سلام دوستان.
امروز تو سایت ASUS ROG بودم که نرم افزار OC KnockOut را دیدم. این نرم افزار مانند یک بازی آنلاین میباشد فقط این بازی یکم با بازی های دیگه فرق داره ! شما باید در این بازی به رقابت آنلاین اورکلاک بپردازید B-)
ابن نرم افزار با مادربوردهای زیر سازگار میباشد:
Intel:
All ASUS P67, Z68, X79 & Z77 chipset motherboards are supported
AMD:
All ASUS 990FX motherboards are supported
شما در این بازی میتوانید یک روم درست کنید و دوستان خود را به رقابت دعوت کنید و با یک دیگر رقابت کنید همچنین میتوانید در روم های دیگر که ساخته شده اند بپیوندید. میتوانید برای خود دوست پیدا کنید و آن ها را در لیست دوستان خود اضافه کنید که هر وقت خواستید با هم رقابت کنید سریع بازی را شروع کنید. موقع بازی با یکدیگر میتوانید چت کنید و از تجربیات یکدیگر استفاده کنید.
هر شخصی که CPU را بیشتر اورکلاک کرده باشد و بتواند تو زمان کمتری مسابقه را به پایان برساند آن شخص برنده میشود و میتواند یک امتیاز از آن خود کند
و اما آموزش:
ابتدا نرم افزار ( بازی :D ) را از این لینک دریافت کنید: [Only registered and activated users can see links. ]
نرم افزار را نصب و اجرا کنید. اولین چیزی که میبینید صفحه Login هست که ابتدا باید روی New account کلیک کنید و یک نام کاربری برای خود بسازید.
بعد از ساختن نام کاربری به صفحه اول نرم افزار برگردید و ایمیل و پسورد خود را که موقع ثبت نام وارد کردید; وارد کنید و Login کنید. حالا وارد محیط بازی میشوید.
در قسمتی که با علامت سبز مشخص شده لیست دوستان خود را میبینید.
در قسمتی که با رنگ بنفش مشخص شده میتوانید دیگران را به لیست دوستان خود اضافه کنید.
و در قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده میتوانید با یکدیگر چت کنید.
با زدن کلید Join میتوانید با دیگران به رقابت بپردازید.
با زدن کلید Create میتوانید یک روم اختصاصی بسازید و دوستان خود را به رقابت دعوت کنید.
در قسمتی که با رنگ سبز در تصویر زیر مشخص شده میتوانید لیست روم های مسابقه را ببینید.
اینم یه عکس از مسابقه ای که من دادم. متاسفانه من در این رقابت با این پردازنده که محدود هست شکست خوردم
آدرس سایت نرم افزار و Leaderboard ها و RecordBoard ها: [Only registered and activated users can see links. ]
موفق باشید