قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: ساخت خنک کننده با کمپرسور

OCH Member

تشکر شده 1,452 بار در 268 پست
    NAVID OC آنلاین نیست.

ساخت خنک کننده با کمپرسور

با سلام و عرض ادب

مدتی قبل از کولر اسپیلت استفاده کردم و از اون به درون کیس کانال زدم.
    شاید خیلی ها بگن این کار اشتباهه ولی نتایج کاملا عالی بود. تمام قطعات درون کیس یخ زده بود و دیگه نیازی به استفاده از فن نبود. رم ها کاملا یخ بود و دمای پردازنده در حالت عادی 10 درجه بود و در سخت ترین شرایط 50 درجه.
    الان اجاره نشین شدم و امکان نصب کولر اسپیلت ندارم. خیلی فکر کردم که چه طور یه کولر برای خود کیس بسازم.
    راهی که پیدا کردم استفاده از tec بود. با اعدادی هیت سینک بزرگ فن دور بالا میشه کولر خوبی ساخت و اونو در ورودی کیس نصب کرد طوری که قسمت گرمش رو به بیرون و قسمت سرد رو به درون باشه و با فن باد خنک رو به کیس منتقل کنه .... هزینه و درد سر چندانی هم نداره.
    اما برق مصرفی اون حدود 60 آمپر تخمین زدم که نه تنها امکان استفاده ازش نیست بلکه کل سیم کشی ساختمان رو میسوزونه!
    دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه چه طور با کمپرسور کولر گازی یا یخچال یا آب سرد کن باد سرد رو داخل کیس هدایت کنم؟

Motherboard : MSI Z77 AGD 65 Processor : Core I7 3770K
    Main Memory : ADATA GAMING 2000MHZ 8gig Graphics Card : ASUS GTX 570 DCII
    Cooling : Antec Water Cooler 620 Power Supply : ACBEL 680

OCH Member
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    farzadvahdat آنلاین نیست.

Womens From Your City - No Selfie - Anonymous Casual Dating

Private Lady In Your City - No Verify - Anonymous Casual Dating [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] - Anonymous Casual Dating - No Verify NEW GIRLS [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]

Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

کلمات کلیدی این موضوع