سلام
دوستان تا حالا کسی درایو M2 رو سیستمش داشته ، اگه داشته سرعت بوت سیستم چقدر بوده ؟
با تشکر
سلام
دوستان تا حالا کسی درایو M2 رو سیستمش داشته ، اگه داشته سرعت بوت سیستم چقدر بوده ؟
با تشکر
|
ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده . . .
سلام امیر جان
صرف M.2 بودن دلیل سریع بودن نیست چون ممکن است مسیر PCI-E Gen2 استفاده کنند یا PCI-E Gen3 که مورد دوم سرعت تبادل اطلاعاتش تا 32Gb/s ثانیه می رسه!
روی نوت بوک که تست کردم ویندوز 10 زیر هشت ثانیه آماده به کار می شه!
لوگو ویندوز که خیلی سریع تر از اینها رویت می شه
روی دسکتاپ این موضوع می تونه سریع تر هم اتفاق بیفته و بوت های غیر ضروری رو حذف کنید و Hard رو به عنوان Boot اول انتخاب کنید
مورد سوم اینکه دقت کنید چه حافظه M.2 با چه مشخصاتی خریداری می کنید! سامسونگ عالیه
موفق باشید
|
this is my life homie, you decide yours
چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !
همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !
AMIR (5th August 2017),amirsss (4th August 2017),MSI (4th August 2017),Optimus Prime (5th August 2017),TERRORIST (13th August 2017)
سلام
بسیار ممنونم علی جان
مادربرد رو که میتونید توی مشخصات سیستم ملاحظه بفرمایید و در مورد SSD M2 هم یکی از دوستان یه Plextor M8PeGN داره که فکر میکنم هر دوتا از
PCI-E Gen3 بهره میبرن
و یه سوال دیگه ، الان خودم یه ssd crucial M550 دارم ، به نظرتون اختلاف کارایی اونقدر هست که براش هزینه کنم
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید .
ویرایش توسط AMIR : 5th August 2017 در ساعت 10:33 AM
|
سلام
تا علی بیاد و نظر دقیقترش رو بگه
بنظر من زیاد ارزش نداره و مثلا سرعت انتقال فایل روی اس اس دی ۳ ثانیه باشه روی ام ۲ احتمالا ۱ ثانیه باشه البته بازم این نظر منه و حالت مشاوره.برای شخص من زیاد اهمیتی نداره که برای ۲-۳ ثانیه بیشتر خرج کنم چون زیاد برام محسوس نیست
من اگه بودم در صورتیکه برای اولین بار میخواستم هارد های اسپید بگیرم میرفتم سراغ ام ۲ ولی اگه هارد اس اس دی ساتا ۳ داشته باشم که برای ۱-۲ سال گذشته باشه نمیام سیستم رو باز کنم و از اول یه هارد ام ۲ بندازم روش
پ.ن : لپتاپ و دسکتاپ من اس اس دی سامسونگ ۸۴۰ داره و سرعت بوت حدود ۵-۶ ثانیه هست ( شایدم بیشتر باشه از لحاظ ثانیه و دقیق زمان نگرفتم اما خیلی سریعه )
|
خواهش می کنم
امیر جان مورد خیلی خوبی اشاره کردن
مثل این می مونه شما لامبورگینی یا هر ماشین دیگه ۸۰۰ اسب بخاری داشته باشین و بخواین با کلی هزینه ماشین سوپر اسپرت دیگه ای با ۱۰۰۰ اسب بخار تهیه کنید؟!
تفاوت کارایی برای شما که به سرعت بالا عادت کردید اصلا محسوس نخواهد بود و ارزش هزینه رو نداره
|
this is my life homie, you decide yours
چارلی چاپلین: آدم خوبــــــــــی باش
ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن... !
همیشه آنچه که درباره "من" می دانی باور کن،
نه آنچه که پشت سر "من" شنیده ای "من" همانم که دیده ای نه آنکه شنیده ای... !
سلام مجدد
از شما دوستان عزیز بسیار ممنونم
خودم هم شک داشتم ، به همین خاطر به مشاوره گذاشتم و متشکرم از راهنمایی علی و امیر عزیز که وقت گذاشتن
خب همین کاری رو میکنم که شما عزیزان فرمودید
ارادتمند همه دوستان ................. امــیـــــــر
|