در این تاپیک کاربران عزیز برای خرید انواع تلویزیون و مانیتور می توانند از نظرات بقیه دوستان مطلع شده و با مشاوره گرفتن در این امر انتخاب مناسبی داشته باشند.
در نظر داشته باشید برای دریافت بهترین مشاوره و همچنین تسریع در رسیدن به جواب مطلوب لطفا موارد زیر را ذکر نمایید :
1: حتما میزان بودجه رو مشخص نمایید
2: نوع کاربرد خود از قطعه مورد نظر را ذکر نمایید
3: اگر برند خاصی در نظر دارید حتما ذکر کنید
4: از بحث های حاشیه ای در خصوص کیفیت و کارایی دیگر برند ها و نقد وضعیت انها بپرهیزید..
5: مدل کارت گرافیکی که از آن استفاده می کنید،معرفی کنید.
با احترام
ویرایش توسط magiteq : 4th May 2014 در ساعت 10:59 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم مانیتور بگیرم ولی مونده بودم ips بگیرم یا tn
الان مثلا این [Only registered and activated users can see links. ] مانیتور که زمان پاسخدهی 14 میلی ثانیه داره بدرد بازی نمیخوره؟؟
یعنی واسه بازی بخوام بگیرم ips خوب نیست؟نظرتون راجب [Only registered and activated users can see links. ] چیه؟
توی آی پی اس کیفیت تصویر از روبرو با معمولیا فرقی داره یا نه؟
یه سوال دیگه هم الان یادم اومد.
میخواستم بدونم این قضیه رفرش ریت فقط مختص مانیتوره یا به گرافیک هم بستگی داره؟مثلا این مانیتور دومی که رفرش ریت بالایی داره گرافیک هم تووش دخیله تا به اون حد برسه؟
خواهش کسی که اطلاعات دقیقی داره راهنمایی کنه.چون میخوام بگیرم بعدا پشیمون از خریدم نشم.
ببخشید سوالاتم یکم زیاد شد.
پیشاپیش تشکر
برای مانیتور شما میزان بودجه رو محبت کنید تا مدل مناسب به شما معرفی گردد.
کیفیت تصویر پنل های ips بهتره و برخلاف مانیتور های پنل tn از زاویه های اطراف دچار تاری دید نمی شوند.اما قدری زمان پاسخگویی تصویر بیشتری به نسبت مانیتور های دارای پنل tn دارند.
به طور کلی اگر قصد خرید مانیتور برای گیم دارید در حال حاضر مانیتور با پنل tn توصیه می شود.(مدل های ips قیمت زیادی دارند)
مدل های معرفی شده هم به احتمال زیاد در داخل موجود نیستند.
ویرایش توسط Blue Rose : 23rd January 2013 در ساعت 05:58 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم مانیتور بگیرم ولی مونده بودم ips بگیرم یا tn
الان مثلا این [Only registered and activated users can see links. ] مانیتور که زمان پاسخدهی 14 میلی ثانیه داره بدرد بازی نمیخوره؟؟
یعنی واسه بازی بخوام بگیرم ips خوب نیست؟نظرتون راجب [Only registered and activated users can see links. ] چیه؟
توی آی پی اس کیفیت تصویر از روبرو با معمولیا فرقی داره یا نه؟
یه سوال دیگه هم الان یادم اومد.
میخواستم بدونم این قضیه رفرش ریت فقط مختص مانیتوره یا به گرافیک هم بستگی داره؟مثلا این مانیتور دومی که رفرش ریت بالایی داره گرافیک هم تووش دخیله تا به اون حد برسه؟
خواهش کسی که اطلاعات دقیقی داره راهنمایی کنه.چون میخوام بگیرم بعدا پشیمون از خریدم نشم.
ببخشید سوالاتم یکم زیاد شد.
پیشاپیش تشکر
سلام
14میلی ثانیه که خیلی بدجوره!شمامطمئنیدهمینقدره
بله پانل هایtnسرعت پاسخدهی بیشتری دارندودقت رنگ کمترولی قیمت ارزانترودرعین حال فراوانترهستندودارای زاویه دیدکمتر
برای بازی هم اکثرازمان پاسخدهی2عالیه و5میلی هم نسبتاخوبه ولی ازاین نبایدتجاوزکنه چونکه محوشدگی وتاری تصاویرمتحرک زیادبه چشم میاد
درضمن قدرت گرافیک برای اجرای بازی هاهم مهمه مثلا:
1280*720=گرافیک100تا150تومن
1440*900=گرافیک از200تا250
1600*900=گرافیک250تا300
1920*1080=گرافیک400تا500
بالاتراز1080بایدگرافیک بالای600تهیه کنیدالبته برای اجرای روان بازی هابایدپردازنده تون هم محدودیت ایجادنکنه
توصیه من به شماداشتن حداقل یه دوهسته یی بافرکانس بالاتراز3/2گیگاهرتزو2گیگ رم
برای داشتن پردازنده بهینه دراکثربازی هایک چهارهسته یی بافرکانس3گیگاهرتزو4گیگ رم دوکاناله
ممنون از پاسختون
ولی بیشتر بحث من روی سرعت پاسخدهی بود.در مورد زاویه دید و دقت رنگ اینا رو میدونم.مانیتور فعلیم هم synmaster nw 1932 plus هست.مال عهد بوقه
گرافیکم ati radeon hd 5850 twinfrozr ii هست ولی اصلا به سیستمم نمیاد.
در مورد بودجه خرید مانیتور هم میدونم این مدلا حداقل 700 توو ایران آب میخوره.قراره از اون ور بیاد.فعلا معلوم نیست.
ممنون از پاسختون
ولی بیشتر بحث من روی سرعت پاسخدهی بود.در مورد زاویه دید و دقت رنگ اینا رو میدونم.مانیتور فعلیم هم synmaster nw 1932 plus هست.مال عهد بوقه
گرافیکم ati radeon hd 5850 twinfrozr ii هست ولی اصلا به سیستمم نمیاد.
در مورد بودجه خرید مانیتور هم میدونم این مدلا حداقل 700 توو ایران آب میخوره.قراره از اون ور بیاد.فعلا معلوم نیست.