قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 20 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 192
Like Tree45Likes

موضوع: سوالات و مشکلات سایر قطعات سخت افزاری (Other Devices Problem)

  1. #1
    Retired Assistant
    Goodman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tabriz
    نام واقعی
    Reza
    سن
    41
    نوشته ها
    108
    تشکر شده 1,424 بار در 125 پست
    Goodman آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات سایر قطعات سخت افزاری (Other Devices Problem)

    دوستان من بعد هر گونه سوالات و مشکلات سخت افزاری در خصوص مانیتور-پرینتر-اسکنر-مودم-موس و کیبورد و دیگر قطعات سخت افزاری داشته باشند در این تایپیک پیگیر بشن دوستان لطف بفرمایند از ایجاد تایپیکهای متفرقه اجتناب کنن تا سوالات و پاسخها در این باره تو همین تایپیک پیگیری بشه تا از ایجاد تایپیکهای متعدد که باعث سردرگمی خواهد شد جلوگیری بشه و نیز سوالات در یک تایپیک جمع بشه تا دوستانی که مشکلی مشابه دارن به آسونی به پاسخ برسن.

    ویرایش توسط magiteq : 30th October 2013 در ساعت 01:59 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 25 کاربر بابت این ارسال مفید از Goodman تشکر کرده اند:

    ahmaden (30th November 2012),Aliover (25th July 2013),AMIR (24th April 2013),Artemis (5th May 2013),atisoc0936 (1st December 2012),Behnam_2337 (21st April 2013),Blue Rose (30th November 2012),Don_Corleone (6th April 2014),ErfanDL (2nd December 2012),golabettruter (20th August 2014),iSteve (25th December 2013),jalal (10th October 2013),JIRJIRAK (22nd December 2012),magiteq (30th October 2013),majidw980 (3rd April 2014),MAKAN (19th December 2012),Mehdi_FXX (25th April 2013),mohsen.m (24th July 2015),morteza.p (9th January 2014),Olesius (1st December 2012),Optimus Prime (9th November 2013),Reza Y (24th July 2015),Rezasam1 (19th December 2012),sMohammad (22nd September 2013),The Joker (24th April 2013)



  3. #11
    OCH Member
    izoma آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    شهر دود ها
    نام واقعی
    IMAN
    نوشته ها
    67
    تشکر شده 129 بار در 43 پست
    izoma آنلاین نیست.
    سلام.دوستان من یه 6 ماهی میشه یه سیستم بستم اما وقتی این سیستم بچه های فروم رو می بینم که چقدر تر تمیز سیم کشی کردن از کیس خودم حالم بهم میخوره متاسفانه از اسمبل کردن چیزی سر در نمیارم میترسم سیم هارو در بیارم اشتباه بزنم و .... اونیم که دادم اسمبل کنه ماشاالله فقط همین طوری سیم هارو بهم چسبونده! هی گفتم از پشت کیس رد کن گفت سیما بزرگه و اونور کیس درش بسته نمیشه خلاصه تو اسمبل ماس مالی کرده! خواستم ببینم دوستان یه کتاب راهنمایی چیزی نداره به ما بده استفاده کنیم بلکه تونستیم خودمون از اول سیم هارو مرتب کنیم؟
    اینم یه عکس از شاهکار یارو

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Hamed_Classic : 25th March 2013 در ساعت 08:43 AM دلیل: *** انتقال تصویر به آپ سنتر سایت ***


    Motherboard : ASUS P8 Z77 V-DELUXE Processor : INTEL CORE I7 3770K
    Main Memory : 8GB 2*4 BULLESTIX Graphics Card : SAPPHIRE RADEON HD 6870
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme Power Supply : GREEN 785W



  4. #12
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    29
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,383 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    دوست عزیز..فکر نمی کنم نیازی به کتاب باشه...

    شما قبل از اینکه سیم های پاور رو در بیارید،جای اونها رو به خاطر بسپرید...اگر خیلی نگران هستید،میتونید روی کاغذ بنویسید که کدوم مال کدوم قسمت هست..

    اگر توجه کنید،روی مادربورد خیلی ریز قسمت های مختلف نوشته شده....مثلا نوشته sata که خب معلومه مال هارد و درایو های نوری هست....

    کابل ها و سیم های بعضی از قطعه ها مثل کارت گرافیک هم تابلو هست..


    من براتون چند تا لینک پیدا کردم....امیدوارم مفید باشن.
    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]



    Hamed_Classic likes this.


    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  5. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    Artemis (25th March 2013),Behnam_2337 (21st April 2013),Hamed_Classic (25th March 2013),HWANWOONG (20th April 2013),izoma (25th March 2013),magiteq (25th March 2013),smrbh (25th March 2013),The Joker (25th March 2013),TRIDENT (25th March 2013)



  6. #13
    Retired assistant
    sMohammad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    سید محمد
    نوشته ها
    289
    تشکر شده 2,024 بار در 241 پست
    sMohammad آنلاین نیست.
    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم، مودمم بود گفتم PPPoE وصل نمیشه. یادتون هست؟ (Tp-Link 8817TD) بردم نمایندگی خیلی معمولی از قسمت Interface Setup کانفیگ کرد وصل شد. اومدم خونه امتحان کردم، دقیقا همون کاری که اون کرد، دیدم نشد.
    الان هم که یه 8951ND گرفتم همین مشکلو دارم. کجای کار ایراد داره؟
    ویرایش توسط sMohammad : 20th April 2013 در ساعت 11:04 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  7. #14
    OCH Member
    SenatorPC آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور
    نام واقعی
    امید
    سن
    33
    نوشته ها
    246
    تشکر شده 1,134 بار در 225 پست
    SenatorPC آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sMohammad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم، مودمم بود گفتم PPPoE وصل نمیشه. یادتون هست؟ (Tp-Link 8817TD) بردم نمایندگی خیلی معمولی از قسمت Interface Setup کانفیگ کرد وصل شد. اومدم خونه امتحان کردم، دقیقا همون کاری که اون کرد، دیدم نشد.
    الان هم که یه 8951ND گرفتم همین مشکلو دارم. کجای کار ایراد داره؟
    شاید مشکل از mac address باشه .
    بعد از عوض کردن تنظیمات مودم ، معمولا مک آدرس عوض میشه و باید به ISP زنگ بزنین وبهشون بگین .
    در ضمن وقتی که اونا ست کرده بودن دیگه لازم نبود که شما تغییری بدین !


    Motherboard : Asrock 870 Extreme 3 R2.0 Processor : AMD Phenom II X2 565 Unlock to X4 B65
    Main Memory : KingSton HyperX 10th Anniversary 2x4GB 1600MHz CL9 Graphics Card : Zotac GTX650ti Boost
    Cooling : Thermalright True Black 120 Power Supply : Memonex Gaming Series 600w
    ¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
    \¸.¤ ♥Azərbaycan♥ ¤
    .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.

  8. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از SenatorPC تشکر کرده است:

    sMohammad (21st April 2013)



  9. #15
    Retired Moderator
    Behnam_2337 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    بهنام
    نوشته ها
    677
    تشکر شده 6,279 بار در 489 پست
    Behnam_2337 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sMohammad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم، مودمم بود گفتم PPPoE وصل نمیشه. یادتون هست؟ (Tp-Link 8817TD) بردم نمایندگی خیلی معمولی از قسمت Interface Setup کانفیگ کرد وصل شد. اومدم خونه امتحان کردم، دقیقا همون کاری که اون کرد، دیدم نشد.
    الان هم که یه 8951ND گرفتم همین مشکلو دارم. کجای کار ایراد داره؟
    دوست عزیز
    تنظیمات مودم برای یکبار کانفیگ میشه و تا زمانیکه شما وارد تنظیمات مودم نشدی و چیزی رو تغییر ندادی، همه چیز در حالت کانفیگ اولیه هست. وقتی نمایندگی براتون کانفیگ کرد کار تموم هست و مودم آماده برای استفاده.
    پس مشکل شما ارتباطی به کانفیگ مودم نداره مگر اینکه خودتون تغییراتی رو در تنظیمات مودم ایجاد کرده باشید.
    با نمایندگی صحبت و مشکلتون رو با اونها پیگیری کنید سریعتر به نتیجه میرسید.


    Motherboard : ASUS 970 FX Processor : Phenom II X2 555
    Main Memory : 2x2 GB Crucial Ballistix Tracer 1333MHz Graphics Card : Gainward 8800GT 256 Bit / 512MB DDR3
    Cooling : Cooler Master Hyper TX3 Power Supply : 580W Green
    ********************************************
    ذکات علم و دانش، آموختن آن به دیگران است
    .

    ********************************************

    قوانین و اساسنامه وبسایت تخصصی اورکلاکینگ هیروز


  10. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Behnam_2337 تشکر کرده اند:

    Artemis (21st April 2013),Mehdi_FXX (25th April 2013),sMohammad (21st April 2013),The Joker (21st April 2013)



  11. #16
    Retired assistant
    sMohammad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    سید محمد
    نوشته ها
    289
    تشکر شده 2,024 بار در 241 پست
    sMohammad آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SenatorPC نمایش پست ها
    شاید مشکل از mac address باشه .
    بعد از عوض کردن تنظیمات مودم ، معمولا مک آدرس عوض میشه و باید به ISP زنگ بزنین وبهشون بگین .
    در ضمن وقتی که اونا ست کرده بودن دیگه لازم نبود که شما تغییری بدین !
    مودمو بردم گارانتی، رو خط خودش امتحان کرد که ببینه سالمه یا نه. وقتی آوردم خونه باید عوض میکردم تنظیماتشو بعدشم مودمو ریست کرد داد به من.
    منم فکر میکنم مشکل از مک آدرس باشه چون تو اینترنت که میگشتم، همین مشکل برای همین مودم ها (Tp-Link) پیش اومده بود و گفته بودن زنگ بزنید ISP بگید مک آدرس رو عوض کنن (با CD مودم که کانفیگ میکنم ارور 020 داره). یه مشکل دیگه هم هست، از مخابرات سرویس گرفتم، فقط حرفه خودشونو قبول دارن! بشون گفتن مک آدرس، طرف گفت چی هست.

    از این تعجب میکنم، مودمو بردم رو یه خط دیگه بازم دیدم مشکل داره ولی نمایندگی بردم درست بود. و رو همین خطه خودمم مودم Tenda رو امتحان کردم دیدم درست کار کرد!!! نمیدونم مشکل از مودمه یا خط!!!!!!!!!


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از sMohammad تشکر کرده اند:

    Artemis (21st April 2013),Mehdi_FXX (25th April 2013),The Joker (21st April 2013)



  13. #17
    Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    هر جایی که عملیات تروریستی باشه.
    نام واقعی
    Behzad
    نوشته ها
    2,023
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    یکبار دیگه مودم رو ریست کن. بعد برو تو قسمت Quick Setup ، صفحه بعد VCI - VPI مخاربرات رو بگیر که معمولا > 0 , 35 هست. صفحه بعد حالت نام کاربری و پسوورد وارد کن و PPPOE بزار.

    Config مدلهای TP-Link بسیار ساده هست.


    Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular



  14. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

    Mehdi_FXX (25th April 2013),Meisam.Me-Pc (25th April 2013),The Joker (21st April 2013)



  15. #18
    OCH Member
    AMIR آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبعیدگاه دنیا
    نام واقعی
    امیر
    سن
    51
    نوشته ها
    215
    تشکر شده 426 بار در 150 پست
    AMIR آنلاین نیست.

    عدم تصویر کامل در مانیتور lg ips 226

    سلام

    دوستان من یه مانیتور lg ips 226 خریدم اما هر کار میکنم تصویرم کامل نمیشه و دور مانیتور 2 الی 3 سانتیمتر سیاه هستش

    در ضمن اونو با کابل HDMI به سیستم وصل کردم ، ممنون میشم کمک کنید


    Motherboard : ASUS MAXIMUS VIII RANGER Processor : CORE I7 6700K
    Main Memory : 16GB - 2*8 2400 Graphics Card : AMD R290X
    Cooling : Deepcool GAMMAXX 300 Power Supply : GP850B-OC+ Platinum
    ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده . . .

  16. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از AMIR تشکر کرده است:

    Meisam.Me-Pc (25th April 2013)



  17. #19
    Retired Moderator
    Hamed_Classic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه
    نام واقعی
    حامد
    نوشته ها
    558
    تشکر شده 4,837 بار در 473 پست
    Hamed_Classic آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR نمایش پست ها
    سلام

    دوستان من یه مانیتور lg ips 226 خریدم اما هر کار میکنم تصویرم کامل نمیشه و دور مانیتور 2 الی 3 سانتیمتر سیاه هستش

    در ضمن اونو با کابل HDMI به سیستم وصل کردم ، ممنون میشم کمک کنید
    با سلام ...
    دوست عزیزم دو احتمال وجود داره :
    یا میزان Resolution مانیتور فیت نیست ... برای حل مشکل رزلوشن را بر روی 1920X1080 ست کنید .
    و اگر مشکل حل نشد احتمالا صفحه از طریق ابزار خود نمایشگر resize شده که باید تنظیمات رو انجام دهید تا به اندازه دلخواه برسید .

  18. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Hamed_Classic تشکر کرده اند:

    AMIR (24th April 2013),jalal (24th April 2013),Mehdi_FXX (25th April 2013),Meisam.Me-Pc (25th April 2013),Olesius (24th April 2013),smrbh (24th April 2013),The Joker (24th April 2013)



  19. #20
    OCH Member
    AMIR آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبعیدگاه دنیا
    نام واقعی
    امیر
    سن
    51
    نوشته ها
    215
    تشکر شده 426 بار در 150 پست
    AMIR آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_Classic نمایش پست ها
    با سلام ...
    دوست عزیزم دو احتمال وجود داره :
    یا میزان Resolution مانیتور فیت نیست ... برای حل مشکل رزلوشن را بر روی 1920X1080 ست کنید .
    و اگر مشکل حل نشد احتمالا صفحه از طریق ابزار خود نمایشگر resize شده که باید تنظیمات رو انجام دهید تا به اندازه دلخواه برسید .

    ممنون حامد جان و ببخشید که پستم رو در جای نامناسب قرار داده بودم

    اما همه این کارها رو هم انجام دادم اما درست نشد ممنون میشم اگه راهی به نظرتون بیاد و کمک کنید


    Motherboard : ASUS MAXIMUS VIII RANGER Processor : CORE I7 6700K
    Main Memory : 16GB - 2*8 2400 Graphics Card : AMD R290X
    Cooling : Deepcool GAMMAXX 300 Power Supply : GP850B-OC+ Platinum
    ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده . . .

  20. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از AMIR تشکر کرده اند:

    Hamed_Classic (24th April 2013),Mehdi_FXX (25th April 2013),Meisam.Me-Pc (25th April 2013),The Joker (24th April 2013)



صفحه 2 از 20 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. سوالات و مشکلات در خصوص کارتهای گرافیکی (Graphics Card Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 1175
    آخرين نوشته: 24th August 2017, 08:09 PM
  2. سوالات و مشکلات در خصوص مادربردها (Motherboard Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 613
    آخرين نوشته: 28th May 2017, 10:05 PM
  3. سوالات و مشکلات در خصوص حافظه های جانبی (Storage Problem)
    توسط Osuk در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 474
    آخرين نوشته: 7th December 2016, 07:20 PM
  4. سوالات و مشکلات در خصوص رم ( Ram Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 273
    آخرين نوشته: 31st January 2016, 10:04 PM
  5. سوالات و مشکلات در خصوص پردازنده ها (Cpu Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 362
    آخرين نوشته: 12th January 2016, 10:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •