باید بازی تظنیمات و این فیلتر ها رو ساپورت بکنه کلا نمیشه اینطور جواب داد به بازی خیلی مربوطه
البته شما اگه یه کارت کپلر داشته باشی میتونی ,,fxaa رو توی بازی force بکنی (حتی اگه بازی اون رو ساپورت نکنه داخل منوی تنظیمات...)
اگر برای هر یک از گزینه ها application controled رو انتخاب کنید این یعنی به بازی تنظیمات منوی بازی شما بر میگرده که مثلا دوست دارید aa رو خاموش کنید یا روشن ، 2x باشه یا بیشتر !
کلا به بازی و انجین بازی مربوط هست !
مثلا physics که در منوی پنل موجود هست ، برای همه بازی ها که کار نمیکنه و بازی هایی که physics ساپورت میکنن میتونن از این تکنولوژی بهره ببرن ! مثل:batman , borderland , mafia , alice maddness return و ...
توضیحات دوست عزیزمون تقریبا درست هست فقط :
شما اگر فیلتری رو توی پنل اندیویا خاموش کنید دیگه اون فیلتر توی بازی برای شما کار نمیده مثلا anisotrophic که کارش دقیقا این هست که فاصله دور تر رو دقیق تر و بهتر نشون بده ( توی بازی های اپن ورد مثل اسکایریم و آساسین و فارکرای بدرد میخوره شدید ! )
مثال: من فیلتر af رو در پنل انویدیا خاموش میکنم و در خود منوی بازی مقدار فیلتر رو بالا پایین میبرم ، بنظر شما تغییری در محیط بازی ایجاد میشه ؟ ببینیم :
چی ببینیم ؟ تغییری ایجاد نمیشه دیگه :D
در کنترل پنل انویدیا af رو خاموش کردم !
خوب حالا بازی hitman رو اجرا میکنم و ببینم با تغییر در منوی بازی تغییری در محیط بازی حاصل میشه یا خیر :
dar menu bazi af trilnear
dar menu bazi af 16x
همونطور که ملاحظه فرمودید هیچ تغییری در بازی ایجاد نشد ! ( با اینکه من توی تنظیمات بازی تغییر ایجاد کردم! )
حالا داخل پنل انویدیا فیلتر af رو app controll ( یا تحت مدیریت بازی) میزارم و در منوی بازی همین تغییرات رو انجام میدم:
af dar game trilnear
af dar game 16x
اگر به راهرو دقت کنید میبینید که در مسافت دور تر راهرو دقیق تر نشون داده میشه که دقیقا فلسفه anistrophic filtering هم همین هست که اشیاء و آبجکت ها ی بازی رو در مسافت دورتر بهتر نشون بده که همون طور که گفتم توی بازی های اپن وورد زیاد به کار میاد
فراموش نکنید با هر اعمال تغییر در کنترل پنل انویدیا باید دوباره وارد بازی یا برنامه بنچمارک یا اپلیکشن مورد نظر بشید !
---
فیلتر ها و یا mode ها باید روی app controled باشند حتی الامکان که اگه بازی توی منوی خودش اونها رو ساپورت کرد ، مقادیر اونها رو داخل خود منوی بازی بتونید مدیریت کنید و بالا و پایین ببرید
البته میگم استثنا هایی هم وجود داره همون طور که گفتم شما میتونید fxaa رو (که یکی از مودهای aa هست )توی پنل اندیویا force بکنید و ازش لذت ببرید ، حتی اگه خود بازی این رو ساپورت نکنه!
---
=========
نویسنده : احمد