سلام
میشه یک شارژر ۱۹ ولت ۳/۴۲ آمپر به جای یک شارژر ۱۹ ولت ۴/۲ آمپر (شارژر اصلی لپ تاپ) استفاده کرد؟
بدون باتری استفاده کنم چی میشه؟
و با باتری همزمان شارژ بشه و استفاده کرد چی میشه؟
سلام
میشه یک شارژر ۱۹ ولت ۳/۴۲ آمپر به جای یک شارژر ۱۹ ولت ۴/۲ آمپر (شارژر اصلی لپ تاپ) استفاده کرد؟
بدون باتری استفاده کنم چی میشه؟
و با باتری همزمان شارژ بشه و استفاده کرد چی میشه؟
|
|
ممنون دم همتون گرم
|
اگه از لپ تاپ بدون باتری و با شارژر بازی کنم به شارژر فشار نمیاد؟ فرقی هم داره؟
|
راستی با شارژری که آمپرش پایین تر بود بازی که میکردم همه دکمه های دسته بازی قاطی میکردن ولی با شارژر داداشم که مثل شارژر خودم بود الان بازی کردم اتفاقی نیفتاد.
|
کابل شارژرم اتصالی داره اگه یک کابل جدید بگیرم داخل پریزش فیوز نداشته باشه اشکالی نداره (فیوزش سه امپره) ؟
ممکنه از کابل خودم گیر نیاد
|
عزیز سعی کنید سوالات رو در یک پست بپرسید لطفا.
به طبع فیوز داشته باشه بهتره.کابل شارژرم اتصالی داره اگه یک کابل جدید بگیرم داخل پریزش فیوز نداشته باشه اشکالی نداره (فیوزش سه امپره) ؟
ممکنه از کابل خودم گیر نیاد
هیچ مشکلی نداره خیر.اگه از لپ تاپ بدون باتری و با شارژر بازی کنم به شارژر فشار نمیاد؟ فرقی هم داره؟
|
سلام عصرتون بخیر
از شارژر لپ تاپ خودم خریدم قلابی بود اصلیش هم گیر نمیاد. میخوام از یک شارژر ۱۹/۵ ولت ۴/۷ امپر به جای شارژر ۱۹ ولت ۴/۲ امپر استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
میخوام بخرمش
|
|
amirsss (20th September 2016),magiteq (20th September 2016),Olesius (20th September 2016),Optimus Prime (15th October 2016),TERRORIST (20th September 2016)
سلام شبتون بخیر
با یک دردسری شارژر اصلی واسه لپ تاپم گرفتم (۱۲۰ تومان پولش شد) بعد دو هفته سوخت اگه دوباره بگیرم ممکنه اینطور شه الان نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
|