[Only registered and activated users can see links. ]
Watch Dogs 2
Publisher: Ubisoft
Developers: Ubisoft Montreal
زمان عرضه بازی - 25 آبان (15 نوامبر) برای کنسولها و 9 آذر (29 نوامبر) برای PC
نمایشگاه E3 2012 جایی بود که نسخه اول از بازی Watch Dogs پیش روی علاقهمندان قرار گرفت و گرافیک بصری فوقالعاده بالای این بازی، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرد. نهایتا در سال 2014 این بازی به دست کاربران رسید و سازندگان، Watch Dogs را یک فرانچایز خواندند. در نمایشگاه E3 امسال نیز این بزای رسما توسط یوبی سافت معرفی و وارد بازار شد.
اما در نسخه دوم این بازی، بازیکنها باید در خیابانهای سان فرانسیسکو به نبر مجرمان بروند. البته این بار خبری از شخصیت اصلی نسخه اول این بازی یعنی Aiden Pierce نبوده و کاربران کنترل جوانی به اسم Marcus Holloway را بر عهده دارند. همچنین اینبار هکر داستان به ابزاری پیشرفته همچون پهپاد مجهز شده که میتواند دنیای Watch Dogs را تا حد زیادی تعییر دهد.
متاسفانه [Only registered and activated users can see links. ]، ارزش انتظار را دارد ...
Watch Dogs 2 minimum requirements
Processor: 2.66GHz Intel Core 2 Quad Q8400 or 3.0GHz AMD Phenom II X4 940
System Memory: 6GB RAM
GPU: Nvidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850
Hard Drive Space: 25GB
Sound Card: DirectX 9.0x compatible
DirectX 11
Watch Dogs 2 recommended requirements
Processor: 3.5GHz Intel Core i7 3700 or 4.0GHz AMD FX-8350
System Memory: 8GB RAM
GPU: Nvidia GeForce GT600-series or AMD Radeon HD7000-series
Hard Drive Space: 25GB
Sound Card: Surround sound 5.1 compatible
DirectX 11
خوشبختانه بازی برای اجرا به کارت گرافیک یا پردازنده آنچنان قوی نیاز نداره و کاربرانی که مثل خودم سیستم قدیمی دارن، میتونن این بازی رو در شرایط قابل قبول انجام بدن
البته WD اولین تجربه یوبی سافت تو این ژانر بود
اما به نظرم نسخه اولش خیلی خوب بود، من خودم دو بار بازی کردم
در مورد اینکه میگید تکراری هم شده بود قبول دارم حرفتون رو ... تنوع مراحل، مکان ها و فعالیت های فرعی واقعا پایین بود و امیدوارم تو نسخه جدید بازی این مشکل حل بشه