این تاپیک مخصوص بازی آنلاین 8BallClub است
خوب دوستان عزیزم ، این تاپیک برای معرفی این بازی که شاید خیلی از شما عزیزان با آن آشنا باشید نیست ، دوستان میتوانند ساعتهایی را برای بازی با همدیگر مشخص کنند
و نتایج برد و باخت را اینجا در همین تاپیک اعلام کنند ، خود این امر باعث صمیمیت و همبستگی بیشتر بین دوستان خواهد شد.
همانطور که میبینید در صفحه اصلی بازی نقش بازی بیلیارد مشخص است ، اما 8BallClub دارای چند بازی مختلف میباشد ، همچون شطرنج ، تخته نرد و غیره
فقط کافی هست دوستان ، اکانت بسازند با آدرس ایمیلشان ، و نام کاربری ( نام کاربری بنده farshad0070 ) هست. بعد از ساختن اکانت نیازی به فعال سازی از طریغ ایمل و این برنامه ها نیست.
خیلی راحت بعد از ساختن اکانت میتونید وارد بازی بشید و با دوستان خود که نام کاربری آنها را باید بدانید به بازی بپردازید و در حین بازی حتی چ.ت داشته باشید.
دوستانی که مایل به بازی هستند با هم هماهنگ باشند و نام کاربری خود را نیز اعلام کنند ، در این بازی یک باگ وجود دارد و آن هم این است که گاهی فقط یک نفر از دو بازیکن میتواند در لیست بازی ها
دوست خود را پیدا کند و فرقی ندارد کدام یک پیغام بازی را بدهند ( برای شروع بازی باید وارد قسمتی که مایل به بازی هستید بشوید ، Open Table انتخاب کنید و برای راحتی در سمت راست میانه عکس بالا گزینه Hide Playing Table بزنید تا آنهایی که در حال بازی هستند را برای شما مخفی کند.
با تشکر از دوستان عزیز
دوستان عزیزم لینک دانلود آخرین نسخه از بازی
[Only registered and activated users can see links. ]
با سلامی مجدد ، دوستان کسی مثل اینکه علاقه ایی نداره به این بازی ، دیشب من و حامد عزیز 3 دست بازی کردیم ، دلچسب بود ، از دوستان عزیز خواهشمندم به جمع ما بپیوندند
با سلامی مجدد ، دوستان کسی مثل اینکه علاقه ایی نداره به این بازی ، دیشب من و حامد عزیز 3 دست بازی کردیم ، دلچسب بود ، از دوستان عزیز خواهشمندم به جمع ما بپیوندند
فرشاد جان من مطمئنم همین که تعطیلات تموم بشه دوستای عزیزم استقبال بسیار خوبی خواهند کرد ...
بله دوستان ...
فرشاد باز یه فکر فوق العاده کرده ....
خیلی لذت داره .... منم پیشنهاد میکنم بیاین حالشو ببریم ...
دوستان اگر تمایل داشته باشند در همین تاپیک اعلام آمادگی کنند و با تعیین زمان و نوع مسابقه با یکدیگر به رقابت بپردازند،نتایج هم اعلام خواهد شد.
به عنوان مثال:
بنده با نام کاربری sword-master در ساعت 18.00 برای شرکت در بازی 8ball pool اعلام آمادگی می کنم.
ویرایش توسط Blue Rose : 3rd April 2013 در ساعت 12:24 PM
به به ببین چه کرده همه رو دیونه کرده ، محمود جان بنده که تا شنبه تعطیل هستم سر کار نمیرم ...ولی بعد از تعطیلات بنده ساعت 10 شب برای 3 پارت بازی 8 آماده یا یک پارت بازی سنو.کر آماده هستم....
دوستان عزیز اگر مایل بودند تخته نرد هم داریم برای بازی
فرشاد نمیدونی محمود چه پلیی داره تو این گیم ...
میز بیلیارد میشکنه با توپ ...
برین حالشو ببرین بچه ها ... داش حسن هم به جمعمون افزوده شده ...
تخته نردو باید آموزش بدی فرشاد :دی