قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
Like Tree9Likes

موضوع: روش های افزایش بورد مودم wifi چیست ؟

  1. #1
    OCH Member
    M1K41L آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Gonbad E-Qabus
    نوشته ها
    200
    تشکر شده 1,423 بار در 217 پست
    M1K41L آنلاین نیست.

    روش های افزایش بورد مودم wifi چیست ؟

    سلام .

    دوستان روشهای افزایش بورد سیگنال wifi را هر کس از دوستان میدونه بگید که استفاده کنیم .
    atisoc0936 likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    سعی کنید غش در معامله نکنید .(بعنوان یک کاربر که خرید و فروش زیادی داشته عرض میکنم )
    معامله بعد از رد و بدل شدن پول تمام میشود.

  2. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از M1K41L تشکر کرده اند:

    Aliover (13th January 2014),atisoc0936 (5th May 2014),ErfanDL (13th January 2014),First.Last (14th January 2014),Olesius (21st February 2015)



  3. #2
    Retired Moderator
    Mr. DB آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tonekabon
    نام واقعی
    Saeed
    نوشته ها
    419
    تشکر شده 4,522 بار در 363 پست
    Mr. DB آنلاین نیست.
    بهترین و راحتترین راه استفاده از یه دیش پشت روتر شماست (البته پشت دیش تقریباًهیچ سیگنالی نخواهد داشت!)
    برای درست کردن دیش هم از فویل آلومینیومی استفاده کن 100% جواب می ده
    Aliover likes this.


    Motherboard : Skull Processor : Brain
    Main Memory : Embeded in Brain Graphics Card : N/A
    Cooling : Sweat system Power Supply : Stomach

  4. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از Mr. DB تشکر کرده اند:

    Aliover (13th January 2014),Artemis (13th January 2014),ErfanDL (13th January 2014),First.Last (14th January 2014),livemydream (14th January 2014),magiteq (13th January 2014),Olesius (21st February 2015),Reza Y (6th April 2017),SenatorPC (13th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



  5. #3
    Retired Moderator
    Artemis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمود
    سن
    30
    نوشته ها
    1,055
    تشکر شده 5,913 بار در 685 پست
    Artemis آنلاین نیست.
    سلام
    بستگی به نوع مودم یا روتر شما داره

    ••ساده ترین راه که همه در جریان هستند تعویض آنتن مودم با یک آنتن با dB بالاتر
    ••همیشه افزایش dB کارساز نیست 10 سانتی متری یک آنتن 9dB کیفیت سیگنال دریافتی حدود منفی 38dB
    ••مواردی که آنتن های با دسیبل بالاتر کمکی نمیکنند باید از ریپیتر استفاده کرد
    Aliover likes this.


    Motherboard Processor : Intel Core i7 3630QM
    Main Memory : 16GB Graphics Card : AMD Radeon HD 8970M
    Cooling Power Supply

  6. 12 کاربر بابت این ارسال مفید از Artemis تشکر کرده اند:

    Agent 47 (13th January 2014),Aliover (13th January 2014),ErfanDL (13th January 2014),First.Last (14th January 2014),livemydream (14th January 2014),magiteq (13th January 2014),Mr. DB (13th January 2014),Olesius (21st February 2015),overclock990 (14th January 2014),Reza Y (6th April 2017),SenatorPC (13th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



  7. #4
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    بهترين راه استفاده از Repeater هست
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Aliover likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  8. 10 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Aliover (13th January 2014),Artemis (13th January 2014),First.Last (14th January 2014),magiteq (13th January 2014),Mr. DB (13th January 2014),Olesius (21st February 2015),overclock990 (14th January 2014),Reza Y (6th April 2017),SenatorPC (13th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



  9. #5
    OCH Member
    SenatorPC آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور
    نام واقعی
    امید
    سن
    29
    نوشته ها
    246
    تشکر شده 1,134 بار در 225 پست
    SenatorPC آنلاین نیست.
    یکی از روش های ارزان اینه :
    [Only registered and activated users can see links. ]
    روش دیگه ای هم هست که با دستکاری در مدارات مودم انجام میشه ! که البته ریسک بالایی داره و ارزش تست کردن نداره .
    به نظر من بهترین حالت اینه که یه آنتن با db بالاتر از 5 بگیرین (اکثر مودم ها 5 دسی بل هستن .) و البته باید تنظیمات مودم رو هم درست انجام بدین .
    نباید روی 40MHz باشه . چون باعث میشه برد وایرلس به شدت کاهش پیدا کنه .

    تو یه سایتی هم خوندم که باید مودم رو در ارتفاع بالا نصب کنید !
    نمیدونم دلیلش چیه . خودمم تست نکردم .
    ویرایش توسط SenatorPC : 13th January 2014 در ساعت 10:43 PM


    Motherboard : Asrock 870 Extreme 3 R2.0 Processor : AMD Phenom II X2 565 Unlock to X4 B65
    Main Memory : KingSton HyperX 10th Anniversary 2x4GB 1600MHz CL9 Graphics Card : Zotac GTX650ti Boost
    Cooling : Thermalright True Black 120 Power Supply : Memonex Gaming Series 600w
    ¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
    \¸.¤ ♥Azərbaycan♥ ¤
    .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.

  10. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از SenatorPC تشکر کرده اند:

    Aliover (13th January 2014),Artemis (13th January 2014),ErfanDL (13th January 2014),magiteq (13th January 2014),Mr. DB (13th January 2014),Olesius (21st February 2015),overclock990 (14th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



  11. #6
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SenatorPC نمایش پست ها
    یکی از روش های ارزان اینه :
    [Only registered and activated users can see links. ]
    روش دیگه ای هم هست که با دستکاری در مدارات مودم انجام میشه ! که البته ریسک بالایی داره و ارزش تست کردن نداره .
    به نظر من بهترین حالت اینه که یه آنتن با db بالاتر از 5 بگیرین (اکثر مودم ها 5 دسی بل هستن .) و البته باید تنظیمات مودم رو هم درست انجام بدین .
    نباید روی 40MHz باشه . چون باعث میشه برد وایرلس به شدت کاهش پیدا کنه .

    تو یه سایتی هم خوندم که باید مودم رو در ارتفاع بالا نصب کنید !
    نمیدونم دلیلش چیه . خودمم تست نکردم .
    امید جان اتفاقا وقتی روی 40MHz قرار میدید روتر در حالت Dual Band قرار میگیره و کانال های وایرلس دوبل میشن و پهنای باند بیشتری در اختیار شما قرار میده
    Aliover likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  12. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Aliover (13th January 2014),Artemis (13th January 2014),First.Last (14th January 2014),Mr. DB (13th January 2014),Olesius (21st February 2015),SenatorPC (13th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



  13. #7
    OCH Member
    SenatorPC آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور
    نام واقعی
    امید
    سن
    29
    نوشته ها
    246
    تشکر شده 1,134 بار در 225 پست
    SenatorPC آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    امید جان اتفاقا وقتی روی 40MHz قرار میدید روتر در حالت Dual Band قرار میگیره و کانال های وایرلس دوبل میشن و پهنای باند بیشتری در اختیار شما قرار میده
    والا عرفان جان اون چیزی که من تست کرده بودم رو گفتم .
    روی 40 مگ کیفیت سیگنال من بشدت افت میکنه . در فاصله تقریبا 10 - 15 متری از مودم کلا آنتنش میره .
    ولی وقتی روی 20 میذارم در همون فاصله 2 تا آنتن دارم .
    Microsoft Certification ...


    Motherboard : Asrock 870 Extreme 3 R2.0 Processor : AMD Phenom II X2 565 Unlock to X4 B65
    Main Memory : KingSton HyperX 10th Anniversary 2x4GB 1600MHz CL9 Graphics Card : Zotac GTX650ti Boost
    Cooling : Thermalright True Black 120 Power Supply : Memonex Gaming Series 600w
    ¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
    \¸.¤ ♥Azərbaycan♥ ¤
    .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.

  14. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از SenatorPC تشکر کرده اند:

    Aliover (13th January 2014),Artemis (13th January 2014),ErfanDL (13th January 2014),Mr. DB (13th January 2014),Olesius (21st February 2015)



  15. #8
    OCH Member
    M1K41L آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Gonbad E-Qabus
    نوشته ها
    200
    تشکر شده 1,423 بار در 217 پست
    M1K41L آنلاین نیست.
    این بطری نوشابه رو آزمایش کردم ، جواب میده ، یک نرم افزار مثل Finder روی گوشیم نصب کردم ، که قدرت سیگنال رو بررسی میکنه ، مثل کیلومتر شمار ماشین هست و بوق هم داره که بسته به قدرت سیگنال ، مقدارش بیشتر میشه .
    روش خوبی هست ، اما زشت میشه .

    سوال : ساختار آنتن وایرلس مگه چطور هست که دسیبل آنتنها مقدار متفاوت تری داره ؟
    آیا خروجی مودم وایرلس رو میشه به آنتن کله گاوی زد تا بوردش بیشتر بشه ؟؟؟


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    سعی کنید غش در معامله نکنید .(بعنوان یک کاربر که خرید و فروش زیادی داشته عرض میکنم )
    معامله بعد از رد و بدل شدن پول تمام میشود.

  16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از M1K41L تشکر کرده اند:

    ErfanDL (14th January 2014),Olesius (21st February 2015)



  17. #9
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,314 بار در 2,992 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط M1K41L نمایش پست ها
    این بطری نوشابه رو آزمایش کردم ، جواب میده ، یک نرم افزار مثل Finder روی گوشیم نصب کردم ، که قدرت سیگنال رو بررسی میکنه ، مثل کیلومتر شمار ماشین هست و بوق هم داره که بسته به قدرت سیگنال ، مقدارش بیشتر میشه .
    روش خوبی هست ، اما زشت میشه .

    سوال : ساختار آنتن وایرلس مگه چطور هست که دسیبل آنتنها مقدار متفاوت تری داره ؟
    آیا خروجی مودم وایرلس رو میشه به آنتن کله گاوی زد تا بوردش بیشتر بشه ؟؟؟
    میکائیل جان قدرت سیگنال وایرلس بستگی به مدل چیپ داره چیپ های شرکت آل*فا قدرت خروجی 1000 mW تا 2000 mW دارن قویترین چیپ وایرلس رو داره ناگفته نماند شرکت سیسکو قویترین چیپ های وایرلس رو داره که قدرتی معادل 3000 mw تولید میکنند.
    امواج وایرلس به صورت عمودی و افقی پخش میشوند مانند تصویر زیر:



    وایرلس رو باید در سطح بالا نصب کرد چون امواج مثل تصویر زیر در هوا پخش میشه

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Artemis likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  18. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Artemis (14th January 2014),M1K41L (14th January 2014),MASTER OC 7 (15th January 2014),Olesius (21st February 2015),SenatorPC (14th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



  19. #10
    Retired Moderator
    Artemis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تهران
    نام واقعی
    محمود
    سن
    30
    نوشته ها
    1,055
    تشکر شده 5,913 بار در 685 پست
    Artemis آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط M1K41L نمایش پست ها
    این بطری نوشابه رو آزمایش کردم ، جواب میده ، یک نرم افزار مثل Finder روی گوشیم نصب کردم ، که قدرت سیگنال رو بررسی میکنه ، مثل کیلومتر شمار ماشین هست و بوق هم داره که بسته به قدرت سیگنال ، مقدارش بیشتر میشه .
    روش خوبی هست ، اما زشت میشه .

    سوال : ساختار آنتن وایرلس مگه چطور هست که دسیبل آنتنها مقدار متفاوت تری داره ؟
    آیا خروجی مودم وایرلس رو میشه به آنتن کله گاوی زد تا بوردش بیشتر بشه ؟؟؟
    سلام
    ساختار آنتن های معمولی شبکه وایرلس خیلی سادست...
    به عکس های زیر توجه کنید


    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]


    عکس های بالا یه روش دستی برای افزایش به اصطلاح دسیبل
    اون کاری هم که دوستان گفتن و شما انجام دادید فقط متمرکز کردن ارسال
    امواج، که دقیقا برعکسش هم هست
    با قوطی کنسرو میشه گرفتن امواج رو متمرکز کرد
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor : Intel Core i7 3630QM
    Main Memory : 16GB Graphics Card : AMD Radeon HD 8970M
    Cooling Power Supply

  20. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Artemis تشکر کرده اند:

    ErfanDL (14th January 2014),First.Last (14th January 2014),M1K41L (14th January 2014),Olesius (21st February 2015),SenatorPC (14th January 2014),TERRORIST (14th January 2014)



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. بررسی مادربورد Gigabyte H77N-WIFI
    توسط Olesius در انجمن Intel
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 1st May 2013, 10:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •