سلام دوستان ㋡
سری دوم مسابقه بهترین طراحی برای OCH از امشب شروع میشه.
جا داره از دوست عزیزم حسین، یعنی [Only registered and activated users can see links. ] عزیز تشکر ویژه کنم که برگزاری دور دوم به تشویق و ساپورت ایشون بوده
همین طور تشکر دوم از تمامی دوستانی که در سری قبل شرکت کردند و یا با نظرات و ایده ها و
تشویق هاشون به ادامه مسابقه کمک کردند و در انتها نیز ، تاپیک نظر سنجی رو با رای هاشون به نتیجه رسوندند.
•••چون روزهای پایانی سال رو در پیش داریم مسابقه کمی فشرده تر برگزار خواهد شد.
•یهترین والپیپر تقویمی طراحی شده برای فروردین 1392
(برای دوستانی که ممکن هست تازه به جمع سایت بپیوندند و یا برای مروری بر گذشته به لینک های زیر مراجعه کنید) [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]
قوانین
••ابعاد آثار ارسالی 1920x1080
••قرار دادن آثار بر روی آپلود سنتر سایت و ارایه پیش نمایش در همین تاپیک به صورت بند انگشتی
••تقویم طراحی شده توسط شرکت کنندگان باید خوانا و همراه مناسبت های فروردین 1392 باشد و ترجیحا جای مناسبی از تصویر قرار داده شده باشد
(به عنوان مثال گوشه چپ تصویر همیشه در زیر آیکون های کاربران هست و تقویم دیده نخواهد شد)
••محتوای پس زمینه استفاده شده هماهنگ با مسیر سایت Over Clocking Heroes و ایام نوروز باشد
••شرکت کنندگان عزیز مجازند از پس زمینه هایی استفاده کنند که طراحی خودشان نیست ولی ایده و طرح تقویم و استایل کار باید مختص خودشان باشد
اتمام مسابقه و نظر سنجی
در پایان، بهترین طرح از دید کاربران به عنوان برگزیده هدیه ای اهدا خواهد شد
هدیه نفر منتخب
در ادامه ، هدیه نفر منتخب توسط دوست عزیزمون [Only registered and activated users can see links. ] تعیین و برای صاحب اثر منتخب ارسال خواهد شد
با تشکر Over Clocking Heroes
ویرایش توسط Artemis : 3rd April 2013 در ساعت 06:33 PMدلیل: تمدید زمان
عرض ادب و احترام دارم خدمت تمامی کاربران عزیز و محترم کشورمون و ارزو دارم که سالم و سلامت باشید
گفتنی های این مسابقه رو محمود جان گفتند و فقط بنده عرض کنم که در پایان به نفر برتر که مثل گذشته تنها با اراده و خواست کاربران عزیز انتخاب میشه یک عدد فلش دیسک 8 گیگ به رسم یادبود اهدا خواهد شد .
هدیه بسیار ناقابلی که جز اسباب شرمندگی بنده در پیشگاه دوستان عزیزم ؛ حاصلی در پی نداره ؛ ولی خوب این بار اولم هست و از محل ذخایر شخصی تامین شده! اما تمام تلاشم رو میکنم که در مراحل بعد ؛ کیفیت اون رو ارتقا ببخشم خلاصه کم و کاست اون رو به بزرگی خودتون ببخشید .
برای همه سروران عزیزم ارزوی موفقیت میکنم و عذر میخوام که وقتتون رو گرفتم .
سلام به همگی...
چندتا بکگراند برای دوستان عزیز
تاهرکدوم رو که دوست داشتند و پسندیدند
برای مسابقه به عنوان بک کار استفاده کنند
••زمان مسابقه هم تا 15 فروردین 1392 تمدید شد
[Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]
ویرایش توسط Artemis : 26th March 2013 در ساعت 12:21 PMدلیل: درج زمان تمدید شده