قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 9 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 89
Like Tree21Likes

موضوع: سوالات و مشکلات در مورد نصب و استفاده از درایور های Nvidia

  1. #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات در مورد نصب و استفاده از درایور های Nvidia



    با سلام و عرض ادب

    تاپیک سوالات و مشکلات در زمینه درایور های انویدیا برای رفع مشکلات کاربران در زمینه استفاده از درایور های جدید، نصب آنها ، و کاهش یا افزایش پرفورمنس ایجاد شده است.در برخی از موارد مشاهده شده است که دوستان و کاربران گرامی بعد از معرفی آخرین درایور ها (سوالاتی) خواهند داشت که در تاپیک معرفی درایورهای انویدیا بیان میشود که برای جلو گیری از بر هم خوردن نظم انجمن از این به بعد در مورد هرگونه مشکل با درایور های جدید برای Desktop یا Laptop ها در این تاپیک به بحث و بررسی آن میپردازیم.


    قوانین :
    حفظ نظم تاپیک
    از تجارب خود برای راهنمایی استفاده کنید (حدالامکان)
    از قرار دادن لینک های غیر قانونی خودداری فرمایید.
    احترام به تمامی کاربران و نظرات آنها
    از سوالات بی مورد و اسپم خودداری کنید



    با احترام


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 18 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ahmaden (6th December 2012),Aliover (20th September 2014),Artemis (3rd November 2013),Blue Rose (6th December 2012),Don_Corleone (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),hamid ac (4th November 2013),Hamidreza (6th December 2012),MAKAN (6th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),morteza.p (12th March 2014),Olesius (7th December 2012),Osuk (6th December 2012),Reza Y (23rd August 2013),saeid72 (6th December 2012),sMohammad (22nd August 2013),The Joker (6th December 2012),XoMa (6th December 2012)



  3. #2
    OCH Member
    Hamidreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    61
    تشکر شده 287 بار در 57 پست
    Hamidreza آنلاین نیست.
    فرشاد جان تو بخش Manage 3D settings برنامه هایی که میشه Customize کنیم چرا برای بعضی بازی ها بالا بردن تنظیمات تاثیر چندانی تو فریم نداره ولی بعضی دیگه به شدت فریم رو کاهش میده ؟

    تنظیمات انویدیا در راستای تنظیمات خود Setting بازی هست یا جدا عمل میکنه ؟

    بطور مثال همون تنظمیات بالایی که در انویدیا برای ACIII زدم فریمم رو همون 60 موند ولی تو Farcry 3 از 40 فریم به 10 فریم نزول پیدا کرد !

    در سوال دیگه اینکه کدوم تنظیمات توی همین قسمت برای افزایش گرافیک بازی خیلی تاثیر نداره و بی جهت به کارت و فریم فشار میاره و کدوم مناسبه که روی بالاترین حالت باشه ؟

    میخوام بهترین تنظیمات ممکن رو برای هر بازی توی پنل انویدیا هم Customize کنم

    ممنون !


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Hamidreza تشکر کرده اند:

    Agent 47 (6th December 2012),ahmaden (6th December 2012),Blue Rose (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012)



  5. #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamidreza نمایش پست ها
    فرشاد جان تو بخش Manage 3D settings برنامه هایی که میشه Customize کنیم چرا برای بعضی بازی ها بالا بردن تنظیمات تاثیر چندانی تو فریم نداره ولی بعضی دیگه به شدت فریم رو کاهش میده ؟

    تنظیمات انویدیا در راستای تنظیمات خود Setting بازی هست یا جدا عمل میکنه ؟

    بطور مثال همون تنظمیات بالایی که در انویدیا برای ACIII زدم فریمم رو همون 60 موند ولی تو Farcry 3 از 40 فریم به 10 فریم نزول پیدا کرد !

    در سوال دیگه اینکه کدوم تنظیمات توی همین قسمت برای افزایش گرافیک بازی خیلی تاثیر نداره و بی جهت به کارت و فریم فشار میاره و کدوم مناسبه که روی بالاترین حالت باشه ؟

    میخوام بهترین تنظیمات ممکن رو برای هر بازی توی پنل انویدیا هم Customize کنم

    ممنون !

    با سلام حمید رضا جان

    یک مطلبی هست اونم اینه که همه بازی ها احتیاج به Manage 3D settings ندارند ، و حتی در برخی از موارد باعث افت کیفیت گرافیکی بازی هم میشوند...این تنظیمات برای هر بازی متفاوت هست ، در بازی ACIII هیچ نقشی نداره جز گزینه هایی که عمومی هستند...
    در بازی ACIII وقتی Maximum Per-Rendered در بالاترین حد خود یعنی عدد 4 قرار میگیره افزایش کیفیت گرافیکی و به همراه فشار بر روی کارت را احساس خواهیم کرد و در برخی از موارد افت فریم.



    این گزینه هایی که بنده تنظیم کردم افت فریم خاصی و ندیدم اما خوب افزایش کیفیت گرافیکی و ایجاد کرد ....اما گزینه هایی همچون Anisotropic Filtering در همه موارد تاثیر نداره و گاهیی باعث تاثیر منفی در گرافیک بازی میشه ، اما میشه برای همه بازی ها FXAA فعال گذاشت....گزینه بعدی Antialiasing-Mode هستش که برای همه بازی ها کاربرد نداره مگر اینه بازی شما دارای این آپشن نباشه یعنی Antialiasing نداشته باشه
    بازی هایی که این تنظیمات و دارند احنیاجی نیست بصورت دستی با کنترل پنل این آپشن و فعال کرد و اعداد 2x تا 32xCSAA اضافه کرد....در بازی همچون Dirt3 خود بازی این آپشن و تا 32XCSAA داره و ایجاد دستی این تنظیمات در کنترل پنل انویدیا فقط باعث فشار بخود بر روی کارت گرافیک میشه...در بازی FraCry3 گزینه ایی در آپشن بازی هست (به عکس زیر توجه کنید)



    وقتی شما تنظیمات و در حالت استاندارد قرار میدهید خود بازی تنظیم نرمال و برای اون در نظر میگیره اما وقتی در حالت ENHANCED قرار میگیره شما در کنترل پنل انویدیا میتونید هم کارت گرافیک و هم بازی و با هم منفجر کنید : دی



    اما نکته ایی که قابل اهمیت هست ، ورژن درایور ، و ساپورت کردن بازی با تنظیمات هر دو کارت انویدیا و AMD باشد.

    در ضمن تنظیمات داخل کنترل پنل انویدیا برای بازی هایی بکار می آیند که فاقد هر گونه تنظیمات پیشرفته باشند...نه مانند بازی Crysis3 و FarCry3 و Hitman ABS که از تنظیمات پیشرفته کاملی برخوردار هستند.

    اما برای تمامی بازی ها بنده و خود سایت انویدیا پیشنهاد این گزینه رو اگر نمیخواید بنچمارک بگیرید میکنم ( گزینه Vertical Sync هست که همیشه بر روی Adaptive (انطباقی ) قرار بگیرد) در این صورت فریم بازی شما زیاد دچار نوسان نخواهد شد.

    (از دوستان دیگر هم که اطلاعاتی بیشتر در این زمینه دارند دست یاری میجوییم)
    با نهایت احترام
    ویرایش توسط Agent 47 : 6th December 2012 در ساعت 03:38 PM
    Hamed_Classic likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ahmaden (6th December 2012),arman_kad (6th December 2012),Blue Rose (6th December 2012),Don_Corleone (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),Hamidreza (6th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012),Osuk (6th December 2012)



  7. #4
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام واقعی
    احمد
    سن
    29
    نوشته ها
    83
    تشکر شده 596 بار در 88 پست
    ahmaden آنلاین نیست.
    باید بازی تظنیمات و این فیلتر ها رو ساپورت بکنه کلا نمیشه اینطور جواب داد به بازی خیلی مربوطه
    البته شما اگه یه کارت کپلر داشته باشی میتونی ,,fxaa رو توی بازی force بکنی (حتی اگه بازی اون رو ساپورت نکنه داخل منوی تنظیمات...)
    اگر برای هر یک از گزینه ها application controled رو انتخاب کنید این یعنی به بازی تنظیمات منوی بازی شما بر میگرده که مثلا دوست دارید aa رو خاموش کنید یا روشن ، 2x باشه یا بیشتر !
    کلا به بازی و انجین بازی مربوط هست !
    مثلا physics که در منوی پنل موجود هست ، برای همه بازی ها که کار نمیکنه و بازی هایی که physics ساپورت میکنن میتونن از این تکنولوژی بهره ببرن ! مثل:batman , borderland , mafia , alice maddness return و ...
    توضیحات دوست عزیزمون تقریبا درست هست فقط :
    شما اگر فیلتری رو توی پنل اندیویا خاموش کنید دیگه اون فیلتر توی بازی برای شما کار نمیده مثلا anisotrophic که کارش دقیقا این هست که فاصله دور تر رو دقیق تر و بهتر نشون بده ( توی بازی های اپن ورد مثل اسکایریم و آساسین و فارکرای بدرد میخوره شدید ! )

    مثال: من فیلتر af رو در پنل انویدیا خاموش میکنم و در خود منوی بازی مقدار فیلتر رو بالا پایین میبرم ، بنظر شما تغییری در محیط بازی ایجاد میشه ؟ ببینیم :
    چی ببینیم ؟ تغییری ایجاد نمیشه دیگه :D

    در کنترل پنل انویدیا af رو خاموش کردم !


    خوب حالا بازی hitman رو اجرا میکنم و ببینم با تغییر در منوی بازی تغییری در محیط بازی حاصل میشه یا خیر :



    dar menu bazi af trilnear


    dar menu bazi af 16x


    همونطور که ملاحظه فرمودید هیچ تغییری در بازی ایجاد نشد ! ( با اینکه من توی تنظیمات بازی تغییر ایجاد کردم! )

    حالا داخل پنل انویدیا فیلتر af رو app controll ( یا تحت مدیریت بازی) میزارم و در منوی بازی همین تغییرات رو انجام میدم:

    af را app controlled میگزارم




    af dar game trilnear

    af dar game 16x

    اگر به راهرو دقت کنید میبینید که در مسافت دور تر راهرو دقیق تر نشون داده میشه که دقیقا فلسفه anistrophic filtering هم همین هست که اشیاء و آبجکت ها ی بازی رو در مسافت دورتر بهتر نشون بده که همون طور که گفتم توی بازی های اپن وورد زیاد به کار میاد

    فراموش نکنید با هر اعمال تغییر در کنترل پنل انویدیا باید دوباره وارد بازی یا برنامه بنچمارک یا اپلیکشن مورد نظر بشید !


    ---
    فیلتر ها و یا mode ها باید روی app controled باشند حتی الامکان که اگه بازی توی منوی خودش اونها رو ساپورت کرد ، مقادیر اونها رو داخل خود منوی بازی بتونید مدیریت کنید و بالا و پایین ببرید
    البته میگم استثنا هایی هم وجود داره همون طور که گفتم شما میتونید fxaa رو (که یکی از مودهای aa هست )توی پنل اندیویا force بکنید و ازش لذت ببرید ، حتی اگه خود بازی این رو ساپورت نکنه!
    ---


    =========
    نویسنده : احمد


    ویرایش توسط ahmaden : 6th December 2012 در ساعت 07:02 PM
    Hamed_Classic likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 11 کاربر بابت این ارسال مفید از ahmaden تشکر کرده اند:

    Agent 47 (6th December 2012),arman_kad (6th December 2012),Blue Rose (6th December 2012),Don_Corleone (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),Hamidreza (6th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012),Osuk (6th December 2012),Reza Y (11th July 2013),VFSDF (6th December 2012)



  9. #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmaden نمایش پست ها
    باید بازی تظنیمات و این فیلتر ها رو ساپورت بکنه کلا نمیشه اینطور جواب داد به بازی خیلی مربوطه
    البته شما اگه یه کارت کپلر داشته باشی میتونی ,,fxaa رو توی بازی force بکنی (حتی اگه بازی اون رو ساپورت نکنه داخل منوی تنظیمات...)
    اگر برای هر یک از گزینه ها application controled رو انتخاب کنید این یعنی به بازی تنظیمات منوی بازی شما بر میگرده که مثلا دوست دارید aa رو خاموش کنید یا روشن ، 2x باشه یا بیشتر !
    کلا به بازی و انجین بازی مربوط هست !
    مثلا physics که در منوی پنل موجود هست ، برای همه بازی ها که کار نمیکنه و بازی هایی که physics ساپورت میکنن میتونن از این تکنولوژی بهره ببرن ! مثل:batman , borderland , mafia , alice maddness return و ...
    توضیحات دوست عزیزمون تقریبا درست هست فقط :
    شما اگر فیلتری رو توی پنل اندیویا خاموش کنید دیگه اون فیلتر توی بازی برای شما کار نمیده مثلا anisotrophic که کارش دقیقا این هست که فاصله دور تر رو دقیق تر و بهتر نشون بده ( توی بازی های اپن ورد مثل اسکایریم و آساسین و فارکرای بدرد میخوره شدید ! )

    مثال: من فیلتر af رو در پنل انویدیا خاموش میکنم و در خود منوی بازی مقدار فیلتر رو بالا پایین میبرم ، بنظر شما تغییری در محیط بازی ایجاد میشه ؟ ببینیم :
    چی ببینیم ؟ تغییری ایجاد نمیشه دیگه :D

    در کنترل پنل انویدیا af رو خاموش کردم !


    خوب حالا بازی hitman رو اجرا میکنم و ببینم با تغییر در منوی بازی تغییری در محیط بازی حاصل میشه یا خیر :



    dar menu bazi af trilnear


    dar menu bazi af 16x


    همونطور که ملاحظه فرمودید هیچ تغییری در بازی ایجاد نشد ! ( با اینکه من توی تنظیمات بازی تغییر ایجاد کردم! )

    حالا داخل پنل انویدیا فیلتر af رو app controll ( یا تحت مدیریت بازی) میزارم و در منوی بازی همین تغییرات رو انجام میدم:



    af dar game trilnear

    af dar game 16x

    اگر به راهرو دقت کنید میبینید که در مسافت دور تر راهرو دقیق تر نشون داده میشه که دقیقا فلسفه anistrophic filtering هم همین هست که اشیاء و آبجکت ها ی بازی رو در مسافت دورتر بهتر نشون بده که همون طور که گفتم توی بازی های اپن وورد زیاد به کار میاد

    فراموش نکنید با هر اعمال تغییر در کنترل پنل انویدیا باید دوباره وارد بازی یا برنامه بنچمارک یا اپلیکشن مورد نظر بشید !


    ---
    فیلتر ها و یا mode ها باید روی app controled باشند حتی الامکان که اگه بازی توی منوی خودش اونها رو ساپورت کرد ، مقادیر اونها رو داخل خود منوی بازی بتونید مدیریت کنید و بالا و پایین ببرید
    البته میگم استثنا هایی هم وجود داره همون طور که گفتم شما میتونید fxaa رو (که یکی از مودهای aa هست )توی پنل اندیویا force بکنید و ازش لذت ببرید ، حتی اگه خود بازی این رو ساپورت نکنه!
    ---


    =========
    نویسنده : احمد


    سلام دوست عزیزم احمد جان تفاوتی که من در دو عکسها میبینم تیرگی و روشنی عکسها هست ، تفاوت دیگری و از لحاظ گرافیکی مشاهده نکردم....گویا اگر با یک بازی OpenWorld مانند FarCry3 و یا ACIII باشه ....این آپشن ها خودشون و نشون بدهند..

    تنظیمات بازی در این حالت



    [Only registered and activated users can see links. ]





    [Only registered and activated users can see links. ]

    با نهایت احترام
    ویرایش توسط Agent 47 : 6th December 2012 در ساعت 07:24 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ahmaden (6th December 2012),arman_kad (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012),Reza Y (11th July 2013)



  11. #6
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام واقعی
    احمد
    سن
    29
    نوشته ها
    83
    تشکر شده 596 بار در 88 پست
    ahmaden آنلاین نیست.
    سلام ،
    آره دیگه ، در دو عکس اول ، تفاوتی وجود نداره چون ما توی پنل انویدیا anistrophic رو خاموش کردیم . پس هیچ فرقی نمیکنه که داخل بازی af رو بالا یا پایین بکشیم (چون دوستمون سوال پرسید من اینطوری جواب دادم خواستم بگم که اگه توی پنل خاموش کنی دیگه کاملا غیر فعال میشه دیگه حالا بخوای تو خود گیم بالاترین درجه بزاری ...)
    فکر کنم کامل پست رو نخوندی و فقط عکسا رو دیدی...

    ولی دو عکس آخری به راهرو دقت کنید کاملا مشهوده تفاوت چون روی app contorol گذاشتیم .


    الان یه شات دیگه گرفتم توی اسکایریم (پنل انویدیا روی app controled هست و خاموش نیست )
    به کف چوبی کشتی دقت کنید لطفا !



    af0x



    af 16x
    ===
    یا این دو عکس رو دقت کن :[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    ===
    فقط اگه تفاوت ندیدی یه چشم پزشک برو

    بخدا :D
    ویرایش توسط ahmaden : 6th December 2012 در ساعت 07:56 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از ahmaden تشکر کرده اند:

    Agent 47 (6th December 2012),arman_kad (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012),Reza Y (11th July 2013)



  13. #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmaden نمایش پست ها
    سلام ،
    آره دیگه ، در دو عکس اول ، تفاوتی وجود نداره چون ما توی پنل انویدیا anistrophic رو خاموش کردیم . پس هیچ فرقی نمیکنه که داخل بازی af رو بالا یا پایین بکشیم (چون دوستمون سوال پرسید من اینطوری جواب دادم خواستم بگم که اگه توی پنل خاموش کنی دیگه کاملا غیر فعال میشه دیگه حالا بخوای تو خود گیم بالاترین درجه بزاری ...)
    فکر کنم کامل پست رو نخوندی و فقط عکسا رو دیدی...

    ولی دو عکس آخری به راهرو دقت کنید کاملا مشهوده تفاوت چون روی app contorol گذاشتیم .


    الان یه شات دیگه گرفتم توی اسکایریم (پنل انویدیا روی app controled هست و خاموش نیست )
    به کف چوبی کشتی دقت کنید لطفا !



    af0x



    af 16x
    ===
    یا این دو عکس رو دقت کن :[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    ===
    فقط اگه تفاوت ندیدی یه چشم پزشک برو

    بخدا :D

    من متوجه منظور شما شدم دوست عزیزم ...اما سوال بنده اینجاست تنظیم X16 از طریق کنترل پنل انویدیا انجام دادید یا فقط اون و روشن گذاشتید و در بازی تنظیمات x16 قرار دادید؟؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ahmaden (6th December 2012),arman_kad (6th December 2012),Hamed_Classic (7th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012),Reza Y (11th July 2013)



  15. #8
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام واقعی
    احمد
    سن
    29
    نوشته ها
    83
    تشکر شده 596 بار در 88 پست
    ahmaden آنلاین نیست.
    دقیقا همین چیزی که گفتی ، پنل انویدیا رو روی app controlled گذاشتم و از طریق منوی بازی 16x و 0x رو ست کردم
    اگه داخل پنل انویدیا af خاموش میکردم دیگه هیچ فرقی نمیکرد که داخل خود منوی بازی af رو چه درجه ای بزارم ، چون توی پنل خاموش بود! ( بخاطر همین تو 2 عکس اول هیتمن بین 0x و 16x هیچ تفاوتی وجود نداشت )
    بعبارت دیگه میشه گفت فصال الخطاب پنل انویدیا است ! یعنی اون رو باید به عنوان force بهش نگاه کرد !
    البته نکات ریزی هم وجود داره ، شما میتونی txaa رو توی بازی force کنید ، حتی اگه بازی اون رو ساپورت نکنه ، یعنی تو خود منوی تنظیمات گرافیکی چیزی به نام txaa وجود نداشته باشه ! (نیازمند یک کارت سری 600 )
    ویرایش توسط ahmaden : 6th December 2012 در ساعت 09:56 PM
    Agent 47 likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از ahmaden تشکر کرده اند:

    Agent 47 (6th December 2012),arman_kad (7th December 2012),Hamed_Classic (7th December 2012),Mehdi_FXX (6th December 2012),Olesius (7th December 2012),Reza Y (11th July 2013)



  17. #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    اما این تنظیمات در بازی FarCry3 هیچ تغییری را اعمال نمیکند.

    با احترام
    ahmaden likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ahmaden (7th December 2012),arman_kad (7th December 2012),Hamed_Classic (7th December 2012),Hamidreza (7th December 2012),Olesius (7th December 2012),Reza Y (11th July 2013)



  19. #10
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نام واقعی
    احمد
    سن
    29
    نوشته ها
    83
    تشکر شده 596 بار در 88 پست
    ahmaden آنلاین نیست.
    الان منوی بازیش رو نگاه کردم مود af توی تنظیمات بازی نیست !
    میگم که به بازی مربوط میشه و فرق میکنه ...
    کلا چون منوی بازیها با هم یکی نیست و فرق دارن مثلا شما ممکنه همین af با اسامی دیگه ای توی منوی بازی وجود داشته باشه مثلا texture distance
    ممکنه هم اصلا نباشه ، که الان توی بازی فارکرای نیست!
    حالا اگه داخل خود پنل انویدیا هم af رو از حالت app controlled خارج کردیم و مقدار برای اون ست کردیم ، نباید حتما انتظار داشت که توی بازی تغییر ببینیم ...
    اصلا ممکنه فاصله گذاری در texture ها در فواصل دور توی توسط خود موتور بازی بصورت اتومات انجام بشه نه af !
    بخاطر همین همون اول به دوستمون گفتم به بازی بستگی زیاد داره و راحت نمیشه جواب داد !

    البته برای مودهای آنتی آلیاسینگ این کار رو انجام بدی به احتمال زیاد تغییر میبینی تو فارکرای ،
    مود msaa رو داخل پنل از app controlled خارج کن و مقدار برای اون ست کن
    کمترین مقدار رو ست کن و بازی رو اجرا کن و یک اسکرین شات بگیر
    از بازی که خارج شدی این دفعه داخل پنل msaa رو به بیشترین مقدار تغییر بده و وارد بعد مجدا یه شات بگیر
    نتیجش رو اعلام کن ببینیم تغییر ایجاد میشه یا نه...
    البته با افت فریم هم میتونی متوجه بشی ..(چون با افزایش msaa از 2 به 16 با افت فریم قابل توجهی روبرو میشی)
    من فارکرای رو هنوز نصب نکردم حس گیم نیست این روزا...



    ===
    پ.ن :
    البته معمولا اگه بازی فیلتر یا مودی رو ساپورت نکنه معمولا توی خود پنل مینویسه که ساپورت نمیشه الان که نگاه میکنم شاتی که گذاشتی ambient رو زده که ساپورت نمیشه و anistrophic رو باز گذاشته که ست کنید...(اگه واقعا ساپورت نشه انویدیا 100% توی آپدیت های درایور آیندش اینو خاموش میکنه شک نکن ببین کی گفتم ! )
    بی زحمت یه لطفی بکن برای اینکه مطمئن بشیم af رو چند بار دیگه امتحان کن و شات بگیرید ببینید میتونید تغییر ببینید
    سعی کن محیط بازی رو تغییر بدی اگه بتونی بالای دکلی چیزی بری که از بالا همه چی معلوم باشه خیلی عالیه .
    فقط هواست باشه هر بار که پنل رو دستکاری میکنی از بازی خارج شو و مجددا وارد شو نه اینکه حین مینیمایز تغییر ست کنی...
    ممکنه تغییر ایجاد شده باشه ولی نتونستی تشخیص بدی... به قول شاعر پیچش مو ر و نگاه کن نه مو :D

    دستام رسما شکست از تایپ:D
    ویرایش توسط ahmaden : 7th December 2012 در ساعت 03:59 AM
    Agent 47 likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ahmaden تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th December 2012),Hamed_Classic (7th December 2012),Reza Y (11th July 2013)



صفحه 1 از 9 123 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. اخبار و معرفی کارتهای گرافیکی Nvidia
    توسط Edragon در انجمن Nvidia
    پاسخ: 188
    آخرين نوشته: 27th January 2017, 11:57 PM
  2. معرفی و دانلود درایور های کارت های گرافیکی NVIDIA
    توسط XoMa در انجمن راه انداز ها (Drivers)
    پاسخ: 91
    آخرين نوشته: 15th October 2016, 10:33 PM
  3. تست و مقایسه درایور های Nvidia
    توسط Agent 47 در انجمن راه انداز ها (Drivers)
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 7th April 2014, 09:14 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 9th November 2012, 05:28 PM
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 25th September 2012, 08:06 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •