قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 76 از 86 نخستنخست ... 26667475767778 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 751 به 760 از 854
Like Tree358Likes

موضوع: تاپیک مرجع سوالات و مشکلات نرم افزاری ( نصب ، اجرا و استفاده )

  1. #1
    Retired Moderator

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    OverClockingHeroes.com
    نام واقعی
    Morteza
    نوشته ها
    1,011
    تشکر شده 5,957 بار در 602 پست
    morteza.p آنلاین نیست.

    تاپیک مرجع سوالات و مشکلات نرم افزاری ( نصب ، اجرا و استفاده )

    با سلام


    دوستان عزیز در این تاپیک میتوانید تمامی سوالات و مشکلات خود را که در نصب ؛ استفاده و کارکرد با نرم افزارهای مختلف از پلتفرم های گوناگون دارید ؛ مطرح نموده تا دیگر دوستان به راهنمایی شما بپردازند .

    مشکلات و سوالاتی که در باره نرم افزار های معرفی شده در تاپیک های معرفی نرم افزار به وجود می آید را نیز در همین تاپیک مطرح کنید تا از پراکندگی موضوعات جلوگیری شود .



    با تشکر


    Motherboard : ASRock Z87 OC Formula Processor : Intel® Core™ i7-4770K
    Main Memory : Apacer ARES DDR3 2400MHZ C9 2X2GB Graphics Card
    Cooling : Custom Water cooling Power Supply : Thermaltake Toughpower Grand 1200W

  2. 32 کاربر بابت این ارسال مفید از morteza.p تشکر کرده اند:

    3adegh (28th December 2013),Agent 47 (21st October 2012),ahmaden (1st October 2012),Aliover (13th August 2013),AMD Radeon (11th December 2012),Artemis (3rd March 2013),Behnam_2337 (26th November 2012),Blue Rose (30th September 2012),Castle (19th April 2014),Don_Corleone (12th September 2013),ErfanDL (30th September 2012),First.Last (6th November 2012),iSteve (27th December 2014),ΛŁłЯΞzΛ (16th January 2016),jalal (29th October 2013),JIRJIRAK (8th August 2013),mamad67 (26th February 2013),mohammad72 (10th December 2012),nvidia oc (16th November 2012),Olesius (30th September 2012),p.X (26th June 2013),pulad.f.s (6th October 2013),Raiden (19th September 2013),Reza Y (12th February 2016),Rezasam1 (30th September 2012),SETIZEN (3rd January 2013),sMohammad (16th February 2013),TERRORIST (30th September 2012),The Joker (26th November 2012),TRIDENT (25th January 2014),َAbolClock (7th May 2014),XoMa (30th September 2012)



  3. #751
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,363 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad72 نمایش پست ها
    سلام به همه ی عزیزان
    من یه مشکلی دارم که اصلا نمیدونم چی باید سرچ کنم تا در موردش.به خاطر همین اینجا مطرح می کنم

    من یه جا خوندم که تو ایران، وقتی کاربرا دیسکانکت میشن، آی پی شون عوض میشه....حالا از وقتی من مودم وایرلس گرفتم و مودم یه سره روشن و کانکت هست و اصلا قطع نمیشه که آی پی عوض بشه، من خیلی وقتا نمی تونم سایت ها رو باز کنم....مثلا میخوام همین سایت خودمون رو باز کنم، با این پیغام مواجه میشم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    اونوقت هر چه قدر روی reload کلیک می کنم یا ریفرش رو میزنم، سایت باز نمیشه و فقط باید آی پیم رو عوض کنم....این مشکل داره من رو دیوونه می کنه....یا مثلا خیلی اتفاقی لینک های دانلود سایت های ایرانی کار نمیکنن و ارور میدن و فقط باید آی پی رو عوض کنم تا درست شه....

    کسی می دونه دلیلش چیه؟ ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟ ممکنه ویندوز مشکلی پیدا کرده باشه؟
    قبلش هم گفتم....این مشکل از زمانی شروع شده که مودم گرفتم و یه سره به اینترنت کانکت هستم

    محمد جان به تازگی حدود 3 ماهی هست این طور شده آی پی ها عوض میشن مخصوصا موقع دانلود از سرورهای غیر مستقیم اعصاب آدم خورد میشه آی پی عوض شه دوباره باید از اول دانلود کنی :دی تنها راهش خرید آی پی Static هست من به خاطر این مشکل ماهی 10 تومن به ISP میدم تا آی پی ثابت داشته باشم.
    mohammad72 likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B

  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    mohammad72 (27th May 2014),SETIZEN (27th May 2014),TERRORIST (27th May 2014)



  5. #752
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    26
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,383 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    نمیدونم....حالا زنگ می زنم ببینم چی میگن
    هر چند، اونایی که اونجا میذارن اصلا چیزی بلد نیستن...اون دفعه میگم اینترنت چرا قطعه؟ میگه با کدوم مرورگر میری؟!؟

    ممنون آقا عرفان
    اتفاقا منم قبل عید مودم رو گرفتم...تو اسفند بود
    خیلی داره اذیت می کنه

    ممنون از راهنمایی دوستان


    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  6. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده است:

    ErfanDL (27th May 2014)



