قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 68 نخستنخست 123451353 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 679
Like Tree198Likes

موضوع: سوالات و مشکلات در اورکلاک کارت گرافیک

  1. #1
    OCH Member
    M1K41L آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Gonbad E-Qabus
    نوشته ها
    200
    تشکر شده 1,423 بار در 217 پست
    M1K41L آنلاین نیست.

    Lightbulb سوالات و مشکلات در اورکلاک کارت گرافیک

    چطور میشه با افزایش ولتاژ محدودیت اورکلاک رو برداشت ؟
    تشکر

    ----------------------------------------------------
    ویرایش توسط Mehdi_FXX:


    سوالات و مشکلات در اورکلاک کارت گرافیک

    دوستان عزیز سوالات و مشکلات مربوط به اورکلاک کارت گرافیک رو فقط در این تاپیک بپرسید


    قبل از پرسیدن هر گونه سوال تاپیک آموزش اورکلاک کارت های گرافیک را مطالعه کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ویرایش توسط Mehdi_FXX : 12th February 2013 در ساعت 08:00 PM دلیل: اضافه کردن توضیحات
    atisoc0936 and parsa1357 like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    سعی کنید غش در معامله نکنید .(بعنوان یک کاربر که خرید و فروش زیادی داشته عرض میکنم )
    معامله بعد از رد و بدل شدن پول تمام میشود.

  2. 34 کاربر بابت این ارسال مفید از M1K41L تشکر کرده اند:

    ahmaden (20th November 2012),aliniceboy (30th November 2013),Aliover (20th June 2013),alirezakf666 (30th August 2015),AMD Radeon (7th May 2013),atisoc0936 (4th October 2012),Behnam_2337 (28th December 2012),behroya (5th January 2013),Blue Rose (3rd October 2012),daniel2love (20th June 2013),Don_Corleone (30th November 2013),eq-sun (8th March 2014),First.Last (7th November 2012),iman.. (22nd November 2013),iSteve (31st July 2013),m343 (24th January 2014),MAKAN (21st December 2012),MASTER Oc (2nd September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),merajt (24th November 2013),miladnavad (24th June 2013),mohammad72 (21st November 2012),morteza.p (1st September 2012),Mr. DB (12th May 2013),NAVID OC (20th November 2012),Olesius (1st September 2012),Reza Y (22nd June 2013),Rezasam1 (1st October 2012),SaeedSYS (14th June 2014),sMohammad (31st August 2013),The Joker (2nd December 2012),TRIDENT (3rd October 2012),XoMa (27th September 2012),امید رض (27th August 2014)



  3. #21
    Retired assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Reza
    سن
    24
    نوشته ها
    641
    تشکر شده 3,897 بار در 585 پست
    AMD Radeon آنلاین نیست.
    دوستان با بایوس که ولتاژ رو تغییر میدم درایور AMD Catalyst با کارت مشکل پیدا میکنه(چندین ورژن مختلف رو تست کردم.)و موقع بالا اومدن ویندوز بلو اسکرین میاد و مجبورم از سیف مود درایور رو پاک کنم و دوباره بایوس دیفالت کارت رو لود کنم!


    Motherboard : Asrock Z97 Pro 4 Processor : Intel® Core i7 4770K
    Main Memory : Kingston HyperX FURY 2133 2x8GB(16GB) DDR3 Graphics Card : AMD Radeon™ R9 290X
    Cooling : DeepCool ICEEDGE 300 with CFIII Thermalright Power Supply : EVGA Supernova 850G2 80Plus Gold

  4. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از AMD Radeon تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (22nd September 2012),MAKAN (21st December 2012),MASTER Oc (4th September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012)



  5. #22
    OCH Member
    kourosh4 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    18
    تشکر شده 71 بار در 20 پست
    kourosh4 آنلاین نیست.
    نمیدونم مشکل کجاست اما انگار ایراد از خود xfx هست.....
    الان رو سیستم یدونه 6870 با همین برند xfx دارم هر کاری میکنم نمیشه ولتاژ رو افزایش داد حتی تو بایوس.... با تغیر ولتاژ توی بایوس کارت اصلا بالا نمیاد....!!!
    فکر کنم xfx مدار تغذیه رو محدود میکنه اخه 6870 sapphire رو بدونه ولتاژ تا 980 اور کردم و لی این xfx بیشتر از 940 ناپایدار میشه.....!!
    مشکل دوستان هم اکثرا با همین برند xfx هست....!!


    Motherboard : X48 MSI +ASUS 1170 Processor : Q9550 +CELERON N2830
    Main Memory : OCZ 8G DDR3 1600 +2G 1333 Graphics Card : MSI 5770 *2 +INTEL 4000
    Cooling : COOLER MASTER V6 GT Power Supply : CORSAIR GAMING 700W

  6. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از kourosh4 تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),MASTER Oc (4th September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012),smrbh (4th September 2012)



  7. #23
    Retired assistant

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Reza
    سن
    24
    نوشته ها
    641
    تشکر شده 3,897 بار در 585 پست
    AMD Radeon آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hook نمایش پست ها
    نمیدونم مشکل کجاست اما انگار ایراد از خود xfx هست.....
    الان رو سیستم یدونه 6870 با همین برند xfx دارم هر کاری میکنم نمیشه ولتاژ رو افزایش داد حتی تو بایوس.... با تغیر ولتاژ توی بایوس کارت اصلا بالا نمیاد....!!!
    فکر کنم xfx مدار تغذیه رو محدود میکنه اخه 6870 sapphire رو بدونه ولتاژ تا 980 اور کردم و لی این xfx بیشتر از 940 ناپایدار میشه.....!!
    مشکل دوستان هم اکثرا با همین برند xfx هست....!!
    بله منم همین مشکلو دارم وکارتم xfx6790 هست.


    Motherboard : Asrock Z97 Pro 4 Processor : Intel® Core i7 4770K
    Main Memory : Kingston HyperX FURY 2133 2x8GB(16GB) DDR3 Graphics Card : AMD Radeon™ R9 290X
    Cooling : DeepCool ICEEDGE 300 with CFIII Thermalright Power Supply : EVGA Supernova 850G2 80Plus Gold

  8. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از AMD Radeon تشکر کرده اند:

    kourosh4 (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),MASTER Oc (4th September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012),smrbh (4th September 2012)



  9. #24
    Moderator
    Olesius آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Overclockingheroes.com
    نام واقعی
    Ali
    سن
    33
    نوشته ها
    1,290
    تشکر شده 10,381 بار در 1,386 پست
    Olesius آنلاین نیست.
    دوستان نسخه های قدیمی تر افتربرنر رو هم تست کنید، به شخصه xfx تست نکردم ولی احتمال داره محدودیت از جانب برند باشه
    تقریبا تمامی برندهای رفرنس و غیر رفرنس قابلیت افزایش ولتاژ رو دارند


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Olesius تشکر کرده اند:

    Hamed_Classic (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),mamad67 (4th September 2012),MASTER Oc (4th September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),smrbh (4th September 2012),XoMa (4th September 2012)



  11. #25
    OCH Member
    smrbh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    محمدرضا
    سن
    31
    نوشته ها
    325
    تشکر شده 2,410 بار در 323 پست
    smrbh آنلاین نیست.
    سلام بر همگی
    دوستان عزیز کارت گرافیک من ASUS - ENGTX570 DCII می باشد ، دو ماه پیش وقتی با این نرم افزار قصد اورکلاک داشتم ، همه گزینه ها برام فعال بود ولی الان گزینه Shader برام فعال نیست و حتی با یک کارت گرافیک دیگه ای که دستم بود تست کردم ولی بازم این گزینه برام غیر فعال بود ... میخوام بدونم چجوری میتونم این گزینه رو فعال کنم . ممنون


    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : ASRock Z97 OC Formula Processor : Intel Core i7-4790K
    Main Memory : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400 Graphics Card : Intel HD Graphics 4600
    Cooling : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270-D5 Vario Power Supply : Corsair AX1200i

  12. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از smrbh تشکر کرده اند:

    Don_Corleone (4th September 2012),Hamed_Classic (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),MASTER Oc (4th September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012)



  13. #26
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه | تبریز
    نام واقعی
    پژمان
    سن
    31
    نوشته ها
    675
    تشکر شده 6,704 بار در 492 پست
    Don_Corleone آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط smrbh نمایش پست ها
    سلام بر همگی
    دوستان عزیز کارت گرافیک من ASUS - ENGTX570 DCII می باشد ، دو ماه پیش وقتی با این نرم افزار قصد اورکلاک داشتم ، همه گزینه ها برام فعال بود ولی الان گزینه Shader برام فعال نیست و حتی با یک کارت گرافیک دیگه ای که دستم بود تست کردم ولی بازم این گزینه برام غیر فعال بود ... میخوام بدونم چجوری میتونم این گزینه رو فعال کنم . ممنون

    کارت های Fermi فقط یک فرکانس قابل تغییر برای هسته دارند و اون فرکانس Shader هست. نرم افزار شما چه Core رو تغییر بده چه Shader رو، در اصل داره Shader رو تغییر میده.
    فرکانس هسته همیشه برابر نصف فرکانس Shader هست. حالا شما اگر Core رو تغییر بدید نرم افزار معادل دو برابر اون مقدار رو فرکانس Shader قرار میده در نتیجه تنظیمی که شما میخواید انجام میشه.

    در مورد عکسی که گذاشتید... این نسخه حدید AB هست که دیگه فرکانس Shader توش قابل تغییر نیست و بجای اون گزینه ای که برای کارت های سری 600 و R7000 مهمتر هست یعنی محدوده توان قرار داده شده. برای 9400GT بهتره از نسخه هایی مثل 1.5 استفاده کنید.


    Motherboard : MSI BigBang Marshall Processor : Intel Core i7 2600K 4.6GHz
    Main Memory : 2x2Gb Crucial Ballistix 2133 Graphics Card : MSI Radeon R9 270X HAWK
    Cooling : Thermaltake Bigwater 780 Power Supply : Thermaltake Thoughpower 1350

  14. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Don_Corleone تشکر کرده اند:

    AMD Radeon (4th September 2012),Behnam_2337 (22nd September 2012),Hamed_Classic (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),MASTER Oc (4th September 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012),Osuk (4th October 2012),smrbh (4th September 2012)



  15. #27
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    288
    تشکر شده 1,452 بار در 268 پست
    NAVID OC آنلاین نیست.

    Lightbulb سوالات و مشکلات در اورکلاک کار گرافیک

    با سلام...
    خوب جای خالی این تاپیک هم توی انجمن جدید خالی بود که توسط بنده حقیر ایجاد شد!
    اولین اشکال را خودم مطرح می کنم:
    بنده یه کارت گرافیک ASUS DCII 570GTX دارم! گرافیک های DCII در اورکلاک شهرت دارند.یک کولر کاملا مناسب هر بر روی این کار گرافیک ها واقع شده همون طور که در شکل زیر می بینید:


    [Only registered and activated users can see links. ]

    خوب برآن شدم که کارت را اندکی اورکلاک کنم.ولی متاسفانه اصلا نشد! به مجدد اینکه Core Clock را افزایش می دادم کارت ناپایدار می شد! حتی 1 مگاهرتز! دریغ از 1 مگاهرتز! ولتاژ را هم که بالا می بردم باز ناپایدار بود...
    از دوستان و عزیزان خواهشمندم که بنده را کمک کنند...
    اورکلاک توسط نرم افزار MSI After Burner انجام شد...
    اینم لینک کارت:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    پیشاپیش از کمک دوستان متشکرم...


    Motherboard : MSI Z77 AGD 65 Processor : Core I7 3770K
    Main Memory : ADATA GAMING 2000MHZ 8gig Graphics Card : ASUS GTX 570 DCII
    Cooling : Antec Water Cooler 620 Power Supply : ACBEL 680

  16. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از NAVID OC تشکر کرده اند:

    MAKAN (21st December 2012),mamad67 (4th September 2012),Mehdi_FXX (21st September 2012),Obka (4th September 2012),The Joker (4th September 2012)



  17. #28
    Retired Moderator
    Hamed_Classic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه
    نام واقعی
    حامد
    نوشته ها
    558
    تشکر شده 4,837 بار در 473 پست
    Hamed_Classic آنلاین نیست.
    سلام .. به همه ...

    البته پژمان جان من فکر میکنم تو اور دقیقتر کارت بهتره شادر به صورت دستی و نه با ضرایب تنظیم بشه ...
    چون تا جاییکه من فهمیدم میزان پایداری به میزاد شادر حساسه .. و وقتی با کور لینک شده باشه خب خیلی بالا میره.. و این یعنی محدودیت تو افزایش کورکلاک ...

    وخدمت دوست گلمون ([Only registered and activated users can see links. ]) عرض کنم ... برای اینکه بتونیم شادر رو هم دستی ست کنیم تو ورژنای جدید ab به این ترتیب عمل کنین :

    ویرایش توسط Hamed_Classic : 4th September 2012 در ساعت 02:10 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Hamed_Classic تشکر کرده اند:

    Don_Corleone (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012),Osuk (4th October 2012),smrbh (4th September 2012)



  19. #29
    OCH Member
    smrbh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    محمدرضا
    سن
    31
    نوشته ها
    325
    تشکر شده 2,410 بار در 323 پست
    smrbh آنلاین نیست.
    سلام
    با تشکر از آقا پژمان و حامد عزیز :o با تنظیماتی که آقا حامد گفتن ، مشکلم حل شد ... فقط یک سوال آقا حامد ، برای اورکلاک بهتر گرافیک به نظرتون Shader رو چقدر افزایش بدم بهتره ... راستی برای این کارت GT 9400 ولتاژ رو هم میشه فعال کرد یا نه .
    امشب کارت خودم رو خواهم بست ، برای اونم این تنظیمات رو انجام میدم ببینم اونم درست میشه یا نه ... ممنون

    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط smrbh : 4th September 2012 در ساعت 02:05 PM


    Motherboard : ASRock Z97 OC Formula Processor : Intel Core i7-4790K
    Main Memory : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400 Graphics Card : Intel HD Graphics 4600
    Cooling : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270-D5 Vario Power Supply : Corsair AX1200i

  20. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از smrbh تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (22nd September 2012),Don_Corleone (4th September 2012),Hamed_Classic (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012),Rezasam1 (21st September 2012),TRIDENT (23rd September 2012)



  21. #30
    Retired Moderator
    Hamed_Classic آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه
    نام واقعی
    حامد
    نوشته ها
    558
    تشکر شده 4,837 بار در 473 پست
    Hamed_Classic آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط smrbh نمایش پست ها
    سلام
    با تشکر از آقا پژمان و حامد عزیز :o با تنظیماتی که آقا حامد گفتن ، مشکلم حل شد ... فقط یک سوال آقا حامد ، برای اورکلاک بهتر گرافیک به نظرتون Shader رو چقدر افزایش بدم بهتره ... راستی برای این کارت GT 9400 ولتاژ رو هم میشه فعال کرد یا نه .
    امشب کارت خودم رو خواهم بست ، برای اونم این تنظیمات رو انجام میدم ببینم اونم درست میشه یا نه ... ممنون
    خواهش میکنم ...
    خب هردو در حد نهایت و بدون ناپایداری ...
    برای اینکه هر کدوم جداگانه ست شن .. اون کزینه لینک که وسط کنترلرا هست رو غیر فعال کنین که به نسبت هم افزایش پیدا نکنن ...

    نه ولتاژ این کارتو نمیشه افزایش داد !

    انشالا به سلامتی ... :دی ...

  22. 9 کاربر بابت این ارسال مفید از Hamed_Classic تشکر کرده اند:

    Behnam_2337 (15th September 2012),Don_Corleone (4th September 2012),MAKAN (21st December 2012),Mehdi_FXX (7th September 2012),Olesius (4th September 2012),Rezasam1 (21st September 2012),smrbh (4th September 2012),TRIDENT (23rd September 2012),XoMa (4th September 2012)



صفحه 3 از 68 نخستنخست 123451353 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •