ممنون
هر دو ساپورت میکنه و از همین الان هم تو ایران شکست خوردس و کپی خور نمیشه

بنده بیشتر از 50 تا عنوان شاخ تو پی سی مجانی دانلود و بازی کردم این یعنی پی سی به صرفه تره مطمئن باشید.
با نهایت احترام با این حرفتون مخالفم چون بازی های pc که بشدت بهشون علاقه دارم و انحصاری pc هستند مثل Company of Heroes Tales of Valor یا Starcraft 2 Heart Of The Swarm و... diablo iii و... که واقعا علاقه دارم بهشون حتما نباید انحصاری gow باشه اینجور بازی ها هم علاقه مندان عظیمی دارن .. که در انحصار پی سی هستن . بازی مشترک هم مثلا همین عنوان watch dogs کم از انحصاری های کنسولها نداره . مطمئنم از ps4 بهتره رو pc اجرا میشه مفت مجانی دانلودش مکنیم از اولین نفراتی هستیم که تجربش میکنیم .
با تمام تفاصیل
اما یک چیز برام جالبه و اون اینکه که در زمان عرضه بازی بینظیر watch dogs کنسول بازان بدلیل اینکه ps4 بازیهاش بشددت تو ایران گرونه ارزوی بازی کردنشو دارند اما ما دقیقا
دو روز بعد عرضه بازی مجانی دانلود و بازی میکنیم با بالاترین حالت ممکنه رو pc حالشو میبریم

البته شاید 5 سال دیگه ps4 هـ .. ک بشه و کنسول بازان هم بتونن بازی کنن چون کلا ادم بخواد مثلا 300 هزار تومن پول یه بازی بده ته ته دکتر باید باشه
و طبیعتا تو ایران
ps4 بعد شش سال که از زمان عرضش گذشته دیگه نخ نما شده هـ ... ک بشه دیگه دلو دماغ خریدنشو ادم نداره مثل روز اول عرضه نمیچسبه
اگرم مایه دار باشیم بخوایم ps4 با تمام بازیهاش خریداری کنیم کم کم 100 میلیون تومن باید بزاریم کنار دی : که خوب تو سن سال ما با همچین پولی بری بزنی تو کسب کار بهتر جواب میده

پس همون 5 میلیونی که به PC میدی بهتره با کلی بازی مجانی و هزاران کار دیگری که با pc میشه انجام داد
موفق باشید