قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
Like Tree3Likes

موضوع: نویز روی خط ای دی اس ال

  1. #1
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.

    نویز روی خط ای دی اس ال

    من فکر میکنم وضعیت نویز خط من یکم افتضاحه دوستان یه نظری شما میدید ببینیم چکار باید کرد فاصلمونم تا isp(مخابرات)حدود 3تا4کیلومتر بیشتر نمیشه[Only registered and activated users can see links. ]
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][IMG][IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][Only registered and activated users can see links. ]
    یه سئوالم داشتم تو اسکرین شات اولی پهنای باند512کیلیو بایت ولی مقدارSNRخیلی طبیعی تره دوتا شات بعدی یکی 1مگ یکی 2مگ ولی افتضاحن هر دوتاشون امکانش هست من خط512رو باتوجه به داشتن نویزکمتربه 2مگ افزایش بدم بهتر نیست یا با افزایش پهنای باند میزان نویزم افزایش پیدا میکنه و بدتر میشه چونشنیدم هر چی پهنای باند میره بالاتر نویزهم بیشتر میشه.


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



  2. #2
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam-A نمایش پست ها
    من فکر میکنم وضعیت نویز خط من یکم افتضاحه دوستان یه نظری شما میدید ببینیم چکار باید کرد فاصلمونم تا isp(مخابرات)حدود 3تا4کیلومتر بیشتر نمیشه[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][IMG][IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][Only registered and activated users can see links. ]
    یه سئوالم داشتم تو اسکرین شات اولی پهنای باند512کیلیو بایت ولی مقدارSNRخیلی طبیعی تره دوتا شات بعدی یکی 1مگ یکی 2مگ ولی افتضاحن هر دوتاشون امکانش هست من خط512رو باتوجه به داشتن نویزکمتربه 2مگ افزایش بدم بهتر نیست یا با افزایش پهنای باند میزان نویزم افزایش پیدا میکنه و بدتر میشه چونشنیدم هر چی پهنای باند میره بالاتر نویزهم بیشتر میشه.
    من با SNR 15 داخل شرکت الان سرعت 16 مگابیت دارم. SNR 20 خیلی خوبه SNR نباید زیر 7 یا 8 باشه
    msover likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  3. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    mohammad72 (11th October 2015),msover (11th October 2015),Optimus Prime (12th October 2015),overclock990 (14th October 2015),TERRORIST (11th October 2015)



  4. #3
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    من با SNR 15 داخل شرکت الان سرعت 16 مگابیت دارم. SNR 20 خیلی خوبه SNR نباید زیر 7 یا 8 باشه
    دوست عزیز این شات ازسه تا مودم هست عرض کردم شات اولی که snr30داره پهنای باند512هست اون دوتای دیگه یکی 1مگ یکی دیگه دومگه.
    خواستم بدونم با افزایش پهنای باندی میزان تخریب نویز هم افزایش پیدا میکنه مثل اون دوتا خط دیگه .چون اگه افزایش پیدا نکنه من میتونم خطی که روش اینترنت 512 کیلودارم کیفیت خوبی هم داره به 2مگ افزایش بدم منظور من این بود.ضمن اینکه من بهترین سرعت و همیشه از ساعت 7صبح تا 9/30تا 10صبح دارم بعد از اون سرعت تقریبا پایین تر میاد.
    ولی مقدارattenuation iهرسه خط افتضاحه این تاثیر نداره به نظرتون؟


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



  5. #4
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.
    بعد یه سئوال دیگه کهواسم پیش اومده این سرعت کانکنت شدن مودم هر دفعه متغیر علتش چیه وتاثیری تو سرعت نت داره یا نه؟
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



  6. #5
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.
    با عرض معذرت واقعا این اینترنت شرکت ما منو پاک گیج کرده با یه همچینن نویزی نمیدونم چرا سرعت دانلود با برنامه idmبدک نیست ولی تو مرورگرها مشکل بیشتر مخصوصا اگه دوتا سه تا کلاینت بهش وصل بشه.لازم به ذکره پهنای باند این خطالان دومگ هست
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



  7. #6
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    کلا مودم های dlink مشکل چیپ آنتن دارن یا linksys تهیه کنید یا tplink w8970

    سرعت اینترنت داخل مرورگر مربوط به dns سرور هست dns را به 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تغییر دهید

    Sent from my XPERIA Z ULTRA using Tapatalk
    VFSDF likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  8. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Optimus Prime (12th October 2015),TERRORIST (12th October 2015),VFSDF (12th October 2015)



  9. #7
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    کلا مودم های dlink مشکل چیپ آنتن دارن یا linksys تهیه کنید یا tplink w8970

    سرعت اینترنت داخل مرورگر مربوط به dns سرور هست dns را به 8.8.8.8 و 8.8.4.4 تغییر دهید

    Sent from my XPERIA Z ULTRA using Tapatalk
    آقا عرفان dnsها رو کارت شبکه خودم ست کردم هیچ فرقی نکرد.سرعت دانلودم خوبه 200به بالا میکشه ولی تو مرورگرها حس نمیکنی که نت 2مگ داری بانت 1مگ و512کیلو زیاد فرقی نمیکنه .تازه نویز روی خط هم اگه دقت کنید افتضاحه مقدارSNR:8.1یعنی فاجعه .
    تو تست SPEED TEST هم تقریبا سرعت و منطقی میزنه درسته ؟البته نوسان داره از این بدترم میشه .من فکر میکنم میزان نویزی که برا اساس پارامترSNR و ATTENIONتوی مودمها هست بیشتر روی مرورگرها تاثیرداره


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



  10. #8
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam-A نمایش پست ها
    بعد یه سئوال دیگه کهواسم پیش اومده این سرعت کانکنت شدن مودم هر دفعه متغیر علتش چیه وتاثیری تو سرعت نت داره یا نه؟
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]
    [IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG][IMG][Only registered and activated users can see links. ][/IMG]
    آقا عرفان راجب این سرعت کانکت شدنم نظری داری؟


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



  11. #9
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,315 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam-A نمایش پست ها
    آقا عرفان راجب این سرعت کانکت شدنم نظری داری؟
    والا در این مورد باید Power option ویندوز را تغییر دهید یعنی روی High Performance قرار دهید گزینه هایی مثل Power saving میتوانند این مشکل رو ایجاد کنند. البته فاصله مودم هم تاثیر داره


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    overclock990 (14th October 2015),TERRORIST (12th October 2015)



  13. #10
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    behnam
    سن
    34
    نوشته ها
    13
    تشکر شده 2 بار در 2 پست
    Behnam-A آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    والا در این مورد باید Power option ویندوز را تغییر دهید یعنی روی High Performance قرار دهید گزینه هایی مثل Power saving میتوانند این مشکل رو ایجاد کنند. البته فاصله مودم هم تاثیر داره
    فاصله که ثابته نه pcونه مودم متحرک نیستن.فکر نمیکنم به برق سیتم ربطی داشته باشه شاید به نوع مودم ربط داره که سرعتش پایین بالا میشه ینی مودم با کیفیتی نیست امتحانش میکنم با یه اکسز پوینت خوب.


    Motherboard : ASROCK Processor : PHENOM 555
    Main Memory : 4GIG APACER Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : GREEN 480



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •