Gigabyte F2A55M-DS2نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AMD A8-5500 Trinity 3.2Ghz
Corsair XMS3 2GB 1600
Green 430A-EU
نمایش نسخه قابل چاپ
Gigabyte F2A55M-DS2نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AMD A8-5500 Trinity 3.2Ghz
Corsair XMS3 2GB 1600
Green 430A-EU
اگه با AMD جمع کنی، دیگه قدرت یک کارت گرافیک dGPU بهره نخواهی برد.
>> چون کاربرد شما گیم هستش، قطعا نیاز به یک کارت گرافیک خوب واجب خواهد بود.
سلام .دوستان بهترین تغییراتی که میه تو این سیستم انجام داد با 500-600 تومن چیه؟
Biostar H61mlv2
G1610 Dual core 2.6
ram 2gb 1333
hd 5450
این سیستم بسیار ضعیفه و البته قدیمی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با این هزینه ای که میخواید بکنید صرفا یک مورد رو بتونید ارتقائ بدید
یک cori5 3330 میتونید بگیرید با قیمت محدوده 550 تا 600.
Sapphire R7 260X 2GB GDDR5نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور هم اگر کافی نباشه نیاز به ارتقاء داره!
خب تشکر
گمون کنم بهتره من یه سیستم جدید بخرم ... منتها این سیستم فعلی رو چیکار کنم!...بفروشم؟چقدر ازم می خرن؟من خریده بودم 1 تومن!
بعد اینکه من اگه دو تومن جور کنم با پول سیستم خودم چه سیستمی ببندم که بتونه بازی های اینده مثل Drago age 3...GTa V...Just cause 3....watch dog ....witcher 3...یا مثلا آساسین جدید روی انجین جدید بیاد یا مثلا پرنس پرشیای جدیدی اگه اومد چی... بتونه روون بکشه؟ (مثلا 40 فریم در ثانیه در رزوی 1600؟)
بدون مانیتور البته (من 20500 سامسونگ دارم... خوبه دیگه نه؟)
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام خب تشکر که لیست دادی
چند تا سوالم داشتم
1...4430 core i5 هست؟
2...7790 قوی تر هست یا 7850 ؟(هر دو از سافایر باشن میگم)
3-پاور 480 کافیه واقعا؟ من یادمه وقتی 4850 گرفته بودم یه پاور هم خریدم، 530 gp از گرین...آوردم وصل کردم یه دور فن کارت گرافیک و سی پی یو رو چرخوند دیگه روشن نشد! بعدا رفتم روی کارتون کارت گرافیک و نگاه کردم دیدم نوشته حداقل 550 وات!! ( بعد رفتم با 585 که عوض کردم درست شد)
4...کیس خوب که جلوی گرد و خاکم بگیره چی هست؟اتاقم خیلی حاک جمع میشه میگم!
5...هارد جدیدا خریدم 1 ترا 210 تومن!
6...من اگه یه دفعه DBD Rom بگیرم چقدر هزینه ش میشه؟
7...میگم رم خیلی ننوشتی؟بهتر 4 گیگ بردارم ؟
من با دو گیگ همه بازی ها رو توی XP بازی میکردم واقعا اصلا نیاز به 4 گیگ هم نبود!
راستی این سیستمم و می خوام بفروشم ...بدون پول اون دو تومن !
دستت درد نکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده پردازنده core i5 4430 رو تایید می کنم.مادربورد هم بهتره از سری B85 بردارید که برای اور زیاد دچار مشکل نشید.گرافیک هم شما حداقل همون 7850 رو بردارید چون 7790 برای اجرا بازی های آینده کافی نخواهد بود.پاور هم حتما یک پاور 600 وات یا بیشتر تهیه کنید.در مورد رم هم 4GB رم کافی خواهد بود.البته دوست عزیز اگه پاورتون رو میتونید نگه دارید پاور 585 کافی هست و نیازی به خرید مجدد پاور نیست.شما اگه پاور نگیرید به جاش یه گرافیک قدرتمند تر مثلا 7870 میتونید بردارید که قدرتمندتر از 7850 هست.
Sent from my GT-S6310
آقا سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب من الان رفتم سایت گرین چند تا کیس ببینم دیدم پاورم داره یه نگاه که کردم متوجه شدم تست توان مصرفی هم داره!
یه تست با سیستمی که شاید بگیرم زدم دیدم میگه بهترین پاور با توجه به بودجه همین پاور من هست!
اینم عکسش
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته مقاله R9 270 رو هم که خوندم (واقعا هم چه مقاله هایی!!) دیدم ازش خوشم اومده گغتم به حای 7870 اینو بگیرمخوبه نه( به جای سری 9000 هست دیگه نه؟)
با تشکر از دوستان
270 در واقع rebrand همون 7870 هست این دو تفاوتی ندارننقل قول:
درود دوستان عزیز
به نظر شما این سیستم خوبی میشه ؟ هدفم بیشتر یادگیری آورکلاک هست اما خوب میخوام راه رو درست برم
ASUS Maximus VI Extreme LGA1150 Z87 MB
Core i7 4770K
Ram Dual chanal Corsair XMS3 4*2=8GIG 2000MHZ
GPU =GTX 650Gainward 1gig DDR5
SSD:corsair 128
HDD : 2T +3T=5T
Coler Master V8
پاور Enermax ECO 80+ 500W 80Plus یا Enermax NAXN 650W
بله بسیار خوب هست فقط بهتره یه کولر بهتر و جدیدتر انتخاب کنید مثل frioنقل قول:
و همچنین اگر از پاور بهتری استفاده کنید راه دوری نمیره.
اگر هم رم های apacer ares هم گیر اوردی که خیلی خوب میشه.
چون خاطره خوشی از برندهای مختلف ندارم بنده فقط به برند Enermax و Corsair از برند پاورها اعتماد دارم و ظاهرا بسیارگرون درمیاد این نوع پاورهانقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعیتش بعضی قطعات رو خریدم و فقط مونده پاور +مادربورد+پردازنده که تا 2200 میتونم براش هزینه کنم
اطلاعات رو کامل نوشتم که بهتربشه راهنمایی کرد
کاربرد گیم آنچنانی ندارم و بیشتر فیلم و نهایتا داداش کوچک PES2014 بزنه تو رگ و اولویتم یادگیری آورکلاک هست و چون پول توجیبی نیست وبراش زحمت کشیدم دیگه نمیتونم زیاد هزینه کنم دی
راستی کیس هم یک عدد RAid maz agust گرفتم حدود 450 تومن و بسیارخنک هست برای کولر هم V8 روی i5 3470 که دارم در حالت لود 100 درصد به دمای 50 درجه بیشترنمیرسه (به دلیل خنک بودن کیس) و اگر شما پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید
و یک نکته دیگه که هم هست بنده یک کارت D-V-B دارم که حتما باید مین اسلاتش رو داشته باشه
حال اگر کمی به خودم فشاربیارم میتونم بودجه اینم پیداکنم
واترکولر Enermax ELC 120 - قیمت 330/000 تومان
واترکولر Enermax ELC 240 - قیمت 445/000 تومان
سپاس گرامی
سلام این چطوره
Mb : asus p8z77-v LK
Cpu : i7 2600
Vga : asus gtx 650ti 2Gb
Ram : corsair xms3 1600 8Gb
Power : green 700A
Case : green magnum2
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
>> سیستم خوبی هستش، ولی میشه ارتقاء اش داد به Haswell ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
>>> شما چقدر هزینه میکنید کلا بگید یک سیستم براساس نسل چهارم Haswell بهتون بگیم.
حدودا 2300 فقط برای کیس گذاشتم بدون هارد و رایتر
البته سیستم رو تا آخر این هفته میخام بگیرم اون بالایی هارو هم که گفتم خودم از تو سایتا جمع آوری کردم چون کارای ادیت فیلم و عکس میکنم پردازنده و رم از مهم تر از گرافیکه، بازاریام که تا میگی سیستم برای فتوشاپ و این چیزا میخای فقط گرافیکشو خوب معرفی میکنن شانس اوردم اینجا رو پیدا کردم
نقل قول:
سلام به برو بچ سخت افزار مگ !
جفت برندی که انتخاب کردی خوبن ولی همون طور که دوستان گفتن شما همون انرمکس ولی مدل های بهترشو بگیر مثل Rev87+ . اما چون برای اورکلاک میخوای و مبتدی هستی مثل بنده ی حقیر ، پاوری بگیر که تک ریل باشه همین . (لعنت به این کیبورد که انقدر نصفه شبی صدا میده - فعلا با A4tech سر میکنیم)
خدارو شکر که با برند کورسیر مشکلی نداری بگو خب . و چون گرافیک نمی خوای ببندی واتیج برات مهم نیست . من 760i کورسیر رو پیشنهاد میدم چون :
کورسیره که دوست داری
تو ایران پاش باز شده و به نظرم کسی سمتش نمیره چون واتیجش کمه و قیمتش خیلی بالاست . لیون موجود داره .
تک ریله که پایداری بیشتری بهت میده و وسط اوکلاک حالتو نمیگیره
برنامه ی مانیتورینگ داره که خیلی به کسب دانشت کمک میکنه
باقی مواردم که اوکیه .
فقط فکر چند گرافیک رو باید از کلت بکنی بیرون !
ببین من خودم i7 داشتم و جونمو بگیرن سمت i5 و پایین تر نمیرم چرا ؟ چون کارم فقط اورکلاک نیست . من میگم 4670K بگیر . چون هایپر ترید نداره و مزاحم اورکلاکت نمیشه (البته میشه مال i7 هم غیره فعال کرد) ، چون هایپر ترید نداره دمای کمتری تولید می کنه (با توجه به اینکه دو نسل هست که پردازنده های اینتل مشکل دما دارن) و فکر میکنم ولتاژ پایین تری هم فعالیت میکنه ، پرفرمنسشم خیلی به i7 خودش نزدیکه + اینکه بودجه بالایی ندارید و کار سنگین مثل رندر یا تدوین انجام نمیدید . 250 تا 300 هم تفاوت قیمت دارن . همین جا بهت بگم بعضیا چون از کیسهی خلیفه میبخشن میگن همرو بالا بگیر ، پوله خودشون نیست که ؛ مواظب اینا باش .
کولر هم من میگم سمت کولر مستر نرو ؛ خوبنا ولی نه پررمنس شاخی دارن با توجه به رقبای تو ایران ، نه قیمت مناسبی دارن تو ایران ، نه تنوع محصولات خوبی تو ایران دارن ، نه نویز کم و ... . خودم داشتم دیگه . من میگم THERMALRIGHT ARCHON یا سیلور اروشو بگیر ولی اولی با دوتا فن کی یکی خودش داره پرفرمنس دومیرو بهت میده + اینکه به رمات هم برخورد نمیکنه ونصبشم آسون تره . واتر کولر هم دروغه مخصوصا برای کار شما که نویز زیاد اهمیتی نداره ، مگر اینک از این کیت هایی که همه چیز جدا هستن باشه که بالا یک ملیون در میاد .
رم رو هم تحقیق کن اونایی که زیر نیتروژن رفتن برای کارشما مناسبن . البته معمولا سری های گیم چیزه خوبی در میاد . گوله باس بالارو هم نخور که فقط برای ثبت رکورد بدرد میخوره، باس بالا باشه خوبه ولی با بودجهی شما نه . زیر 2000 بردار . مثلا سری ونجنس پرو کورسیر عالیه ولی نیست تو ایران دومیناتور پلاتینیوم هم خیلی خوبه ولی کم یابه یا بهتر بگم نیست . انتخاب بعدی جی اسکیل میتونه باشه فقط TridentXـش تضمین اورکلاک مشتیه . ایدیتا هم سری گیمش خوبه پتریوت وایپر هم بد نیست . متسفانه بازار ما جوریه که مهم نیست چی میخوای ، مهم اینه که چی موجوده و خریده خواهد شد .
گرافیک آنبردتم برای PES خوبه . اما اگه میتونی هاردارو حذف کن یا اگه به فضاش نیاز داری از این NAS ها یا اکسترنال بگیر تا هروقت خواستی جداشون کنی چون همین جا کسایی بودن که با اوکلاک هاردشون دیزیبل شده و دیگه اطلاعات نشون نداده ! البته خیلی وقت ها هم میشه که هیچ اتفاقی نمیوفته . چون به نظرم آرشیو باز هم هستی میگم . اما اگه مقدور نیست چون تاز کاری سعی کن هاردارو جدا کنی مخصوصا که حجم بالا هم هستن ولی بزار SSD باشه که فقط بوت بگیری دیگه . گرافیکنم جدا کنی بد نیست که دیگه مجبور نشی درایو دستو پاگیر نصب کنی ولی میگی رم رو گرفتی و من اصلا نمیتونم وجود رم های XMS کورسیر رو درک کنم مخصوصا باس 2000ـش و اینکه چند ساله تولید جدید (باز طراحی) نشدن و فکر نکنم با هاسول رابطه ی خوبی داشته باشن ؛ بوت میده ولی اوکلاک رو تضمین نمیکنم . شما یه کاری بکن رو اس اس دیت دوتا ویندوز بزن یکی برای کارای عادی مثلا با اون کارت کپچرتو برنامه و اینا یکی هم یه ویندوز تازه فقط برای اورکلاک ، واقعا تاثیر هم داره ها . من با ویندوز فِرِش تا 5 حتی 5.2 و 5.4 هم رکورد زدم اما بعد از نصب درایور و برنامه هام دیگه نتونستم بالا 4.6 پایداری بگیرم .
سرتون هم درد آوردم .
برو به سلامت ببینم چیکار میکنی !
درود بر شما بزرگوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باتوجه به توضیحات شما و گزینه ای که خودم هم مدنظرم بود
Enermax Revolution87+ 650W 80Plus Gold حدود 640 ت
اگه برندcorsair باشه عالیه ولی همونطور که شما فرمودید بسیار گرانقیمت هست اما باز هم یک گزینه جلوی راه هست Corsair AX760i 80Plus Platinum Power Supply با قیمت 700 تومان
حال نظرتون چیه؟
امان از این کیبوردها دی من خودمم کیبوردم داغونه اما دلم نمیاد 500 تومن پول براش بدم :d(عقدیم اینه که صبرمیکنم یه چی خوب بگیرم)
دلیل برای 4670 قانع کننده است من یه سر برم برای بررسی هاش ببینم چی میگه :d
4770 لوولتاژ پیدانمیشه ؟؟
THERMALRIGHT ARCHON قیمتش چقدره دادا؟
رم رو پس سعی میکنم ردش کنم بره و یک پک درست و حسابی حالا یا 8 یا 16 میگیرم فقط تایمینگ رم رو میتونید کمی توضیح بدین؟
چشم هارد رو تا زمانیکه به پایداری 7/12 نرسم وصل نمیکنم ..درسته منم درک میکنم زمانیکه نرم افزارهای زیادی به خصوص آنتی ویروس نصب باشه کارمون تو آور سخت تره
زیاد سوال پرسیدم اما واقعا ممنون که کامل و واضح توضیح دادید
سپاسگزارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این قطعات رو میشه پیشنهاد داد :با اضافه کردن یک SSD به سیستم افزایش سرعت قابل توجه ای خواهید داشت. اگه بتونید هزینه اتون رو افزایش بدید.
CPU : Intel Corei5 4670K
MainBoard : ASrock B85 Pro 4
RAM : Corsair XMS3 1600 4*2 GB
Power Supply : Green GP 600 A-EU
VGA : Sapphire AMD R7 260X
من میتونم یه نظر بدم اینجا ؟@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیستم پیشنهادی شما بسیار عالی هست به نظر من اما مین هایی با چیپ Z87 اگر باشه بهتر نیست آیا ؟
اس اس دی رو حتما به فکرش باشید چون من خودم حسش کردم و بسیاربهتره
بهزاد جان از دوستای خوبه ما هستن . سیستمی که ایشون بستن سیستم P/P هست که کانفیگ خیلی خوبی برای این منظوره ولی نه برای شما .نقل قول:
در مورد پاور ضمن اینکه شما فقط با 60 تومان هزینه بیشتر میتونید 100وات بیشتر بگیرید بهتره قابلیت کورسیرلینک رو فراموش نکنید گه واقعا به کارتون میاد . مثلا ببینیدکه سیستم رو چه واتیجی داره کار میکنه یا مثلا ریل 12ولت در چه وضعیتیه وقتی زیر فشار میره یا بیکاره .
خوشبختنه کیبورد از اون دسته چیزی هایی که محدودیت ایجد نمیکنه و هر موقع جیب ارداده کنه تهیه میشه !
ببین برای منه گیمر برسی ها دروغی بیش نیستن . همه وقتی به درجه ای از علم سخت افزار میرسن دیگه مهم نمی بینن که 780 قوی تره یا ×290 هرچی دلشون بگه میرن میگیرن . شما هم به خاطر چند تا عدد مثلا Score و چند دهم ثانیه نزار روت تاثیر بزاره . توی سری هاسول دیگه یه جوری شده مثل قدیما از روی مدل ساخت و کشور معلوم نمیشه کدوم لو لوتاژ هست ، شانسی شده ؛ مثلا از 10 تا شاید یکیش لو ولتاژ باشه . تنها مزیتی که لو ولتاژ داره بدرد گیمر ها 24/7 و اورکلاک زیر نیتروژن میخوره و نباید زیاد روش مانور داد .
آرچون با دوتا فن 14 کلا که خودش یکی داره و اگه بخواید یکی دیگه ازش تهیه کنید در میاد 250 چوق که واقعا عالیه بین رقبا .
ببین دوتا کار میتونی بکنی یک: الان یه ماژول 8 گیگ بگیری و شروع کنی با ولتاژ و تایمینگش بازی کردن تا خوب قلقش دستت بیاد میگم یک ماژونل چون هم اورکلاکش راحت تره هم نیاز به پرفرمنس دوال چنل نیست با توجه به بودجه ، در آینده هم که اگه خواستی یه ماژول دیگه اضافه میکنی . دو: میتونی دوتا ماژول 4گیگ بگیری و با اورکلاکشون آشنا بشی ، اگه به ین نتیجه رسیدی که حجمشون کمه با توجه به اینکه کولرت اسلات های رم رو اشغال نمیکنه دوتا ماژول دیگه اضافه کنی ولی بعد از یه مدت خودت به این نتیجه میرسی که 8گیگ کافیه .
در مورد تایمینگ دیگه استاندارد شده مخصوصا که تو ایران که هر رمی پیدا نمیشه . مثلا امکان نداره شما رمی رو پیدا کنید که باس 2000 باشه تایمینگش 7 باشه ، روی X58 پیدا میشد ولی الان نه . جدیدا هم معلوم شده برای کار های روزمره و گیم تایمینگ که هیچی فرکانس بالا هم بی تاثیره (ویدئو دارم که رم با باس 1333 اختلافش با 2400 کمتر از یک درصده) . گفتم که شما فقط رو رمی مانور بده که پتنسیل اورکلاک بالا داشته باشه در این مورد میتونی ریویو های خارجی رو بخونی و ببینی در بخش اورکلاک و نتیجه گیری نظر منتقد چی بوده ؛ یکم زبان انگلیسی می خواد که دیگه الان همه از پسش بر میان .
در مورد هارد هم شما یه کاری بکن نهایت مثلا در هفته یه روز رو فقط به اورکلاک اختصاص بده و هاردارو جدا کن . در اون شرایتی هم که نمی خوای با اورکلاک بازی کنی نباید بگی خب من که روی 5.0 گیگاهرتز پایدار شدم پس با همین هم کار های عدایم رو انجام بدم ، نه ؛ در شرایط عادی و کار روز مره نزار CPU تا ناموس اورباشه ، بزار روی مثلا 4.0 گیگاهرتز ولی با ولتاژ پایین فعالیت کنه . هم گرمای کمتری تولید میکنه هم به عمرش به صورت چشم گیری افزوده میشه .
خواهش میکنم وظیفس .
برای پاور واقعا خودم هم بسیار رو برند خوب Corsair دوست دارم امروز تماس گرفتم که بخرم گفتن موجودی صبح تموم شد و دیگه کلا زدم به سیم آخر یک پاور Corsair RM1000 80Plus Gold Full Modular PSU با قیمت 900 ت بگیرم که دیگه آینده دار هم باشه و حداقل میدونم با گارانتی 3 ساله ای که دارم خیالم از بابت پاور راحته...ببینیم نظر دوستان چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس برای رم هم برای استارت تک رو میخریم بهتره
بله حق باشماست در مورد آور
من هیچ وقت فرکانس 4.5 یا 4.8 نیاز ندارم چون با فرکانس 2.8 تا 3.2 هم میشه فیلم دید و Pes بازی کرد
فقط برای مدتی اونم با احتیاط کامل به ولتاژ و درجه حرارت به صورت پله ای بالا میرم تا به درجه عادی و اگر بتونم (ریسک پذیرهستیم دی) کمی بالاتر ..خود شما که آورکلاکر هستید میدونید چه حسی داره وقتی خودتون بتونید :d
برای کارای معمولی خودم دیگه Turbo Bost مین Asus یا گیگا فعال باشه از سرمون زیاده
ارزش حرفهای شما از یک تشکربیشتره گرامی
سپاسگزارم
ایول دستت درد نکنه ssdهم یه 64 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط
1-فرق cpu سری k با معمولی فقط تو اور کردنشه ؟
2- دلیل خاصی داره که رم رو 2 تا 4 انتخواب کردین ؟ به نظر خودم از همون مدل یه 8 سینگل بندازم که بعدا پول دستم اومد 3 تا دیگم بندازم بقلش
3 - گرافیکی که انتخواب کردین از اون قبلی بهتره ؟ و قابلیت اتصال کراس اور داره ؟ البته ساپرت انویدیا بهتره به نظرم چون هر بازی جدیدی میاد یه آپدیت برا گرافیکاشون میدن
4-پاور برای سیستم من کمه 700A-HP بهتر نیست ؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون
1. تو این مدل پیشنهادی تفاوت تنها در ضریب باز یا بسته بودن مالتی هست
2.دلیل اش که افزایش پهنای باند هست دیگه در حالت دو کاناله. اگر به شما یه مدل 8 گیگ به شکل تک کاناله پیشنهاد میشد از کجا دیگه میخواستید اون مدل رم رو در اینده گیر بیارید شاید تو بازار دیگه گیر نمیومد. شما هر رمی رو نمیتونید کنار رم فعلیتون بزارید و بشه دو کاناله که.
3.تقریبا در یک سطح هستن ولی 260x قیمت بهتری داره. تو این رده کارت کراس کردن پیشنهاد نمیشه
4. پاور پیشنهادی هم مناسب هست بیش از این چندان نیاز نیست.
مرسی از پاسخ توننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط در مورد پاور چون 4 تا هارد 1عدد اس اس دی ، 1 عدد دیویدی رایتر ، 1 عدد بلوری رایتر ، 1 عدد کارت کپچر همون 700 بهتره به نظرم که این دوستمون سری eu رو معرفی کردن و بنده سری hp رو
بعد نظرم هم رو مین fatal1ty h87 هست
خواب عزیز اگر میتونی هزینه کنی پاور و مادربرد بهتر بگیرید اصلا هم مشکلی نیست.نقل قول:
با سلام
یه سیستمی می خواستم بگیریم خواستم قبلش مشورتی با دوستنان داشته باشم
میزان پولی که دارم 3 میلیون و هشت صد تومانه و قصد بر این دارم که یه کیس بگیرم و یه مونیتور 23 یا 22 اینچ
عمده کار من گیم-کار با برنامه های گرافیکی اعم از فتوشاپ و افتر افکت هستش به همراه کار با برنامه های درسی همانند اتوکد و etabs به نظرتون میشه یه سیسیتم برای گیم در نظر گرفت که تا چند سال اینده بتونه نیاز های یه نفر رو بر طرف کنه
لازم به ذکرم که گیمر حرفه ای هم نیستم ولی با برنامه ها حرفه ای کار می کنم
یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بنده الان کیس بگیرم یا نه منتظر پردازنده هایی مانند برادول باشم ؟؟؟ برادول کی وارد بازار میشه؟؟؟
ممنونم
درود دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط m-abazari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با 3800 یکم سخت میشه سیستم رو تهیه کرد که تا چند سال نیازهای بازی رو برطرف کنه!
پردازنده های برادول حداقل 8 تا 9 ماه دیگه وارد بازار جهانی میشه (البته طبق شواهد و گفته ها)
پیشنهاد تهیه هاسول منطقی هست!
دوست شما باید بخش زیادی از بودجه اتون رو صرف مانیتور هایی کنید که قیمت بین الملی ایش کمتر از 150$ هست که این واقعا فاجعه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط m-abazari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با این بودجه نباید انتظار داشت هم سیستم برای گیم کاملا ایده عال باشه و هم برای فتوشاپ و افتر و.......[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت مانیتور رو اصلاح میکنم 750 تومن هست
نقل قول:
>> دوست عزیز سیستمی که بنده برای یکی از کاربران نوشتم، دقیقا نیاز شماست چون کار اصلی شما اجرای برنامه ها کاربردی هستش، این سیستم رو پیشنهاد میکنم :
CPU : Intel Corei5 4670K
MainBoard : ASrock B85 Pro 4
RAM : Corsair XMS3 1600 4*2 GB
Power Supply : Green GP 600 A-EU
SSD: Adata XPG SX910 128 GB
HDD: WDC Caviar BLACK 1.0 TB Sata III 64 MB Buffer
ODD : Liteon DVD -RW 24X
VGA : Sapphire AMD R7 260X
سلام .
آقا من یه سیستم p4سوکت 478 دارم که فقط برای دانلود از اینترنت هستش و تقریبا 24 ساعت شبانه روز در حال دانلود هستش ! ! !
میخوام بدونم مصرف برق این کیس حدودا چقدر هستش و صرف میکنه یه سیستم گرونتر با مصرف برق کمتر بخرم ؟
اگه سیستمی با مصرف برق کم میشنایسد یه راهنمایی بکنید ممنون میشم از این سیستم همون طور که گفتم فقط برای دانلود استفاده میشه
راستی سرعت دانلود حدودا 1m/sهستش و بعضی وقتا کم میشه میخواستم بدونم به خاطر قدیمی بودن کامپوتر هستش یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hasandark [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intel celeron g1620.....................114T
Asrock H61M......................130T
Green GP 335A pro...............100T
Seagate 500GB barracuda ..........150T
Ram 2GB 1333DDR3 Kingstone.......60T
به کیس که نیازی نیست چون همین کیسی که در حال حاضر دارید قابل استفادست.در ضمن من هارد دیسک هم معرفی کردم اگه نخواستید و همین هارد دیسکی که الان دارید رو میخواید استفاده کنید 150 تومن هزینتون کاهش پیدا می کنه.با فرض این که شما هارد دیسک هم لازم داشته باشید قیمت کل این سیستم 554تومن و اگه هارددیسک لازم نداشته باشید قیمت کل سیستم به 404 هزارتومن کاهش پیدا می کنه.سیستم فوق کاملا برای کار شما مناسب هست و مصرف بسیار پایینی دارد.مصرف کل این سیستم به 140 وات هم نمیرسه و سیستم خنکی هم هست.
بنده میخوام یک سیستم برای سرور گروه گرافیک خریداری کنم.لطفا راهنمایی کنید.
نکاتی که برام مهمه:
1- فایلهایی که قراره تو این سرور ذخیره بشه حجم بالایی داره(حدودا هر فایلی 15 گیگ) پس قطعا باید بتونم روی این سیستم حداقل 5 تا هارد 3 ترابایت داشته باشم.
2-تقریبا 24 ساعته هم باید روشن باشه.پس به کیسی نیاز دارم که دو تا پاور داشته باشه تا خیالم از پاور راحت باشه.
3-کارت شبکه خوبی هم داشته باشه تا تو جابجایی فایلها کم نیاره و زود دخلش نیاد.
درود دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط dada_shi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سقف هزینه مدنظر برای این سیستم رو بفرمایین؟
حدود 6 میلیوننقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برایه شروع به چند ترا هارد نیاز داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط dada_shi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
با بودجه ی 3.3 تومن { فقط برای کیس } لطفا یک سیستم بسیار خوب برام جمع بندی کنید که تا چند سال اینده یک سیستم به روز حساب بشه :d
کاربردم هم اگر خدا قبول کنه گیمه :d@};-{ البته صرفا گیم نیست کار با نرم افزار و . . . هم هست ولی در اصل گیم با گرافیک بالا :d }
اگر جای مطمئنی در یزد یا تهران هم برای خرید دسته اول و هم خرید دسته دوم سراغ دارید خواهشا توی پی ام یا همین جا بهم بگین ، اگر جایی باشه مطمئن بشه دسته دوم خرید خیلی برام بهتره :d
اگر از جایی دسته دوم بگیرم بودجه هم کمتر میکنم راحت ترم :-*
یه خواهش دیگه " انجمن جایی نیست که چند نفر بپرسند و یک نفر جواب بده جایی هست که یک نفر بپرسه چند نفر جواب بدن :d" {قصد جسارت یا درس دادن به کسی رو ندارم ولی خواهشم اینه حد
اقل دو نفر به بنده جواب بدن چون من نظر دوستان دیگه رو هم میخوام ، البته درسته هر کسی مسئول یه بخشه ولی شما ببخشید @};-}
با تشکر @};-
MB =
ASRock FATAL1TY Z87 Killer LGA1150 Z87 = 590T
OR =
GIGABYTE G1.Sniper B5 LGA1150 B85 MB = 400T
CPU =
Intel Core™ i5-4570 Haswell Processor = 590T
OR
AGE B85 = Intel® Core™ i5-4670 Haswell Processor = 640T
RAM =
AGE B85 RO ENTEKHAB KONI =Corsair Vengeance 8GB 2x4GB 1600 = 330T
OR
AGE Z87 RO ENTEKHAB KONI = Gskill RipjawsX 8GB 4GBx2 2400Mhz = 390T
GF =
AGE B85 RO ENTEKHAB KONI =GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 = 1340T
OR
AGE Z87 = ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 = 1250T
HDD =
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB =183T
POWER =
Green 700A-HP Power Supply Unit = 305T
CASE =
Green X1 Basic Gaming case = 139 T
دلیل تایپ انگلیسی تمییز در آمدن پیشنها بود
باز یه بررسی کن ببین کجا کمی یا کاستی هست
اگه صرفا گیم میزنید بیشتر نظرم رویه B85 هست
به خاطر کارت صدایه بهتر و کارت شبکه قوی تر برایه گیم آنلاین
در مورد این گرافیک سرچ زدم . . . دیدم مثلا یه جا طرف میگه روی بازی های سنگین افت فریم داره و . . .نقل قول:
میشه کمی توضیح بدید
مثلا :
این جا : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و
" سلام.میخواستم بدونم گرافیک Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB روی سیستم من قابل نصب هست؟
---
در صورتی که پردازنده شما 3570K باشد، توان مصرفی سیستم شما حدود 460 وات است. پاور شما هم دارای دو کانکتور 2+6 پین PCI است و برای نصب کارت مشکلی وجود ندارد. از نظر کیس هم باید اندازه بگیرید که طول 290 میلیمتری کارت گرافیک شما داخل کیس نصب می شود یا خیر. "
با حدود قیمت 1.4 تومن بهترین گرافیک برای گیم همینه ؟
اگر میشه یه خرده توضیح بدید بنده مبتدی هستم
مشکله ایشون ضعف پردازنده بوده عزیز نه گرافیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جا شدن هم بستگی به کیسی داره که انتخاب کنید
{به ترتیب } اینده ی کدوم کلا برای گیم بهتره ؟ :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 یا Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB یا MSI GTX 770 Gaming TF IV OC 2GB GDDR5 یا اون WindForce 3X 4GB که گفتین 1.5 هست ؟؟
میشه یه ادرسی بدید که بازی ها رو روی این گرافیک ها تست کرده باشن و فریمش هم نوشته باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
افت فریم که طبعیه تو هر بازی و دلایلی از جمله موتور بازی و درایور و ضعف سخت افزار و گلوگاه میتونه باشه شما نباید انتظار یک فریم استیبل در crysis 3 داشته باشی اون هم با 770!!!!!!!!!!!!
در مورد این لینک که اصلا بحث اش تو سایت ما مطرح شد که cpu گلوگاه شده بود
این جمله از خود شخص هست
دوستان مشکل از CPU بود که برای اون 2 بازی به شدت گلوگاه ایجاد کرده بود بعد از خرید 3570k فرم در حالت Ultra بین 70 تا 130 شد .
در مورد بقیه موارد هم مشکلی وجود نداره کارت 770 در x3 نصب میشه
پاور هم مناسب هست و دارای دو کانکتور 8 پینه(6+2)
با قیمت زیر 1800 بهترین کارت فعلا همینه چون برندهای دیگه از inno3d و msi فکر میکنم موجودی بازار تموم شده باشه
این windforce یک مدل 4 گیگ رم هم داره که 1.5 قیمت هست و دربازی هایی که به بیش از 2 گیگ رم احتیاج داره در بالاترین تنظیمات , تا حدی lag و افت فریم رو کاهش میده.
نتایج این کارت های رو هم اینجا میتونید ببنید
http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1643.html
1) ارزون ترین سی پی یو core i7 چیه ؟ قیمتش ؟نقل قول:
2) اون گرافیکی که گفتید دقیقا اسمش همینه ؟ {Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 4GB }
3) رم خوبه؟ اگر خواسته باشم رم یه خرده بهتری داشته باشم همین 8 گیگ با فرکانس بالاتر چند در میاد ؟
4) Led خوب و ارزون چی پیشنهاد میکنید ؟ با ویژگی های
True Resolution : 1920x1080
Full HD 1080P
4)چیز دیگه ای کم نیست ؟ خنک کننده یا . . . ؟ قطعات اوکی و مچ هستند؟ این سیستم هم برای گیم و سایر کار و انشالله در اینده برای دانشگاه رشته رایانه و . . . اوکی هست؟
قیمت ها هم دقیقه که به فروشنده بگم و با همین قیمت بخام ؟ :d
تشکر@};-
1:شما اگر قرار core i7 از سوکت 1150 بگیرید باید بوجه رو افزایش بدید برای گیم فرقی عملا بین 4670 با 4770 نیست مگر اینکه بازی مورد نظر از HT پشتیبانی کنه که تعداد این نوع بازی های بسیار کمه و باز هم اگر پشتیبانی کنه اختلاف انچنان قابل توجه نیستنقل قول:
علاوه بر این شما میتونید 760 بگیرید و به جاش 4770 که من پیشنهاد نمیدم چون کارائیی 4670 با 770 در این سیستم به مراتب بیشتر از 4770 با 760 هست.
2:من همچین گرافیکی رو پیشنهاد ندادم من مدل GIGA WINDFORCE 770 رو پیشنهاد دادم که مدل 4 گیگ هم داره علاوه بر 2 گیگ
3: رم فعلی با توجه به بودجه خوبه و اگر قصد انتخاب رم بهتری رو دارید بهتره رم با سایز بالاتر خریداری کنید به عنوان مثال رم GEIL 16GB 2133 با قیمت 560 تومن پیشنهاد میشه که کارائی بهتری نسبت به رمی با فرکانس بالاتر مثل GSKILL RIPJAWS 8GB 2400 داره با قیمت 390
4:چیز دیگه که میشه اضافه کرد مثلا SSD ولی باید بودجه افزایش پیدا کنه در مورد کولر هم که پیشنهاد دادم دیگه و مناسب ام هست برای شما که گیمری.
مانیتور هم میتونید ASUS VX228H بردارید سایز 22 و FHD هست قیمت 700 تومن
داداش بودجه رو یه خرده میتونم افزایش بدم تا سقف 3.7 تومننقل قول:
فقط یه چیز بگم سیستم رو صرفا برای گیم نمیگیرم ! بالاخره کار های روزمره و انشالله دانشگاه رشته ی رایانه و . . . رفتم کار دارم باهاش گیم هم بخش جذاب و زنگ تفریحش هست که میخام بترکونه :d
شما خواهشا هر چی صلاح میدونید رو روی هم کنید فاکتور دقیق بگیرید و بدید من که مستقیما بدم فروشنده سی پی یو i7 اگر میشه و صلاح میدونید بزارید . تشکر فراوان@};-
من ترجیح میدم شما با این افزایش یک SSD PLEXTOR 128 M5 PRO خریداری کنید به قیمت 375 تومننقل قول:
شما همین سیستم ای که پیشنهاد دادم رو به فروشنده بگید و از اونجایی که گفتم بخرید
چون قیمت هایی که گذاشتم واقعی هست
میترسم ssd برام کارایی ان چنانی نداشته باشه و الکی خرج کنم !نقل قول:
به نظر شما گرافیک یا سی پی یو یا رم افزایش بدم بهتر نیستش؟
دوست عزیز بهترین کانفیگ به شما پیشنهاد شد.خرید SSD هم اگر مشکلی با سرعت بوت سیستم و جا به جایی فایل ها ندارید مشکلی نداره.نقل قول:
سیستم معرفی شده به شما فاقد نمایشگر هست در صورت اضافه کردن هزینه مانیتور انتخاب های زیادی موجود نخواهد بود.
برای مانیتور می توانید Asus VX228H مد نظر قرار دهید.
درسته اون مال بودجه ی 3.4 تومن بود ولی من بودجه رو بیشتر کردم حدود 3.6 یا 3.7نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرتون جا داره { با توجه به افزایش بودجه ی بنده } گرافیک یا سی پی یو یا رم افزایش پیدا کنه ؟!
برای هر مورد یه توضیحی بدید بنده روشن بشم :d تشکر
در کانفیگ مربوطه مانیتور در نظر گرفته نشده است،شما با افزایش بودجه تازه قادر خواهید بود کانفیگ مورد نظر را با مانیتور خریداری کنید.نقل قول:
Asus VX228H
قیمت نهایی
4.180.000 تومان
حذف خنک کننده،کاهش رم به 4GB
4.000.000
نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این هفته میخواستم سیستم بگیرم که نشد قیمت ها بالا رفته بود و قیمت ثابت نبود و سه تا فروشنده پرسیدم گفتند که یه خرده صبر کن
و بیشتر در مورد سیستم تحقیق کردم و پرس و جو کردم
در مورد کارت گرافیک جالب بود ، نظر مشترکی وجود نداشت ! و هر کسی یه چیزی میگفت !
حالا با اجازه تون میخوام سیستم نهایی ام رو ببندم
{ انتظار از سیستم :
1- گیم های نسل اینده اوکی باشه تا چند سال اینده هر چی گیم اومد راحت و با کیفیت بالا اجرا بشه :d
2-تا چند سال اینده یه سیستم به روز و قوی حساب بشه :)
...}
1)
cpu core i7 دوستان گفتند که به دردم نمیخوره { یه مدل در حد 900 و 1 تومن هم بود } و اگر بخرم الکی هزینه کردم و بهترین گزینه برام intel 4670k هست
درسته؟؟!
2)
کارت گرافیک
بهترین گرافیک برای گیم {صرفه نظر از قیمت } بین gigabyte windforce 3x 770 2GB OR 4GB یا gtx 760 oc dcii 2gb یا Sapphire R9 270X OC DUAL-X 4GB D5 BOOST و سایر مدل های شاخ در این رنج قیمت هم با این تفاسیر دوستان ASUS GTX 770 DCII OC 2GB شد
{این جور که بنده شنیدم بین gigabyte windforce 3x 770 2GB OR 4GB و ASUS GTX 770 DCII OC 2GB فرق زیادی نیست و ASUS معتبر تره }
درسته؟
3)
مادربرد استراک رو هیچکی تایید نمیکنه ! :| باور کنید سه تا خدمات کامپیوتری رفتم و هر سه فروشنده به شدت ضد این برند حرف زدن و گفتند روی ضعیف ترین سیستم ها
هم این مادربرد رو نمی بندند ! و تا حالا مشکلات با این برند زیاد داشتن ! و نظر مشترکشون این بود که مادربرد فقط giga و مخصوصا asus حرف نداره
من به شخصه خیلی ترسیدم میخوام از یه برند دیگه بگیرم فکر کنم asus بهتر باشه { در کل }
لطفا یه مدل مادربرد مناسب دیگه رو به بنده معرفی کنید تا هم جنس خوب و قوی و به روز باشه و هم پشیمونی نداشته باشه در اینده
4)
از جناب عطای عزیز و گل هم یه خواهش دارم مجددا برای بنده یه لیست قطعات یا فاکتور درست کنید { با توجه به تغییرات این 3 قطعه } :d
با تشکر فراوان کلا همه تون رو تو این هفته خیلی اذیت کردم سوالام خیلی زیاد بودن :d@};-
منتظر شیرینی سیستم باشید :d
شما نظر ما برات مهمه یا فروشندگان بازار که اکثرشون نمیگم همشون دوزار بارشون نیست؟ البته تحقیق و پرس جو برای هر خریدی حق مشتری هست ولی برای یه سیستم پیشنهادی خوب به جرات میگم تنها از طریق فروم های معتبر باید اقدام کنید نه سطح بازار.
گرافیک های پیشنهادی با توجه به قیمت کلی سیستم بهترین انتخاب هست شما میخوای از هر فرومی هم پرس و جو کن.
1: چنین انتظاراتی یه بودجه بالای 5 تومن میخواد.cpu هم به شما 4670 پیشنهاد شده دیگه! مگه چیز دیگه ای شما میبینید؟
2: کدوم دوستان از بین این سه کارت 770dcll رو به شما پیشنهاد دادن؟ شما ایا فکر میکنید ما نمیدونیم کارتی به اسم 770dcll تو بازار هست؟ لابد فکر میکنید چون نمیدونیم به پیشنهاد ندادیم؟ دوست من این کارت مشکل حرارتی داره و یکی از داغ ترین کارت های 770 غیر مرجع دنیاست. برسی این کارت رو تو همین فروم هم میتونید ببیند
3: سه تا خدماتی در پیت شما رفتی و میگی هیچ کس تایید نمیکنه ؟ میگم دوراز بارشون نیست واسه همینه دیگه. حتمی خودشون هم موجودی نداشتن. مادربورد مناسب من همین هست که پیشنهاد داده شده اگر هم شما میترسید میتونید از بقیه دوستان یا اون سه خدماتی مشاوره بگیرید.
این سه قطعه هیچ تغییری نخواهد کرد دلایل اش هم گفته شد
و در اخر پرس و جوی بیشتر هم به ضرر شما تمام خواهد شد@};-
دوست عزیز بنده هم تمام صحبت های عطا جان رو تایید می کنم.شما به هیچ وجه برای خرید سیستم نباید به حرفهای فروشندگان توجه کنید.خرید بهترین سیستم مناسب با نیاز شما تنها با مشاوره در سطح فروم های تخصصی مثل همین فروم اورکلاکینگ هیروز میسر خواهد بود.
Sent from my GT-S6310
شما ایا فکر میکنید ما نمیدونیم کارتی به اسم 770dcll تو بازار هست؟ ....نقل قول:
به خدا ناراحت شدم با این حرفت :(
داداش من مدت زیادی نیست تو این فروم اومدم ولی کاملا بچه های این سایت رو قبول دارم و شما هم واقعا در اطلاعاتتون شکی نیست اصلا شما خودتون رو بزارید جای من فردی سطح مبتدی میخواد
سیستم بگیره بچه مایه دار هم نیست بگه 3.5 تومن پرید به درک ! بالاخره طبق انتظارم و بودجه ام بهترین رو میخوام . . . و کلی پرسوجو هم کردم به خاطرش . . . که از چند تا از بچه های همین فروم
هم نظرشون رو پرسیدم تا یه نتیجه ی کلی بگیرم . . . که گفتم به نظرتون فلان مدل رو بگیرم یا فلان { با این که شما پیشنهاد نداده بودین }
بالاخره شما هم اگر جای من بودید و اون جوری با فروشنده بحث میکردید و نظرات مختلف رو میشنویدید حتما نظرتون عوض میشد . . .
ولی حق 99٪ نه بلکه 100٪ با شما هستش اشتباه از بنده بود ببخشید . . . روش تحقیق من اشتباه بود . . .
جناب عطا در حرف شما شکی ندارم . . . و حرف شما رو قبول دارم فردا زنگ میزنم میگم این قطعات رو شما ببندید اگر به نظرتون قطعه های خوبی هم نیست من میخوام شما کارتون رو بکنید !
تشکر @};-
بله من هم گفتن پرس و جو حق هر خریداری هست ولی شما باید به مشاوره هایی که میشه اعتماد کنید تا ضرر کمتری ببینید چون خرید تو بازار ایران کلا ضرر هست ولی شما میتونید ضرر کمتری رو متحمل بشید به شرطی که اعتماد کنید.نقل قول:
عزیز دل حرف های آقا عطای درسته ، تحقیق کردن مخصوصآ از مغازه دارا اشتباه محضه با اون اطلاعاتشون :dنقل قول:
اون مغازه داری که هنوز هم قدرت کارت گرافیک رو تو حجم مموریش می دونه و میگه 6570 مدل 4گیگ از مثلآ 6970 مدل یک گیگ قویتره ، عمق فاجعه و خریت اون طرف مشخص میشه
ازراک یکی از بهترین برند ها هستش و واقعآ عالی هستش ، اما این آقایون برای اینکه جنس های بنجولی که مونده رو دستشون رو بفروشن میان میزنن یه برند بزرگی مثل ازراکو چنان میبرن زیر سوال که آدم میمونه چی بگه .
سعید جان سیستم که دوستان به شما پیشنهاد دادن با توجه به بودجه ی شما عالی هستش و تو خریدش شک نکن عزیز
اساتید گرامی سلام
من الان تونستم مبلغ 1.700 برای ارتقا جور کنم (دقیق بگم 1680 تومن هست!یعنی دیگه هزار تومن بیشتر هم الان ندارم !)
الان برای ارتقای چهار قطعه رم ،مادربرد، سی پی یو، و کارت گرافیک بهترین انتخاب برای من کدام هست ؟
می خوام لااقل برای سه سال بازی های نسل جدید رو جواب بده ...فعلا هم رم کمتر در نظر بگیرین، بعدا اضافه می کنم (بیشتر برای تعطیلات عید می خوام که سریعتر بگیرم)
Intel® Core™ i5-3330 Ivy Bridge Processor قیمت تقریبا 520 توماننقل قول:
MSI Z77A-G43 Gaming 1155 MB یا ASUS P8Z77-V LX 1155 MB قیمت هردو 470تومان (توجه داشته باشید هردو این MB ها قابلیت SLI ندارند اما Crossfire رو دارن!)
رم Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3 (قیمت 130تومان) یا CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600 (قیمت 160 تومان)
گرافیک هم تو رنج 500تومن ASUS GTX 650 Ti 1GB GDDR5 (قیمت 500تومان)
@};-
آقا تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظرتون درباره این سیستم چیه؟یه بنده خدایی هم گفت اینم خوبه
M.B: asus B85 -
CPU: Intel Core i3 4130 -
RAM: Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz -
760 یا VGA: MSI GTX 660 Ti -
گرافیک که 660TI که شما گفتید بهتره اما قیمتش فک کنم خیلی بیشتر میشه نسبت به 650TI رم هم تفاوت چندانی با 2مدل معرفی شده نداره اما قیمتش 30تومن بیشتر هست.چون CPU و MB ضعیف تر از مدل پیشنهادی هست به خاطر همون گرافیک رو میتونید بهتر انتخاب کنید.اما با توجه به اینکه شما یک سیستمی میخواید که تا چند سال جواب بده فکر نکنم انتخاب i3 کار عاقلانه ای باشه!چون بازی ها الان حداقل برای اجرای راحت به i3 نیاز دارن دیگه چه برسه به چند سال دیگه!
میگم تفاوت نسل سوم و چهارم پردازنده ها در چی هست (1155 و 1150)
و اینکه خوبه من کارت گرافیک و مادر برد هر دو رو از Msi بردارم؟
مثلا 650 ti boost و اون مادربردی که گفتین
شما نسل چهارم i3 گفتید بنده i5نسل سوم.i3 نسل سوم هم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هستش.haswell تا اونجا که من میدونم تو اورکلاک ضعیف تر از IVY BRIDGE عمل کرده!اما مصرف برق haswell کمتر هست.اما اگر قصد خرید haswell داشته باشید مادربورد رو هم باید سوکت 1150 تهیه کنید.باز هم انتخاب بین این 2 به خودتون بستگی داره و مقدار پولی که در اختیار دارید.سیستمی که بنده پیشنهاد کردم MB و CPU قوی تری نسبت به اونی که شما گفتید داره اما گرافیک تقریبا ضعیف تره.باز هم اینم به خودتون بستگی داره که i3 با یک گرافیک بهتر بردارید یا i5 با یک گرافیک نه چندان ضعیف تر انتخاب کنید.اگر هم بتونید بودجه رو 300 تومن بیشتر کنید i5 همراه 660TI بردارید که خیلی بهتر هست اما فکر نکنم بتونید افزایش بودجه بدید.
خب حالا بنظرت خوبه من اینو بگیرم
MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII ...540
Intel® Core i5-4440 Haswell ...550
ASUS H87-Plus LGA1150 ...320
Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR...130
Asrock B85 Pro4نقل قول:
Intel Core I5 4570
Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
Corsair XMS3 4GB 1600
دوستان تشکر که سریع جواب دادین
چند تا سوال داشتم
1-سی پی یوی 4130 با 270x بهتر هست یا 4570 با 7870؟(البته فک کنم در مجموع قدرت خروجی یکی باشه نه؟)
2-مادربرد آزروک معروف هست؟گیگا یا ایسوس نمی تونم بگیرم نه؟
دو تومن داشتما (یادتون که میاد گفته بودم تا عید دو تومن پولم جور میشه!)
اما رفتم هارد 1 ترا خریدم به علاوه یه مودم و ثبت نامش و اینا پولم حروم شد رفت!
دیگه مجبور شدم
2: بله جزو محبوب ترین و معتبر ترین هاست و فوق العاده خوش قیمت
با سلام
میخواستم بدونم با این سیستم میشه کارهای گرافیکی کرد ؟
مثل فتوشاپ یا ...
cpu: AMd FX 4100-3.6 GHZ-4Core-12MB cashe
Mainboard : MSI 970A-G46+USB3+ sata3
Graphic : Ati Radeon HD 5750 1GB DDR5 128 bit
ram :Kingston 4GB DDR3 1333
hard : Toshiba HDD sata III 500GB 3.5" 7200RPM
power : MEMONEX Silent EX Low Noise 480w
برای کارهای گرافیکی چه چیزی ملاک هست ؟
ملاک کار های گرافیکی اول خود کارت گرافیک هست دوم پردازنده و سوم هم هارد رم هم در کار های خیلی سنگین گرافیکی تاثیر زیادی داره.این سیستم فقط رم و گرافیک یکم ضعیفه.اگر از کار گرافیکی منظورتون فتوشاپ که راحت میتونید انجام بدید اما اگر 3DS MAX و MAYA هستش یکم رم کم میاد چون 2گیگ که ویندوز فقط رم مصرف میکنه 2گیگ میمونه که اونم یکم شاید مشکل ساز شه.البته انتظار زیادی نباید داشته باشید که رندرینگ سریعی داشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
گرافیکش که همون 650TI هست.بله این سیستم با توجه به بودجتون خوبه.نقل قول:
آقا تشکر
میگم یک سوال به ذهنم رسید
من اگه الان (به خاطر کمی مبلغ خرید) فقط یک کارت گرافیک خوب ،با دو گیگ دیگه رم ddr 2 دست دو مثلا بخرم ،اون وقت میشه بازی های اول نسل رو (مثل بتل 4 و watch dog و thief , assassin 4 , ...روون بازی کنم؟
یعنی اگه سی پی یوی (E 8400) خودم رو اور بکنم میشه از کارت قدرتمندی مثل 270x یا 760 بازده خوبی گرفت؟(مثلا 40 فریم توی رزوی 1400x900)
اول اینکه برای اور شما باید یک کولر خوب داشته باشید.قطعات رو من خودم به شخصه دست دوم هیچوقت پیشنهاد نمیدم حتی اگر فقط در کارتونشو باز کرده باشن!(همین چند روز پیش ماچو رو فروشنده میگفت فقط کارتونش بازه اصلا استفاده نشده:|)نقل قول:
کلا watch dogs و این دسته از بازی ها به سیستم های قوی نیاز داره نه فقط گرافیک!پیشنهاد من اینه که یه سیستم دیگه تهیه بکنید.
3d max و اینجور نرم افزار های قرار نیست استفاده بشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سیستم برای یه آتیله عکاسی لازمه .
میخوام یه چیزی باشه که موقع سیو کردن فایل زمان زیادی طول نکشه . یا موقع باز کردنش . یا مثلا اگه چندتا نرم افزار همزمان اجرا بشن .
در این حد
نه دوست عزیز کم نمیاره.کاملا مناسب اینکار هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز.بنده همین الان خونه دوستم بودم.نقل قول:
کارت 5770 رو انداختم بهش پردازنده هم E8300 بود که از 2.8 تا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کردم.
ولی در بازی NFS Rivals به شدت گلوگاه کرد.
مصرف کارت از 57 دردصد تجاوز نکرد و لود پردازنده هم بالای 90 درصد بود و اکثرا روی 100 درصد بود.
لازم به ذکرم که رم ایشون 2 عدد 2 گیگ بود.
پس ارتقا کارت گرافیک و اورکلاک پردازنده 8400 مساوی با ریختن پول در جوب هست.
جالب بود با کاهش رزولیشن بازی و گرافیک بازی باز هم لود پردازنده کم نشد.(یعنی از جاش تکون نخورد):d
برای بازی های روز حداقل پردازنده i3 پیشنهاد میشه.توجه کنید گفتم حداقل!!!
یعنی ارتقا کلی سیستم(تعویض پلتفرم) به صرفه تر از اورکلاک یا ارتقا پردازنده و رم هست.
موفق باشید@};-
سلام راست میگی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چقد خوب شد که تست اینطوری انجام کردین....منم بازی NFS Rivals رو دارم فوق العده کند هست و من حتی نیم ساعت هم نتونستم بازی کنم!
کارت منم 4850 هست ،5770 خیلی از کارت من قویتر هست؟یکی از بچه ها توی فرومی می گفت E8400 حتی برای کارت منم گلوگاه هست چه برسه به کارت های Dx11!
حالا طبق این تجربه ای که دیدین من خوبه الان یک مادربرد قوی در حد 500 تومن و یک سی پی یوی قوی در حد 600 تومن + هشت گیگ رم الان بگیرمبا همین کارت خودم و بقیه پولم (حدود 500 تومن) و نگه دارم تا یه سالکه کا رت های DX 12 هم که اومدن من یکی خوب در حد یه تومن بخرم؟
می تونم با این ایده امسال و یه طوری سپری کنم دیگخ نه؟
عزیز به نظر من شما یه مادربورد z87 بخرین . اگه از ازراک چیزی پیدا کردین بهتره . قیمت و کاراییش خوبه .نقل قول:
نیازی نیست که زیاد گرون باشه . ارزون ترین z87 برای شما کافیه .
در مورد سی پی یو هم 4670k بخرین . اگه تونستین بودجه رو افزایش بدین و 4770k بخرین .
رم 2 تا 4 گیگ باس 1600 فعلا کافیه . البته بعضی بازی ها به رم بیشتری نیاز داره ولی تعدادشون انگشت شمار هست و ارزش هزینه کردن اضافه رو نداره .
البته میتونین دست دوم هم پیدا کنین . این به خودتون بستگی داره . مثلا واسه من دست دوم اولویتش بیشتر از آکبنده ! چون با هزینه کمتر میشه قطعه بهتری خرید . البته اگه قطعه درست استفاده شده باشه .
دوست عزیز دوستان در چند پست قبلی سیستم های خوبی رو پیشنهاد دادن.بهتره پیشنهاد اساتید بالا رو عملی کنید.نقل قول:
کارت 4850 هم تقریبا با کارت 5770 برابر هست.حال کارت 5770 در بعضی عناوین با اختلاف ناچیز از 4850 سریعتر هست.
در زمان کنونی که همه بازی ها به سوی DX11 حرکت کردن نگه داشتن کارت DX 10.1 چندان جالب به نظر نمیاد.
در مورد پردازنده اگر بازی مد نظرتون هست حداقل پردازنده i3 از نسل جدید ، و یا نهایت پردازنده 4670 رو انتخاب کنید.
انتخاب 4770 چندان تاثیری در فریم گیری نداره.بازی های روز نیاز به هسته قدرتمند دارن تا تعداد هسته!البته انتخاب پردازنده 4 هسته ای برای کارت های رده بالا یک نیاز هست.
با توجه به میزان توانایی پرداخت هزینه ، پیشنهاد دوستان در پست های قبلی بهترین گزینه هست.
نمونه این مثال پست های 767 یا 768 هست.
یا کارت قوی پردازنده معمولی یا کارت معمولی پردازنده خوب.
خب فک میکنم تنوع طلبی باعث پشیمونی هم بشه مثلا من خیلی دوست دارم مادربرد z87 ایسوس 500 تومنی بگیرم با 4570 که فک کنم Ps4 رو قورت میده نه!
اما خب با این هزینه نمیشه قطعا
پس من تصمیم گرفتم دیگه این سیستم و بگیرم
CPU:Core i3 4310
RAM: 4GB 1600 DDR3
ASUS H81-PLUS :M/B یا Asrock B85 Pro4 ؟
ASUS GTX 760 :VGA یا 270x
تشکر از دوستان
شما هیچ توجهی به پست بنده کردید،این سیستم گلوگاه کامل هست.نقل قول:
@};-
با توجه به پیشنهاد هایی که به شما داده شد ایا پاور شما نیاز به تعویض نخواهد داشت؟
سلامنقل قول:
بله دیدم نوشتین 7870 و 4570
بعد من نوشتم کدوم بهتره که عطا دوباره گفت 270 و 4130 ترکیب بهتری هست
البته حناب aliover هم گفت که مهم معماری هسته هست یعنی مثلا 4430 با 4130 خیلی قدرت مخسوسی ندارن اما وقتی نوع هسته میشه 5 مثلا 4570 اون وقت قدرت فرق میکنه!
پاورمم 585 گرین هست خوبه ؟نقل قول:
اگه کافی نیست من برم msi 650 boost بگیرم با قیمت 640 تومن که قدرتش هم بین 7850 و 7870 هست و فقط 135 وات مصرف داره در برابر 175 وات 7870!...خوبه بنظرتون؟
سلام
خب منم متوجه شده بودم i3 برای کارت های قوی مشکل گلوگاه ایجاد میکنه گفتم دیگه چون چاره ای نیست مجبوری انتخاب کنم
الان چند تا سوال دارم
1-من برم کور 5، 600 تومنی با یه کارت 7850 بگیرم بهتره یا یه کور 3 ،350 تومنی با یک کارت 900 تومنی؟
2- cpu ی کور 3 ( با سه مگ کش)از cpu ی من E8400 (با 6 مگ کش)قدرتش بیشتره؟(اگه بله چطور چنین چیزی ممکنه؟بخاطر معماری هسته و اینا؟)
3-من جدای بازی کار سه بعدی هم انجام میدم، یعنی هم می خوام باهاش مایا و زیبراش کار کنم و هم اینکه برای بازی های دو سه سال اینده (مثل ویچر 3، دراگون 3 ، واچ داگز و بتل 4 just cuase 3 و...) مناسب باشه (حداقل توی رزوی 1280)
4-و اینکه من مادربرد از سری Z87 می تونم چیزی بخرم؟ بهتر نیست من همین اول مادر بردی بگیرم که حداقل هفت هشت سال دووم بیاره! (عیبی هم نداره تا 500 تومن شد )
---------------------
و در آخر اینکه من یادم رفت قیمت سیستم خودم رو هم حساب کنم یعنی من اول باید این چهار قطعه خودم رو بفروشم بعد برم یه سیستم نو بگیرم
شاید این سیستم و بدم به یکی از اقوام ، چقدر بفروشم خوب هست؟
4850
E8400
p5q turbo
ram 2 gig
---------------
حالا اگه مبلغ این قطعات رو بزارم روی اون 1700 تومن ترکیب جدید بهتر میشه؟
دوست من شما همون اول میگفتی چقدر دقیق بودجه داری دیگه
بر فرض شما 2 تومن بودجه داری
مایا هم کار میکنی.
پس 4570 با 270x خوبه. 760 حدود 100 تومن گرون تر از اون مدل 270x dcll هست اگر میتونی 100 تومن بیشتر هزینه کنی که بگیر در غیر اینصورت همون 270x در وضوح fhd و تنظیمات med و high میتونی از اکثر بازی فریم مناسب رو بگیری.
دوستان سلام من اگه کارت گرافیک الان نگیرم با این مبلغ بهترین قطعات برای کار با مایا زیبراش و نرم افزار های گرافیکی چی هست؟( فقط برای مادربرد ، رم و سی پی یو) من قبلا یه مدلی رو ساخته بودم نمیشد خوب رندر گرفت (سنگین بود برای سیستمم) می خوام اینقدر قوی باشه که جلوه هایی مثل پارتیکل کلود،مو،fur ، cloth و نورپردازی های سنگین و یا متریال های چندلایه یا پیچیده ای مثل sss ها ،اسکین و... رو خوب جواب بده!(سیستم الانم توی رندر مو هم حتی می مونه نمی تونم کاراکتر درست کنم!) ---------------- فقط چندتا سوال؟ - از سوکت 2011 هم میشه انتخاب کرد؟ - بین i7 و i5 در رندر فرقی زیادی دیده میشه؟ - سرعت رم مثلا 2400 باشه تاثیری داره (در برابر 1600 و اینا) - مدیریت یک محیط شلوغ بیشتر به رم بستگی داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک OGL؟ تشکر
بودجه شما دو تومن بود؟
با این بودجه نمیتونی 2011 به همراه یک 6 هسته خریداری کنی شما حداقل 3 تومن بودجه مخوای
یکی از تفاوت های i5 با i7 درواقع تعداد thread هست که در i7 دو برابر بیشتر هست نسبت به i5 پس انتخاب بهتر 4770 هست
شما رم با سایز بالا هم میخواید.
4770
asrock pro 4
patriOT VIPER 3 16GB 2400
در مجموع میشه 2 تومن
بهتره یک کولر هم برای CPU خریداری کنی منتها باید بودجه رو افزایش بدی
سلام استادنقل قول:
نه هزینم 1650 تومن هست فعلا (اون سیستمم رو می خوام بعدا بفروشم با پولش کارت گرافیک DX12 بخرم!)
الان چند تا سوال هم داشتم
1-من فعلا 8 گیگ رم بخرم با بقیه پولش برد ایسوس می تونم بخرم؟.... مثلا z87_k با قیمت 475 تومن!
2: 4 گیگ رم با سرع 2400 بهتر هست یا 8 گیگ رم با سرعت 1600 یا 1333 ؟
3- این کولر رو هم من قصد داشتم وقتی cpu جدید گرفتم بخرم...خوبه ساکت و خنک هست؟(قیمتش زده 159 تومن)
البته مدل 120 ش هم هست که گرونتر هست ولی خیلی بزرگ تره (توی کیس من که prefect 2007 هست جا میشه؟)
راستی من از نزدیک قدرت 4770 رو ندیدم (اصلا کارایی سوکت 1150 رو ندیدم تا حالا)
خواستم بدونم تفاوت قدرت در رندر کردن چقدر محسوس هست؟
مثلا من الان نمی تونم کاراکتر رو انیمیت کنم نه رمم جواب میده نه پردازندم...
الان من 4770 بگیرم با مثلا 8 گیگ رم، می تونم چندتا کاراکتر حیوون که پوست و خز دارن رو مثلا توی یک جنگلی جایی متحرک کنم؟
(مثلا از روی یه پلی که آبش رو با ریل فلو شبیه سازی کنم ، چمن و گل و درخت و اینا داشته باشه یا سنگ فرش های جاده و پل رو با diplacement مثلا بسازم که با یک کالسکه ای از روش رد بشن ....مثلا کارتون پسر شجاع و اینا )
من مدلینگم تا خدودی خوبه
فعلا هم امسال این دو تا رو تونستم بسازم
عزیز , من که مدلینگ کار نکردم ولی این رو میدونم که پردازنده و رم نقش سازنده داره و البته بسته به موتور رندر گیری گرافیک هم میتونه تاثیر گذار باشه
اگر میتونید بیشتر هزینه کنید یعنی تا 2 تومن 4770 بگیرید با 8 thread قطعا زمان رندر رو نسبت به 4670 کمتر میکنه
اگر هم همون بودجه قبلی هست میتونید
4670
asrock z87 pro4
patriot viper 16gb 1600 رو بگیرید
در کل 1700 درمیاد
سایز رم مهمتر ار از فرکانس هست و تاثیر گذار تر هست
مادربورد پیشنهادی در این محدوده قیمتی بهترین هست
سلام
با اجازه اساتید.
تو بحث مدلسازی و رندرینگ Ray Tracing الان بیشترین نقش رو کارتهای گرافیک ایفا میکنند.
سری Quadro از nVidia و FirePRO از AMD.
نرم افزار هم خیلی ربط داره. برخی نرمافزارها مثل CATIA یا Creo از یه پردازنده ساده میتونه استفاده کنه تا ابررایانهها. رم هم از 1گیگ میتونه تا 1TB.
ایشون که نمیخواد با Ray Tracing رندر بگیره. در این صورت اگر میخواد بگیره که پردازنده و گرافیک بسیار قدرتمندی میخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطاجان این چیزی که ایشون نوشتن بیشتر به رندر RT میخوره اخه.نقل قول:
نقل قول:
خواستم بدونم تفاوت قدرت در رندر کردن چقدر محسوس هست؟
مثلا من الان نمی تونم کاراکتر رو انیمیت کنم نه رمم جواب میده نه پردازندم...
الان من 4770 بگیرم با مثلا 8 گیگ رم، می تونم چندتا کاراکتر حیوون که پوست و خز دارن رو مثلا توی یک جنگلی جایی متحرک کنم؟
(مثلا از روی یه پلی که آبش رو با ریل فلو شبیه سازی کنم ، چمن و گل و درخت و اینا داشته باشه یا سنگ فرش های جاده و پل رو با diplacement مثلا بسازم که با یک کالسکه ای از روش رد بشن ....مثلا کارتون پسر شجاع و اینا )
با سلام خدمت دوستان عزیز ، پست های نا مربوط و حذف نمیکنم به علت اینکه امکان استفاده مطالب برای دوستمون که قصد خرید سیستم را دارند باشد
اما لطفا این بحث را در این تاپیک ادامه ندهید.
با تشکر@};-
سلام مجدد :)
اقا عطا من میخواستم بیام سراغ NVIDIA چون AMD داشتم ان چنان امکانات نداشت مثل NVIDIA و هی بهم میگفتن دوران AMD تموم شده و . . .
حالا شما مسلما بهتر از من میدونید . . . بین
Sapphire R9 290 Tri-X 4GB GDDR5
و
GIGABYTE GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5
میشه بگید چرا Sapphire رو انتخاب میکنید؟ :dاون گیگا به پای Sapphire نمیرسه ؟اینده ی کدوم بهتره؟
GTX 780 TI قیمتش خیلی بیشتر از 2 تومنه ؟ چنده ؟
اگر همه چی خوب پیش بره اخر ماه سیستم رو میخوام بخرم { فقط امیدوارم دوباره به مشکل مالی و . . . نخورم چون دیگه اعصابم هم داغون شده :(( }
{بعدش هم منتظر اومدن GTA V میمونم وقتی اومد مخیوام وصل LCD بکنم و رو الترا اجرا بکنم . . . :d }
اقا عطا شما ادم خیلی خونسردی هستی من یه چیز دیگه بگم { مثل دفعه ی قبل مطمئنم ناراحت نمیشید } من واقعا روم نمیشه باز بیام تو بخش مشاوره مطرح کنم ولی چاره ای نیست :d اگر امکان داره یه مادربرد خوب به جای ازراک معرفی کنید چون جایی که رفتم سیستم بگیرم از این برند اصلا نداشتن و نمیارن هم ! اگر بخوام برم جای دیگه بخرم باید نقد کامل بگیرم که نمیتونم اینه چاره ای نیست ASUS Z87 مناسب هست ؟ { با قیمت حدود 500 تومن }
کولر 100% کافی هست ؟ چون من 24 تا 48 ساعت هم سیستم رو روشن میزارم و استفاده ام ازش شاید کم نباشه . . .
تشکر فراوااااان @};-
{ بودجه ام در همین حده فقط میخوام گرافیک در حد 2 تومن بگیرم تا همیشه داشته باشم به امید خدا DX12 هم اگر شد ساپورت کنه که به عبارتی بودجه ام میشه 4 تومن }
منظور شما از امکانات در کارت های nvidia چیه؟
فیزیک منظور شماست
sapphire 290 tri-x که به شما پیشنهاد شد فوق العاده قدرتمند هست( رفرنس 290 از رفرنس 780 قدرتمند تر هست) این کارت 20 درجه دمای کمتری نسبت به 290 داره از لحاظ پرفرمنس همتراز با تایتان(منظورم نسخه سیاه اش نیست) و 290X و و اختلاف نه چندان زیادی با 780ti داره
اختلاف قیمت trix با نسخه های غیر مرجع 780ti که در محدوده 2800 تا 2900 قیمت داره خیلی زیاده حدود 1 تومن و اصلا و ابدا کارائی در حد این اختلاف قیمت به شما نمیده 780ti. در حال حاضر به نظر من بهترین انتخاب برای محدوده 2 تا 3 تومن بدون شک همین tri-x هست.
با توجه به حافظه و bus اش در وضوح 4k همتراز با 780ti عمل میکنه و در کل انتخاب من همین کارت هست
شما نیاز به منبع تغذیه مناسب دارید چون کارت پرمصرفی هست
پردازنده هم کاملا جواب گو هست و گلوگاه نمیکنه.
من NVIDIA نداشتم و نمیدونم دقیق ولی یکی از اون موارد همین فیزیک که شما میگین بود . . . به خاطر همیناست میخوام NVIDIA GTX بگیرم:d:x
و این که میگن وضوح تصویر توی گیم در کارت های NVIDIA یه چیز دیگه هست { مقایسه بین کارت های هم قیمت } چقدر درسته ؟
مصرف من فقط گیمه اگر با بودجه 2 تومن یه خرده بیشتر یا کمتر بین این چهار مدل کارت
Sapphire R9 290 Tri-X 4GB GDDR5
و
Sapphire R9 290X 4GB GDDR5
و
GIGABYTE GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5
و
MSI GTX 780 Lightning
نظر شما همین Tri-X هست لطفا یه فاکتور جدید به بنده بدید و تغییرات رو اعمال کنید . تشکر
و این که میگن وضوح تصویر توی گیم در کارت های NVIDIA یه چیز دیگه هست= چرت و پرت
MSI GTX 780 Lightning که تو ایران نیست اگر هم بود برای یک گیمر باز هم 290 tri-x ییشنهاد میشد
در کل پیشنهاد من همین tri-x هست از بین این سه گزینه.
مادربورد هم به دلیل در دسترس نبودن ازراک برای شما , msi z87 gamig g45 پیشنهاد میشه با قیمت 650 تومن
در صورتی که تا این مقدار نمیتونید هزینه کنید asus z87-C رو خرید کنید به قیمت 500
در صورتی که برد MSI بخرید هزینه کلی 810 تومن اضافه میشه به 3480000 و در صورتی که نمونه ASUS رو بگیرید 660 تومن اضافه میشه به 3480000 تومن. نمونه GAMING دارای چیپ صوتی قدرتمند هست.