morteza.p:
سلام به همه دوستان عزیز
در این تاپیک سوالات و مشکلات درباره اورکلاک سوکت 1150 رو مطرح بفرمائید .
خواهشا" با پرسیدن سوال , حتما" مشخصات کامل سیستم اعم از cpu و مادبورد و رم و ....... رو قرار بدید .
با تشکر
==========================================
سوال من سره اینه که من میخام سوکت 1150 پایین جمع کنم مثلا یه مین z87 تا مثهMSI Z87-G41 با یه 4130 یا 4330 اگه پیدا بشه
حالا سوال سره اینه که مگه نگفته بودن این سوکت یعنی 1150 رو میشه مثه سوکت 1366 از base clock اور کرد و پردازنده هایه معمولیش رو اور کرد یا سوکته 1156
حالا من هرچی تو Hwbot گشتم تسته بالایی ندیدم
این پنداشت من غلط هست یا این سوکت رو میشه اور کرد

95Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

توی امضا مشخصاتش هست.بریم سر اصل مطلب.من چون به مبحث اورکلاک زیاد وارد نیستم، تصمیم گرفتم با زدن دکمه روی خود مادربورد oc genie و تغیر سویچ از روی a به cبرای اورکلاک اقدام کردم.و سیستم بدون هیچ مشکلی بالا اومد.سوالم اینه 1.دمای تقریبا 48 درجه برای cpu با فرکانس 4.2 گیگاهرتز طبیعیه (توی بایوس همچین دمایی داشت)سوال دومم اینکه قبل اقدام اورکلاک فرکانس رمها روی 1600 بود. وقتی فرکانس cpu تغیر کرد توی محیط بایوس فرکانس رمها روی 2400(فرکانس اصلی رم) شد(رم هم اورکلاک شد).ولی وقتی فرکانس رم رو از توی نرم افزار cpu z نگا کردم 2800 بود داستان این متغیر بودن رو اگه لطف کنین بگید ممنون میشم!!! یا من اشتباه میکنم!!!سوال سومم اینه که اگه به صورت مدام(استفاده روز مره) فرکانس cpu و رم روی همین مقدار بالا باشه اشکالی داره؟کیسم ترمالتیک سری المنت g هستش چهار تا فن سرعت متغیر 20 سانتی داره. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.در ضمن چطوری میشه عکس گذاشت توی تایپیک؟؟؟؟
.حالا دوستان لطف میکنن مقاله های خیلی خوبی جهت راهنمایی دوستان آماتور نوشتن
.حقیقت وقتی مقاله ها رو میخونم نمیدونم اول باید چیکار کنم اصطلاحا صفحه آبی میشم آخر هر مقاله...
حالا دوستان کسی مشهدی نیست یک چند جلسه کلاس اورکلاک برا ما بذاره؟؟؟؟