درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برو تو کنترل پنل کاربر>>ویرایش تنظیمات شخصی اونجا میتونی غیر فعال کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برو تو کنترل پنل کاربر>>ویرایش تنظیمات شخصی اونجا میتونی غیر فعال کنی
درود
چرا بنده نمیتونم به کسی پیغام پروفایلی بفرستم ؟
این محدودیت برای کاربران جدید هست.نقل قول:
این محدودیت حداکثر بعد از 10 پست و یک هفته برطرف خواهد شد.
موفق باشید:)@};-
به نظر بنده اینجوری فقط کاربران جدید به اسپم وادار میشه و این قانون رو میتونی با کمی تغییر ثبت کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم سپاسگزارم از مدیریت و تمامی دوستان که نکته های بسیار زیادی توی این چندروز یاد گرفتیم
سلام دوست عزیز و مهربانم ، شما خودتون به نکته خوبی اشاره کردید ( وادار به اسپم ) کاربران اینترنتی که در فروم های مختلف گذری دارند با قوانین مختلفی روبرو خواهند شد.نقل قول:
مانند هر کشوری در هر قاره ایی که قوانین خاص خودش را دارد ، شما اگر سوال سخت افزاری دارید OCH یک فروم تخصصی برای همین امر هست با سوال و ایجاد پست در تاپیک مناسب در اولین فرصت به جواب خود میرسید. ( بعد از این تایم و تعداد پست ها شما مجاز خواهید شد به ایجاد تاپیک و همچنین پیام خصوصی ) یکی از علت های این محدودیت کاربرانی هستند که برای هر سوال خود ایجاد تاپیک میکنند ، در ضمن هنگام ثبت نام سایت خودکار پیشنهاد مطالعه قوانین سایت را میدهد ، اما اکثر کاربران بی توجه به قوانین وارد سایت شده و بعد از رعایت نکردن قوانین دلخور میشوند که در این امر مقصر خود فرد و کاربر هست.
بنده شخصا از شما متشکر هستم @};-
سپاس گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-قوانین هر سایتی با یکدیگر متفاوت است اما چون تجربه ای در این موضوع داشتم فقط نظر شخصی خود را ارجاع دادم
چه بسا هر عملی از هر دیدگاهی فرق دارد ..برای مثال اگر کاربری یک پست از نظر خود مفید هم ایجاد کند اما اگر موضوعی که به "حاشیه روی" ختم شود مسلما از دید کادرمدیریت متفاوت می باشد
-اسپم از دیرباز خصوصا در فروم های تخصصی بیشتر دیده شده چون در انجمن های غیرتخصصی دیگر کمتر پستی "اسپم" محسوب میشود اما در این باره که کاربر موظف به خواندن قوانین میباشد از نظر بنده فقط یک اصطلاح است برای مواقعی که بشود روی کارها سرپوش گذاشت هدف توهین یا فروم خاصی نیست
شما اگر دقت بفرمایید حتی ویندوز هم قبل از اینکه بخواهید نصب کنید یک سری قوانینی داره که اگر بخواهید مطالعه کنید وقت گیر هست و یا حتی کوچکترین نرم افزارها و....اما اطلاعیه ای که شما بالای سایت اجرا کردید بسیار کار خوبی میباشد ولی به هر حال بی توجهی کاربران در همه فروم ها هست و به یقین خواهد بود
=میتوان این محدودیت را به پست های تایید نشده تغییر داد البته اگر کادر مدیریت مشکلی نداشته باشند
برای مثال تازمانیکه تعداد پست های کاربر کمتر از 10 یا 20 پست باشید زمانیکه یک موضوعی ایجاد میکنه با تایید مدیریت ایجاد شود ..به هر حال تمامی موارد به دلیل دلسوزی یک کاربر تازه وارد که چند دوست بسیار خوبی هم در همین فروم داره نوشته شده و هدف در جهت پیشرفت این انجمن تخصصی میباشد@};-
پ ن: یک سوالی هم خدمت کادر فنی داشتم ..چرا بدون ...شکن سایت باز نمیشه ؟ ظاهرا DNS ورودی کشور مشکلی داره یا مشکل از ISP بنده است؟
سلامی دوباره خدمت شما دوست عزیزم@};-نقل قول:
تمامی تصمیم های مدیریتی برای قوانین ، یکباره ایجاد نشده ، طبق تجربه های گذشته این قوانین با دقت انجام شدن.
( در مورد اسپم و ایجاد پست های بی محتوا ، پست ها حذف میشوند) ، بله دوست عزیز در مورد نصب هر گونه برنامه یا ویندوز رعایت قوانین برنامه یا ویندوز وجود دارد.
اما بعد از نصب اون برنامه یا ویندوز شما هستید و یک برنامه!!!
اما اینجا شما هستید و کاربران دیگر ، مدیرانی که حفظ امنیت سایت و مطالب آن برایشان بسیار مهم است. ( پس وقت خواندن قوانین احترام گذاشتن به سایت مورد نظر است)
در غیر اینصورت مدیران باید بخاطر وقت نذاشتن یک کاربر برای خواندن قوانین وقت بگذارند قوانین را گوش زد کنند. ( نمونه آن انتقال تصاویر که در آپلود سنتر نیستند)
دوست مهربانم ، تمامی کاربران حال حاضر همین انجمن با همین قوانین روبرو شدند و با همین قوانین فعالیت میکنند..
شما نیز ختیار دارید نظر خودتون اعلام کنید ( اشتباه برداشت نشود شما میتوانید انتقاد کنید و سوال و پرسش را بپرسید)
جواب بنده به شما برای شفاف سازی سوالتون بود دوست مهربانم@};-
مشکل شما از ISP هست ( برخی از کاربران نیز این مشکل دارند )
سلام دوستان. من تو امضام نمیتونم عکس قرار بدم ! شما هم همین مشکل رو دارید یا فقط من این مشکل رو دارم ؟ :d
:| همچنان منتظر پاسخ هستيم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from XPERIA Z Ultra
سلام عرفان جان
كد img امضا كه مدت زياديه غير فعال شده، شما عكس نميتونيد آپلود كنيد الان؟
:-p
آقا پژمان ایشون دیشب به بنده یه شات دادن که معلوم هست گزینه وارد کردن عکس در امضا براشون انگاری کار نمیکنه.:)
ولی من دیشب هم الان چک کردم برا من مشکلی نیس
پژمان جان عکس میتونم آپلود کنم برای امضا اما عکس آپلود شده رو نمیشه برای امضا گذاشت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
نمیدونم اینی که میخوام بگم پیشنهاده یا انتقاد برای همین به عنوان سوال مطرح میکنم.
فرق دو روش امتیازدهی Like و تشکر در چیه؟
تشکر که شما از یک کاربری که اون پست رو زده تشکر میکنید Like هم مربوط به سیستم SEO هست هرچی Like بیشتر باشه اون مطلب میتونه تو موتورهای جستجو بهتر پیدا بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به خوانواده overclockingheroes:xاز اینکه اینجا عضو شدم خوشحالم
سوالی داشتم؟
از اساتید به ما بگن از کجا شروع کنیم بهتره،خیلی دوست دارم اورکلاک به صورت تخصصی یاد بگیرم ومشکلم اینه که نمیدونم استارتش کجاست؟:(
@};-@};-ومیدونم میتونم اینجا همه ی جواب هام رو بگیرم،به امید روزهای خوب@};-@};-
سلام، خوش اومدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مقاله یه تعریف کلی و مقدمه برای اورکلاک هست:
بعدش شما با توجه به نوع پردازنده، سوکت و کلا قطعه ای که استفاده می کنید، سوالاتتون رو در تاپیک مناسبش مطرح کنید:
مطمئنا دوستان و اساتید محترم کمک خواهند کرد...
@};-
Mr.Extreme دستتون درد نکنه
با عرض پوزش، جسارت نباشه ،،اساتید به من بگن تو کدام حالت پرمیشن میتونم پبام خصوصی ارسال کنم؟ ویا مشخصات سیستم رو ویرایش کنم؟
محدودیت ارسال پیغام خصوصی ، بعد از ارسال ده پست و حداکثر یک هفته به صورت اتوماتیک برداشته خواهد شد.(این قابلیت به منوی دست راست در پروفایل دوستتون اضافه میشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای ویرایش اطلاعت شخصی ، در بالای سایت ، دست چپ ، از سربرگ ها کنترل پنل کاربر رو انتخاب و در صفحه باز شده به پایین ، دست چپ ، در قسمت تنظیمات من اطلاعت خودتون رو ویرایش کنید.
موفق و پیروز باشید!@};-
سلام.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]مشکل داره ؟
چن روزی هست که باز نمیشه.
مشکل نداره عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
اینی که شما گذاشتی، تهش یه "/" کم داره .... البته تا اونجا که من میدونم، حتی اگر اون هم نباشه، باید صفحه ی مورد نظر رو باز کنه
احتمالا ایراد داره که اینطوریه...یه بررسی بکنید دوستان @};-
براى آدرس سايت از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استفاده كنيد تا مشكلى نداشته باشيد
علامت / آخر آدرس ها ضرورى هست
ممنون.
مشکل از مرورگر من بود .با فایرفکس باز نمیشه اما با کروم باز شد.باز ممنون.
با فایرفاکس هم هیچ مشکلی نداره دوست عزیز.نقل قول:
احتمالا یه Log off و Log on کنید یا سیستم رو ری استارت کنید مشکلتون با فایرفاکس حل میشه;)
اگر از نسخه نهایی فایر فاکس استفاده میکنید امکان بروز مشکل هست...ورژن 29 با صفحه اصلی هماهنگی ندارد.
UP...ورژن 29.0.1 نسخه نهایی بدون مشکل میباشد برای صفحه اصلی و فروم/
با تشکر@};-
سلام و علیکم @};-
خیلی اتفاقی اینجا رو پیدا کردم خداییش اصلاً هم نمیدونستم شما دوستان قدیمی اینجا هستید واقعاً خوشحال شدم از اینکه چندتا آی دی نام آشنا تو صفحه اول اون پایین دیدم مثل علی آقا مدیریت کل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و چندین دوست عزیز دیگرم
موقع ثبت نام یوزر همیشگی خودم رو زدم که داخل سایت هم یوزری به این اسم نبود اما انگار سایت اجازه ثبت چنین یوزری رو بهم نمیده (ViViD)
خواستم بدونم واقعاً بدلیل مسائل امنیتی اخلاقی اجازه ثبت چنین یوزری رو بهم نمیدین؟؟؟ :d
ارادتمند وحید @};-
سلام بر دوست قديمى و عزيزم وحيد جان :)
خوش اومدى
مشكل خاصى نبود و نميدونم چرا اجازه نداده. بهرحال خودم ويرايش كردم تا با نام كاربرى هميشگى ببينيمتون
خيلى خوشحال شدم :x
@};-
سلام پژمان گرامی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی خیلی خوشحالم از اینکه بازم با شما عزیزان حرف میزنم
بسیار متشکرم از اینکه یوزر همیشگی خودم رو بهم دادید امیدوارم مثل همیشه از بودن در کنار شما لذت ببرم @};-
سلام میخواستم برم سوال در مورد اسمبل بپرسم گفتم برم پیام بدم به مدیر یخش که کدوم تایپک باید مطرح کنم اما با این مشکل رو به رو شدم. البته میگذارم کنار اون یکی پیامی که مدیر ارشد به من داد و گفت اول باید از مدیر بخش پرسید.
دوست عزیز
تخلفی برای شما ثبت نشده و محدودیت شما مربوط به کاربران جدید بوده و است که بعد از ارسال چند پست در سطح انجمن برطرف می شود
پیام خصوصی دوم هم به صورت اتوماتیک برای شما ارسال شده که مربوط به پاک شدن پست در تاپیک غیر مرتبط می باشد
حالا من کجا برم برای آموزش اسمبل و در کل پرسش در این رابطه سوال هام رو مطرح کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزنقل قول:
شما به انجمن کیس مراجعه کنید:
درود
چطوری میشه پیغام خصوصی فرستاد،
نداره هیچی واسه من که :(
پست های ارسالی شما در انجمن باید به تعداد 10 برسه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط silvermn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط silvermn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محدودیت ارسال پیغام خصوصی ، بعد از ارسال ده پست و حداکثر یک هفته به صورت اتوماتیک برداشته خواهد شد.(این قابلیت به منوی دست راست در پروفایل دوستتون اضافه میشه)کنترل پنل کاربر رو انتخاب و در صفحه باز شده به پایین ، دست چپ ، در قسمت تنظیمات من اطلاعت خودتون رو ویرایش کنید.
برای ویرایش اطلاعت شخصی ، در بالای سایت ، دست چپ ، از سربرگ ها
موفق و پیروز باشید@};-
ممنون از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی چرا این محدودیت رو قرار دادین؟
سلام و عرض ادب قرباننقل قول:
به این علت که برخی از کاربران تازه وارد ؛ با محیط انجمن اشنایی ندارن و برای حل مشکل خودشون به جای جستجو در انجمن و طرح مشکل خودشون در بخش مربوطه ؛ شروع به فرستادن پیام خصوصی به بقیه کاربران خصوصا مسئولین سایت میکنن.
به همین دلیل و به قصد این که تا فرستادن این تعداد پست ؛ کاربر با محیط انجمن اشنایی حاصل کنه ؛ این محدودیت اعمال شده تا از بروز موارد فوق الذکر جلوگیری بشه.
با تقدیم احترام@};-
درود بر شمانقل قول:
لطف کردین، این راحی هست بالاخره@};-
چرا من مجاز نیستم تاپیک ایجاد کنم؟
اگر اول قوانین سایت را مطالعه بفرمایید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد سوالتون شما فعلا NEW USER هستید ؛ تعداد پست های شما مرز 10 را رد کند.( و این مسئله را در نظر داشته باشید پست های بیهوده کاری را از پیش نخواهد برد )
با تشکر@};-
چرا آپلود سنتر سایت نابود شده؟
دوست عزیز کمی منتظر باشید , در حال تغییر و تحولات گسترده هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما رو یه اپلود سنتر دیگه قرار بده
اقا من بیشتر از 10 پست دادم.
ولی بازم پیغام خصوصی واسم غیر فعاله.
بعضی از دوستان پیغام خصوصی میدن نمیتونم جواب بدم.
چی کار باید کرد؟:|
عرض ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تغییرات مورد نیاز اعمال شد . اصولا نباید مشکلی داشته باشید قربان ؛ اگر باز هم مشکل پا بر جاست لطفا اطلاع بدید .
با احترام@};-
مشکل بر طرف شد ممنون@};-نقل قول:
دوستان من از گوگل کروم استفاده میکنم و سایت واسم درست باز نمیشه
خصوصا سایت اصلی حروف جدا جدا هستن و خیلی بد شده باید چیکار کنم تا درست شه
کلا با کروم مشکل داره یا نه
با تشکر
من چک کردم مشکلی برای من نداشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو کروم فقط این سایت اینجوریه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من از کروم استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم
فکر کنم اگر یک بار کش مرورگر رو پاک کنید درست بشه @};-
از کروم 64 بیت استفاده میکنی؟نقل قول:
سلام
آقا من یه بنچمارک گرفتم می خوام قرار بدم تو یکی از تاپیکای مرتبط.
چند وقت پیش یه عکس آپ کرده بودم که ظاهرا خلاف قوانین سایت هست.
می خواستم بپرسم چجوری میشه از آپلود سنتر سایت استفاده کرد؟
آموزش خاصی داره؟
این تاپیکم خوندم ولی ظاهرا صفحه مشکل داره[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اینجا عکس رو اپلود کن و به شکل بند انگشتی قرار بده در فرومنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا من وقتی میرم تو این صفحه با این پیغام مواجه میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sorry, but uploading is restricted to registered users.:|
Please log in by clicking above to begin uploading.
شما هم این پیغام واستون هست؟
شکل بند انگشتی هم متوجه نشدم چیه
از یوزر و پسوردی که برای وروید به انجمن استفاده میکنید در آپلود سنتر هم استفاده کنیدنقل قول:
این صفحه واسم باز میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا کجا باید یوزر پس وارد کنم؟
اون بالا Log In رو بزن:)
همون یوزر پس ورود به سایتو که که میزنم باز ارور میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
No user account was found matching the information provided. Please try again.:((
نقل قول:
عرض ادب
دوست عزیز برای استفاده از اپلود سنتر باید در انها ثبت نام بفرمایید .
با احترام@};-
سلام اپلود سنتر خرابه؟
من با دوتا مرورگرهم تست کردم عکس رواپلود نمیکنه
وقتی عکسو انتخواب میکنم
گزینه شروع اپلود هرچی کلیک میکنم کارنمیکنه
سریعا برطرف میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امید جان من چک کردم مشکلی نداشت :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی جان برای من هم همین جوره:-?
حسین جان کش مرورگر رو پاک کنید بازم چک کنید :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ctrl + F5
احتیاجی به کش پاک کردن نبود.:d
اون موقع که پست دادم درست نبود ولی الان هست.:-?:)
@};-
ممنون برامن هم درست شد@};-
با سلام به دوستان .overclockingheroes بعد از مدتها به فرم برگشتم
اپلود سنتر سایت یادم نیست با چه اسمی ثبت نام کردم تو بخش یاداوری پسورد ایمیل و نام کاربری میخواد
اگه میشه مدیرا نام کابریم تو اپلود سنتر لطف کنند
سلام اپلود سنتر جدید راه اندازی شده و باید مجدد ثبت نام کنید @};-نقل قول:
درود دوستان
بنده الان عضو شدم، داشتم یکی از صفحات انجمن رو می دیدم ناگهان با صفحه بن مواجه شدم
به نظر میاد باگ یا چیزی شبیهش باشه خواستم خدمتتون اطلاع داده باشم@};-
سلام خدمت مدیران خوب سایت صفحه اشتراک در موضوع در هر تاپیکی رفتم کار نمیکنه و page not found نمایش میده کی این مشکل حل میشه؟
و لینک صفحه تغییر میکنه.
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید ببخشید متاسفانه پست شمارو از قلم انداخته بودم، چک بفرمایید مشکل حل شده؟
ممنونم از اطلاع رسانی تون@};-
سلام
چرا من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم؟؟
سلام عزیز پیام شما به بنده رسید و پاسخ دادم برادر.ممنون از لطف شما لطفا عرایض بنده در زمینه ایجاد تاپیک جدید رو مطالعه بفرمائید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط STEADFAST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط a.aryaiee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عجیبه چون 3 بار تلاش کردم بفرستم ولی هنوز هم صندوق پیام های ارسال شده من خالیه!!!
به هر حال ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط STEADFAST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به انجمن اورکلاکینگ هیروز خوش اومدید @};-
زمانی که زیر اسم شما OCH Member ذکر شده هیچ محدودیتی از بابت ارسال و دریافت پیام خصوصی یا ارسال پست و ایجاد تاپیک نخواهید داشت.
این قابلیت در حالت پیش فرض خاموش هست می تونید در تنظیمات کنترل پنل کاربری یا هنگام ارسال پیام خصوصی تیک گزینه مربوط به ذخیره کردن پیام ارسالی رو بزنید @};-نقل قول: