قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 28 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 274
Like Tree110Likes

موضوع: سوالات و مشکلات در خصوص رم ( Ram Problem)

  1. #1
    Retired Assistant
    Goodman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tabriz
    نام واقعی
    Reza
    سن
    40
    نوشته ها
    108
    تشکر شده 1,424 بار در 125 پست
    Goodman آنلاین نیست.

    سوالات و مشکلات در خصوص رم ( Ram Problem)

    دوستان من بعد هر گونه سوالات و مشکلات سخت افزاری در خصوص رم هاشون داشته باشند در این تایپیک پیگیر بشن

    دوستان لطف بفرمایند از ایجاد تایپیکهای متفرقه اجتناب کنن تا سوالات و پاسخها در این باره تو همین تایپیک پیگیری بشه
    تا از ایجاد تایپیکهای متعدد که باعث سردرگمی خواهد شد جلوگیری بشه و نیز سوالات در یک تایپیک جمع بشه تا دوستانی که مشکلی مشابه دارن به آسونی به پاسخ برسن

    ویرایش توسط Goodman : 30th November 2012 در ساعت 11:57 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 23 کاربر بابت این ارسال مفید از Goodman تشکر کرده اند:

    Aliover (10th July 2013),AMIR (30th November 2013),atisoc0936 (17th May 2014),Behnam_2337 (5th January 2013),EhsanCPU (17th May 2014),ErfanDL (30th November 2012),hossien1367 (9th March 2013),jalal (9th March 2013),magiteq (14th March 2014),Mehdi_FXX (14th March 2014),morteza.p (17th December 2013),musanggt (21st October 2013),Olesius (1st December 2012),sapple (3rd May 2013),SETIZEN (1st January 2013),sonita (15th February 2013),TRIDENT (30th November 2012),Unborned (23rd February 2013),ماهی (18th December 2013),َAbolClock (14th June 2014),Varand (30th November 2012),XoMa (30th November 2012),امید رض (14th August 2014)



  3. #21
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    خب اینکه الان 4096 مگابایت هست ! مشکل کجاست ؟
    aryancoe likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    aryancoe (1st January 2013),mohammad72 (1st January 2013),SETIZEN (1st January 2013)



  5. #22
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    28
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,383 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    خب اینکه الان 4096 مگابایت هست ! مشکل کجاست ؟
    این برنامه،مقداری واقعی رم رو نشون میده.الان برای من هم با همین برنامه نوشته 4 گیگ ولی چون ویدوز من 32 بیتی هست،تو تمام برنامه های مختلف،فقط 3057 مگ استفاده میشه.....

    aryancoe likes this.


    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  6. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    aryancoe (1st January 2013),SETIZEN (1st January 2013)



  7. #23
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    جنوب
    نام واقعی
    آریان
    نوشته ها
    121
    تشکر شده 438 بار در 113 پست
    aryancoe آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    خب اینکه الان 4096 مگابایت هست ! مشکل کجاست ؟
    توی My Computer زده 3 گیگ قابل استفاده..اینم عکسش عرفان جان..



    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از aryancoe تشکر کرده است:

    mohammad72 (1st January 2013)



  9. #24
    Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    هر جایی که عملیات تروریستی باشه.
    نام واقعی
    Behzad
    نوشته ها
    2,023
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    خوب دوست عزیز سیستم عامل های 32 بیتی چه 7 ، ویستا و XP بیش از سه گیگ رو رم رو شناسایی نمی کنند.

    دلایل رو توضیح دادم.

    سیستم عامل ویندوز 7 Ultimate X64 رو نصب کنید نتیجه رو اعلام کنید. این همه پرس جو نداره که.


    Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular



  10. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

    mohammad72 (1st January 2013),SETIZEN (1st January 2013)



  11. #25
    Retired Moderator
    SETIZEN آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    اصفهان
    نام واقعی
    حسین
    نوشته ها
    1,128
    تشکر شده 5,032 بار در 886 پست
    SETIZEN آنلاین نیست.
    بهزاد جان ایشون گفتند که 64 بیتی هم نصب کرده بودند ولی فایده ای نداشته

    راستش من با سیستم قدیمی خودم همچین مشکلی رو دارم.خواستم حجم رم رو حد اکثر کنم.برای همین 4 تا رم 1 گیگ که کل ظرفیت مادربردم بود براش گرفتم ولی دیدم با این که ویندوز 64 بیتی هست ولی 3.35 میشناسه!

    تو بایوس هم همین مقدار بود.بایوس رو آپدیت کردم و مقدار رم در بایوس به 2.87 گیگ کاهش یافت که در ویندوز هم به همین مقدار شناسایی شد

    خودم موندم باید چه کار کنم.مثلا بایوس رو هم آپدیت کردم

    ولی تو cpu-z تمام 4 گیگ رو میشناسه
    aryancoe and mohammad72 like this.


    Motherboard : MSI Big Bang Marshal - B3 Processor : Intel Core i7 2600k
    Main Memory : G.SKILL Trident X Series 16GB (2 x 8GB) :D Graphics Card : MSI N580 GTX Lightning
    Cooling : Cooler Master V8 Power Supply : Thermaltake toughpowe 1350w
    <a href=http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg target=_blank rel=nofollow>http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg</a>

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از SETIZEN تشکر کرده اند:

    aryancoe (1st January 2013),mohammad72 (1st January 2013),morteza.p (2nd January 2013)



  13. #26
    Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    هر جایی که عملیات تروریستی باشه.
    نام واقعی
    Behzad
    نوشته ها
    2,023
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    منم توضیح دادم ایشون مشکلشون مادربرد هست.

    بایوس رو اپدیت کنند. نتیجه رو اعلام کنند.

    دلایلی هم اوردم که می تونه اینها باشه.
    aryancoe likes this.


    Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular



  14. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

    aryancoe (1st January 2013),mohammad72 (1st January 2013),morteza.p (2nd January 2013),SETIZEN (1st January 2013)



  15. #27
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    جنوب
    نام واقعی
    آریان
    نوشته ها
    121
    تشکر شده 438 بار در 113 پست
    aryancoe آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط TERRORIST نمایش پست ها
    منم توضیح دادم ایشون مشکلشون مادربرد هست.

    بایوس رو اپدیت کنند. نتیجه رو اعلام کنند.

    دلایلی هم اوردم که می تونه اینها باشه.
    بایوس رو هم با استقاده از نرم افزار Foxconn liveupdate آپدیت کردم ، مشکل حل نشد!


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از aryancoe تشکر کرده اند:

    mohammad72 (1st January 2013),morteza.p (2nd January 2013),SETIZEN (1st January 2013)



  17. #28
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    28
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,383 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    دو تا سوال کوچیک دارم از دوستان.

    باس رم چه قدر توی کارایی رم تاثیر داره؟تاثیرش تو بازی بیشتره یا تو کارهای گرافیکی یا چیز دیگه؟
    مثلا یه رم 4 گیگ و ddr3 که باسش 1600 هست و یه رم با همین مشخصات و باس 1866 یا 2000

    و cl یا همون تاخیر زمانی،دقیقا یعنی چی؟و اگر کمتر باشه بهتره یا بیشتر باشه؟

    ممنون


    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    morteza.p (2nd January 2013),Osuk (2nd January 2013)



  19. #29
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    34
    نوشته ها
    1,290
    تشکر شده 10,384 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad72 نمایش پست ها
    دو تا سوال کوچیک دارم از دوستان.

    باس رم چه قدر توی کارایی رم تاثیر داره؟تاثیرش تو بازی بیشتره یا تو کارهای گرافیکی یا چیز دیگه؟
    مثلا یه رم 4 گیگ و ddr3 که باسش 1600 هست و یه رم با همین مشخصات و باس 1866 یا 2000

    و cl یا همون تاخیر زمانی،دقیقا یعنی چی؟و اگر کمتر باشه بهتره یا بیشتر باشه؟

    ممنون
    تصور می کنم این عکس بتونه راهنمایی تون کنه:


    ادامه نتایج:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    موفق باشید


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    this is my life homie, you decide yours

    چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
    ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !

    همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
    نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !


  20. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    ahmaden (2nd January 2013),Goodman (4th January 2013),Mehdi_FXX (2nd January 2013),mohammad72 (2nd January 2013),morteza.p (2nd January 2013),SETIZEN (2nd January 2013),Subzero7111 (2nd January 2013),Turok (2nd January 2013),Varand (2nd January 2013)



  21. #30
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 32 بار در 8 پست
    PC Games آنلاین نیست.
    سلام
    من 2 ماژول از رم [Only registered and activated users can see links. ] دارم!روی مادربورد asus p5e3 Deluxe که دیفالت تا 1333 و در حالت اور تا 1800 ساپورت میکنه نصب کردم!
    ولی هنگام بوت سیستم دائما ری استارت میشه و BSOD دریافت میکنم!وقتی در بایوس پروفایل x.mp. هم انتخاب میکنم تاثیر نداره حتی بصورت دستی تایمینگ 6.8.6.20 هم تنظیم کردم جواب نداد و ولتاژ هم روی 1.60 ست کردم باز هم بی نتیجه بود(ولتاژ دیفالت مادربورد 1.5 هست واسه رمها)
    با تغییر اسلات هم نتیجه فرقی نداشت
    رمهای کورسیر 2گیگ دارم با ولتاژ 1.5 و باس 1333 مشکلی ندارم باهاشون

    این درحالیه که فرض کنید اگر رمها جی اسکیل رو وسط روز نصب کنم جای کورسیر با چندین ری استارت و تست به مشکل نمیخورم ولی سیستم که خاموش بشهخ و برقش قطع بشه و فردا برای بار اول که بخوام روشن کنم دیگه با هیچ نوع پروفایل و تنظیماتی از توی بایوس سازگاری نمیشه و همش با ری استارت سیستم بایوس پیغام اورکلاک فیلد میده و در حالت دیفالت لود میشه که بازم بلو اسکرین دریافت میکنم

    مشکل از کجاست؟ایا رمها مشکل دارن یا مادربورد سازگار ینداره یا مادربورد مشکل داره؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



صفحه 3 از 28 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. سوالات و مشکلات در خصوص کارتهای گرافیکی (Graphics Card Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 1175
    آخرين نوشته: 24th August 2017, 08:09 PM
  2. سوالات و مشکلات در خصوص مادربردها (Motherboard Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 613
    آخرين نوشته: 28th May 2017, 10:05 PM
  3. سوالات و مشکلات در خصوص پردازنده ها (Cpu Problem)
    توسط Goodman در انجمن سوالات و مشکلات سخت افزاری (Hardware Related Problems & QA)
    پاسخ: 362
    آخرين نوشته: 12th January 2016, 10:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •