نوشته اصلی توسط
The Joker
سلام دوست عزیز .
این مشکل فکر می کنم بیشتر بر می گرده به پردازنده یا اینکه مادربرد یا یک قطعه ایی داخل کیس با بدنه ی کیس در اتصاله یا ...
پیشنهاد می کنم شما سیستم رو یه دفه روی میز اسمبل کنید ببینید که مشکل همچنان پا برجایه .
هنگام اسمبل قطعات رو تک تک جا بذارید و سیستم رو روشن کنید و تست کنید ، اینطوری قطعه ایی اگر خدایه نکرده مشکل داشته باشه معلوم میشه
یکی از رم هارو در اوردم سیستم خیلی راحت بالا امد ، بعد خاموش کردم و اون رمی که در اوردم با اونی که روی سیستم بود عوض کردم بازهم تصویر داد.ولی با هر کدام که سیستم میاد بالا کیبوردم رو نمی شناسه ، من روی سیستم به جز مادربرد یو اس بی اضافه گرفتم وقتی کیبورد روی اون یو سی بی وصل هست و داخل ویندوز جای یو اس بی کیبورد رو به مادربرد انتقال میدم کیبورد کار می کنه.ولی از اول که سیستم می خواد بیاد بالا کیبورد به یو اس بی مادربرد وصل باشه تو ویندوز هرچقدر جای یو اس بی کیبورد رو عوض کنم درست نمی شه
تنها حالتی که رمها باهم امدن بالا و بدون مشکل تصویر داد چیدمانش بدین صورت از طرف سی پی یو به سمت دی وی دی رایتر می شه:
رم - خالی - رم - خالی.
به جز این حالت هرچقدر جای رمهارو عوض کردم تصویر نمی داد.
فکر کنم رم هام مشکل دارند چون با توجه به اینکه رمهام رو اینطوری چیدم در cpu-z نوشته single ، حالا یا رم ها در حالت دوئال مشکل پیدا کردند یا مادربردم من با این رمها سازگار نیست که در این موضوع شک دارم ، چون قبلا مثل ساعت کار می کرد.
جالبه وقتی کیبورد شناسایی نمی شه دکمه ریست جلوی کیس هم کار نمی کنه.
وقتی باتریه مادربرد رو درمیارم و دوباره جا میزنم با حالت دیفالت روشن می شه و کیبورد مشکلی نداره ولی به محض اینکه وارد بایوس می شم و هرکاری انجام بدم و سیو و ریست کنم کامپیوتر دیگه تصویر نمیده و اینکه از این به بعد کیبور کار نمی کنه تا دوباره باتری رو دربیارم و جا بزنم.
داخل بایوس اصلا دست به اورکلاک و چیزی نمی زنم که بگیرم سیستم ناپایدار می شه که تصویر نمیده ، مصلا بایوس اول رو می کنم هارد یا امثال اینکارهایی که ربطی نداره سیستم بالا نمیاد.