دوست عزیز ، این Config به شما پیشنهاد میشه :
CPU : Intel Corei3 3220
MOBO : ASUS P8H61 - M
RAM : KingStone 2*2 DDR3 1333
VGA : Nvidia GT 630
PSU Green 530A
HDD : Seagate Barrcuda 1.0 TB Sata III
DVD Rw : Samsung 24X
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز ، این Config به شما پیشنهاد میشه :
CPU : Intel Corei3 3220
MOBO : ASUS P8H61 - M
RAM : KingStone 2*2 DDR3 1333
VGA : Nvidia GT 630
PSU Green 530A
HDD : Seagate Barrcuda 1.0 TB Sata III
DVD Rw : Samsung 24X
سلام
حقیقتش مونده بودم سوالم رو مطرح کنم یا نه
وقتی میبینم دوستان چنین سیستم های قدرتمند و حرفه ای دارن روم نمیشه حتی اطلاعاتی از سیستمم بزارم:d
الان دو تا سیستم دارم . . . یکی از دوستان گفت بعضی قطعاتش رو عوض کنی خیلی بهتر میشه . . . مثلا قطعات سیستم اولی رو روی مادر بورد دومی بزارم . . . و یه رم 4 گیگ خوب هم بخرم و . . . :d
بنده استفاده ام از سیستم زیاده در حد 24 ساعته !
گیمر هم هستم و طبیعاتا بازی های با گرافیک بالا رو دوست دارم و رو سیستم اولی تا حالا مشکل حادی نداشتم
از چیز هم استفاده میکنم و کانال های تلوزیونی رو میبینم { d****v****b از طریق پورت اکسپرس}
و.....
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون@};-
لطفا به نحوه ارسال در پست اول توجه کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش من قصد خرید سیستم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یکی سیستم لازم دارم و اون یکی رو میخوام بدم بره . . .
منظورم این بود نمیشه بعضی قطعات این دو تا سیستم رو با هم عوض کرد ؟! :|و یه چیزی بهتر ازش در اورد :d
راستش {فعلا} بودجه ای برای خرید ندارم چون از سیستم اولی که استفاده میکنم راضی ام ولی همون طور که گفتم یکی از دوستان گفت مادربرد دومی بهتره نمیشه قطعات اولی رو روی دومی گزاشت ؟!
{با توجه به این که بنده مبتدی هستم و سر رشته ای در کامپیوتر ندارم لطفا پاسخ کامل بدید با تشکر}
امکان اضافه کردن قطعات وجود ندارد،هر دو سیستم از پلتفرم کاملا متفاوتی استفاده می کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rkookr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
ببخشید اگه ایجا جای این سوال نیست نمیدونستم کجا بپرسم
یک سیستم هست در حد آک تمیز 6 7 ماه استفاده چقدر میتونم ردش کنم ؟ مین پاور گرافیک گارانتی دارن
cpu corei5 2500k / main :giga ud3 b3 / ram 4gb Geil DDR3/ hard 500maxtor / vga 6450 power color / power gp635b-us green/ dvd rw Plexto
دوست گلم ما اینجا قیمت گذاری نمیکنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما میتونید به این سایت مراجعه کنید و قیمت دستتون بیاد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همگی
یک سیستم برای پسرخالم میخوام ببندم با بودجه 3 میلیون. استفادش هم کارای گرافیکی و رندر گیری هست ، یعنی پیشنهادتون طوری باشه که تو این کاربرد ها حداکثر کارایی بدست بیاد.
قطعات هم شامل سی پی یو ، رم ، مادربورد ، هارد ، پاور و مانیتور و گرافیک
مانیتورش معمولی باشه یعنی یک چیزی حدود 20 اینچ
یکم عجله ای هست. لطفا قیمت هم از 3 میلیون بیشتر نشه@};-
Asus B85-Plusنقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intel Core I7 4770
Seagate 7200.12 1TB
Corsair XMS3 1600 2X4GB
Adata XPG SX900 64GB
Samsung 20B315 LED Monitor
Green Magnum 2
Green GP600A-EU
برای کارت گرافیک هزینه بیشتری می طلبه،فعلا از گرافیک خود پردازنده استفاده کند تا بعدا از سری Quadro یا Firepro یک کارت گرافیک بگیره.تقریبا نزدیک 2.000.000 برای کارت گرافیک نیاز هست.
PNY Quadro 2000 1GB GDDR5
ممنون از کمکتون
میشه قیمت این قطعاتی که دادید رو بگید؟ با حساب هارد قیمت بیشتر از 3 میلیون نمیشه؟ بهتر نیست به جای 4770k یک 4770 و به جای z87-plus یک h87-plus بردارم تا با تفاوت قیمتی یک ssd هم بردارم
در مجموع بدون کارت گرافیک 3 تومن.هارد رو فراموش کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تغییرات در پست قبلی داده شد.
سلام @};-نقل قول:
قیمت سقف بازار
Asus Z87-Plus
680,000 T
Intel Core I7 4770K
1,140,000 T
GREEN - Magnum 2
140,000 T
Green GP600A-EU
250,000 T
بقیه قطعات هم علی آقا میگن خدمتتون، پیدا نکردم قیمتارو...
سلامنقل قول:
برای کار رندرینگ من با دیدن عملکرد AMD FX 8350 ، فکر کنم معقوله خریدش
و برای کار گرافیکی باید ببنیدم کاربر توی چه سطحی کار میکنه
من حرفه ای ترین 3dsmax کار ها یا maya کار ها رو دیدم با گرافیک مید رنج به راحتی کار مکنند ، مثلا با گرافیک 4870 خیلی خوب داره کار میکنه و روون
خودم با hd3000 توی خونه و توی شرکت با gtx650 که خیلی روونه عجیب !!!
پیشنهاد من AMD FX 8350 برای cpu و مارد بورد با چیپ 970 مثل ASUS M5A99FX پرفرمنس برای سنگین ترین حالت رندر ماکسیموم 10% است با توجه به چارت تامزهاردور
و برای گرافیک هم GIGABYTE GT 640 2GB DDR3 پیشنهاد میدم و من خودم gtx 650 استفاده میکنم خیلی رووون کار میمکنه در اصل این دو از یک gpu استفاده میکنه
خرید 16 گیگ رم در هر صورت به خرید ssd می ارزه
سلام
میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم تا با بازی های نسل جدید که تو راه هستند مشکل نداشته باشم و حسرتش رو نخورم
اگر به نظرتون ارتقا سیستم روی این مادربرد ارزش داره{البته دو تا از دوستان تاییدش کردن جهت محکم کاری میپرسم} میخوام ارتقا بدم البته فعلا بودجه ام در حدی نیست بتونم یه جا اعمال کنم
در رابطه با بودجه هر کدوم از موارد هم باید بگم میخوام در حدی برسه که پشیمون نشم :d هر چقدر لازم باشه پرداخت میکنم.
گرافیک انبرد هم داره سیستم ولی فعلا یه ati 4650 گزاشتم :d
با تشکر.
شما نیاز به ارتقاء چهار بخش دارید،پاور،پردازنده،رم و کارت گرافیک.برای تبدیل به سیستم گیمینگ حداقل 1.500.000 تومن بودجه طلب می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:| مشکلی نیست . نمیتونم یه دفعه کامل ارتقا بدم . ولی به نظرتون اول کدوم قسمت رو ارتقا باید بدم؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل پاورتون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجتون چقدره؟
شما بهتره اول پاور و پردازنده رو ارتقا بدین.
گفتم میخوام در حدی برسه که برای بازی هایی که در \یش داریم کم نیارم حالا هر چقدر شد مشکلی نیست {ولی تا اون جایی که راه داره قیمت \ایین باشه:d}نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از اون جایی که مبتدی هستم . تا حالا اورکلاک نکردم . اگر توضیح بیشتر بدید ممنون میشم:d
اول \ردازنده رو باید بالا ببرم یا گرفیک یا . . . ؟!
دوست عزیز سه ضلع پاور , گرافیک , پردازنده رو با ارتقاء بدید بودجه رو دقیق بگید. و با هزینه معمول نمیشه برای بازی های اینده حساب باز کردنقل قول:
ببخشید ولی اصلا نمیدونم حدود قیمت چقدر میشه که بودجه بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط میخوام دو روز دیگه این کال او دیوتی جدید و gta 5 اومد کم نیارم . حالا تا اون جایی که راه داره قیمت \ایین باشه . باز هم میگم ببخشید که اطلاعاتم در این سطحه
دوست عزیز اگه می خواید اور کنین باید مادربردتون رو عوض کنید چون مادربردی با چیپ H61 اصلا برای اور مناسب نیست.نقل قول:
با توجه به این که گفتین نمی تونین یک دفه ارتقا بدین باید پاور رو اگه ضعیف باشه و پردازنده رو ارتقا بدین.
سلام دوستان من میخام یه سیستم با مشخصات زیر بخرم. سیستم کارکرده است و هارد هم نداره لطفا بفرمایید چقدر می ارزه؟
سپاس از همه دوستان
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein4213 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حدود 320-340
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR_HA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیر جان ممنون میشم اگه به تفکیک قیمت قطعات رو بهم بدی
E5700 ~90tنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein4213 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ram:4GB ~110t
Main~140t
قیمتا حدودی هست ممکنه یکم بیشتر باشه
سلام دوستان
یه سیستم برای استفاده خانگی یه پسر بچه 13 ساله میخام که به بازی هم علاقه منده.
به نظرتون با 1200 چی میشه جمع کرد
سپاس از همه دوستان
بودجه شما بسیار محدود هست و با این بودجه کیس به زور میشه جمع کرد.نقل قول:
AMD A10 5800K Trinity
Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Sata 3
Corsair XMS3 4GB 1600
Green GP530A-Eu
Green Magnum 2
Samsung S19A310N-Plus
جمعا 1.600.000 تومن میشه کمتر از این دیگه فقط یک سیستم معمولی می توان پیشنهاد داد که برای کار های اداری مفید هست.اگر توانایی افزایش بودجه را ندارید سیستمی که آقا عطا عزیز در پست قبلی پیشنهاد کردن مناسبه.
موفق باشید@};-
سپاس از توجه شما دوست عزیزنقل قول:
ای کاش میشد قیمتا رو به تفکیک قطعات دید.
چون قیمت ها ثبات خاصی ندارند،امکان قرار گیری قیمت تک تک قطعات میسر نیست.نقل قول:
سلام دوستان
یکی از فامیلا میخواد یه سیستم بخره در این حد که تو اینترنت و آفیس و فیلم و فتوشاپ ( در حد ادیت ساده ) مشکل نداشته باشه
بودجه حدود 850 900 تومن فقط قطعات داخلی
ممنون
این مادربوردش fm2 هستش cpu fm1نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان مادربورد fm1 چی تو بازار هست؟
سوکت fm1 از رده خارج هست و مادربرد های این سری هم وارد نمی شوند.مدل هایی که در بازار فروش موجودند انگشت شمار هستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_asol [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MSI A55M-P33
AMD A6-3500 Llano 2.1GHz
Corsair XMS3 2GB 1600
Seagate Barracuda 500GB
Green GP430A
Green Solaris
تشکر دوست عزیز بابت تذکر اصلاح شد. عجله همیشه کار دست ادم میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_asol [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
من برای شرکت باید یک سیستم تست (برای پایگاه داده اوراکل بخرم). سی پی یو رو core i7 4770 انتخاب کردم. رم هم 16 گیگ میخوام بردارم. تو مادربورد و هارد موندم.
به این نکته ها توجه کنید که برای این تست ها سرعت هارد باید بالا باشه. حالا کانفیگش با شما و متناطرا چه مادربوردی لازم هست.
سیستم کلا بعلاوه مانیتور (19 اینچ) باید بین 4 تا 5 میلیون باشه
سیستم گرافیک نمی خواد و اورکلاک هم نخواهد شد.لطفا پیشنهاد سیستم کامل بدید. اگر سی پی یو بهتر هم هست بگید.
با تشکر از همگی
Asus Z87M-Plusنقل قول:
Intel Core I7 4770
Corsair XMS3 2000 16GB - 2X8GB
Adata XPG SX900 ASX900S3-128GB
Seagate Business Storage 2 4TB
Green Magnum 2
Green GP530A
Samsung S19A310N-Plus
بهتر نیست با توجه به نیاز سرعت بالا برای هارد، سیستم raid یا ssd بردارم؟
پست قبلی ویرایش شد.نقل قول:
@};-
دوست عزیز شما به چه حجم فضایی اجتیاج دارید4tb؟ اگر نیاز شما کمتر از این حرف هاست میتونید از ssd استفاده کنید اگر قصد شما استفاده از raid0 هست که امنیت بسیار پایینی دارهنقل قول:
و بهتره اگر قصدتون این هست از پیکربندی raid 0+1 استفاده کنید که سرعت همون رید 0 داره و امنیت بسیار بهتر و البته مصرف زیاد
شما میتونید از 4 هارد 1TB SEAGATE استفاده کنید با قیمت 800 تو این پیکربندی.
4tbکه نیازی نیست. فقط فرق بین raid0 و raid 0+1 چی هست؟ در ضمن هاردهای seagate barracuda سریع تر هستند یا western digital green ؟
سیگیت سریع تر هست عزیز;)نقل قول:
raid0 تشکیل شده از حداقل دو هارد بدون هیچ گونه پشتیبان به این معنی که هر هارد حاضر در config حالا چه دو تا باشه چه 4 تا دچار نقص بشه تمام اطلاعات از بین میره (حتی اگر پروفایل raid هم دچار مشکل بشه) در صورتی که در 0+1 حداقل 4 هارد احتیاج هست که دو هارد نقش بک اپ رو داره و با همون سرعت raid0 و البته این پیکربندی هزینه بره و جاگیره و مصرف و تولید نویز و هزینه زیاد هم از معیابش هست. هارد segate هم سرعت r/w بهتر و همچنین seektime کمتری داره نسبت به این هارد.شما چقدر دقیقا احتیاج داری به عنوان مثال 256g کفایت میکنه؟ میونی یک قلم ssd با این حجم بگیری با قیمت 900 تومن که از هر پیکربندی چند هارد امنیتش بسیار بیشتره و نسبت به raid0 حتی 4 هارد هم سرعت بهتری میده بسته کنترلر و درگاهشنقل قول:
سلام
من فقظ یه کیس برای کار با نرم افزارهای معماری( 3D MAX- V-RAY-ARCHICAD- AUTOCAD) میخوام
بودجم 4 میلیون هست حالا یکم بالا پایین اشکالی نداره
عطا جان یه سوال داشتم
مطمئنی قیمت این کارت گرافیک msi الان 1 میلیونه؟ لیون کامپیوتر زده 1160
@};-
مهدی جان اون کولر TF IV داره و سری گیمینگ هست در صورتی که این کولر رفرنس داره و بایوس غیر رفرنسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا با اين سيستمي كه شما يشنهاد دادين سيستم خوبي هست؟نقل قول:
يعني ميتونه جواب كارامو بده؟
با سلام خدمت شما ، عضویت شما را تبریک عرض میکنم ، سیستم های پیشنهادی در سایت OverClockingheroes طبق خواسته کاربر دسته بندی میشود ، قطعاتی که ذکر شده کمک شایانی برای موارد استفاده ذکر شده شما میباشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rozita [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
سلام خدمت تمام دوستان
من يه كيس ميخوام در حد 4.5 نهايتا 5 تومن
كار من با نرم افزارهاي معماري مثل 3DMAX AUTOCAD AARCHICAD VRAY هست ميخوام سيستم در كار مدلينگ و رندرينگ مناسب باشه
ميدونم براي كار رندر سوكت 2011 مناسبتر هست ولي نميدونم بودجم كافي هست يا نه
همچنين ميخوام رم 16 گيگ باشه
اگه لطف كنين سيستمهاي پيشنهاديتون بگين ممنون ميشم
من دیگه بیش از این نتونستم کاهش قیمت بدم میتونید ssd رو حجم 64 انتخاب کنید تا 150 تومن قیمت کم شه بیش از این دیگه نمیشه باید برید سراغ پلتفرم 1150
من فقط كيس ميخوام به مانيتور نياز ندارمنقل قول:
قيمت هارد هم منظور كردين؟؟؟
يه سوال ديگه اگه من بجاي 4930برم 4820 بردارم نظرت چيه؟
قیمت هارد مورد نظر دور بر 200.000 خورده ای هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط faramarz_mit [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قدرت پردازشی بسیار کاهش می یابد.
بظر شما گرافيك 650ti مناسب است؟نقل قول:
قدرت 4930 حدودا چقد بيشتر از 4820 هست؟
دوست عزیز اگر قرار بود 4820 پیشنهاد بشه که 4770 بهتون پیشنهاد میدادم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط faramarz_mit [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت هارد رو فراموش کردم منظور کنم با توجه به اینکه ماینتور هم نمیخواید قیمت تمام شده 5290000 تومن خواهد شد
شما طبق نیازتون احتیاجی به کارت گرافیک بالاتر از این و ندارید ، اختلاف بین 4930k و 4820k بیشتر از اختلاف قیمت آنها هست...توجه کنید به جدول زیر....فدرت رندر کردن این دو پردازنده مشخص هست.نقل قول:
من فعلا اوركلاك نميكنم بنظرتون به cpu cooler نياز دارم؟نقل قول:
بنظرتون قيمتا پايين مياد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زمان مناسب براي خريد؟
نه دوست عزیز قیمت ها حالا حالا پایین بیا نیست زمان مناسب خرید هم همین الان هستنقل قول:
سلام و خسته نباشید
یک سیستم در حد 1 تا 1200 میخواستم کامل مانیتور و کیس ( با این قیمت میشه بست ؟ برای کار روز مره میخوام)
fm2 میشه بست خوبه؟
یک مودم dsl wifi دار میخوام تا 120 چی خوب هست یک برند خوب با برد بالا و سرعت زیاد
ممنون
Gigabyte F2A88XM-HD3نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AMD A8 5400K Trinity 3.6GHz
Corsair xms3 4GB 1600
Seagate 7200rpm 500GB
Green GP480A
Green Solaris
D-Link DSL-2750U
برای مانیتور چیزی به ذهنم نمیرسه که با هزینه مچ بشن.
سلام نظر شما در رابطه به آپگرید کردن سیستمم چیه؟ این مشخصاته الانشه :MOTHERBOARD=GIGABYTE P35-DS3Lمی خوام رم و کارت گرافیکم رو همراه با هارد و خنک کننده سی پی یو و کیسم رو عوض کنم به نظر شما اینا چه جوره ؟
CPU=CORE TO DUE E8400 OVERCLOCKED TO 4.2 GHZ
RAM=2 GIG GIEL 800 MHZ BLACK DRAGON CL=5-5-5-15
VGA=GEFORCE XFX 8800 GT ALPHA DOG EDITION
POWER=GREEN 580 WATT
کارت گرافیکم رو هم می خوام ASUS GTX 650 انتخاب کنم نظرتون چیه؟
Zalman CNPS11X Performa CPU Cooler 195000 فن
GREEN FALCON 265000 کیس
Gskill Performance 4GB 2GBx2 1066MHz DDR2 240000 رم
Seagate Barracuda 1TB SATA 2هارد
دوست عزیز به نظر من سیستم رو کلا ارتقاء بدید بهتره. استفاده از رم های ddr2 واقعا چه معنی داره وقتی رم های ddr3 با قیمت خیلی خوب وجود داره(اصلا گیر میاد).اگر کیس cooler master cm 690 basic ll هم گیر اوردید به جای falcon بخرید. کولر هم thermaltake frio میتونید بگیرید با قیمت 160 تومن. کارت هم اگر 650ti boost بگیرید بهتره.در مورد بقیه موارد هم مشکلی نیست ولی باز هم میگم سیستم رو کلا ارتقا بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه اگر کل سیستم رو ارتقا بدم مثلا با دو میلیون نمیشه یک سیستم مهمولی هم جمع کرد برای همین هم از این سوکت 775 مهاجرت نمیکنم.در مورد اون رم ها هم خیلی توپه تاخیر پایینی داره و جون میده برای اورکلاک.فقط من یه چیز رو هنوز هم نمیدونم ایمکه میگن گلوگاه ایجاد میشه یعنی چی؟اگر سیستمم رو به اونایی که گفتم ارتقا بدم گلوگاه ایجاد میشه؟نقل قول:
با 2 تومن شما حداقل یک سیستم به روز دارید نه مثل سیستم فعلیتون که کاملا از رده خارج هست من احساس میکنم شما دارید همه چی رو فدای این گرافیک میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cpu هم فکر نمیکنم برای 650 گوگاه کنه.
پیشنهاد من اینکه یک سیستم برای پایه apu خریداری کنید که فریم نسبتا خوبی هم میتونه بهتون بده البته نه در سطح 650 ولی خواب یه پلتفرم به روز هست
این سی پی یو پیشنهادی خیلی ضعیفه ، با 200 تومن سی پی یو آتلون 455 بهتره(سوکت am3)
سلام دوستان عزیز
سیستم فعلی که میخوام بفروشم و سیستم جدید رو مینویسم لطفا نظراتتون رو بگید ممنون میشم
فعلی:
asus p8p67
i5 2500K
Evga 560Ti
جدید
asus h87 pro
i5 4670 OR i5 4570
asus 760GTX 2GB OR gigabyte 760 gtx OR msi 760 hwak
ممنون میشم از راهنماییتون
در نهایت سه قطعه قدیمی مو تا چه حدود بدم که خریدار و فروشنده هر دو خوشحال باشند
ارادت
شما فقط کارت گرافیک بهتری خریداری کنید و نیازی هم به ارتقاء پردازنده نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali yazdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در بخش کارت گرافیک مطرح کنید.
@};-
سلام
خوبید؟
اقا من میخوام یه سیستم بخرم بدون مانیتور بودجمم 3.2 میلیون هستش
انتظارات:
1-بازی هارو تا 4-5سال بتونه خیلی شیک اجرا کنه(اگه رو بهترین کیفیتم نشد رو کیفت معمولی رو به بالا)
2-رمش حداقل 12 یا 16 باشه
3پولش از 3.2 هزار تومنم زیاد نشه
من خودم یه سیستم بهم معرفی شد ببینید این چطوره؟
پردازنده : Intel Core i5 4570 قیمت حدودی 630 تومان.مادربورد : ASUS H87-Pro قیمت حدودی 480 تومان.رم : Corsair Vengeance 2x8GB 1600Mhz قیمت حدودی 600 تومان.گرافیک : SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 قیمت حدودی 800 تومان.هارد : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff قیمت حدودی 200 تومان.درایو نوری : Liteon DVD-RW 24X قیمت حدودی 55 تومان.پاور : GREEN GP600A-EU قیمت حدودی 225 تومان.کیس : Green X3 قیمت حدودی 205 تومان.
ممنون
با سلام و عرض ادب
اولا جا داره از سایت خوبتون و به خصوص مشاوره رایگان شما اساتید محترم تشکر کنم
باید عرض کنم بازیهای آنلاین mmorpg va mmo به سیستم های بالاتری به نسبت بازیهای single نیاز دارند . مثل بازی guild wars 2 که توی صحنه نبرد با ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ پلیر و گاهان بیشتر . فقط در یک محیط بازی میکنن پس چنین بازیهای قابل مقایسه با crysis 3 یا دیگر بازیها نمیباشند هدف از بیان این مطلب این بود که خدای نکرده کسی فکر بدی در مورد تاپیک و قیمت و.. نکنه
کیس و مانیتور برای گیمینگ میخواستم البته 3d باشند ( یعنی مواردی که برای پخش و اجرای بازیها تو حالت 3d هستش رو سخت افزارهای لازم و مانیتور داشته باشند . چون خودم نمیدونم به جز کارت گرافیک و مانیتور کدوم قطعات باید 3d باشه
۱ آیا مانیتوری که هم لمسی هم گیمینگ و هم ۳د باشه هست ترجیحا ۲۳ یا ۲۴ اینچ
۲. سیپییو ترجیحا اینتل پس طبیعتا مادر برد هم اینتل ساپورت کنه .مادر برد قابلیت ارتقا داشته باشه
۳. کارت گرافیک نویدیا
۴ قطعات پیشنهادی زیاد داغ نکنن و با دوام باشند
۵ قطعات پیشنهادی تو ایران موجود باشند
قطعاتی که خودم در نظر دارم:
CPU Intel Core i7 3970X
کارت گرافیک بین این 6 مورد مودنم لطفا اگه پیشنهاد بهتری دارید یا اینکه کودمشون واسه خواسته من بهترن راهنمایی کنید
Gigabyte GTX Titan 6 GB ASUS GTX 690 GAINWARD GTX 690
Gigabyte GV-N690D5-4GD-B GAINWARD GTX Titan MSI GTX 690
مادر برد
MSI: Big Bang XPower II Rampage IV Extreme
Ram CORSAIR Vengeance Quad Channel 32GB (4 x 8GB) آیا 3x8 جواب میده ? اصولی هست?
تو انتخاب هارد موندم بعضیها میگن sata واسه بازی بهتره بعضیها ssd ؟؟
ADATA XPG SX900 ASX900S3-512GB ssd
power GP1600b oc
GREEN – Falcon کیس خودم دارم جواب میده؟
بودجه ۱۷ م ت
لطفا توضیحات کامل و کلی بدید
با تشکر
Asus H87-Proنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.gadare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intel Core I5 4670K
MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB GDDR5
G.skill Ares 8GB 2133 - 2X4GB
Seagate Barracuda 1TB 7200rpm Sata 3
Green X3
GREEN-GP650OC
سلام دوستان
من میخوام سیستمم رو کامل عوض کنم , ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید که برای ۴ قطعه CPU , GPU , RAM & Motherboard بهترین ها الان در بازار چی هستند ؟؟
سیستم رو صرفا برای بازی میخوام و نهایت هزینه ای که برای این ۴ قطعه در نظر گرفتم هفت میلیون تومنه , ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
در ضمن تحقیقاتی که خودم کردم به نتایج زیر رسیدم , اگه در این مورد هم نظرتون رو بگید ممنون میشم :
CPU : Intel Core i7 4770k
GPU : Nvidia GeForce GTX 690
MotherBoard : Asus Sabertooth x79
RAM : Mushkin Enhanced Redline DDR3-1600 32GB
سلام دوست عزیز ، پردازنده یا همان CPU که انتخاب کردی برای مادربورد مورد نظر نیست ، پردازنده شما از سری چیپ های Z87 پشتیبانی میکند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirofff [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت گرافیک 690 هم در مقابل کارت گرافیکی GTX780 Ti یک کارت دو تراشه ایی هست که بازدهی مناسبی ندارد.
مادربورد بهتری نیز میتونید انتخاب کنید بجای ASUS مدل sabertooth
...............................................
CPU:INTEL 4770K
MAN:ASUS Maximus VI Extreme یا MSI Z87 MPOWER
GPU:ASUS GTX 780 Ti 3GB GDDR5
RAM:Patriot Viper3 Sapphire 16GB 8GBx2 2400Mhz
5980میلیون
ممنون دوست عزیز از راهنمایی دقیقتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد کارت گرافیک GTX 690 در تمامی بنچ مارکها بالاتر از GTX 780 Ti قرار گرفته و حتی در خود سایت nVidia هم رنکینگ بالاتری داره , دلیل اینکه 780 رو بهتر میدونید چیه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم , استفاده از هارد SSD تاثیر خیلی محسوسی تو سیستم داره یا نه ؟
سلام دوست عزیزم ، بله درسته کارت 690 بخاطر دو تراشه بودن از کارت 780Ti در برخی از موارد بهتر عمل میکند ، اما چون این کارت دوتراشه ایی هست ، در بیشتر مواقع در بازی ها ، بخاطر پل SLI که بین دو تراشه وجود داره ، شما دچار افت فریم ، و حتی پشتیبانی نشدن یکی از دو تراشه خواهید شد ، مصرف بیشتر ، و حرارت بیشتری هم تولید میکند ، در ضمن قیمت کارت GTX780 TI نسبت به 690 خیلی بهتر هست ، از یه لحاظی میشه گفت P/P بهتری داره ، اگر عجله خاصی ندارید بهتر از صبر کنید تا کارتهای غیر رفرنس GTX780 Ti وارد بازار بشه که در بیشترین تست ها از 690 قوی تر عمل میکند ، در ضمن پشتیبانی درایور برای کارت GTX780 TI تازه وارد خیلی بهتر از 690 هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirofff [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد SSD بله درسته تفاوت آن بیشتر زمانی معلوم میشود ، که شما یک SSD مثلا مخصوص درایور C برای ویندوز و برنامه های اجرایی آن داشته باشید ، یا با هزینه بیشتر از حجم 512 گیگی استفاده کنید. که برای
نصب بازی های PC نیز فضای بهتری داشته باشید ، اما در سرعت و بهتر اجرا شدن بازی ها نقش خوبی را ایفا نمیکند.
اما در بحث کلی کارت GTX780 TI از هر لحاظ از کارت GTX690 انتخاب بهتری هست.
با تشکر@};-
نقل قول:
ممنون , راهنماییتون بسیار مفید بود @};-
بهترین پاور برای سیستم پیشنهادی بالا چیه ؟ ( قصد اوورکلاک ندارم )
سلامی دوباره دوست عزیزم بهرتین پاور از لحاظ کیفیت و امنیت پاور هست که خدمتون عرض میکنم....این پاور 850 واتی کار شما را راه می اندازد اما نه در شرایط اورکلاک!!!نقل قول:
Enermax REVOLUTION87+ 850W Power Supply
با تقدیم احترام@};-
دوست عزیز این سیستم همراه با کیس و بدون مانیتور هست اگر مانیتور میخواید بگید که لیست رو اصلاح کنم
ممنون دوست عزیز , ۲ تا سوال داشتم از شما :نقل قول:
۱: RAM رو سینگل بزارم یا دوال ؟
۲: اگه هزینه مهم نباشه , در حال حاضر بهترین و قویترین سیستمی که در ایران امکان جمع کردنش باشه چیه ؟ ( بدون مانیتور )
1.این پلتفرم از رم های دو کاناله پشتیبانی میکنهنقل قول:
2.عزیز من براساس بودجه سیستم مشخص میکنم و اینکه کابر هدفش واقعا خرید باشه نه اینکه صرفا بخواد بدونه قویترین سیستم و گرافیک و cpu و..... چی هست .
نقل قول:
دوست عزیز قصد من خرید هستش اون هم از نوع فوریش و دلیلم از پرسیدن این سوال بود که بدونم قویترین سیستم چفدر با بودجه ای که من در نظر گرفتم تفاوت قیمت داره که اگه اختلاف کم باشه این هزینه رو بکنم تا بهترین سیستم رو داشته باشم , فکر میکنم کامنت قبلیم رو اشتباه برداشت کردید . @};-
دوئل بهترهنقل قول:
Asus Rampage IV Extreme 2011
Intel Core I7 4930K
Patriot Viper3 Red Venom 32GB 8GBx4 2133MHz
Asus GTX 780Ti
Western Digital RE WD2000FYYZ 2TB 7200rpm
Cooler Master Haf X
Enermax Platimax 850W
10.000.000
نقل قول:
Asus GTX 780Ti پیدا میشه ؟؟۴ جا زنگ زدم نداشتن !!
1.دوست عزیز شما تا 20 تومن هم میتونید هزینه کنید اما برای داشتن نهایت کارائی اما نه به شکل بهینه به عنوان مثال شما میتونید از یک خنک کننده مایع استفاده کنید ولی با توجه به کابرد شما که گیم هست و نه over نیاز نیستنقل قول:
2. شما میتونید تا 32 رم هم استفاده کنید ولی کابرد قابل لمسی در بازی نداره
3. شما میتونید از پردازنده 4960 و در کل پلتفرم 2011 کنید ولی باز هم افزایش کارایی قابل لمسی نسبت به پردازنده ای مانند 4770 نخواهید داشت
4. شما میتونید تا 3 کارت 780ti یا دو کارت 7990 هم استفاده کنید ولی افرایش کارایی رو احساس نخواهید کرد به دلیل ساپورت نامناسب نرم افزای
شما اگر با موارد فوق مشکلی ندارید بودجه رو مشخص کنید( ایا 20 تومن میخواید هزینه کنید) و من در خدمت هستم
من یک سیستم در صفحه قبل پیشنهاد دادم که در نهایت 13 تومن در اودمد این سیستم به نظر من دو فاکتور بهترین قدرت/بهینه رو داره.
دوست عزیز میشه مدل مانیتور شما رو بدونم؟
نقل قول:
مانیتور ندارم , از ال سی دی Bang & Olufsen BeoPlay V1-40 استفاده میکنم .
برای ووضوح full hd یک 78ti کاملا جوابگو هستنقل قول:
درود
دوستان عزیز بنده قصد دارم سیستم های برای کافی نت تهیه کنم، خواستم از شما دوستان هر کسی می تونه لطف کنه لیست کاملی از سیستم برای کافی نت برام قرار بده.
>>> می دونید سیستم کافی نت زیاد گرون نیست، و فقط میخوام مانیتور 19 اینچ باشه
>>>> مچکرم.
بهزاد یه پایه قیمت بزار 2 تومن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطاء dGPU نمیخوام اگه بشه یا APU تو لیست قرار بدی یا از IGPU درون پردازنده
عطاء کمتر از 2 بشه .
عطاء ممنون، یک سیست بر پایه ای Intel هم لیست کنن.
عطاء به جای APU A8 6600 K > این رو قرار بدم : APU A4 5300 + IGPU 7480D
مادربرد هم به جای Giga A88X منظورم بیشتر چیپ ست هست این مادربرد رو جایگزین کنم : MSI FM2 - A55 M
پاور هم Green GP 380 A قرار بدم.
Asus B85-Plus
Intel Core I3 4130 3.4GHz
Corsair XMS3 2GB 1600
Seagate 7200 500GB Sata 3
Green Solaris
Green GP-480A
Samsung S19B315N
سلام بردوستان.
یه سوال دارم این سیستم من هست
cpu:intel core i5-2400
ram:2*2team group 1333
graphic:gt430
اگر 2gbرم بخرم توسرعت سیستم من ویابازی کردن فرقی می کنه ؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید
دوست عزیز الان سیستم شما که خودش 4 گیگابایت رم داره 2 گیگ رم منظورتون کنار 4 گیگ نصب کنید؟ اگه اینه توصیه نمیشه چون دستگاه شما dual chanel هست بهتر 2 تا یا 4 تا رم شبیه هم نصب کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط cloner24 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد سرعت شما رم شما تغریبا برای کاراهای روز مره کافیه اگه میخواهید تو بازی عملکردتون بهتر بشه باید به فکر گرافیک بهتر باشید
ممنون منظورم این که رم روبه 6ارتقا بدم
اصلا تاثیری نداره؟؟؟؟
- - - Updated - - -
اگه بخوام یه کارت گرافیک بخرم چند درمیاد؟؟
بهتره که دو تا 2GB دیگه خریداری شود و در مجموع 8GB به صورت Dual-Channel باشند.تاثیری در بازی ندارد،اما نرم افزارهای رندرینگ مؤثر خواهد بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cloner24 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای کارت گرافیک هم در بخش مربوطه همراه با میزان بودجه مطرح کنید.(شما حداقل 800.000 برای کارت گرافیک مناسب نیاز دارید)
سلام
برای یکی از فامیلامون یه چند تا قطعه میخواستم بخرم . به نظرتون قطعات زیر چطورن و دوروبر 450 تا 500 تومن قطعات دیگه ای میشه خریداری کرد که از اینا بهتر باشه . ممنون
M.B : Elite A55F2-M4
CPU : AMD A4-4000
Ram : 2GB
Power : 330 W