سلام دوستان سیستم با چه مشخصاتی با بودجه 2500 یکم بالا پایین با کاربری خانگی(بازی+اینترنت+فیلم و ...) میتونم بگیرم؟
لپتاپ چی پیشنهاد میدین؟
سلام دوستان سیستم با چه مشخصاتی با بودجه 2500 یکم بالا پایین با کاربری خانگی(بازی+اینترنت+فیلم و ...) میتونم بگیرم؟
لپتاپ چی پیشنهاد میدین؟
|
درود کاربر گرامی
من به شما کیس پیشنهاد می کنم و این که یکی از کاربرداتون بازی هستش .
مادربرد: ASUS B150-PLUS D3
پردازنده:Intel® Core™ i5-6400حافظه اصلی: Crucial Ballistix Sport LT 16GB 8GBx2 2400Mhz
هارد دیسک : WDC Caviar BLUE 1.0 TB SATA III
منبع تغذیه: GREEN GP650A-UK 80Plus
کارت گرافیک: Sapphire R7 370 OC Dual-X ( چون بودجه شما محدود هستش و نمی توان به شما کارتهای گرافیکی نسل جدید پیشنهاد کرد برای این که قیمت کارتهای نسل جدید بسیار بالا می باشد کارت گرافیکی به شما معرفی کردم در مبحث D3D12 به مراتب از رقیبان خود بهتر می باشد و این که کارت گرافیک اینده نگری هستش .
* نکته: اگر می توانید بودجه اتون افزایش بدید من توصیه میکن این کارت گرافیک خریداری کنید با معماری GCN 1.2 که فوق العاده است GIGABYTE R9 380 G1 Gaming WF 2X OC 4GB
کیس: CASE GREEN SOLARIS
دیسک نوری: ASUS 24 X
مانیتور: Samsung 19G325N Plus 20Inch
ویرایش توسط TERRORIST : 22nd July 2016 در ساعت 01:51 PM
|
درود
لپ تاپ دوست گرامی نسبت به قیمتی ک میدین با هر بودجه اصلا ارزش نداره و با همون پول میشه کیس خیلی خیلی قوی تر خرید!!!
باز اگه لپ تاپ لازم داشتین من چند تا مدل جدیدا قیمت گرفتم واسه یکی از دوستان میتونم راهنمایی کنم
سیستم پیشنهادی بهزاد جان رو در نظر داشته باشین، در کنارش من نظرم افزایش بودجه و خرید سیستم بهتر هستش تا چند سال استفاده خوب بکنین و زود از رده خارج نشه
البته دی وی دی رایتر رو نزدم چون این روزا کمتر استفاده میشه
|
!I'll swing by and sign the contracts, alright? Just ignore the bodies
Trevor Phillips Enterprises Rules #