم مورد نیاز بازی منتشر میشه، تغییرش میدن
من قبلا تو یه انجمن گیم، سیستم مورد نیاز بازی ها رو از این سایت می نوشتم و روزی 20 بار سیستم ها رو نگاه میکردم که این موضوع رو متوجه شدم...
....
پس باید watch dogs رو از اول دانلود کنم :|
دوستان عزیز خرده نگیرن به من، بازی ارجینال ندیده هستم :)
دوستان یه خبر جدید از GTA:V ترجمه کردم و داشتم تو بخش اخبار ارسال میکردم
وقتی ارسال کردم پیام اومد مجددا وارد شوید ، وقتی وارد شدم نوشت پرونده در دست رس نیست ! و همچی پرید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی طبق صحبت های کسایی که در کنفرانس GAMESTOP بودن پیشرفت باور نکردنی داشته
و با توجه به همکاری *R و AMD رو کنسول PS4 هم کیفیت بسیار خوبی نمایش داده شده
update ---
طبق خبری که دوستان تو بخش اخبار گزاشتن نسخه پی سی تا 2015 تاخیر خورد تا dx12 هم پشتیبانی کنه . . .
:mad::mad:یعنیییییییی این راکستار ح...رومی از خیر سود رو کنسولها نمیگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط "Mohamad" [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوماه تاخیر خودش باعث میشه برم نسخه ps4 شو بگیرم
انتظار برایه gta خیلی لذت داره تا بازی هایه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و عاشقان gta صبرمیکنن تااون بازی عجایب وارد بشه تاخیرش بهتراز بازیشه این لذت بازی توpcاونم این gtaباگرافیک بالا لذتش بالاهست موقعی که تنضیماته گرافیکیشوخودت عوض میکنی کنسول مثل یک جسم بیروحه ونسخه هایه بازیش هم بیروحند ولی کامپیوتر روح داره ومیشه حس کنی عوضش کنی اونجوری که میخوای
همین کنسول هاباعث شدن تانسخه pc اعجاب انگیز بشه بازیه gta v
همه منتظر نسخه pcهستن چه 100سال چه200ساله دیگه
بالاخره یک روزطلایی میاد pcرومیترکونه وکنسول وبازی هایه دیگرو به بادکتک میگیره:d
شاید اخرینgtaبررویه کنسول هایه نسل 7هستش که زودتربرایه اوناتولیدشد که غم نگیرن مردم
بخواطر دایرکس 12