آهان . مای بد.
منظور بنده رو اشتباه متوجه شدین. هدفم قیمت نیست.
بحث بچه گانه مال من بهتره یا مال تو، رو هم من راه ننداختم که. خوبه صفحات قبل رو مطالعه بفرمایید. شاید یه چند تا لایک هم از قلم افتاده باشه. ولی به فرشاد عزیز قول دادم که این بحث رو دنبال نکنم.
شما هم یکم خوش بینانه به مسایل نگاه کنین بیشتر عمر میکنین.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما سوال های من :
1- تو مشخصات PS4 اومده 8 گیگ رم gddr5 . ولی اصلا مشخص نکرده چقدر برا گرافیک و چقدر رم سیستم. تو یه سایت میخوندم نوشته بود گویا سونی به بازی سازها گفته 4 گیگ ولی بعدا در کنفرانس اعلام کرد 8 گیگ و با توجه به امکانات شبکه ای PS4 الان این این نظر رو میدن که شاید سونی به این دلیل این کار رو کرده که میخواسته مطمئن بشه چه بازی ها و چه امکانات نرم افزاری جدیدش دچار کمبود رم نمیشن. ولی الان برا من این سوال هستش که 4 گیگ کم نیست ؟!
2- ما رم gddr5 رو تو قطعات PC داریم ؟ اگه بعله ، کجا ؟من هیچ چی در موردش نمیدونم. و معادلش میشه چی ؟
3- در مورد CPU فقط گفته شده : 8Core x86-64 AMD Jaguar
من اولش که اون 8 هسته رو دیدم فکر کردم معادل Desktop PC منظورشه. ولی یه چرخی زدم دیدم این CPU طراحی شده برا دیوایس های پرتابل. اینجا خورد تو ذوق مبارک بنده. الان نیازمند یه جوونمرد هستم که بیاد توضیح بده این CPU معادل کدوم پردازنده PC هستش؟ حدودی البته .
4- در مورد گرافیک هم فقط عنوان شده : 1.84TFLOPS AMD
خوب این یعنی چی؟ یعنی مثلا ما بیایم بگیم قدرت گرافیکی PS4 با تقریبا 7850 برابری میکنه؟( چیزی که تو سایتها دیدم و چون ترافلاپسشون نزدیک همه. آخه مگه تو عالم PC اینجور مقایسه ای داریم ما ؟ ) آخه این چه کنفرانسی بوده که سونی داده ! باز یکی لطف کنه و اینو توضیح بده.
انتظار من از دوستان و سایت اینه که مسایل رو اینجوری باز کنن و تشریح کنن. باز اگه مطلب تازه ای پیدا کنم اینجا میزارم.
پیشاپیش از وقتی که میزارین سپاسگذارم.