سلام
فورا میرم سر اصل مطلب ، از دوستانی که پروگرمر دست ساز درست می کنند اگر پروگرامری با قابلیت عدم نیاز به خارج کردن چیپ بایوس از برد لپ تاپ رو دارند ، اعلام کنند بنده خریدارم .
یا اگر پروگرامری دارید که حتما باید چیپ از روی برد برداشته بشه ، روش ساده ای برای خارج کردن بایوس دستگاه معرفی کنید .
لینک زیر رو ببینید :
[Only registered and activated users can see links. ]
اگر هم این پروگرامر رو دارید یا میتونید بسازید خریدارم ، این پروگرامر با spi programmer کار می کنه .
بنده در حد باز کردن لپ تاپ و کار با نرم افزار پروگرامر بلد هستم ، جهت انجام کار شخصی خودم میخوام پروگرام کنم ، لطفا همه جوانب رو درنظر بگیرید ، ترجیحا مدل و نوع چیپ بایوس بنده رو هم مدنظر قرار بدید .
سلام
فورا میرم سر اصل مطلب ، از دوستانی که پروگرمر دست ساز درست می کنند اگر پروگرامری با قابلیت عدم نیاز به خارج کردن چیپ بایوس از برد لپ تاپ رو دارند ، اعلام کنند بنده خریدارم .
یا اگر پروگرامری دارید که حتما باید چیپ از روی برد برداشته بشه ، روش ساده ای برای خارج کردن بایوس دستگاه معرفی کنید .
لینک زیر رو ببینید :
[Only registered and activated users can see links. ]
اگر هم این پروگرامر رو دارید یا میتونید بسازید خریدارم ، این پروگرامر با spi programmer کار می کنه .
بنده در حد باز کردن لپ تاپ و کار با نرم افزار پروگرامر بلد هستم ، جهت انجام کار شخصی خودم میخوام پروگرام کنم ، لطفا همه جوانب رو درنظر بگیرید ، ترجیحا مدل و نوع چیپ بایوس بنده رو هم مدنظر قرار بدید .
بدرود .
سلام
این کار رو به شرطی میشه انجام داد که مادربورد لپ تاپ پین های مورد نیاز JTAG رو داشته باشه که هیچ کدوم از لپ تاپ ها ندارند
ویرایش توسط ErfanDL : 27th December 2015 در ساعت 09:56 PM
راه حل چیه ؟
یه چندباری بایوسم روبردم بیرون فلش کنند هزینه گزافی می گیرند ، میخواستم خودم انجام بدم.
شخصی خارج از ایران فایل بکاپ بایوس بنده روداره ادیت می کنه و مدام باید ازمون و خطا انجام بدم تا به نتیجه نهایی برسم و اصلا با قیمت های سرسام اور نمیشه دیگه اینکار رو به تعمیر کار سپرد .
یه بررسی دقیق انجام میدی ببینی بایوس بنده از چه نوعیه و ایا بدون در اوردن ان امکان فلش وجود داره یا نه ؟
برای خارج کردن چیپ بایوس از چه وسایلی باید استفاده کنم ؟ ترجیحا میخوام کم خرج باشه .