[Only registered and activated users can see links. ]
خب شاید اخبار رو در این چند روز پیگیری کرده باشید و اگر اینطور باشه، حتما خبر لو رفتن نسخهی جدید عنوان Far Cry رو شنیدین ... نسخهی جدید بازی Far Cry چیزی کاملا متفاوت از اونچه که تا الان ازش میدونستید هست، چیزی کاملا متفاوت از تمامی سریهای قبلی این بازی
این بازی در عصر سنگ (Stone Age)، چیزی بین 2000 تا 6000 سال قبل از میلاد مسیح اتفاق میفته و شما کنترل شخصیتی با نام Takkar رو به دست میگیرید. Takkar فردی هست که در آخرین حملهای که به گروهشون شده، زنده میمونه و باید به بخشی اصطلاحا رامنشده از شهرش با نام Oros برگرده ...
[Only registered and activated users can see links. ]
اطلاعات منتشر شده نشون میده که تو این بازی، گیمر با حیواناتی مثل ماموت و ببر روبهرو هست و برای مقابله با اونها دفاع از خودش، باید اسلحه بسازه ...
این بازی قرار در تاریخ 23 فوریه 2016 (جمعه، هفتم اسفند 94) منتشر بشه
تصویری هم که در ابتدای پست قرار گرفته، تو سایتها کمتر قرار داده شده و عکسی رسمی هست که از طرف یوبیسافت به ایمیل من اومده (سر برنده شدن سیدی کی بازی Watch Dogs)
دوستان عزیز میتونن از این تاپیک برای بحث در مورد این بازی استفاده کنن
بهزاد جان با اكانت خودت بيا - اينقد با كاربرا دعوا راه ننداز و خودت رو كوچيك نكن . نوشته هات رو بولد كن و وسط چين كن . مثل هميشه عزيز
اگر بازي اي درش بازدهي AMD خراب باشه (تروريست-گلابتون) سايتو ميزاريد رو سرتون گيم ورك فلانه به همانه
اما اگه بازدهي AMD خوب باشه و بازي با همكاري AMD ساخته بشه - بازي فوق بهينه و عالي - اصلا اشكالي نداره حتي استاتر داشته باشه - همه چي خوبه - آفرين به AMD .
كي بهزاد جان از اين حالت خارج ميشيد خدا عالمه
برادر ویرون من یوزرم جداست به اقا بهزاد چه ربطی داره عزیز دل مشخصاتم داخل پروفایلمه برو نگا بنداز چرا همه وصله ها رو به اقا بهزاد بیچاره میچسبونی
اسم اصلیم هم محمد هست و به اقا بهزاد هم یوزر بنده هیچ ربطی نداره که به اون بنده خدا ربطش میدی
برادر ویرون من یوزرم جداست به اقا بهزاد چه ربطی داره عزیز دل مشخصاتم داخل پروفایلمه برو نگا بنداز چرا همه وصله ها رو به اقا بهزاد بیچاره میچسبونی
اسم اصلیم هم محمد هست و به اقا بهزاد هم یوزر بنده هیچ ربطی نداره که به اون بنده خدا ربطش میدی
افراط تفریط و بیان حرف های بی پایه که عامل ایجاد بحث های بی خود و لوس هست رو من فقط از یک شکل ............. دیدم .
مثلا نظر این شکل برای HBAO :
نوشته اصلی توسط golabettruter
خوشبختانه یا بدبختانه نداره عزیز
خود یوبی هم فهمید که نیازی نیست اشغال به بازی اضافه کنه
از فارکرای 4 چوبش رو خورد توی این نسخه درس عبرت شدش براش
اگه رفته باشه سراغ GPUOPEN که دیگه واویلا داره انودیا خود خوری میکنه کاربراش هم میخورنش
اتفاقا همین HBAO+ فیچری بوده که در بتلفیلد ها و بازی های DICE شریک نرم افزاری amd به کار رفته و اتفاقا به خاطر Shader intensive بودن کارایی کارت های amd بهتر از انویدیا نباشه بدتر نیست . ( به اذعان اغلب بنچمارک ها )
وقتی از روی بی فکری و بی ...... تند تند کامنت های بی ارش و شبیه به هم در یک جبهه داده میشه ..........
بگذریم .
ویرایش توسط Veyron : 27th February 2016 در ساعت 06:55 PM
افراط تفریط و بیان حرف های بی پایه که عامل ایجاد بحث های بی خود و لوس هست رو من فقط از یک شکل ............. دیدم .
مثلا نظر این شکل برای HBAO :
اتفاقا همین HBAO+ فیچری بوده که در بتلفیلد ها و بازی های DICE شریک نرم افزاری amd به کار رفته و اتفاقا به خاطر Shader intensive بودن کارایی کارت های amd بهتر از انویدیا نباشه بدتر نیست . ( به اذعان اغلب بنچمارک ها )
وقتی از روی بی فکری و بی ...... تند تند کامنت های بی ارش و شبیه به هم در یک جبهه داده میشه ..........
بگذریم .
اخ چه برخورد رومانتیکی الان این رو برای بیان احساسات گفتی شما
موقعی که پستها یا تستها به نفع انودیا و طرفداراش نیست پست طرف میشه بی فکری و بی .... کامنتهای بی ارزش و شبیه هم
مثلا این پست رو ملاحظه بفرمایید کلا ارزشش این قدر بالاست که کلا از درک و فهم تمامی کاربرای این سایت خارجه :
برو نذر نیاز کن دخیل ببند بلکه فرجی بشه درایو جدید amd زودتر عرضه بشه. اینقدر تو کف یه درایو درست درمون موندی توهم فانتزی زدی. ( اشغال؟!!! )
فعلا که amd گند زده تو گرافیک HITMAN . کلا هر جا سخن از amd باشه گرافیک ابکی very low میدرخشد
باز رفتی تو این فروم های در پیت دنبال منبع ؟؟ چه لینک معتبری lol
به خرشاد سلام برسون
فعلا اویزون async comput شدی؟ تو کل عمرت یدونه استراتژی بازی کردی؟
خوشبختانه یا بدبختانه نداره عزیز
خود یوبی هم فهمید که نیازی نیست اشغال به بازی اضافه کنه
از فارکرای 4 چوبش رو خورد توی این نسخه درس عبرت شدش براش
اگه رفته باشه سراغ GPUOPEN که دیگه واویلا داره انودیا خود خوری میکنه کاربراش هم میخورنش
عملاً عامل بوجود آورنده برخورد لفظی و حرف های بی ارتباط با تاپیک شد .
تا قبل از ذرت شما تاپیک دوستانه داشت پیش میرفت و جنجالی نبود . غیر این هست ؟
بنده اونقدر از این پست فیض بردم که الان نمیدونم اضافی فیوضاتم رو کجا نگه دارم
خدا به خیر بگذرونه
ویرایش توسط Veyron : 27th February 2016 در ساعت 10:03 PM
دوستان گرامی حد و حدود ادب رو رعایت کنید که باعث خدای نکرده توهین و ناراحتی نشه
به حدی فن بازی در میارید انگار ارث پدری یا سهامی چیزی داخل این دو شرکت دارید
تاپیک ها از همون اول با توجه به خط فکری نویسنده ش به نفع یه شرکت و تعصبی هست و تولید مشاجره و جدل میکنه ولی باید حواس دوستان جمع باشه توهینی صورت نگیره
و در این مورد به خصوص مطمئنا حق با یوزر [Only registered and activated users can see links. ] هست و حتی اون قسمت از متنی که رامین گذاشته توهینی داخلش نیست و صرف اظهار نظر در مورد بازی و تکنیک های گرافیکی استفاده شده هست و من توهینی داخلش نمیبینم
الفاظی مثل ذرت و خرشاد و تمسخر هایی مثل تو کل عمرت یدونه استراتژی بازی کردی؟ برازنده فروم نیست
دوستان گرامی حد و حدود ادب رو رعایت کنید که باعث خدای نکرده توهین و ناراحتی نشه
به حدی فن بازی در میارید انگار ارث پدری یا سهامی چیزی داخل این دو شرکت دارید
تاپیک ها از همون اول با توجه به خط فکری نویسنده ش به نفع یه شرکت و تعصبی هست و تولید مشاجره و جدل میکنه ولی باید حواس دوستان جمع باشه توهینی صورت نگیره
و در این مورد به خصوص مطمئنا حق با یوزر [Only registered and activated users can see links. ] هست و حتی اون قسمت از متنی که رامین گذاشته توهینی داخلش نیست و صرف اظهار نظر در مورد بازی و تکنیک های گرافیکی استفاده شده هست و من توهینی داخلش نمیبینم
الفاظی مثل ذرت و خرشاد و تمسخر هایی مثل تو کل عمرت یدونه استراتژی بازی کردی؟ برازنده فروم نیست
خداییش دوستان عاشق AMD همیشه به طرز جالبی تاپیک ها رو با رینگ بوکس اشتباه میگیرن
لايَحيفُ عَلى مَنْ يُبْغِضُ،وَ لايَأْثَمُ فيمَنْ يُحِبُّ (پرهیزکار) به کسی دشمن خود میپندارد از دایره حق خارج نمیشود (ستم نمی کند) و نسبت به آنچه که دوست دارد دچار گناه نمی شود
همین قسمت از سخن امیر رو رعایت کنیم و به خاطر داشتن گرافیک از یه برند و تعصب از حق خارج نشیم این مشکلات پیش نمیاد
ویرایش توسط moc : 28th February 2016 در ساعت 12:58 PM
بهزاد جان با اكانت خودت بيا - اينقد با كاربرا دعوا راه ننداز و خودت رو كوچيك نكن . نوشته هات رو بولد كن و وسط چين كن . مثل هميشه عزيز
اگر بازي اي درش بازدهي AMD خراب باشه (تروريست-گلابتون) سايتو ميزاريد رو سرتون گيم ورك فلانه به همانه
اما اگه بازدهي AMD خوب باشه و بازي با همكاري AMD ساخته بشه - بازي فوق بهينه و عالي - اصلا اشكالي نداره حتي استاتر داشته باشه - همه چي خوبه - آفرين به AMD .
تعصب آفت بزرگیه
حالا از هرنوعش
بحثای نخ نما و چیپ PC VS Console یا AMD VS NVIDIA هم شامل همین آفت تعصب هست
من هم کنسول دارم و هم قبلا کارت AMD داشتم که در مورد جفتشم مورد تمسخر عده ای هم قرار گرفتم اما به قول دوست کاربرمون moc فن بازی هم حدی داره
من هر محصولی به دردم بخوره همون را میخرم
الانم کارتای انودیا در زمینه گیمینگ یه سروگردن بالاترن پس اصلا سخت نیست انتخاب بین amd و Nvidia
سری بعد amd بهتر عمل کنه مخلصشم هستیم
خدارو شکر که البته متد سنجش استاتر اینجا باب شد . تا سالها قبل که همه روی HD5970 و HD6990 قسم میخوردن و خط بالاتر FPS رو میدیدن و بنده سالها گریه می کردم که افتضاح کراس داخلی کارت ها چقدر فاجعست و چقدر لگ و لتنسی و استاتر داره . گوش شنوایی نبود و عاشقان مسیر خودشون رو طی میکردن .
این خوبه که عزیزان این مورد رو بعد سالها گوشزد کردن حقیر مد نظر قرار میدن . درمورد سنجش استاتر های AOTS که ربطی به این تاپیک نداره و حجم داده های مختلط که توسط این بازی ارسال میشه باعث میشه کارت های انویدیا FPS کمتری نسبتا به حریف بگیرند بحث هست . اما خوب کارایی انویدیا در SMOOTH بودن در این بازی بدون شک عالی هست . البته بیشتر اگر async آف باشه که کارایی انویدیا اندکی بهبود داره .
نتایج گورو تری دی با اف کت
نتایج CB با لاگ داخل خود بازی در چند حالت الاخصوص خاموش بودن ا سینک:
انویدیا در این بازی AMD Base شکست خورده و درش شکی نیست . اما خوب در مورد smooth بودن باید بگم انویدیا بد عمل نکرده در کل و لاقل در حالت خاموش بودن async واقعا خوب عمل کرده و بسیار نرم تر از حریف هست .
ویرایش توسط Veyron : 28th February 2016 در ساعت 02:50 PM