سلامی دوباره عزیزم...والا از UN3 تاحالا خیری ندیدیم ، به غیر از سنگینی بی خود این موتور گرافیکی ، نمونه اون توی بازی Spilnter Cell و Bioshock .... اصلا سنگینی بازی قابل قبول نیست....بازی Sniper GW هم کار تیم طراحی خود CRYTEC نبود خودت هم بهش اشاره کردی..خوب UN4 یا همون UN3 مثل اندروید OPEN هست همه ازش استفاده کنن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما من به شخصه هنوز موتور گرافیکی به قدرت CRYENGINE ندیدم....منتظر بازی HOMEFRONT2 هستیم تا با CRYENGINE ...بتونه CRY کارت های گرافیکی و در بیاره...
اما خوب من در گفته های خودم شکایتی از این موتور گرافیکی نکردم ، اما این مطلب و باید عرض کنم که پشت پرده این موتور گرافیکی ( بیس اصلی این انجین) چندین گزینه مهم وجود دارد.
Unreal Animation
Cascade
Dynamic Destruction
Real World Physics
Unreal Rendering System
Artificial Intelligence
این 6 تکنیک بیس اصلی این موتور گرافیکی هستند که اگر در نسل آینده و حاضر از این موتور گرافیکی بیشتر استفاده شود از بازی هایی با پشتیبانی PHYSX انویدیا روبرو خواهیم شد.
تکنیک های بارون ، تغییرات آبو هوایی و طبیعی بودن اونها ، موشن و طراحی و حرکت کاراکترهای بازی ها ، به همراه فیزیک انویدیا APEX برای حرکت لباسها و طبیعی جلوه کردن آنها ، گرد و غبار و دیگر مورادی که همگی با فیزیک انویدیا آشنا هستیم ( البته این قسمت مربوط به ساپورت کردن انویدیا برای این موتور گرافیکی هست ) در کل این انجین قابلیت کامل استفاده از فیزیک انویدیا را دارد. اما تنها موردی که این موتور گرافیکی را سنگین جلوه میدهد Unreal Rendering System هست که بسیار بر کارت گرافیک سنگینی خواهد کرد.
گزینه آخر هم باز بر می گردد به هوش مصنوعی این موتور گرافیکی که آبجکتها بازی را نسبت به کاراکتر و حرکت کاراکتر در بازی را بسیار واقعی جلوه میدهد..البته تمامی این موراد
در نسخه UN4 تماشایی تر خواهد شد.
لازم به ذکر هست بهترین انجین گرافیکی در سال 2013 همین انجین UN هست که انتخاب شده.
با تشکر ازدوستان عزیزم@};-