قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14
Like Tree9Likes

موضوع: افزایش کیفیت گرافیکی در Darksiders 2

  1. #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.

    افزایش کیفیت گرافیکی در Darksiders 2

    [Only registered and activated users can see links. ]


    با سلام خدمت دوستان عزیز....

    میدونم همگی از دوستداران بازی Darksiders 2 هستید....

    چندی پیش با ارائه داریور 306.02 این امکان را دارید که FXAA و MSAA و در بازی در کنترل پنل انویدیا در آخرین تنظیمات قرار بدید و از افزایش کیفیت گرافیکی محیط لذت ببرید.



    [Only registered and activated users can see links. ]

    Off

    [Only registered and activated users can see links. ]

    On

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط Agent 47 : 9th September 2012 در ساعت 08:08 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 20 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    ahmaden (2nd October 2012),atisoc0936 (26th September 2012),Blue Rose (16th September 2012),Don_Corleone (9th September 2012),Hamed_Classic (10th September 2012),JIRJIRAK (10th September 2012),mad4tex (10th September 2012),NAVID OC (9th September 2012),Olesius (26th September 2012),Osuk (16th September 2012),Rashiddivx (26th September 2012),Reza Y (16th September 2012),sh.m (16th September 2012),smrbh (9th September 2012),Subzero7111 (10th September 2012),The Joker (9th September 2012),TRIDENT (9th September 2012),VFSDF (9th September 2012),XoMa (9th September 2012),zeus (9th September 2012)



  3. #2
    OCH Member
    XoMa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    شیراز
    نام واقعی
    حسین
    سن
    32
    نوشته ها
    406
    تشکر شده 3,367 بار در 290 پست
    XoMa آنلاین نیست.
    با سلام . درسته فرشاد جان این قابلیت در این درایور قرار گرفته که البته قبلا در معرفی این درایور در [Only registered and activated users can see links. ] بهش اشاره شده است .

    اما مطمئنا بسیاری از دوستان از جمله خود بنده ؛ خیلی دوست دارن تغییر حاصل شده در این بازی رو با اعمال این فی**** ها ببینن . اگه براتون مقدور هست چندتا عکس از قبل و بعد از اعمال اونها قرار بدید تا بهتر اثر اون رو درک کنیم .

    یک پیشنهاد دیگه هم دارم ؛ همه بچه های سایت از حرفه ای بودن بی شک شما در گیم خبر دارند . ضمن قرار دادن عکس ها اگر زحمت بکشید و نظرات خودتون رو درباره این بازی شامل ؛ گرافیک و صداگذاری و سناریو ... قرار بدید تاپیک بسیار مفید خواهد شد .در اصل ریوویی از این بازی.

    با احترام
    ویرایش توسط XoMa : 9th September 2012 در ساعت 07:39 PM
    Agent 47 likes this.


    Motherboard : Fatal1ty Z87 Professional Processor : Intel® Core™ i7-4790K @ 4.8GHz
    Main Memory : HyperX Predator 2*4GB @ 2933MHz Graphics Card : AMD Radeon R9 290
    Cooling : Noctua NH-D14 Power Supply : GREEN GP-885B
    یه مدت تو هات اورکلاک امضام این بود

    همتون رو دوست دارم....

    بازم میزارمش....

  4. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از XoMa تشکر کرده اند:

    Agent 47 (9th September 2012),Blue Rose (26th September 2012),Don_Corleone (9th September 2012),Hamed_Classic (10th September 2012),JIRJIRAK (10th September 2012),Olesius (26th September 2012),Rashiddivx (26th September 2012),Reza Y (16th September 2012),The Joker (9th September 2012),TRIDENT (9th September 2012)



  5. #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    Update......


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Blue Rose (26th September 2012),smrbh (10th September 2012),VFSDF (9th September 2012),XoMa (9th September 2012)



  7. #4
    OCH Member
    zeus آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    نوشته ها
    538
    تشکر شده 3,597 بار در 527 پست
    zeus آنلاین نیست.
    راهی برای نصب پتچش ندارید ؟ نمیدونم پتچ بازی اومده یا نه

    در کنترل پنل اظافه کردن قیلترا خیلی کمک میکنه در کیفیت بازی حتی اگه اون بازی پرت مستقیم کنسول باشه


    Motherboard : GA-EP45T-DS3R Processor : Intel E8400
    Main Memory : Corsair Vengeance 8GB Graphics Card : ASUS 780 Ti DirectCU II
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme Power Supply : Corsair RM850

  8. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از zeus تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th September 2012),Blue Rose (26th September 2012),JIRJIRAK (10th September 2012),Reza Y (16th September 2012),The Joker (10th September 2012)



  9. #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط zeus نمایش پست ها
    راهی برای نصب پتچش ندارید ؟ نمیدونم پتچ بازی اومده یا نه

    در کنترل پنل اظافه کردن قیلترا خیلی کمک میکنه در کیفیت بازی حتی اگه اون بازی پرت مستقیم کنسول باشه
    نزدیک به یک ماه میشه پچ 1.2 بازی اومده با حجم 3 گیگابایت ... اما در گزینه های آپشن گرافیک فقط V-sync اضافه شده و یکسری تنظیمات برای کنترل بازی.....

    و همچنین برطرف کردن چندین مورد باگ های گزارش شده. که بنده بعد از نصب پچ 1.2 شاهد برطرف شدن خیلی از باگهایی که داشتم شدم....وی تغییری در افزایش گرافیک بازی نشدم....

    درست سالار جان...اما همیشه تنظیمات کنترل پنل انویدیا اثر بخش نیست...در بازی Ghost Recon FS اگه تنظیمات دستی به کنترل پنل انویدیا بدید نتیجه بر عکس میشه....با درایور های قبلی برای بازی Darksiders 2 بنده امتحان کردم...اما همان طور که خود سایت انویدیا اعلام کرده...درایور 306.02 کارایی بالاتری برای تنظیمات دستی در این بازی و در اختیار میذاره....

    اما در کل درایور 306.02 پرفورمنس خوبی نداره برای سایر بازی ها..تفاوتش هم زمانی متوجه شدم که با درایور 305.60 در ویندوز 8 امتیاز 8.3 میگیرم...اما با درایور 306.02 امتیاز 7.9 .....
    ویرایش توسط Agent 47 : 10th September 2012 در ساعت 07:45 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Blue Rose (26th September 2012),Hamed_Classic (10th September 2012),JIRJIRAK (10th September 2012),NAVID OC (10th September 2012),Rashiddivx (26th September 2012),smrbh (10th September 2012),The Joker (10th September 2012),TRIDENT (26th September 2012),XoMa (11th September 2012),zeus (10th September 2012)



  11. #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    چندی پیش آپدیت 3 برای بازی Darksiders II عرضه شد ، تفاوت آپدیت قبلی و آپدیت جدید را در عکسها میتوانید مشاهده کنید.

    منوی آپشن تنظیمات گرافیکی

    [Only registered and activated users can see links. ]

    تنظیمات در حالت OFF

    [Only registered and activated users can see links. ]

    تنظیمات در حالت ON

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Blue Rose (16th September 2012),Hamed_Classic (16th September 2012),Osuk (16th September 2012),Rashiddivx (26th September 2012),sh.m (16th September 2012),smrbh (18th September 2012),The Joker (17th September 2012),TRIDENT (16th September 2012),XoMa (16th September 2012),zeus (27th September 2012)



  13. #7
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    28
    نوشته ها
    10
    تشکر شده 21 بار در 10 پست
    Rashiddivx آنلاین نیست.
    ممنون از همه من توی این بازی با افت فریم مواجه هستم کیفیت بافتها هم به شدت آزار دهنده ست کسی لینک دانلود آپدیت 3 رو نداره؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Rashiddivx تشکر کرده اند:

    Agent 47 (26th September 2012),Blue Rose (26th September 2012)



  15. #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    سلام دوست عزیز کارت گرافیک شما و همینطور رزولیشنی که باهاش بازی و اجرا میکنید ..؟....از انویدیا استفاده میکنید یا AMD ....
    در ضمن آپدیت 3 بازی 3 گیگابایت هست....
    افت فریم شما شاید بخاطر درایور و یا تنظیمات اشتباه در کنترل پنل انویدیا و یا AMD باشه....
    تا امشب یک لینک معتبر برای دانلود آپدیت 3 براتون میذارم...باید آپلودش کنم توی سایت KingsDownload .....


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  16. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Blue Rose (26th September 2012),Hamed_Classic (26th September 2012),Rashiddivx (26th September 2012),TRIDENT (26th September 2012)



  17. #9
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    28
    نوشته ها
    10
    تشکر شده 21 بار در 10 پست
    Rashiddivx آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط fusion نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز کارت گرافیک شما و همینطور رزولیشنی که باهاش بازی و اجرا میکنید ..؟....از انویدیا استفاده میکنید یا amd ....
    در ضمن آپدیت 3 بازی 3 گیگابایت هست....
    افت فریم شما شاید بخاطر درایور و یا تنظیمات اشتباه در کنترل پنل انویدیا و یا amd باشه....
    تا امشب یک لینک معتبر برای دانلود آپدیت 3 براتون میذارم...باید آپلودش کنم توی سایت kingsdownload .....
    من گرافیکم 5670 که جدیدا خریدم و زیاد با تنظیمات کنترل پنل amd آَشنایی ندارم میشه کمی راهنمایی کنید؟
    با این گرافیک روی رزولیشن 720*1280 فقط 30 تا 35 فریم میده گرافیک و کیفیت بافتهاش داغونه بنظرتون طبیعیه؟
    در مورد آپلود آپدیت هم لازم به زحمت نیست دستتون هم درد نکنه اگه لینک غیر مستقیمش رو دارید بزارید خودم یه کاریش می کنم
    وگرنه همون آپدیت شماره ی دوم از دانلودها دانلود می کنم


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Rashiddivx تشکر کرده اند:

    atisoc0936 (27th September 2012),Blue Rose (26th September 2012)



  19. #10
    Moderator
    magiteq آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    عطا
    سن
    29
    نوشته ها
    3,184
    تشکر شده 16,692 بار در 3,030 پست
    magiteq آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rashiddivx نمایش پست ها
    من گرافیکم 5670 که جدیدا خریدم و زیاد با تنظیمات کنترل پنل amd آَشنایی ندارم میشه کمی راهنمایی کنید؟
    با این گرافیک روی رزولیشن 720*1280 فقط 30 تا 35 فریم میده گرافیک و کیفیت بافتهاش داغونه بنظرتون طبیعیه؟
    در مورد آپلود آپدیت هم لازم به زحمت نیست دستتون هم درد نکنه اگه لینک غیر مستقیمش رو دارید بزارید خودم یه کاریش می کنم
    وگرنه همون آپدیت شماره ی دوم از دانلودها دانلود می کنم
    دوست عزیز با این کارتی که شما داری فریمی که بهت میده طبیعی هست اما در مورد بافتها شما بهتره یک شات بزاری تا ببینم چه جوریه


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply




  20. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از magiteq تشکر کرده اند:

    Agent 47 (26th September 2012),atisoc0936 (27th September 2012),Blue Rose (26th September 2012),Rashiddivx (26th September 2012)



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •