درود.
امروز یکی از دوستانم سیستمش رو آورده بود که براش ویندوزش رو عوض کنم. خلاصه، ویندوز رو عوض کردم و همه ی برنامه ها رو هم نصب کردم. بعدش، آنتی ویروس نصب کردم و سیستم در حال آپدیت آنتی ویروس از طریق اینترنت بود که ناگهان برق قطع شد.
زمانی که برق وصل شد، سیستم رو روشن کردیم با خیال این که مشکلی وجود نخواهد داشت، اما مشکل عجیبی برای سیستم به وجود اومد:
زمانی که start windows normally رو زدم و لوگوی ویندوز اومد، بلو اسکرین داد و سیستم ریستارت شد. این مورد چند دفعه تکرار شد. تصمیم گرفتم که با استفاده از حالت safe mode ویندوز رو به زمان (restore point) برگردونم و این کارو هم انجام دادم. بعد از restart، ویندوز راحت بوت شد و بالا اومد اما یک دقیقه نگذشته بود که ناگهان صفحه شطرنجی شد و بلواسکرین داد و بعدشم ریست ...
درصدد براومدم که ویندوز رو دوباره عوض کنم، اما متاسفانه هنگام نصب ویندوز ارور نامشخصی میداد. فکر کردم برای هارد مشکلی به وجود اومده، برای همینم جای اون رو با هارد سیستم خودم عوض کردم، اما باز هم در بالا اومدن ویندوز بلواسکرین میده.
حالا چی کار کنم؟؟؟ تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم!! یعنی مشکل از کدوم قطعه ست؟؟ رم یا کارت گرافیک؟؟؟
خواهشمندم جواب بدید، دیگه نمیدونم با این سیستم نصفه جون چی کار کنم.