  7. #753
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    288
    تشکر شده 1,452 بار در 268 پست
    NAVID OC آنلاین نیست.
    با سلام شاید بخوام به یک موضوع بسیار کلیشه ای و تکراری اشاره کنم ولی متاسفانه تا الان راه حل قاطعی برای این کار پیدا نکردم. پس از شما دوستان کمک می گیرم.
    من می خوام کاری کنم که active X فلش پلیر به صورت خود کار نصب شود.
    مخفی بودن یا نبودنش هم برام مهم نیست.
    به عنوان مثال من تونستم یک راه بسیار موفق کشف کنم:
    "Flash Player 8.msi" /quiet > nul
    اما این راه حل فقط تونست تا فلش پلیر 8 را به طور موفق نصب کند.اونم فقط با فرمت msi قبول می کند.
    من از این روش جهت ساخت نرم افزار های مالتی مدیا استفاده می کنم.
    یک سوال دیگر از فلش پلیر:
    کدوم نسخه به درد نرم افزار های مالتی مدیا می خورد؟
    من فایل SWF فلش را در نرم افزار های MMB یا auto play media studio کامپایل می کنم.
    فلش پلیر نسخه های متعدد دارد مثلا IE.کدومش دقیقا به درد این کار می خورد؟



    Motherboard : MSI Z77 AGD 65 Processor : Core I7 3770K
    Main Memory : ADATA GAMING 2000MHZ 8gig Graphics Card : ASUS GTX 570 DCII
    Cooling : Antec Water Cooler 620 Power Supply : ACBEL 680




  8. #754
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    با سلام
    دوستان سوالی داشتم
    من الان سیستم AMD دارم فردا قراره سیستم Intel رو وصل کنم.
    خب اینطوری موقع بالا اومدن ویندوز صفحه آبی مرگ میگیرم.
    خب قاعدتا باید ویندوز عوض بشه.ولی من حال و حوصله تعویض ویندوز رو ندارم.
    دوستانی راه حلی دارن؟


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B



  9. #755
    Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    هر جایی که عملیات تروریستی باشه.
    نام واقعی
    Behzad
    نوشته ها
    2,021
    تشکر شده 14,915 بار در 2,100 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    > می تونی سیستم ریستور کنی، و به اولین روزی که ویندوز خام ریختی برگردونی


    Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular



  10. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

    Aliover (31st July 2014),AMD Radeon (31st July 2014),magiteq (31st July 2014)



  11. #756
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط TERRORIST نمایش پست ها
    > می تونی سیستم ریستور کنی، و به اولین روزی که ویندوز خام ریختی برگردونی
    نمیشه برنامه بهینه ساز دارم به هفته قبل به زور برمیگرده چه برسه ب دو ماه پیش
    مشکل بالانیومدن نصب بودن درایو های AMD هستش.
    راهی باشه که درایو های چیپست رو آنیستال کنه خوب میشه.
    ویرایش توسط Aliover : 31st July 2014 در ساعت 12:36 AM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B



  12. #757
    Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    هر جایی که عملیات تروریستی باشه.
    نام واقعی
    Behzad
    نوشته ها
    2,021
    تشکر شده 14,915 بار در 2,100 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    > می تونی بری تو Safe MODE ، و اقدام به حذف Driver AMD کنی .


    Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular



  13. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

    Aliover (31st July 2014),AMD Radeon (31st July 2014),magiteq (31st July 2014)



  14. #758
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    28
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط TERRORIST نمایش پست ها
    > می تونی بری تو Safe MODE ، و اقدام به حذف Driver AMD کنی .
    درایو AMD?
    درایوش کجاست؟
    دوایس منیجر رو میگی؟
    من میخوام چیپست آنیستال بشه ها نه درایو کارت
    فقط پردازنده و بورد رو میخوام عوض کنم.
    تو دوایس منیجر روی پردازنده راست کلیک کنم آنیستال کنم حله؟
    راه حلی نداره کسی؟
    توی گوگل هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم متاستفانه.

    آپدیت :

    فکر کنم باید اینا رو از دوایس مینجر حذف کنم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Aliover : 31st July 2014 در ساعت 12:57 AM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B



  15. #759
    Retired assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Reza
    سن
    24
    نوشته ها
    641
    تشکر شده 3,897 بار در 585 پست
    AMD Radeon آنلاین نیست.
    سلام
    علی جان بهتره ویندوز رو تعویض کنید وگرنه حتی اگه موفق به بالا اوردن ویندوز هم بشید کارایی که باید بگیرید رو مشاهده نخواهید کرد.


    Motherboard : Asrock Z97 Pro 4 Processor : Intel® Core i7 4770K
    Main Memory : Kingston HyperX FURY 2133 2x8GB(16GB) DDR3 Graphics Card : AMD Radeon™ R9 290X
    Cooling : DeepCool ICEEDGE 300 with CFIII Thermalright Power Supply : EVGA Supernova 850G2 80Plus Gold

  16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از AMD Radeon تشکر کرده اند:

    Aliover (31st July 2014),The Joker (31st July 2014)



  17. #760
    Moderator
    magiteq آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    عطا
    سن
    31
    نوشته ها
    3,185
    تشکر شده 16,693 بار در 3,031 پست
    magiteq آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان سوالی داشتم
    من الان سیستم AMD دارم فردا قراره سیستم Intel رو وصل کنم.
    خب اینطوری موقع بالا اومدن ویندوز صفحه آبی مرگ میگیرم.
    خب قاعدتا باید ویندوز عوض بشه.ولی من حال و حوصله تعویض ویندوز رو ندارم.
    دوستانی راه حلی دارن؟
    بعد از بستن قطعات جدید با DVD وینوز سیستم رو بوت کن و Startup Repair رو بزن. اصولا باید با توجه به قطعات جدید خودش رو تطبیق بکنه و مشکلی ایجاد نشه


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply




  18. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از magiteq تشکر کرده اند:

    Aliover (31st July 2014),AMD Radeon (31st July 2014),The Joker (31st July 2014)



صفحه 76 از 86 نخستنخست ... 26667475767778 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •