قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 41
Like Tree45Likes

موضوع: آموزش مود کردن بایوس کارت های گرافیک amd , ati

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Cool آموزش مد کردن بایوس کارت های گرافیک amd , ati

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز

    در این پست با یکدیگر نحوه مد و ویرایش بایوس کارت گرافیک های AMD و ATI را می آموزیم. امیدوارم این آموزش مفید واقع گردد.

    -----------------------

    نرم افزارهای مورد نیاز برای ویرایش و فلش بایوس مد شده ( ویرایش شده ):

    RBE Radeon BIOS Editor برای ویرایش بایوس: [Only registered and activated users can see links. ]

    ATI Win Flash: برای فلش کردن بایوس در محیط ویندوز: [Only registered and activated users can see links. ]

    GPU-Z برای استخراج فایل بایوس از کارت گرافیک که میتوانید از این تاپیک دریافت کنید: [Only registered and activated users can see links. ]

    سخت افزارهای مورد نیاز:

    یک عدد کارت گرافیک AMD یا ATI

    -----------------------

    آموزش ویرایش بایوس: ( آموزش زیر به وسیله کارت گرافیک ATI 5850 تهیه شده است )

    1- نرم افزار GPU-Z را دانلود و نصب کنید سپس آن را اجرا کنید و روی قسمتی که در تصویر زیر میبینید کلیک کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس گزینه Save to file را بزنید و آن را روی دسکتاپ ذخیره کنید.

    2- نرم افزار RBE Radeon BIOS Editor را دانلود کنید و آن را از حالت فشرده خارج کنید و اجرا کنید.

    نمای اولیه از نرم افزار RBE:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    برای ویرایش بایوس مورد نظر روی Load BIOS کلیک کنید سپس فایل بایوس که روی دسکتاپ ذخیره کردید را انتخاب کنید. مانند تصویر زیر:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    وقتی فایل بایوس را باز کردید در صفحه اصلی نرم افزار RBE مشخصات مربوط به کارت گرافیک شما نمایش داده میشود.

    دقت کنید که هیچ یک از گزینه های این قسمت را تغییر ندهید مانند SUB Vendor و Video Card ID چون ممکنه بعد از فلش کارت گرافیک دچار مشکل شود.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    3- برای ویرایش کلاک کارت گرافیک روی Clock Setting کلیک کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    انجام تغییرات بر روی کلاک و مقدار سرعت پردازنده گرافیکی و حافظه: ( GPU Clock & Memory Clock ):

    برای مثال من میخوام کارت گرافیکم که ATI 5850 هست با تغییرات کلاک GPU و کلاک Memory قدرت آن را افزایش دهم.

    در تصویر تنظیمات اولیه کارت ATI 5850 مشخص هست:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    خوب دوستان همان طور که میدانید سرعت پردازنده گرافیکی با توجه به نیاز آن مقدار آن کاهش یا افزایش پیدا میکند.

    برای مثال در حالت IDLE یا بیکاری کارت ATI 5850 سرعت پردازنده گرافیکی را 157 مگاهرتز و سرعت حافظه گرافیکی را به 300 مگاهرتز میرساند.

    IDLE GPU Clock: 157 MHz
    IDLE Memory Clock: 300 MHz

    و در حالت Performance این مقادیر بین 550 مگاهرتز برای GPU و 900 مگاهرتز برای Memory تغییر پیدا میکند.

    Performance GPU Clock: 550 MHz
    Performance Memory Clock: 900 MHz

    و در حالت Full Performance که به نهایت قدرت میرسد این مقادیر به 765 مگاهرتز برای GPU و 1125 مگاهرتز برای Memory تغییر پیدا میکند.

    FULL Performance GPU Clock: 765 MHz
    FULL Performance Memory Clocl: 1125 MHz

    شما در نرم افزار RBE میتوانید این مقدارها را برای پروفایل های مختلف که در بالا توضیح دادم شناسایی و ویرایش کنید.

    شناسایی پروفایل های مربوط به حالت های استفاده از GPU و Memory:

    منظور از شناسایی پروفایل چیست ؟

    یعنی این که در حالت های Boot , Power saving , High Performance , Optimal performance قدرت GPU و Memory به چند مگاهرتز میرسند.

    این کار بسیار ساده است. بعد از این که فایل بایوس را Load کردید وارد قسمت Clock Settings شوید سپس از پایین در قسمت Powerplay state structure روی هر یک از قسمت ها که کلیک را نگه دارید آن قسمت

    در Clock/Voltage Setting رنگی میشود.

    برای مثال من روی Boot کلیک را نگه میدارم و پروفایل مربوط در حالت Boot به رنگ سبز نمایان میشود. مثل تصویر زیر:

    به این منظور که وقتی شما سیستم را روشن میکنید در حالت بوت GPU و Memory به به ترتیب روی 765/1125 مگاهرتز تنظیم میشوند.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Boot GPU Clock: 765 MHz
    Boot Memory Clock 1125 MHz

    حالا وقتی کلیک را روی Power saving , High Performance , Optimal performance نگه دارید به ترتیب رنگ های قرمز - زرد - سبز نمایان میشوند. مثل تصویر زیر:

    به این منظور که در حالت Power
    saving یا همون IDLE که با رنگ سبز نمایان میشود 157 مگاهرتز و 300 مگاهرتز کلاک ها تغییر میکنند.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    IDLE GPU Clock: 157 MHz
    IDLE Memory Clock: 300 MHz

    در حالت High Performance مقدار کلاک GPU به 550 مگاهرتز و مقدار کلاک Memory به 900 مگاهرتز تغییر میکند.

    High Performance GPU Clock: 550 MHz
    High Performance Memory Clock: 900 MHz

    در حالت Optimal Performance مقدار کلاک GPU به 765 مگاهرتز و مقدار کلاک مموری به 1125 مگاهرتز تغییر میکند.

    Optimal Performance GPU Clock: 765 MHz
    Optimal Performance Memory Clock: 1125 MHz

    حالا روی UVD کلیک را نگه دارید تا به رنگ سبز - زرد - قرمز نمایان شود. در ATI 5850 فقط رنگ سبز نمایان میشود. مثل تصویر زیر:

    به این منظور که برای UVD فرکانس 400/900 مگاهرتز در نظر گرفته شده است.

    UVD GPU Clock: 400 MHz
    UVD Memory Clock: 900 MHz

    UVD چیست ؟ UVD یا Universal Video Decoder هست که در این قسمت سرعت مربوط به دکود کردن فایل های تصویری را بر عهده دارد.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    حالا وقتی کلیک را روی Power saving , High Performance , Optimal performance نگه دارید به ترتیب رنگ های قرمز - زرد - سبز نمایان میشوند. مثل تصویر زیر: ( این گزینه مانند گزینه بالا هست فقط این برای تعریف حالت دوم Power saving - High Performance - Optimal Performance هست )

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ACPI: Disable Load Balancing هم مقادیرش مانند IDLE هست که در حالت بیکاری استفاده میشود.

    تا این جا با پروفایل ها و نحوه کار آن ها آشنا شدیم.

    خوب حالا که مفاهیم بالا رو فهمیدیم من میخوام بایوس کارتم رو مد کنم.

    با پروفایل Boot هیچ کاری نداریم میزاریم به حالت اولیه باشه:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    با پروفایل های Power saving - High Performance - Optimal Performance کار داریم

    خوب من Power saving یا IDLE رو به حال خودش میزارم.

    High Performance به نظر من یه مقدار کمه پس از 550 مگاهرتز به 600 مگاهرتز برای GPU تغییر میدم
    :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Optimal Performance هم به نظر من برای این کارت گرافیک خیلی کمه پس من از 765 مگاهرتز به 800 مگاهرتز برای GPU تغییر میدم و برای Memory از 1125 به 1200 مگاهرتز تغییر میدم:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    میرسیم به UVD که کارش دکود فایل های تصویری هست به نظر من این مقدار برای ویدیوهای 4K که کیفیت دوبرابر HD دارند کمه :دی

    پس من از 400 مگاهرتز به 550 مگاهرتز برای GPU تغییر میدم و برای مموری از 900 به 1000 مگاهرتز تغییر میدم.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    پروفایل های بعدی هم به حالت خودش رها میکنیم.

    نکته: ولتاژ هایی که من روی کارت ATI 5850 ویرایش کردم با ولتاژ دیگر مودل های کارت های گرافیک AMD متفاوت است و باید بر اساس کلاک و مودل کارت گرافیک ولتاژ داد.

    -----------------------

    تنظیم سرعت فن کارت گرافیک:


    برای این کار روی Fan Setting کلیک کنید تا به قسمت تنظیمات سرعت فن وارد شوید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    خوب دوستان من با توجه به دمای کارت گرافیک در بازه های مختلف سرعت فن رو افزایش میدم برای مثال:

    دما 60 درجه و سرعت فن 35% - دما 70 درجه سرعت فن 40% - دما 80 درجه سرعت فن 55% - دما 90 درجه سرعت فن 78% و..... که در تصویر زیر میبینید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    خوب بعد از این که تمام تنظیمات مورد نظر را انجام دادیم بایوس مد شده را ذخیره میکنیم.

    برای این کار از پایین نرم افزار RBE روی Save BIOS کلیک کنید و بایوس را با نام دلخواه نظر ذخیره کنید. دقت کنید که فرمتش ROM یا bin باشد.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    -----------------------

    آموزش فلش بایوس جدید که مد شده:

    نرم افزار ATI Win Flash را از اول همین پست دریافت کنید و آن را از حالت فشرده خارج کنید و فایل ATIWinflash
    را اجرا کنید.

    روی Load image کلیک کنید سپس فایل بایوس مد شده را انتخاب کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس روی Program کلیک کنید تا عملیات فلش آغاز شود.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    وقتی پیام موفقیت آمیز Program Successfully نمایان شد آن را OK کنید و سیستم خود را Restart کنید.

    -----------------------

    قبل از بایوس مد



    بعد از بایوس مد



    -----------------------

    موفق باشید


    منبع: [Only registered and activated users can see links. ]

    ( انجمن تخصصی اورکلاکینگ هیروز )

    نویسنده این موضوع: ErfanDL
    ویرایش توسط Hamed_Classic : 13th August 2013 در ساعت 08:57 AM دلیل: جایگزاری مجدد لینکهای دانلود


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 47 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    3adegh (7th June 2013),ABS92 (31st July 2014),Agent 47 (9th February 2013),aliniceboy (30th January 2014),Aliover (4th June 2013),AMD Radeon (11th February 2013),Amin_CaraGT2 (9th February 2013),Artemis (9th February 2013),Behnam_2337 (12th February 2013),Blue Rose (1st April 2013),Don_Corleone (9th February 2013),golabettruter (8th August 2015),Hamed_Classic (9th February 2013),KaMi (24th February 2013),lorn (24th April 2013),magiteq (10th August 2013),majidw980 (23rd July 2013),MASTER OC 7 (9th February 2013),Mehdi_FXX (9th February 2013),mohammad72 (9th February 2013),mohsen_kesh1234 (30th July 2014),moin_shahin (12th July 2015),morteza.p (12th February 2013),mostafajan (14th July 2015),Mr. DB (9th February 2013),mrmobham (30th June 2014),Olesius (9th February 2013),omid-amd (23rd August 2013),Osuk (11th February 2013),overclock990 (31st October 2014),p.X (21st August 2013),perans (2nd May 2016),Reza Y (9th February 2013),SaeedSYS (13th August 2014),sajjads24 (26th June 2017),sapple (10th July 2013),SASANOC (9th February 2013),SenatorPC (9th February 2013),SETIZEN (9th February 2013),shinobi (1st March 2016),sMohammad (12th August 2013),smrbh (12th February 2013),Tereysi (3rd May 2021),TERRORIST (9th February 2013),The Joker (9th February 2013),Turok (9th February 2013),ZeNer (12th February 2013)



  3. #21
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    May 2013
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 9 بار در 6 پست
    zaminz آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SASANOC نمایش پست ها
    سلام
    من هم دقیقا همین مشکل رو با کارت 5870 رفرنس دارم
    سلام اقا ساسان.
    من ویندوزم عوض کردم نشد.متوجه شدم تا وقت درایور کارت نصب نشه طبق بایوس عمل میکنه اما بعد از نصب به حالت پیش فرض برمیگرده


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از zaminz تشکر کرده است:

    SASANOC (4th June 2013)



  5. #22
    OCH Member
    SASANOC آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    تهران-کرمانشاه
    نام واقعی
    ساسان محمدی
    نوشته ها
    90
    تشکر شده 538 بار در 85 پست
    SASANOC آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط zaminz نمایش پست ها
    سلام اقا ساسان.
    من ویندوزم عوض کردم نشد.متوجه شدم تا وقت درایور کارت نصب نشه طبق بایوس عمل میکنه اما بعد از نصب به حالت پیش فرض برمیگرده
    بله دقیقا به همین صورت هست
    zaminz likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply
    دریافت روزانه لیست قیمت قطعات و لپ تاپ
    کلیک کنید
    #############################
    وب سایت

    09120760473 تماس و تلگرام - 09120760573 تماس و تلگرام​




  6. #23
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ارومیه | تبریز
    نام واقعی
    پژمان
    سن
    32
    نوشته ها
    675
    تشکر شده 6,704 بار در 492 پست
    Don_Corleone آنلاین نیست.
    بعد از بالا اومدن ويندوز كنترل كارت گرافيكى با درايور هست. درايور خودتون رو عوض كنيد و از نسخه هاى قديمى تر سازگارتر با سرى 5800 استفاده كنيد


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    zaminz likes this.


    Motherboard : MSI BigBang Marshall Processor : Intel Core i7 2600K 4.6GHz
    Main Memory : 2x2Gb Crucial Ballistix 2133 Graphics Card : MSI Radeon R9 270X HAWK
    Cooling : Thermaltake Bigwater 780 Power Supply : Thermaltake Thoughpower 1350

  7. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Don_Corleone تشکر کرده اند:

    Agent 47 (4th June 2013),Artemis (4th June 2013),Mehdi_FXX (4th June 2013),morteza.p (4th June 2013),Olesius (7th February 2014),sapple (10th July 2013),SASANOC (4th June 2013)



  8. #24
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    May 2013
    نوشته ها
    4
    تشکر شده 9 بار در 6 پست
    zaminz آنلاین نیست.
    البته به ورژن بایوس مربوط میشه چون من بایوس جدید تر نصب کردم این مشکل رو نداشت.فقط مشکل اینه که با occt تست گرفتم ارور چک رو که زدم خطا داد


    .................................................. .................................................. .............
    Update

    دوستان مشکل رو حل کردم.خدمت آقا ساسان هم که همین مشکل رو دارند عرض کنم که مشکل از ورژن قدیمی بایوس است و باید برای اینکه مشکل حل شه حتما تاریخ بایوس از 2010 به بعد باشه که از سایت techpowerup میشه بایوس جدید رو دانلود کنن و اگر استیبل نبود فرکانس رو اوکی کنن.علاوه بر تغیری که در سرعت فن به صورت اتوماتیک داده میشه طرز کار کلاک ها تغیر میکنه.مثلا کلاک بوت از لود کامل جدا میشه.فقط دقت کنید بایوسی که ازین سایت دانلود میکنید با نرم افزار ادیت چک کنید که در قسمت اسم کارت اسم کارت شما باشه چون برخی از بایوس ها اشتبا توی لیست کارت انتخوابی شما با همون اسم کارت شما قرار گرفتن که باعث میشه گرافیک تصویر نده.دوستان عزیز که این مشکل رو داشتن اگر توضیح بیشتری خواستن میتونند بفرمایند.ممنونم از استارتر عزیز
    ویرایش توسط AMD Radeon : 4th June 2013 در ساعت 10:08 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  9. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از zaminz تشکر کرده اند:

    p.X (21st August 2013),SASANOC (4th June 2013)



  10. #25
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    نوشته ها
    49
    تشکر شده 180 بار در 42 پست
    majidw980 آنلاین نیست.
    درود
    دوستان میشه با عوض کردن بایوس 7870 اونو به r9 270x تبدیلش کرد چون تقریبا این دوکارت با هم یکی هستند
    تشکر


    Motherboard : msi 970 a g46 Processor : amd fx 6100 @ 4100 mhz
    Main Memory : kingston hyperx 4g*2 1600 @ 1066mhz Graphics Card : SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
    Cooling : deepcool frostwin Power Supply : green 685 b

  11. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از majidw980 تشکر کرده است:

    Aliover (7th February 2014)



  12. #26
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidw980 نمایش پست ها
    درود
    دوستان میشه با عوض کردن بایوس 7870 اونو به r9 270x تبدیلش کرد چون تقریبا این دوکارت با هم یکی هستند
    تشکر
    خیر دوست عزیز چنین کاری نمیشه کرد.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  13. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th February 2014),Aliover (7th February 2014),majidw980 (7th February 2014),Olesius (7th February 2014)



  14. #27
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    تبریز
    نام واقعی
    علی
    سن
    29
    نوشته ها
    1,304
    تشکر شده 8,024 بار در 1,123 پست
    Aliover آنلاین نیست.
    عرفان جان سلام.
    یه سوال؟
    من با این روش میتونم ولتاژ کارتم رو تغییر بدم؟

    اینم عکسش:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ولتاژ دفالتش 1.2 هست مثلا بذارمش رو 1/21 یا 1.3 یا 1.4 یا 1.5 یا 1.6 نه تا همیجا بسه دیگه(برا اورکلاک کارت)

    راستی چرا ولتاژ کارت من اینطوریه؟
    1.2 کارتی به قدرتمندی کات تو 1.1 هم نیست.

    آپدیت ....

    بعد از فلش این ارور رو میده!

    [Only registered and activated users can see links. ]

    منم برای دکود دقیقا فرکانس های تو رو ست کردم چون فرکانس هسته 400 و فرکانس مموری 900 بود
    برای رم فرکانس 1200 ست کردم ولی فرکانس هسته روهمون 850 گذاشتم بمونه.
    ولتاژ روهم از 1.2 به 1.21 تغییردادم چون رو 1200 پایدار نبود.
    ویرایش توسط Aliover : 7th February 2014 در ساعت 02:33 PM


    Motherboard : msi Z87 M Gaming Processor : Intel Core i5 4670K @4.6 GHz1.23 v
    Main Memory : (2*2)Corsair Dominator GT 2000Cl8@2200 7-8-6 Graphics Card : msi R9 280 Gaming OC 1150-1500
    Cooling : Coolermaster Hyper TX3 with CFIII Thermal paste Power Supply : GREEN GP-885B

  15. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Aliover تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th February 2014),AMIR_HA (7th February 2014),Artemis (7th February 2014),majidw980 (7th February 2014),Olesius (7th February 2014),Reza Y (7th February 2014)



  16. #28
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    نوشته ها
    49
    تشکر شده 180 بار در 42 پست
    majidw980 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    خیر دوست عزیز چنین کاری نمیشه کرد.
    تشکر عزیز ایا در اینده امکانش هست که روشی ابداع بشه که بتونم اینکارو انجام بدم
    ببخشید ناواردم


    Motherboard : msi 970 a g46 Processor : amd fx 6100 @ 4100 mhz
    Main Memory : kingston hyperx 4g*2 1600 @ 1066mhz Graphics Card : SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
    Cooling : deepcool frostwin Power Supply : green 685 b

  17. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از majidw980 تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th February 2014),Aliover (7th February 2014)



  18. #29
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,382 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aliover نمایش پست ها
    عرفان جان سلام.
    یه سوال؟
    من با این روش میتونم ولتاژ کارتم رو تغییر بدم؟

    اینم عکسش:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ولتاژ دفالتش 1.2 هست مثلا بذارمش رو 1/21 یا 1.3 یا 1.4 یا 1.5 یا 1.6 نه تا همیجا بسه دیگه(برا اورکلاک کارت)

    راستی چرا ولتاژ کارت من اینطوریه؟
    1.2 کارتی به قدرتمندی کات تو 1.1 هم نیست.

    آپدیت ....

    بعد از فلش این ارور رو میده!

    [Only registered and activated users can see links. ]

    منم برای دکود دقیقا فرکانس های تو رو ست کردم چون فرکانس هسته 400 و فرکانس مموری 900 بود
    برای رم فرکانس 1200 ست کردم ولی فرکانس هسته روهمون 850 گذاشتم بمونه.
    ولتاژ روهم از 1.2 به 1.21 تغییردادم چون رو 1200 پایدار نبود.
    سلام علی جان
    اگه کارتت قابلیت ولتاژ دادن داشته باشه میتونی از اینجا ولتاژ رو زیاد کنی. برای فلش بایوس از این روش برو: [Only registered and activated users can see links. ]
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidw980 نمایش پست ها
    تشکر عزیز ایا در اینده امکانش هست که روشی ابداع بشه که بتونم اینکارو انجام بدم
    ببخشید ناواردم
    خیر دوست عزیز. اما با یک اورکلاک کوچک کارت R9 270X رو پشت سر میزاره
    Aliover likes this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  19. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th February 2014),Aliover (7th February 2014),golabettruter (7th February 2014),majidw980 (7th February 2014),Olesius (7th February 2014)



  20. #30
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    سن
    31
    نوشته ها
    5
    تشکر شده 4 بار در 3 پست
    mohsen_kesh1234 آنلاین نیست.
    سلام عرفان جان

    میتونم این کارارو برای amd 6970m cf انجام بدم؟ اگه آره، چون خودت آمار لپ تاپای alienware r1 رو داری بی زحمت برام کامل توضیح بده چه ولتاژو فرکانسی خوبه.
    فقط یه بار با msi afterburn این کارو کردمو فرکانس هسته رو 750 کردم که بعدش تصویر همش لگ مینداخت! هیچی دیگه پشیمون شدمو پاکش کردم...

    (این همه هزینه کردم ولی بازی های جدیدو همش باید رو low or med بزارم تا جواب بده و روون کار کنه)

    ممنون میشم تو این موردم به دادم برسی...

    model: 2ta amd 6970m
    driver: catalyst 14.4
    fq asli: 650(core) va 900(memory) mhz
    ویرایش توسط mohsen_kesh1234 : 31st July 2014 در ساعت 12:18 AM


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •