دوستان سلام
سوال ندارم، میخواستم بگم برای ورود به انجمن دیگه لازم نیست که وارد یکی از بخش ها بشید و بعد یوزرنیم و پسورد بزنید، میتونید از همون صفحه ی اصلی انجمن، وارد بشید:d
با تشکر@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام
سوال ندارم، میخواستم بگم برای ورود به انجمن دیگه لازم نیست که وارد یکی از بخش ها بشید و بعد یوزرنیم و پسورد بزنید، میتونید از همون صفحه ی اصلی انجمن، وارد بشید:d
با تشکر@};-
می بخشید ، بخش خرید و فروش نداریم ؟ من تازه متوجه شدم . الان من یه قطعه کوچیک لازم داشته باشم باید کجا تایپیک بزنم ؟
عرض ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در این سایت بازارچه نداریم دوست عزیز ، برای خرید و فروش قطعات میتونید از دیگر سایت های همسایه استفاده بفرمایید .
با احترام
سلام
تو آپلود سنتر عکس، اگر تغییراتی ایجاد کنم، لینک عکس ها عوض میشه و پستی که شامل عکس بوده، دیگه عکس رو نشون نمیده؟
مثلا: اسم عکسو تغییر بدم یا تصاویر رو از آلبومی به آلبوم دیگه انتقال بدم یا اسم آلبوم رو عوض کنم
@};-
عرض ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده البوم عکس رو تغییر دادم ؛همینطور اسم البوم رو ، ولی هیچ مشکلی ایجاد نشد . با تغییر اسم عکس امتحان نکردم ؛ اما نباید مشکلی داشته باشه . نهایت مشکل هم داشت ؛ کافیه اطلاع بدید ، در اولین فرصت حلش میکنم .
با احترام @};-
نقل قول:
ممنون. نه حسین جان، با تغییر اسم هم مشکلی نداره. امتحان کردم. خیالتون راحت.;)
@};-:x
میگم من چرا نمی تونم به کسی پیام خصوصی بفرستم؟!:d وقتی میزنم ارسال پیام خصوصی اینو میگهپیام سیستم
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
هیچ دلیلی اتخاذ نشده است
پایان مدت محرومیت شما : هرگز
سلام دوست گرامی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط TheDarkness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تبریک میگم عضویتتون رو ...
برای کاربران جدید محدودیت 5 ارسال وجود دارد ...
و بعد از گذر ارسالهای شما از 5 عدد محدودیت حذف میگردد ...
@};-
سلام
دوتا سوال:
اول اینکه: تو قسمت My Activity که برای هر عضو وجود داره و آخرین اتفاقات سایت رو نشون میده (مثلا کسی برای کسی پیغام گذاشته یا تو تاپیکی پست جدید دادن و .....) چرا برای یه عضو یه چیز و برای یه عضو دیگه (مثلا خودم) یه چیز دیگه نشون میده؟ مثلا وقتی برای خودم رو میبینم، یه سری موارد رو آورده، ولی برای یه نفر دیگه رو که نگاه میکنم میبینم یه چیز دیگه نوشته (یه عنوان مثال یکی برای یکی دیگه پیام گذاشته، اونجا نشون میده)
دوم: میشه یه کاری کرد که تو همه ی تاپیک های سایت مشترک شد؟ یا نه؟;)
ممنون@};-
محمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد اول، بستگی به لیست دوستان و ... داره! نمی دونم فیس هستید یا خیر؟! دقیقا مشابه اون چیزی هست که در فیس دیده می شه و فعالیت دوستان و پست هارو گزارش می کنه!
مورد دوم، چرا همه تاپیک ها؟! اشتراک تاپیک ها به پست دادن شما و البته مارک کردن بستگی داره...
@};-
باسلام من تو ثبت نام اپلود سنتر سایت مشکل دارم بعداز پرکردن گزینه ها وزدن دکمه ی ثبت نام اخطارCould not open socket میده مشکل ازکجاست
دوست گرامی ... داداش عزیز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همونطور که مشاهده میکنید کنار هر بخشی در صفحه اصلی نام مدیران بخش هم قید شده
و البته همانطور هم که مشاهده میشه در کنار این بخش نامی وجود نداره
برای این بخش هنوز همکاری برگزیده نشده است .
با احترام@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز یکم صبر کن کامنتت توی اون تاپیک تایید میشه :|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی اون تاپیک توی تا Latest Post قرار نمیگیره :d
درودنقل قول:
اون بخش ها هنوز همکار ندارن مهدی جان ... مدیران ارشد میتونن تاپیک شما رو تایید کنن ... اندکی صبر پیشه کنید تایید خواهد شد ;)
با تشکر @};-
سلام
طراحی صفحه اصلی سایت کی تموم میشه و چقدر از کاراش انجام شده ....
سلام محمدرضا جان
انشالله تا آخر این ماه تموم میشه (اگه مشکل خاصی پیش نیاد) و از اول ماه بعد در دسترس خواهد بود :)
@};-
سلام چرا من نمیتونم برم سر خط هر پستی مینویسم پشت سر هم میکنه فرم
سلامنقل قول:
اگر میبینی قاطی میکنه دکمه Switch Editor رو بزن یکم سنتی کار کن تا بعد :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخه یه مشکلی وجود داره این دو عکسو نگاه کن [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] این صفحه پیشرفته [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مورد برمیگرده به مرورگر شما ....... cash مرورگر رو پاک کنید حل میشه ....;)
اگه نشد با یک مرورگر دیگه تست کنید و خبر بدید ...
با تشکر @};-
با مرورگر اینترنت اکپرولر اومدم همین مشکل بود
سیستم رو یه بار ری استارت کن:)
منم بعضی مواقع همین مشکل رو داشتتم.میرفتم رو یه مرورگر دیگه تا این که همشون اینحوری شدند سیستم رو ری استارت کردم درست شد(سیستم چند روز پشت سر هم روشن بود);)
اگه درست نشد کش مرورگر ها رو پاک کن.(با TuneUp Utilities 2013 این کار رو کن)@};-
با یه مرورگر که تا حالا نصبش نکردی نصب کن و امتحان کن.میتونی comodo ice dragon که همون قالب firefox رو داره نصب کنی:)
اگه دیگه درست نشد مشکل از ویندوز میتونه باشه.@};-
ویندوز تازه عوض شده همین العان ریست کردم درست نشد این مشکل مال چند روزه میمونه پاک کردن کوکی ها گفتی اینکارو نمیتونم انجام بدم چون تمام کوکی های سایتای دیگه میرم پاک میشه برای دونه دونه پاک کردنم باید اسم فایلشو بدونم وقتی با یه مرور گر دیگه این مشکل هست پس ربطی به کوکی ها مرورگر نداره شاید مشکل از سایت یا...... یادم افتاد مشکل از ips گوگلم بعضی موقع ها درست نمیرفت بعضی سایتا قابل رفتن نیست بعضی موقع ها بهتر میشه بعضی موقع ها بدتر مجبورم بسوزمو بسازم
سلام بر شما ...
مشکل من مربوط به ارسال پیام خصوصی هست که نمیتونم این کار رو انجام بدم ........
میگه شما برای همیشه محروم شدید!!!
میشه مشکل رو برطرف کنید ......
متشکرم .......
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط 85221148 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عضویتتون رو در سایت overclockingheroes.com تبریک میگم :x
برای کاربران جدید محدودیت 5 ارسال وجود دارد , بعد از ارسال 5 پست در انجمن محدودیت شما حذف میگردد .
با تشکر @};-
درود چرا از سایت اصلی و ریویو های طلایی خبری نیست ؟
چه جالب ....:-pنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بخوام نام کاربریم رو عوض کنم از کدوم لینک باید اقدام کنم ؟؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط 85221148 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینکی وجود نداره، باید درخواستتون رو با یکی از مدیرهای ارشد در میون بذارید
متشکرم ..........@};-نقل قول:
میکائیل جان صفحه اصلی تا آخر ماه کار کد نویسیش تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
بچه ها مشکل من از همین بود وی ..... راه انداختم همه تنظیماتی که قبل نبود اومد مشکل از من نیست شاید خیلی کاربران این مشکلو داشته باشند [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
یادم افتاد مشکل از ips گوگلم بعضی موقع ها درست نمیرفت بعضی سایتا قابل رفتن نیست بعضی موقع ها بهتر میشه بعضی موقع ها بدتر مجبورم بسوزمو بسازم
چرا در گفتگو اذاد گزینه ای وجود ندارد تا پیام ارسال کنم منظورم گزینه ارسال موضوع جداگانه اگر سوالی اذاد داشتم بنویسم
دوست بسیار محترم ، قمر در عقرب عزیز ؛ ورودتون به انجمن رو تبریک عرض میکنم .@};-
در رابطه با موضوع ایجاد تاپیک و ارسال پیام خصوصی ،عرض کنم که این محدودیتی است که شامل تمام کاربران تازه ثبت نام کرده انجمن میشود که با ارسال 5 پست و گذشت 48 ساعت از زمان ثبت نام ، خود به خود از بین میرود .
با احترام @};-
سلام
من یه مشکلی با جستجو تو سایت دارم..
وقتی که از خود سایت یه چیزی رو سرچ میکنم(تو همون کادر بالای جستجوی پیشرفته)و از داخل گوگل وارد سایت میشم،با این صحنه مواجه میشم:
و تا وقتی که از سایت logout نشم،درست نمیشه...
مشکل از چیه؟
ممنون@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از سرچ زبان انجمن به صورت انگلیسی میشه محمد جان و شما باید زبان Persian Unicode رو انتخاب کنید ;)
با تشکر @};-
سلام
فکر میکنم IE با سایت یه مشکلی داشته باشه.
بعد از که وارد سایت میشم و تیک "ذخیره" رو هم میزنم و خارج میشم،تو IE ذخیره نمیشه که من قبلا تو سایت بودم و باید دوباره log in کنم(شرمنده منظورم رو بد گفتم)
ممنون.@};-
ویرایش : منظورم از خارج شدن،log out شدن نیست....مثلا بستن مرورگر هست.
سلام محمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر منظورتون اینه که به صورت اتوماتیک لاگین نمیشین و اطلاعات ورود در ie ذخیره نمیشن ; من این مورد رو بررسی کردم و مشکلی وجود نداشت .
نمیدونم منظورتونو درست متوجه شدم یا نه :)
@};-
شاید یه برنامه ای مثل بهینه سازی چیزی مرورگر رو تمیز می کنه.که پسورد شما بعد از اون پاک می شه.
یا اینکه مرورگر رو طوری تنظیم کردین که بعد از خروج کش و اینجور چیزا هم پاک بشه.
در هر صورت با مرورگر های دیگه مشکلی نیست.
سلام محمد جاننقل قول:
خوبی داداش @};-
ببین در Internet Options اون قسمتی که مشخص کردم ، آیا تیک داره یا نه . اگه این قسمت تیک نداشته باشه ، معمولا این مشکل به وجود میاد .
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
به تنظیمات internet option هم مربوط نمیشه (چون امتحانشون کردم)
من قبلاً هم برای دوستان عرض کرده بودم...
کلاً سایت با internet explorer کمی مشکل داره.... یکی از مشکلهایی هم که با explorer هست:
وقتی از آخرین پست ها... تایپیکی رو باز کنی به صفحه اول تایپیک میره (که قاعدتاً باید آخرین صفحه و آخرین پست رو بیاره)
ولی با مرورگرهای دیگه هیچ مشکلی نیست
سلام آقا رضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Goodman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من همیشه از Internet Explorer برای مشاهده سایت ها استفاده میکنم و تا به این لحظه مشکلی با این سایت نداشتم و حتی مشکلی که شما بهش اشاره کردید ، رو من ندارم .;)
شما یه بار ویرایش تنظیمات شخصی خودتون رو چک کنید ، ببینید اون قسمتی که مربوط به این مشکلتون هست رو تغییر دادید یا نه .
اقا یون من سوال در باره ی اورکلاک داشتم کجا بپرسم
با توجه به قطعه و پلتفرمى كه قصد آور كلاك داريد، بايد از قسمت " كارگاه آوركلاك " استفاده كنيد.
سلام
می خواستم بپرسم سرعت آپلود سنتر تصاویر سایت،برای همه کم شده یا برای من فقط اینطوریه..؟
تا دیشب مشکلی نبود اما امروز صبح و همین الان که میخواستم عکس آپلود کنم،کلی طول می کشید و با سرعت بسیار بسیار کم آپلود می کرد و حتی بعد از اینکه عملیات آپلود تموم میشه،عکس ها آپلود نمی شدند و با پیغام هایی مثل webpage is not available و مشابهش رو به رو می شدم...
ممنون میشم بررسی کنید @};-
سلام محمد جان@};-
من الان یه تصویر 1.2 مگ رو دانلود کردم بعد آپلود کردم مشکلی نداشت :)
سلام آقا محمود
الان با یه مرورگر دیگه تست کردم...یه بار دیسکانکت شدم....کش مرورگر رو هم پاک کردم....
ول مشکل هنوز پا برجاست...حجم عکس ها هم حدود 500 کیلوبایت هست...
وقتی که میزنم یه عکس آپلود بشه،مقدار عدد send و recivied کانکشن،خیلی کم میشه...تو حالت عادی مقدار عدد recivied که تغییر میکنه،بین 60000 تا 64000 بایت هست ولی موقع آپلود،تقریبا 500 تا 1000 بایت تغییر میکنه....
مشکل از کجا میتونه باشه؟
محمد جان CMD رو باز کن و دستور ipconfig /flushdns رو بزن سپس ipconfig /release رو بزن سپس ipconfig /renew رو بزن ببین مشکل حل میشه یا نهنقل قول:
نه همونطور هست :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حتی با آی پی آلمان هم امتحان کردم،درست نشد...
سلام به همه ی عزیزان
چند وقتی هستش که برای بنده یه مشکلی پیش اومده .
مشکل از این قراره که وقتی می خوام که تو آپلود سنتر سایت فایلی رو آپلود کنم تا نصفش آپلود میشه و قطع میشه و دوباره از اول آپلود شروع میشه .
کش مرورگر رو هم چندین بار پاک کردم و با مرورگر های مختلف هم چک کردم ولی مشکل همچنان پا برجا بود .
یه مشکلی دیگه هم هست که وقتی با فایرفاکس اقدام به آپلود می کنم آپلود به هیچ عنوان شروع نمیشه و با کروم آپلود شروه میشه ولی این مشکلو داره .
احیانا از چیز@ پی@ ان استفاده نم یکنین؟
چون برا من وقتی که این کار رو میکنم وستا قطع میشه.!:)
برای من هم یه همچین مشکلی رو با کروم داشت که خودش درست شد یعنی وسط اپلود یکدفعه قطع میشد و دوباره اپلود رو شروع میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منم تقریبا این مشکل رو دارم.حجم بالا مثل همین 50 مگ مجاز رو نمیتونم آپلود کنم و مجبورم چند پارت 20 مگ 20 مگ آپلود کنم تا آپلود شه:(
ببخشید شما گفتید عکس هام رو توی اپلود سنتر سایت بزارم ولی نمیشه !
تو قسمت لاگینش هم نمیتونم وارد بشم
عزیز اون جا هم باید جدا ثبت نام کنید:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود
ببخشید چرا از آرشیو سایت قدیمی مطلب هایی که دارین رو نمیذارین؟
چون بحرحال همه ی اونها از دید علمی کلی اطلاعات توشون هست.
@};-@};-@};-
برای اینکه تمام اون گنجینه به باد فنا رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAKAN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان بنده یه چند صفحه ای از اون سایت مطلب دارم میتونم قراراشون بدم؟
هرچند قدیمیه ولی برا آرشیو سایت جدید خوبه.:)
دوستان یه سوال دیگه.
الان تو این عکس این رنگ بنفش رو عرض میکنم.من کاربری با این رنگ تو فروم ندیدم.
آوردن مطالب قديمى كه ديگه جايى وجود ندارن عاليه فقط اسم نويسنده فراموش نشه على جان :)
مورد دوم هم براى تست هست و طبعا كاربرى به اين رنگ نداريم فعلا
@};-
پژمان جان سلام.
دیشب دیگه کار انتقال مطالب حدودا از ساعت 2 تا 4:30 طول کشید ، دیروقت بود ، یواش یواش داشتم فیوز میپروندم.!:d@};-
اسم نویسنده هم پژمان جان اطاعت ، اضافه شد.:)@};-
درضمن نقل و قول های شما آقا پژمان و علی آقا عزیز توی اون صفحه که به صورت آفلاین ذخیره کردم هست ، که آدم رو یاد گذشته ها میندازه.:(
سلام
یه مدتی هست که به جای اینکه اسم تاپیک هارو ببینم اینجوری نمایش داده میشه:|
حسین عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توسط دو مرورگر فایرفاکس و ie چک کردم. در هر دو جستجوگر نمایش لینکها مثل شماست.
این مورد رو حتما با بخش فنی انجمن در میون خواهم گذاشت.
@};-
دوستان این مورد حل شد :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ممنون از پیگیری شما
1 2 رو این مشکل درست شده بود ولی امروز از دوباره به همون شکل که عکس گزاشتم در اومده@};-
الان من چک کردم حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای من تنها یکی دو مورد از تاپیک ها به صورت کد نمایش داده شدند و مابقی سالم بودند/ بهرحال بازم چک می کنم با وبمستر سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حسین جان چرا شما آخرین ارسالهای بالای فروم رو چک نمی کنید!؟ :d
بهرحال الان موردی که عکس گرفتید حل شده
دوست من سلام.:)@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط i am dead [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی خوشحالم که در در این انجمن فعالیت میکنید.
واقعا ، حضور شما در این بخش می تونه کمک زیادی به پیشرفت این بخش بکنه.:)
برای پاسخ به اون پرسشتون هم عرض کنم که :
همانند عکس ، برای اینکه تصاویر به صورت بند انگشتی نمایش داده شوند کافیست بند شماره یک رو کپی کرده و در صفحه پاسخ خودتون کپی کنید.
و سپس بند قسمت دوم موجود در عکس بالا رو کپی کرده و مانند عکس زیر به آدرس قبلی لینک کنید.
امیدوارم مفید واقع شده باشه.باز هم اگر سوالی بود من یا سایر دوستان در خدمتیم.
موفق باشید:)@};-
علی جان ممنون از بابت پاسخ گویی@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والله من هم همین کار رو کردم ولی چند دقیقه پیش متوجه شدم که مشکل از مرورگر خودم بود.
با نصب وورژن جدید مشکلم حل میشه.
به هر حال بازم ممنون>:D<
سلام
میشه بگین پیغام بازدید کننده و امضا چطوری فعال میشه ؟
سلام دوست عزيز
اكانت شما بعد از ٢ روز و ارسال ٥ پست فعال ميشه بصورت خودكار
@};-
سلام دوستان از دیشب صفحه کاربران آنلاین درست نمایش داده نمیشه اکثر کاربرها رو مشاهده ایندکس سایت میزنه:
سلام عرفان جان
چندتا مورد رو داشتم تست میکردم، الان مشکل حل شده ;)
@};-
سلام ،
من چرا نمی تونم پیام های ارسال شدمو ببینیم توی پوشه ارسال شده هام خالیه ؟
(امروز آمدم توی سایت ساین اوت بودم ، یوزر پس زدم قبول نکرد بعد رفرش کردم زد خوش آمدید ، رفت توی اکانتم :d ، شاخ در آوردم)
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Angel of Death [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وارد ( کنترل پنل > ویرایش تنظیمات شخصی ) بشید و گزینه مربوط به ذخیره پیامهای ارسالی رو انتخاب کنید .
با تشکر @};-
دوستان عزیز بنده امکان ارسال پیام خصوصی و پیام بازدید کننده را ندارم و نمیتوانم پیام دوستان را پاسخ دهم
آیا این محدودیت برای کاربران جدید است؟
سلام سهیل جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ورودتون رو به overclockingheroes تبریک عرض میکنم . :x
این محدودیت برای کاربران جدید هست . و با گذشت 2 روز و ارسال 5 پست رفع میشود .
اکانت شما هم رفع محدودیت شده ;)
با تشکر
مرتضی@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
طراحی صفحه اصلی سایت به کجا رسید . تموم نشد ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سایت؟!
دوستان چه خبره؟
دارین سایت رو راه اندازی میکنید؟:)
علی آقای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بامید خدا در آینده ای نزدیک این اتفاق خواهد افتاد.
پ.ن:
علی آقا چند روزی هست که کم پیدا هستی!!
امیدوارم هر کجا که هستید سلامت و پیروز باشید.
@};-@};-
سلام
من میخوام توی انجمن پاور و کیس سوال بپرسم
وقتی وارد عنوان کیس و پاور میشم " افزودن موضوع جدید " نداره که من بخوام سوالم رو بپرسم در حالی انجا خیلی از بچه ها موضوعاتی رو اضافه کزدن
مشکل جزو هیچکدوم از اون موضوع ها نیست که بخوام واردش بشم باید چیکار کنم؟
نياز به ايجاد موضوع جديد نيست شما سوال خود را در همان جا عنوان كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط javady_joon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA Tablet Z LTE using Tapatalk 4
این تاپیک هست:نقل قول:
نوشته اصلی توسط javady_joon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزنقل قول:
این محدودیت برای کاربران جدید الورود هست، بعد از 5 پست بهطور خودکار حذف می شود :)
چطور میشه تاریخ تولد رو ویرایش کــــــــــــــــــرد؟:d
از مديريت كل سايت درخواست كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mad4tex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA Tablet Z LTE using Tapatalk 4
چرا یه روز سایت از دسترس من خارج شده بود.؟
این خطا رو میداد.
ForbiddenYou don't have permission to access /forum/forum.phpon this server.
Additionally, a 403 Forbiddenerror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه برای تمام دوستان از دسترس خارج شده بود و مشکل خدا رو شکر فعلا حل شده :)
درود
من میخام عکس اپلود کنم نمیشه تو اپلود سنتر سایت
و میخاستم ثبت نام کنم هر چی زدم گفت مشکل داره خطا داد همه چیزشم درست انجام دادم
مشکل چیه؟
با نام کاربری خود ثبت نام کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با نام کاربری خودمم کردم نشد!!
دوست عزیزم ممنون میشم متن اخطار و قرار بدید تا ببینیم مشکل از کجا هست ، چون اگر تمامی موارد و موارد امنیتی همچون Email آردس و کد کپچا رو انجام بدید هیچ مشکلی بوجود نمیاد عزیزم@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia& [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بفرمایید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ارور مربوطه به اسم یوزر و پسورد شما میباشد.... همین اکنون بنده یک یوزر ساختم ...مراحل ساخت یوزرنقل قول:
1- نام یوزر بیشتر از 3 حرف یا فقط سه حرف ، حتما گزینه CHECK بزنید
2-پسورد را سعی کنید همراه کلمه و شماره باشد
3-تیک آخر گزینه را بزنید
4-کد کپچا را درست وارد کنید
همانند تصویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
درست شد
با تشکر از توجهتون
- - - Updated - - -
اره دیگه جنابنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D
منم با آپلود سنتر سایت مشکل دارم .
قبلا ازش به اندازه 10 مگ استفاده کردم ، ولی الان نه پسوردمو قبول میکنه که مهم نیست ، نه ایمیلم که مهمه ! میگه این ایمیل ثبت نشده ...
خلاصه که بهش دسترسی ندارم . میزنم ثبت نام هم کنم میگه با این نام قبلا ثبت نام شده .
امیدوارم همه کاربران عزیز به این مورد عنایت داشته باشند که هدف طراحی آپلود سنتر فقط جهت بهبود و تداوم اطلاعات سایت می باشد،در نتیجه تمام اطلاعاتی که در آپلود سنتر به هر نحوی قرار می گیرند باید رجوعی به مطالب قرار گرفته شده در سایت داشته باشند.
موفق و پیروز باشید@};-@};-@};-
سلام و عرض ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز بنده اکانت شما رو بررسی کردم اما مشکلی نداشت ؛ با این حال برای اطمینان پسوورد شما رو تغییر دادم و به صورت پیام خصوصی براتون ارسال کردم . بازم اگر مشکلی بود بفرمایید .
لطفا عذر بنده رو به خاطر تاخیر در امر پاسخ گویی بپذیرید @};-
دیگر دوستان محبت بفرمایند ؛ هر مشکلی در استفاده ؛ ثبت نام و ... با اپلود سنتر ها دارند ؛ عنوان کنند تا در اولین فرصت رسیدگی بشه .
در ضمن لازم هست عرض کنم که با عنایت به ارتقاء منابع اپلود سنتر ؛ حداکثر حجم فایل های ارسالی در اپلود سنتر فایل با افزایش 3 برابری به 120 مگابایت رسیده که امیدواریم رضایت خاطر کاربران عزیز و محترم اورکلاکینک هیروز را به همراه داشته باشد @};-
با تقدیم بهترین احترامات @};-
الان 2 روزه من وقتی به صفحه اول سایت لاگین میکنم به جای آخرین ارسالها ، داغ ترین تا پیکها رو میاره و نمیشه هم عوضش کرد به آخرین ارسالها
اما وقتی لاگ اوت میکنم به راحتی میتونم از داغ ترین تاپیکها به آخرین ارسالها برم
لطفا درستش کنین من میخوام وقتی لاگین میشم بتونم آخرین ارسالها رو ببینم در حال حاضر فقط میتونم داغ ترین تاپیک ها رو ببینم
با برازر های مختلف فرق نکرد
ادیت : الان مشکل اوکی شد و درسته مرسی از رسیدگی
سلام
چطوری میتونم ایمیلهایی که از سایت به طور اتوماتیک به ایمیلم فرستاده میشه رو غیر فعال کنم :|
در تنظیمات اکانتتون اشتراک در خبرنامه های ایمیلی رو غیر فعال کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط livemydream [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]