با سلام
کاربران عزیز می توانند سوالات خودشون در مورد سایت و انجمن رو در این تاپیک مطرح کنند
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کاربران عزیز می توانند سوالات خودشون در مورد سایت و انجمن رو در این تاپیک مطرح کنند
با تشکر
سلام من یه تاپیک فیلم و عکس ماشین در قسمت گفتگوی آزاد زدم ولی پاک شد دلیلش چی هست؟
سلام
بنا بر این هست که نو انجمن گفت و گوی آزاد فقط مدیر مربوطه امکان تاپیک زدن داشته باشه که هنوز مدیرش انتخاب نشده و تنظیمانش هم انجام نشده بود.
کلا قصد نداریم به مسائل غیر مرتبط بپردازیم و انجمن گفت و گوی آزاد صرفا برای گفت و گو و آشنایی ما بین اعضا در نظر گرفته شده.
با تشکر
چرا كل انجمن نميشه هيچ تاپيكي زد؟پس اسم اين بخش رو عوض كنيد تا كاربران به اشتباه نيافتن به جاي گفتگوي آزاد بزاريد گفتگوي اعضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام امید جان خوش اومدید
همونطور که تو تاپیک دیگه اشاره کردم کاربران تازه وارد توانایی ارسال تاپیک و پیام خصوص رو ندارند. بعد از ارسال 5 پست توسط کاربر این مجوزها خودکار برای اون کاربر صادر میشه. البته من برای برخی کاربران این مورد رو فعال کردم و برای شما هم همینکار رو خواهم کرد.
با تشکر
با سلام
سایز آواتار آپلود شده میشه 60x60 پیکسل یا همین آواتار دوست عزیزمون [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سایز عکس شده 60x38 پیکسل
:D
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط varand_ic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سایز آواتار شما بعد از ارسال 5 پست به روال عادی برمی گرده، درواقع محدودیت حجم آواتار صرفا برای اعضای جدید هست :)
سلام و عرض ادب
این مشکل رو بنده در شمارش پست ها دیدم میخواستم بدونم انجمنی هستش که تاپیکی هستش که پستش شمرده نشه چه بشه و چه نشه این چرا این طوریه ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مهدی جان اون آمار مربوط به تعداد تاپیک های ایجاد شده هست.نقل قول:
انجمنی که تعداد پست های اون محاسبه نشه نداریم فعلا.
درود و سپاس بی کران
آقا چجوری میتونم پیغام بازدید کننده بذارم :confused::mad:
فروم جدیده معده تعجب کرده از این تغییرات :دی
=====================================
این شکلکها رو هم افزایش بدید ممنون میشم !!! ( وگرنه از شکلکهای خارجی استفاده میکنم ! دی )
کاراکتر امضا هم مناسبه - البته کمترش نکنید که خودتون میدونید کاراکتر متنی هیچ فضایی از رم سرور اشغال نمیکنه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط unique [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مشخصات هر شخص که وارد میشید برای ارسال پیام به تب دوم (پیام بازدید کننده) برید .:o
مسعود جان اون محدودیتی است که کاربران تازه وارد دارند و با گذشت 48 ساعت و بالا رفتن تعداد پست ها(5 تا ؛ البته اگر پژمان جان تغیرش نداده باشن) خود به خود از بین میره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط unique [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با احترام
با عرض سلام به همه مدیران عزیز هات اورکلاک که لطف کردند دوباره این سایت بزرگ رو برپا داشتند.
می خواستم بپرسم اینکه کلا بخش بازارچه رو حذف کردید و دیگه نمی ذارید؟
سلام به شما آقا محمد جواد عزیز ، هم اسمی خودم :d .نقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدیران محترم که قبلآ فرمودن فعلآ قصد برپایی بازارچه رو ندارن برایه اینکه سایت منحرف نشه .
به نظر من اصلآ بخش بازارچه بر پا نشه خیلی بهتره ، چون باعث میشه که سایت خیلی از مسیر اصلیش منحرف بشه ، مثل سایت قبلی که این دمه آخری ها همش شده بود خرید و فروش ، وقتی ارسال هایه جدید رو می زدم ، خرید فلان ، فروش فلان و ... ، اعصابم بهم میریخت :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلامی مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید عرض کنم که خوشبختانه/متاسفانه بازارچه برای فروم در کار نخواهد بود
طبق صحبت های اولیه، تاپیک هایی که به موضوع سخت افزار و خصوصاً هنر اورکلاکینگ مرتبط نباشد استارت نخواهد خورد
این تاپیک ها شامل بخش بازارچه هم می شود.
تاپیک مربوط به خرید و فروش هم موجوده، ولی ارسال کننده پست در آن باید حد اقل متنی در مورد کلای خود برای توضیح به عموم قرار دهد.
با تشکر
سعید:دی
کتابی حرفیدن سخته ها!! :دی
والا من کلامخالف هستم این بخش اصلاصلاح نیست زده بشه چرا!!!؟
چون عزیزان تویکی ازفروم های سایت دیگه میخوندم کپ کردم مبنی براین که جنس های خراب ردوبدل و سرصداش بعدمعامله درمیومدپس این نشون میده هنوزصداقت تو گفتارنداریم براهمینه الان به چنین وضعی افتادیم!:eek:
بله ، بعضا موارد اینچنینی در دیگر فروم ها دیده شده که این نه تنها باعث تخریب جو اعتماد مجازی میشه ؛ بلکه به شدت به اعتبار کلی یک سایت هم ضربه میزنه . از همین رو بازارچه به اون سبکی که در سایت های دیگه مثل پی.تی وجود داره درکار نخواهد بود و اگر هم قرار بر انجام معامله ای محدود باشه اولا در چهار چوب قوانین به خصوص همین سایت و فقط بین اعضا خود سایت خواهد بود و فعالیت های تبلیغی و تجاری و ... که از مبحث سایت دور هستند اجرایی نخواهند شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که البته همون مورد هم متعلق به اینده و زمانی که سایت در زمینه های مختلف به جایگاه مورد توجه رسیده باشه وگرنه این مورد اصلا در حال حاضر در دستور کار قرار نداره .
با احترام
صحیح است>کاملاموافقم و خیلی ممنون چون این مواردروخودم لمس کرده و دیدم میگم والابله میشه باصداقت و درستی یک معامله سالم که برای هردوطرف مفیدواقع شه انجام بشه:)
ایشالاکه موفق شین درراهی که قدم گذاشتین:):)
سلام
یه سوال اقامن توبخش گیم ها مضوعی روبه عنوان دانلودpes2013 زدم نوشت بعدتاییدمدیران ایجادمیشه تاپیک:|
یعنی چی!تاالانم که هنوزنیومده...!:(
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز ایجاد تاپیک و نمایش عمومی اون در بخش گیم منوط به هماهنگی با مدیر اون بخش و تایید شدن تاپیک مربوطه هست . این مورد فعلا قرار داده شده تا از ایجاد تاپیک هایی که به بازی های کنسول و نقد و ... میپردازند جلوگیری بشه .
درباره تاپیک های دانلود بازی هم چندین بار قبلا توضیح داده شده که بنا به دلایلی فعلا ایجاد تاپیک دانلود در دستور کار بخش گیم نیست و در اینده یک تاپیک جامع و البته حائز شرایط لازم ؛ راه اندازی خواهد شد .
با احترام
خیلی هم عالی باشه هرطورصلاحه!
ولی خوب یه مطلب مفیدودانلودتمیزی هست که قرارداده میشه که همه استفاده کنندولی خوب حالاکه این طوریه اصلانمیزاریم!:(
میخواستم بدونم بخش خرید و فروش دوباره راه میفته؟
سلامنقل قول:
برنامه این نیست که اصلا تاپیک دانلود گیم راه اندازی نشه ؛ بلکه سعی بر این هست که اون تاپیک با بهترین برنامه ممکن استارت بخوره و کاملا هماهنگ با روند بخش گیم باشه .
دوست عزیز این بخش از اول وجود نداشته و درباره اون هم در پست 17 همین تاپیک توضیحاتی داده شده . اما برای بقیه دوستان عرض میکنم که بخش خرید و فروش فعلا در برنامه سایت نیست و در اینده هم به اون سبکی که همه سراغ دارند راه اندازی نخواهد شد.نقل قول:
با احترام
بله متوجه شدم بایکی ازدوستان گفت و گو کردیم حل شدایشالاکه خیلی عالی استارت و تاپایان ببرا جلو:)
خدارو شکر که حل شد . بهتون قول میدم که همین طوره و به بهترین وجه استارت خواهد خورد و تا همیشه هم به بهترین وجه پیش خواهد رفت;;)نقل قول:
با احترام
قبلا تو هات یه قسمت تو انجمن نرم افزار داشتیم به اسم سایر موارد نرم افزاری که بیشتر تاپیک های سوالات نرم افزاری کاربران نو اون قسمت زده میشد.خواستم ببینم دوباره اون قسمت اصافه میشه یانه:)
سلام.می بخشید اینجا سوالم رو مطرح میکنم.چون نتونستم به هیچ کدوم از مدیران،پیغام بدم.چون گزینه ای برای اون نبود!(یا پیدا نکردم)میخواستم بپرسم که چرا امکان ارسال پست برای من وجود نداره؟بازم معذرت میخوام که اینجا این رو مطرح میکنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک زیر انجمن مجزا به نام [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در سایت وجود داره که در اون به معرفی و درخواست کلیه نرم افزارهای کاربردی پرداخته میشه و البته در اون نرم افزارها با توجه به کارکرد و استفادشون ؛ در غالب تاپیک های مجزا دسته بندی شده و در دسترس میباشند .
برای سوال و جواب در باره مشکلات استفاده از نرم افزار ها و نحوه برطرف نمودن انها ، و همچنین درخواست نرم افزار و بقیه موارد این چنینی نیز یک تاپیک مجزا در همون بخش وجود داره در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] که میتونید از اون استفاده کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز
امکان ارسال پست یا تاپیک ؟ چون کاربرانی که تازه در سایت ثبت نام کردند ؛ نمیتونند تاپیک ایجاد کنند و چرای این مورد قبلا توضیح داده شده که میتونید با خوندن همین تاپیک اونها رو ببینید(از جمله مقابله با اسپمرهای خارجی مانند ربات ها) . اما برای ارسال پست محدودیتی ندارند . این مورد هم با ارسال 5 پست و گذشتن 48 ساعت از زمان ثبت نام ؛ خود به خود از بین میرود .
اگر محدودیتی از لحاظ ارسال پست دارید ؛ با ذکر تاپیک یا تاپیک های مورد نظر بفرمایید تا بررسی کنیم .
با احترام
منظور من همون ارسال تاپیک بود.مدت ثبت نام من از 48 ساعت بیشتر گذشته.اگر بعد از ارسال 5 پست،مشکلم حل نشد،اعلام میکنم.با تشکر.
چه جوری میشه عکس برای امضا گذاشت?من اصلا گزینه ای تو ویرایش امضا پیدا نکردم.بعد چرا امضا رو ویرایش میکنیم بروزرسانی صورت نمیگیره و همون امضا قبلیه میمونه:((
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid247 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هم جزو همون محدودیت های اولیه هست که بعد از ارسال 5 پست و گذشت 48 ساعت از بین میره . همین طور عکس اواتار که اگر قرار بدید ؛ خود به خود سایزش کوچک میشه .
با احترام
سلام خوب فلسفه این کار چیه یعنی اگه اینجوری نباشه مثلا چی میشه?نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid247 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه انجمن های گفت و گو قوانین خاصی برای فعال کردن اکانت های کاربران دارند، حالا این فعال سازی از طریق ایمیل یا ... انجام می شه که برای جلوگیری از ورود روبات های اسپمر و .. هست :)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza76622201 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این عمل رو خود کاربران نمیتونند انجام بدن ؛ اما اگر درخواست بدن براشون انجام میشه . حذف اکانت شما هم چون درخواست دادید انجام خواهد شد .
موفق باشید
با احترام
با سلام
من با ارسال هر نوع پیامی مشکل دارم / لطفا اگر امکانش هست این مورد رو تصحیح کنید.
سپاس
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پست رو لطفا مطالعه بفرمایین دوست عزیز
@};-
سلام
نمیدونم چرا امکان ویرایش پست هامو ندارم ! البته پست های قدیمی تر منظورمه . کلا گزینه ی ویرایشی برام وجود نداره !
شما تا 24 ساعت میتوانید پست های خود را ویرایش کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چه محدودیت اخه !!!
یه سری چیزا میخام به تاپیک اضافه کنم نمیشه !
عزیز اگه چیزی هست برا اضافه کردن میتونید به مدیر همون بخش درخواست اضافه کردن بدید
متاسفانه برخی استفاده های نادرست دوستان باعث شد تا ما چنین قابلیتی رو اضافه کنیم
@};-
سلام خدمت همه .
ببخشید من یه مشکلی دارم ، وقتی که می خوام امضا بنویسم ، هرچی می نویسم ثبت نمیشه و می گه The BB Code ValueSize Is Too Big .
این پیغام خطا مربوط به سایز فونت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونید با یه مرورگر دیگه و یه متن بدون سایز تست کنید؟
@};-
مشکل منم بود..........نقل قول:
گاهی وقت ها که پست میزنم بعد از ارسال، هر جایی که اینتر زدم و رفته خط بعد، اصلا در نظر گرفته نمیشه و پشت سر هم مینویسه. این مشکل همیشه موقع ویرایش پست برای پیش میاد
امکانی وجود داره که بشه تو همه ی موضوعات مشترک شد؟ (یه صورت خودکار)
محمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینکه پست شمارو کامل پشت سر هم اعمال می کنه احتمال خیلی زیاد مشکل مرورگر هست، از چه مرورگری استفاده می کنید؟ :)
فقط Opera
آخرین ورژنش هم هست
حتما فایر فاکس رو تست کنید ;)
سلام.
چرا شکلک Big Grin ، مثل بقیه نشون داده نمیشه و به همون صورت،یعنی این شکلی ":d" نشون داده میشه؟
با تشکر.
برای نمایش این شکلک d باید با حرف بزرگ نوشته بشه مثل :D
@};-
ولی من اون رو نمینویسم،اون رو انتخاب میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط don_corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نوشتم :
:D
انتخاب کردم :
:d
البته موقع انتخاب،شکل به درستی نشون داده میشه ولی وقتی پاسخ رو ارسال میکنم،همونطوری میشه.
ویرایش 2 : با فایرفاکس امتحان کردم،درست شد.من سری قبل،وقتی "D" رو به این حالت نوشتم،بازم خودش کوچیک شد ولی الان که شکل اول رو درست کردم و "d" رو به "D" تغییر دادم،مشکلی به وجو نیومد.
با تشکر.
@};-
سرور سایت از چه cpu استفاده می کند و چقدر رم دارد؟؟؟
واراند عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط varand_ic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تصور می کنم توی یکی از ایمیل هام مشخصات سرور ذکر شده بود، اگر پیدا کنم اطلاع می دم ;)
موضوعی پیش اومده؟
سلام دوستان عزیز ببخشید اپلود سنتر سایت برای من این ارور رو میده وقتی نام و پسورد رو میزنم ممنون میشم مشکل را حل بفرمایید:
دوست عزیز شما دکمه های ctrl و f5 را با هم بزنید تا کش مرورگر پاک شود سپس مرورگر را ببندید و دوباره باز کنید. احتمالا مشکلتون برطرف بشه.
موفق باشید @};-
ممنون ولی اینو امتحان کردم نشد کل اطلاعات مرورگر رو +کش از زمانی که نصب شده را پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان شرمنده نمیدونستم دوباره باید برای اپلود سنتر ثبت نام کنم درست شد ممنون از جناب olesius
سلام
از دیروز ظهر تا حالا وقتی با IE وارد سایت میشم ، تنظیمات کلا به هم خورده و هیچی سر جای خودش نیست و بعضی از کلمات روی هم افتادن و یا کادر نقل قول درست نمایش داده نمیشود . البته این مشکل رو فقط با IE دارم و با دیگر مرورگرها مشکلی ندارم . لطفا این مشکل رو هم برطرف کنید . ممنون @};-
محمد عزیز
البته مواردی رو که بعنوان مشکل ذکر کردی محمد جان (بهم ریختگی حروف) بنده در عکسهات ندیدم اما:
متاسفانه IE در اکثر مواقع با نمایش انجمنها مشکل داره و دلیلش هم باگهایی هست که بر روی این مرورگر ایجاد میشه( یا وجود داشته).
دلیل توصیه بنده و دیگر عزیزان به استفاده همگانی از مرورگر فایرفاکس (خصوصاً در انجمنها) به دو علت اساسی است:
1- این مرورگر بدلیل Open Source بودن مرتباً بروزرسانی شده و علاوه بر رفع نواقص (باگها و ایرادات امنیتی و نمایشی) نسخه های جدید آن در دسترس کاربرانش قرار میگیره.
2- بهترین مرورگری که با انجمنهای ویبولتن همخوانی کامل داره فایرفاکس هست.
البته مرورگرهای دیگه هم شاید بدون مشکل سایتها و انجمنها رو نمایش بدن ولی از لحاظ سرعت، انجین قدرتمند و مقدار فضای اشغال شده از حافظه سیستم توسط مرورگرها، فایرفاکس در رتبه اول قرار گرفته است. لازم بذکر است که حدوداً نیمی از کاربران نت از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنند (طبق آماری که انجمن موزیلا منتشر کرده است).
طبق فیدبکهایی که کاربران IE برای مایکروسافت ارسال کرده اند، نسخه 9 دارای اشکالاتی هست که باید با نصب سرویس پکهای ویندوز 7 برطرف بشه (نمی دونم رفع میشه یا نه!!). از IE ورژن 8.0 استفاده کن و ببین نتیجه چیه. برای تست، بنده با IE 8.0 وارد انجمن شدم اما مشکلی از لحاظ نمایش برام پیش نیومد.
همچنین سایز و رزولیشن نمایشگرها هم میتونه در چگونگی نمایش صفحات وب با IE تاثیرگذار باشه.
در هر حال سازگاری IE با نمایش انجمن پیگیری و نتیجه به اطلاع شما دوست عزیز رسانده خواهد شد. @};-
سلام بر مدیر ارشد سایت آقا بهنام عزیز :xنقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول از همه بهتون تبریک میگم و امیدوارم که همیشه در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید . @};-
کاملا با حرفاتون در مورد فایرفاکس موافقم و منم از این مرورگر استفاده میکنم ولی به خاطر عادتی که دارم از اینترنت اکسپلورر هم استفاده میکنم و همونطور که گفتم تا دیروز هیچ مشکلی با این مرورگر نداشتم ، ولی از دیروز به یکباره این مشکل به وجود اومد و اگه به عکسها دقت کنید ، کادر نقل قول به درستی نمایش داده نمی شود و در عکس اولی هم گزینه خروج زیر اون اعداد مونده و منم فقط جهت اطلاع دوستان عزیزم این مشکل رو مطرح کردم .
سلام دوست عزیز
بنده IE8 و 9 ندارم ولی ممنون میشم دوستان دیگه تست کنن این مورد رو اعلام کنن اینجا
من خودم قبلا از chrome استفاده میکردم و مدتی هست از Safari استفاده میکنم و مشکلی نیست با این دو مرورگر :)
@};-
من با ie 7 تست کردم هیچ مشکلی نداشت و همیشه ترجیح میدم اگر از ie استفاده میکنم نسخه 7 باشه که به صورت دیفالت روی ویندوز 7 نصبه
@};-
منم تست کردم مشکلی نداره ! ولی یه مشکلی که هست با رزولوشن های پایین این مشکل پیش میاد. این دلیل هم به خاطر Vbulletin 4.2 هست که تو این نسخه مشکل داره.
سلام
من جدیدا یه مشکلی با گوگل کروم و سایت دارم....وقتی میخوام از شکلک ها استفاده کنم نمیتونم...یعنی روشون کلیک میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته..
البته با فایرفاکس امتحان کردم و مشکلی نبود ولی با کروم این مشکل هست...یکی دو روز هم بیشتر نیست که اینطوری شده.
ممنون میشم بررسی کنید @};-
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما تو مرورگر کروم کلید های ctrl + f5 را بزنید تا کش مرورگر پاک شود. احتمالا مشکل برطرف میشه.
درودنقل قول:
من همین الان با گوگل کروم دارم کار میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم .... ;)
احتمالا" همون کش مرورگر باشه ک عرفان جان فرمودند ...@};-
ممنون از آقا مرتضی و آقا عرفان عزیز
ولی درست نشد.
یه مدلی میشه که خیلی عامیانه میگم......دیگه خودتون ببخشید..
وقتی هر کدوم از شکلک ها رو کلیک میکنم،انگار دارم یه قسمتی از صفحه رو کلیک میکنم که هیچ لینک یا هیچ آدرسی نیست......قبلا موقع تایپ کردن،وقتی یکی از شکلک ها رو انتخاب میکردم،شکل | که چشمک میزنه(موقع تایپ کردن) به چشمک زدن خودش ادامه میداد و شکلک مورد نظر اونجا میومد ولی الان وقتی هر کدوم رو کلیک میکنم،دیگه شکل | چشمک نمیزنه....انگار یه جای صفحه رو کلیک کردم!!!!!!!!
ببخشید زیادی عامیانه شد!!
ممنون.
دوست عزیز
شما مشکل تون ممکن هست به فلش پلیر، جاوا اسکریپ، یا ... مربوط بشه :)
چک کنید در این مدت چه تغییری انجام دادید؟ امکانش بود کامل پاک کنید و کروم رو دوباره نصب کنید...
چشم....امتحان میکنم و بهتون اطلاع میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی یادم رفت بگم...تو انجمن سایت های دیگه این مشکل وجود نداره..
:-p
b-)
:))
برای شکلک های باید به ویرایشگر پیشرفته برید . منم تو ویرایشگر ساده نمیتونم شکلک بزنم . شکلک ها رو هم با حرف جایگزین میکنه!!!
ممنون دوست عزیز ولی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط doomhammer65ir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-----------
دوستان عزیز....من همین الان یه چیز دیگه رو هم متوجه شدم.....تمام ابزارها و گزینه ها برای ارسال پست(قراردادن لینک،عکس،bold و ...) خاموش هستند!!!
هیچ کدوم عمل نمیکنند!!
ممکنه به خاطر افزونه باشه؟شاید مرورگر من مشکل پیدا کرده باشه ولی نکته ی عجیب اینه که تو انجمن های دیگه اینطوری نیست....
دیشب هم که پست زدم،از فایرفکاس استفاده کردم چون نمیتونستم از اون ابزارها استفاده کنم.
من الان با کروم چک کردم مشکلی نبود
توی مدت اخیر تغییری هم تو سایت داده نشده که بتونه باعث مشکلی بشه :)
@};-
محمد جان جاوا آپدیت کن.نقل قول:
اگر درست نشد مرورگر رو ریمو کن دوباره نصب کن.
برای پاک سازی کامل از ccCleaner استفاده کن حتما
مشکل برطرف میشه عزیز
سلام
چند وقت پیش مشکل محدود بودن اکانتم رو در پست زیر مطرح کردم :
ظاهرا می بایست بطور خودکار این مشکل برطرف بشه که البته هنوز بر طرف نشده / اگر امکانش هست اکانت بنده رو تائید بفرمائید / از برای فرستادن پیام خصوصی لنگ موندم.
سپاس
سلام
من قبلا مشکلم رو در رابطه با اینکه نمیتونستم از ابزارهای موجود در ارسال پاسخ استفاده کنم،[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مطرح کرده بودم که راه حل درستی واسش پیدا نشد....
اما الان خیلی اتفاقی،یکی از افزونه ها به اسم Better Pop up blocker رو غیر فعال کردم و مشکلم حل شد...
این پست رو هم جهت اطلاع عزیزان زدم که اگر مشکل مشابه داشتن،چه جوری بتونن برطرفش کنن....
@};-
با سلام و عرض خسته نباشید .
من پس از هر بار لاگین کردن بعد از رفرش کردن صفحه یا رفتن به لینک دیگه ای از فروم به طور خود کار ساین اوت میشم و دوباره باید لاگین کنم
مشکل از مرورگر من هست ؟ از گوگل کروم استفاده میکنم .
خوب دوست عزیزم این که بسیار ساده هست از یک مرورگر دیگه استفاده کن ...حاصل آزمون خطا رو همیجا اعلام کنید ...چون بنده با 3 تا بروزر کار میکنم ff , gc و ie ...و هیچ مشکلی در این ضمینه ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sklskl [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام به شما دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sklskl [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضمن تایید راهنمایی دوست عزیزم فرشاد، این مورد بارها بعد از نصب ویندوز جدید برای بنده هم پیش اومده که به راحتی حل شده. موارد زیر رو برای مرورگر فایرفاکس امتحان کنید:
- شما باید بعد از وارد نمودن یوزرنیم و پسورد در باکس مربوطه انجمن، تیک مربوط به "ذخیره پسورد" که در کنار باکس یوزر و پسورد انجمن وجود داره رو یکبار بزنید. بعد ساین این کنید.
اگر باز هم مشکل پابرجا بود این مرحله رو دو سه بار تکرار کنید.
- پیشنهاد میشه حتما از آخرین ورژن فایرفاکس استفاده کنید.
- حتماً موارد زیر رو آگاهی دارید ولی تکرارش خالی از لطف نیست. برای ذخیره اتوماتیک پسوردها در فایرفاکس به مسیر زیر برید:
Option - Security - Passwords و باکس Remember Password for Site رو تیک بزنید. برای عدم ذخیره پسوردها هم میتونید تیک گزینه فوق رو بردارید.
- برای پاک کردن پسورد ذخیره شده یک سایت یا همه سایتها به مسیر Option - Security - Passwords - Exceptions - Remove All برید.
البته بعد از تنظیم فایرفاکس برای ذخیره پسوردها، هنگام ساین این در یک سایت یا انجمن فایرفاکس مجددا ازتون برای ذخیره پسورد فوق سئوال میکنه که می تونید برای یک سایت قبول کنید و برای یک سایت قبول نکنید.
نکته مهم و امنیتی: ذخیره پسورد فقط بر روی سیستم مطمئن مانند سیستم خودتون (که کسی جز شما به اون دسترسی نداره) پیشنهاد میشه و اگر در کافی نتها و یا سیستمی غیر از کامپیوتر خودتون استفاده می کنید نباید پسوردتون رو ذخیره کنید.
سلام.این مشکل رو فقط با مرورگر فایرفاکس دارم.
امروز اینطور شده.
در تمام صفحه نوشته های فارسی قاطی هست.چیدمان صفحه هم از چپ به راست میشه.
اینم عکس:
ویرایش:
یه بار خارج شدم و دوباره وارد شدم درست شد:)
زبان سایت پس از دان شدن سرور دچار اشکالاتی شده است و انگلیسی و پارسی با هم نمایش داده می شوند.
درسته :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از تغییر سرور بدلیل مشکل زبان سایت کلا بالا نمیومد که بعد چند ساعت تلاش تونستیم این مورد رو حل کنیم
فارسی ساز جدید مشکل داره و بعضی قسمت ها رو که میشد دستی فارسی کردم
بدنبال این هستیم تا اگر زبان فارسی کاملتری پیدا کردیم نصب کنیم :)
@};-
از این استفاده کنید پژمان جان ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چشم عرفان جان امشب تست میکنم این پک رو :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
دوباره همون جور شد با فایر فاکس.هر چی خارج و وارد میشم درست نمیشه:((
امیدوارم این پک مشکل رو حل کنه . فقط با این انجمن این مشکل رو دارم:|
حسین جان این مشکل از VB هست و نمیشه برطرف کرد. اما شما از این روش امتحان کنید 100% مشکل حل میشه: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SASANOC به من زنگ زده میگه نمیتونم وارد سایت بشم
میگه وارد میشم یوزر و پسورد میزنم اما به محض وارد شدن به صورت اتوماتیک از سایت خارج میشم !!! :|
یک بلایی سر آیدیش بیارید بتونه بیاد سایت !!!
میگه با مرورگر دیگه هم امتحان کرده !!!
شاید از isp باشه نمیدونم !!!! :|
( میگه افسردگی گرفتم !!! :(( )
کش مرورگر رو پاک کنند و مجدد لاگین کنند :)نقل قول:
این مورد به مرور گر برمی گرده، با IE یا Opera هم تست کنند
اکانت ایشون هیچ مشکلی نداره
سلام
از مسعود عزیز و آقا علی تشکر میکنم
ویندوز رو عوض کردم و مرورگر ورژن تقریبا قدیمی نصب کردم، مشکل برطرف شد.
بعد از چند ماه درگیری و کشمکش ;دی وارد سایت شدم یعنی وقت یه ویندوز عوض کردم نداشتم :( هیشکی تو این مدت نگفت زنده ای مرده ای هستی نیستی- الان نیاین نقل قول کنین این سوالارو و بپرسین، چون خیلی قدیمیه و بی مزه این شوخی:|
ما برگشتیم ;دی
سلام خدمت دوستان عزیز.
من چند روزی هست سایت برام خیلی کند باز میشه نمیدونم دلیلش مربوط میشه به سرور جدید یا نه ! ولی قبل از اینکه سرور سایت تعویض بشه هیچ وقت این مشکل رو نداشتم ! فقط هم این جا سرعتم کم شده با سایت های دیگه مشکلی ندارم.
با تشکر @};-
با سلام دوست عزیز ....نقل قول:
مشکل کندی سرعت چند روزی هست در سطح کلی به وجود اومده ... به شخصه با سایتهای خارجی کلا مشکل پیدا کردم ... حتی به پستهای الکترونیکیمم دسترسی ندارم ... و اتفاقا باید بگم تنها سایتی که مشکل سرعتش برای من فرقی نکرده همین سایت خودمونه ...
به نظر باید صبر کنیم .. من که واقعا از این موضوع خسته شدم ... یه جور محدودیت تو سایتا برای من به وجود اوده ... امیدوارم زود حل بشه .. (تنها کاری که از دستم بر میاد :دی)
@};-
خوشبختانه بعد از مرتفع شدن مشکلات زیر ساختی بنده نه قطعی اینترنت و نه کاهش سرعت داشتم،سایت هم به خوبی و بدون مشکل چک می کنم.نقل قول:
کلا هر مشکلی هست از آی اس پی هاست....:|
سلام دوستان
یک موج تغیرات در کل اینترنت کشور داره به مرور اعمال میشه از چند روز پیش شروع شد و کم کم به تمام شهر ها میرسه و فقط یکی دو روز طول میکشه
مشکل نه از isp هاست نه از سرور...
به مرور حل میشه
سلام
من نمیتونم پیغام بزارم واسه کسی
نه خصوصی نه عمومی!
سلام داداش گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pulad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما که به دلیل کاربر تازه وارد بودن محدودیت دارین ، این محدودیت بعد از چند تا پست خود به خود ورداشته میشه .
اینرنتم الان وضعیتش هنوز خرابه ، دو روز پیش من که تو این سه ماهه ، یک دفه هم قطعی نداشتم ، دو دفعه اینترنت تو یه روز قطع شد که قطعی 4 ساعت به طول انجامید ، اینقدر که خود isp پیامک زد ، گفت ببخشید مشکل از ما نیست از مخابراته ( من بهشون یک دفه هم زنگ نزدما ، پشتیبانی یعنی این :-p )
ممنون امیدوارم زودتر درست بشه@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pulad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محدودیت " عضویت جدید " شما برداشته شد و الان کاربر سایت هستید و میتونید از تمام امکانات سایت استفاده کنید ...:)
با تشکر @};-
با سلام
من فکر میکردم که باید یک مدت از عضویت در سایت بوگذره
اما باز میبینم که امکانات یوزر من فعال نیست و من به عنوانه یک یوزر جدید
در سایته شما شناخته می شم نه به عنوانه کاربر جدید
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط racford90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محدودیت کاربران بعد از ارسال 5 پست،از بین میره....من هم همون اول این مشکل رو داشتم.
@};-
با سلام
من توی بخش گفت و گویه آزاد تاپیکه جدید رو ارسال کردم
اما توی ایندکس فروم اصلا نمایش داده نمیشه :(
میشه بدونم چرا تاپیک ارسال میکنم نمایش داده نمیشه ؟؟؟؟
با تشکر :)
دوست عزیز - گفتگوی ازاد چون هیچ گونه ارتباطی با مسائل اصلی سایت ندارد و برای سایت شمارش نمیشن.
عرض ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط racford90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش تاپیک ایجاد شده در بخش گفتگوی ازاد ، منوط به تایید تاپیک مذکور بوسیله مدیر بخش مربوطه هست قربان .
تاپیک شما هم هنوز تایید نشده و به همین علت نمایش داده نمیشه .
با تقدیم احترام @};-
ببخشید,مگه 90-180 روز از شروع فعالیت فروم نگذشته؟؟
پس چرا اون پایین نوشته 345 روز؟ :|:d
تاریخ computer شما اشتباه هستنقل قول:
در حال حاضر 193 روز از زمان شروع به کار سایت می گذرد...
2013/8/3 امروز ساعت 3:31 و 17 ثانیه :d