قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: لینک شدن دوتا روتر dlink dsl 2730 و dlink dir 600 امکان

  1. #1
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    11
    تشکر شده 6 بار در 5 پست
    SARA_M آنلاین نیست.

    لینک شدن دوتا روتر dlink dsl 2730 و dlink dir 600 امکان

    با سلام
    من در مکانی هستم که دوتا رادیو قرار داره یکیش dlink dsl 2730 و اون یکیشم
    dlink dir 600




    که من میخوام با
    dlink dir 600




    به این 2730 لینک وایرلس بشم
    سوال
    1- ایا امکان لینک شدن بهم را دارن تا بتونم هم اینترنت و هم به سرور وصل بشم چون یکی از دوستانم با لبتاب بصورت وایرلس با رادیو 2730 به اینترنت وصل میشه و استفاده میکنه و با سیستمش با استفاده از پورت lan به سرور وصله و واردش میشه
    2- در صورت امکان چطوری بهش لینک بشم منظورم اینه باید چه منو هایی را تغییر بدم تا 2730 را با رادیو خودم پیدا کنم یا چه مواردی را باید رعایت کنم تا لینک صحیح ودرست برقرار بشه . ایا باید هر دو رادیو را دستکاری کنم یا نه
    بسیار ممنون








    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  2. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از SARA_M تشکر کرده است:

    mohammad72 (21st December 2014)



  3. #2
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_M نمایش پست ها
    با سلام
    من در مکانی هستم که دوتا رادیو قرار داره یکیش dlink dsl 2730 و اون یکیشم
    dlink dir 600




    که من میخوام با
    dlink dir 600




    به این 2730 لینک وایرلس بشم
    سوال
    1- ایا امکان لینک شدن بهم را دارن تا بتونم هم اینترنت و هم به سرور وصل بشم چون یکی از دوستانم با لبتاب بصورت وایرلس با رادیو 2730 به اینترنت وصل میشه و استفاده میکنه و با سیستمش با استفاده از پورت lan به سرور وصله و واردش میشه
    2- در صورت امکان چطوری بهش لینک بشم منظورم اینه باید چه منو هایی را تغییر بدم تا 2730 را با رادیو خودم پیدا کنم یا چه مواردی را باید رعایت کنم تا لینک صحیح ودرست برقرار بشه . ایا باید هر دو رادیو را دستکاری کنم یا نه
    بسیار ممنون
    سلام دوست عزیز.

    بله امکانش هست باید شبکه وایرلس هر دو مودم را روی مود Bridge یا WDS تنظیم کنید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  4. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    magiteq (21st December 2014),mohammad72 (21st December 2014),Olesius (22nd December 2014),SARA_M (22nd December 2014),TERRORIST (22nd December 2014)



  5. #3
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    11
    تشکر شده 6 بار در 5 پست
    SARA_M آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.

    بله امکانش هست باید شبکه وایرلس هر دو مودم را روی مود Bridge یا WDS تنظیم کنید
    سلام ممنون . .اگه این امکانات را هر دو رادیو دارن بیزحمت اموزش نحوه ست کردن هر دو را بهم برام بزارین . فقط اگه بصورت تصویری باشه بینهایت ممنون میشم ولطف زیادی میکنین .


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  6. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از SARA_M تشکر کرده است:

    mohammad72 (22nd December 2014)



  7. #4
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_M نمایش پست ها
    سلام ممنون . .اگه این امکانات را هر دو رادیو دارن بیزحمت اموزش نحوه ست کردن هر دو را بهم برام بزارین . فقط اگه بصورت تصویری باشه بینهایت ممنون میشم ولطف زیادی میکنین .
    دوست عزیز لطفا یک تصویر از تنظیمات بخش وایرلس DIR 600 بزارید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    mohammad72 (22nd December 2014),Olesius (22nd December 2014)



  9. #5
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    11
    تشکر شده 6 بار در 5 پست
    SARA_M آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    دوست عزیز لطفا یک تصویر از تنظیمات بخش وایرلس DIR 600 بزارید
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط ErfanDL : 22nd December 2014 در ساعت 04:14 PM دلیل: لطفا عکس ها را داخل آپلود سنتر سایت آپلود کنید


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified

  10. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از SARA_M تشکر کرده اند:

    ErfanDL (22nd December 2014),mohammad72 (22nd December 2014)



  11. #6
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_M نمایش پست ها
    [Only registered and activated users can see links. ]
    وارد Wireless Connection Setup wizard شوید و یک عکس دیگر از آن قسمت بزارید


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  12. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    magiteq (22nd December 2014),mohammad72 (22nd December 2014),Olesius (22nd December 2014),SARA_M (23rd December 2014)



  13. #7
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    11
    تشکر شده 6 بار در 5 پست
    SARA_M آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    وارد Wireless Connection Setup wizard شوید و یک عکس دیگر از آن قسمت بزارید
    بفرمائید . فقط شرمنده دیر گذاشتم .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    این صفحه هم بعد از این که زمان تهران را انتخاب کردم و دادم فقط پسورد ندادم . بدون پسورد رفتم جلو .

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط SARA_M : 23rd December 2014 در ساعت 11:09 AM


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  14. #8
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_M نمایش پست ها
    بفرمائید . فقط شرمنده دیر گذاشتم .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    این صفحه هم بعد از این که زمان تهران را انتخاب کردم و دادم فقط پسورد ندادم . بدون پسورد رفتم جلو .

    [Only registered and activated users can see links. ]
    دوست عزیز لطفا عکس ها را داخل آپلود سنتر سایت آپلود کنید

    مودم شما این قابلیت رو نداره !!!

    در ضمن عکسی که ارسال کردید OverFlow شده بود !!!


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  15. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Artemis (23rd December 2014),Olesius (23rd December 2014)



  16. #9
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    سن
    30
    نوشته ها
    11
    تشکر شده 6 بار در 5 پست
    SARA_M آنلاین نیست.
    اپلود سنتر سایت برای من ارور میده . بخاطر همین جای دیگه دارم اپلود میکنم .
    مودمم قابلیت نداره که ارتباط وایرلسی بده منظورتون همینه ؟؟/


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  17. #10
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SARA_M نمایش پست ها
    اپلود سنتر سایت برای من ارور میده . بخاطر همین جای دیگه دارم اپلود میکنم .
    مودمم قابلیت نداره که ارتباط وایرلسی بده منظورتون همینه ؟؟/
    بله متاسفانه قابلیت Bridge نداره


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Olesius (23rd December 2014),SARA_M (23rd December 2014)



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •