دوستان من بعد هر گونه سوالات و مشکلات سخت افزاری در خصوص پردازنده ها داشته باشند در این تایپیک پیگیر بشن
دوستان لطف بفرمایند از ایجاد تایپیکهای متفرقه اجتناب کنن تا سوالات و پاسخها در این باره تو همین تایپیک پیگیری بشه
تا از ایجاد تایپیکهای متعدد که باعث سردرگمی خواهد شد جلوگیری بشه و نیز سوالات در یک تایپیک جمع بشه تا دوستانی که مشکلی مشابه دارن به آسونی به پاسخ برسن
ویرایش توسط Goodman : 30th November 2012 در ساعت 11:54 PM
البته الان cpu رو با e8400 عوض کردم که باز درست نشد
همینطور از گرافیک آنبرد استفاده کردم و گرافیکمو درآوردم ولی باز نشد
اینو هم بگم که وقتی کامپیوترو sleep میکنم و بعد دوباره میخوام روشن کنم تصویر نمیاد! احتمالا هنگ میکنه
البته الان cpu رو با e8400 عوض کردم که باز درست نشد
همینطور از گرافیک آنبرد استفاده کردم و گرافیکمو درآوردم ولی باز نشد
اینو هم بگم که وقتی کامپیوترو sleep میکنم و بعد دوباره میخوام روشن کنم تصویر نمیاد! احتمالا هنگ میکنه
با تشکر
اور نداشتم هنوز تست نزدم ولی ویندوز و عوض کردم و یه ۷ نصب کردم با مشکل بود(هم هنگ کردن تو بالا امدن(البته با یه ریست بالا میاد) و هم تو sleep کردن
تست دیگه ای که زدم یه linux ubonto live از رو فلش بوت کردم هنگ نکرده تا حالا نه تو بالا امدن نه تو sleep کردن
میخواستم بپرسم چه تفاوتی تو عملکرد این دو تا پردازنده وجود داره؟
[Only registered and activated users can see links. ]
پردازندهها و مادربوردهای جدید اینتل خیلی گرونن الان به نسبت کاراییشون
الان 4460 با قیمت 638 تومن و 6400 با قیمت 658 تومن داره فروخته میشه
کاری هم که میخوام انجام بدم، تبدیل ویدئو، کار زیاد با نرمافزار Adobe Premiere و فوتوشاپ هست
حالا شاید بودجم بعدا کم و زیاد بشه، به خاطر همین در مورد مادربورد چیزی نمیپرسم ... و همینطور الان هم اصلا نمیخوام مشاوره بگیرم .... بیشتر میخوام بدونم عملکرد این دو تا پردازنده چه قدر تفاوت داره
ان شاء الله برای مشاوره حتما نظر دوستان عزیز رو میپرسم
میخواستم بپرسم چه تفاوتی تو عملکرد این دو تا پردازنده وجود داره؟
[Only registered and activated users can see links. ]
پردازندهها و مادربوردهای جدید اینتل خیلی گرونن الان به نسبت کاراییشون
الان 4460 با قیمت 638 تومن و 6400 با قیمت 658 تومن داره فروخته میشه
کاری هم که میخوام انجام بدم، تبدیل ویدئو، کار زیاد با نرمافزار Adobe Premiere و فوتوشاپ هست
حالا شاید بودجم بعدا کم و زیاد بشه، به خاطر همین در مورد مادربورد چیزی نمیپرسم ... و همینطور الان هم اصلا نمیخوام مشاوره بگیرم .... بیشتر میخوام بدونم عملکرد این دو تا پردازنده چه قدر تفاوت داره
ان شاء الله برای مشاوره حتما نظر دوستان عزیز رو میپرسم
تشکر.
سلام
زیاد فرق ندارن اما 6400 به روز تره lga 1151 و ۱۴ نانومتره و ۴۴۶۰ قدیمی تر lga 1150 و ۲۲ نانومتریه و بحث tdp که ۶۴۰۰ حدود ۲۰ وات کمتره و وجود تفاوت در رم بهتر که زیاد چشم گیر نیست و گرافیک مجتمع ۶۴۰۰ کمی بهتره و گرنه از نظر سرعت محاسباتی ۴۴۶۰ اندکی قویتره
در کل باتوجه به کارتون و صرفه جویی در هزینه ۴۴۶۰ انتخاب خوبیه و با یه مادر برد ارزونتر مثل z87 میتونید به طور ایده آل از پردازنده ۴۴۶۰ بهره ببری
اگر میخواید کلا به روز باشید و بدون توجه به بودجه شما علاوه بر ۶۴۰۰ باید یه مادربرد z170 هم تهیه کنی که به طور ایده آل از پردازنده ۶۴۰۰ بهره ببری