از دوستان عزیز کسی نظری نداره ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوستان عزیز کسی نظری نداره ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ، والا خودتون سیستم خوبی انتخاب کردید نسبت به نیاز عزیزم ، از نظر بنده خوب هم هست.@};-نقل قول:
سلام سیستم خوبی انتخاب کردید اما به نظرم بهتره پاور رو یه مقدار قدرتمندتر بردارین تا بعدا کمتر دچار مشکل بشن.نقل قول:
:)
Sent from my Galaxy using tapatalk
با سلام من این سیستم رو میخوام جمع کنم بنظرتون اگر پردازنده و مین amd باشه بهتره یا اینتل؟
cpu=4770k
ram=corsair/1600/3*8GB
main=ASUS-Z87-K
HDD=2TB seagate/64mb/7200rpm
power=green 1200oc
case=green X6
odd=ASUS DVD R/W
مثلا اگر main=msi/990FXA/GD65
و cpu=fx 9370/4.4GHz
چون کلاکش بالاتره سرعتشم از i7 4770k بیشتر هستش؟
تو این کلاس اینتل 100 درصد بهتره بودجه رو مشخص بفرمایید تا چندین گزینه مناسب به شما معرفی کنم ضمنا رم مادربرد و پاور رو خوب انتخاب نکردید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi eghdami [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز حتمی بودجه رو مشخص کنید این سیستم درخواستی شما اصلا مناسب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi eghdami [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام.
تا 4200 فقط کیس ,(مانیتور دارم).ضمنا پاور و رم را اگر گزینه مناسبی هست لطفا بفرمایید.
اگر امکانش هست لطفا یک سیستم مناسب پیشنهاد دهید که قطعاتش با هم جور باشه پردازنده هم i7 4770k باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intel® Core i7-4770K Haswell Processor=998Tنقل قول:
ASUS Z87 SABERTOOTH LGA1150 Z87 MB=895T
Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz=355T
Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3=269T
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5=975T
GREEN X-3 GAMING=205T
Green GP850B-OC=485T
Pioneer DVD-RW 24X=52T
Thermalright True Spirit 120=104T
Price=4338T:-p
خیلی ممنونم از راهنماییتون پاور 850 آیا کم نمیاره؟؟؟
خیر دوست عزیز اگه شما یه کارت گرافیک 760 دیگه همراه یک فروند SSD به سیستم اضافه کنید بازم پاور زیاد هست پاور 1200 گرین یا هر برند دیگه ای برای کارت های 780Ti-290X اون هم به صورت دو کارته پیشنهاد میشه.@};-نقل قول:
سلام
بهترین مادربردی که میشه برای سی پی یو AMD A10-5800k خرید ، چه مدلی هستش که البته در بازارم موجود باشه .
به نظرتون برای طراحی ( فتوشاپ و کرل ) این سی پی یو عملکرد بهتری داره و یا سی پی یو i3 -3240 با گرافیک 630 .
ممنون
MSI FM2-A85XA-G65 FM2نقل قول:
برای اورکلاک این پلتفرم بهترینه.
حرید Core I3 پیشنهاد نمیشه.
@};-
سلام دوستان یه سیستم برای رندرینگ حرفهای میخوام جمع کنم با 7 تومن با تلورانس 500 تومن (فقط کیس) البته تا یه ماه آینده . نظرم روی سرور هستش چون الان دارم با یکیش کار میکنم فوق الاده است .
در مورد سرور و cpu های زئون چیزی زیاد نمیدونم . فقط تعداد هسته ها برای رندرینگ مهمه ، سرور هم برای تعداد هسته بالا و سرعت رندر بالا نظرم رو جلب کرده .
میخوام حداقل 24 تا 32 گیگ رم حتما داشته باشم . کودای کارت گرافیکم مهمه چون با open cl رندر میگیرم . چی میشه پیشنهاد کرد؟ ممنون از همه
اگه پیشنهاد بهتری دارید ، خوشحال میشم بدونم@};-
دوست عزیزم با 7 میلیون نمیتونید چنین سیستمی جمع کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط night lord [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما سیستم رندرینگ ، مادربورد سرور ، CPU برای سرور ، و یک کارت گرافیک مخصوص رندرینگ..کارت های HIGH END گیمینگ الان تا مرز 3 میلیون هم قیمت دارن دوست عزیزم.@};-
همین الان یک کارت گرافیکی برای کارهای مهندسی در مدل NVIDIA K5000 قیمت 8.5 میلیون را دارد ، که یک کارت میانه قدرت هست .
CPU CORE i7 3970X که کلا مخصوص سرور هم نیست و از خانواده زئون هم نمیباشد مبلغ 3.6 میلیون و براتون رقم میزنه و بهترین رم 32 گیگ با فرکانس 2400 برای همین CPU حدود 1.8 میلیون قیمت دارد.
تازه این موارد اصلا گزینه های شما نیست ..اگر گزینه های شما باشد بیشتر از دو برابر مبلغی که شما نظر دارید خواهد شد.
دوست عزیز میشه بگی با کدوم پردازنده ای سرور کار میکنی،
و بعد این که اگه Open CL میخواهی کار کنی پردازنده های گرافیکی AMD به مراتب تو مبحث Open CL قوی تر هستن.
من بهت Socket R2 LGA 2011 پیشنهاد میدم ، پردازنده ای Intel Corei7 4960X بخری
توصیه ای دارم براتون این که صبرکنید HASWELL - E عرضه بشه. استفاده بهینه از Instructions و IPC و مصرف کمتر - افزایش Performance - پشتیبانی از حافظه های DDR4 .
یا در نهایت اگه نهایت کارایی رو میخواهید بهتر هست تا زمان عرضه ای پردازنده های Xeon Haswell - EP با تعداد هسته های بیشتر - تعداد هسته 14 Cores و 28 Threads هست بخری ولی مشکل اینجاست که زمان عرضه اش 2015 هست.
خوب من نمیدونستم انقدر گرونه . حقیقت من برای سیستم حداکثر 8 تومن بتونم خرج کنم ولی تعداد هسته و مقدار رم برام خیلی مهمه که حداقل 32 گیگ باشه . کارت گرافیک اگه سری معمولی هم بود و کوادرو نبود مهم نیست فقط کدای بالا مهمه فکر کنم gtx580 خوب باشه برای رندر(شنیدم بهتر از 600 جواب میده تو رندر) ولی cpu و مادربرد و برندهای اونارو نمیدونم که چی بگیرم تا به مقصودم برسم با این بودجه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه میشه شما پیشنهاد بدین ممنون میشم . حتی الامکان گیگابایت نباشه چون اصلا خاطره خوبی ندارم باهاش
والا مدل cpu رو نمیدونم یعنی یادم نیست ، ولی میدونم 16 هسته داره دوتا 8 هسته فکر کنم مال سال 2008 یا 9 باشه و مادر برد سوپر میکرو و کارت گرافیک 470 که اون موقع به روز بوده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی تو رندر خیلی خوب جواب میده بهم . حالا میگم این سرورهای الان دیگه چی کار میکنه !!!! :)
حداکثر 2 یا 3 ماه بتونم صبر کنم که فکر نکنم تا اون موقع چیزی ریلیز بشه .
برای اینکه یه سرور معمولی بتونم ببندم تا چقدر باید بدجه جور کنم؟بدون کارت کوادرو شاید .
و با این بودجه فعلی من چی پیشنهاد میشه که بهترین کارایی رو داشته باشه؟
شما از چه موتور رندری استفاده میکنید یا خواهید کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط night lord [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الویت دادن به انتخاب cpu یا کارت گرافیک بستگی به موتور رندرینگ و نرم افزار مورد استفاده شما داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رندر رو با vray میگیرم ولی با RT که کار کنم opeen cl پردازش میکنه با arion که gpu base هست هم کار میکنم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman_kad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در کل تعداد هسته و gpu مقدار کدا مهمه
ASUS Crosshair V Formula-Zنقل قول:
AMD FX 9590 4.7GHz
Deep Cool Ice Matrix 600
Patriot Viper3 Blue Sapphire 32GB 4x8GB 2133Mhz
WD Caviar Black 1 TB HDD
Adata XPG SX900 128GB
PNY NVIDIA Quadro K2000 2GB GDDR5
ThermalTake Case Commander MS-II VN900
GREEN GP600A-EU
پردازنده در حال حاضر موجود نیست احتمالا تا مدتی دیگه به صورت عمده وارد شود.
سلام دوستان میخواستم یک سیستم ببندم برای بازی .سقف قیمت هم 3.5 میلیون است.قطعات هم کیس ، پاور ، رم ، پردازنده ،مادربورد و گرافیک هستش.هارد و دی وی دی رایتر و بقیه قطعات رو دارم.اگه میشه لیست قطعات با حدود قیمتش رو بگید.با تشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CPU : Intel Corei7 4960X
MAINBoard: ASUS P9X79 Pro
RAM : Corsair Vengeance 2*8 GB 2133 MHZ
Power : Green 750 W
HDD : WDC Caviar Black 2.0 TB SATA III
ODD : SAMSUNG 24X SATA
SSD : SAMSUNG 840 Pro 128 GB
VGA : تو بحث گرافیک کارتهای Work Station شرکت NVIDIA البته تو استفاده از نرم افزار 3D MAX ، کارایی بیشتر دارن اونم فقط به خاطر پشتیبانی از CUDA و بروز شدن و نوشتن برنامه برای 3D MAX به زبان + + C نوشته شده اند
یا توی استفاده از نرم افزار MAYA، میشه گفت AMD با اختلاف خیلی کمی عقب هست تو محبث رندرینگ ولی با قیمتی که دارن به نسبت به کارتهای Quadro مناسب هستند. البته نکته ای بسیار مهم Driver های هست که توسط کمپانی سازنده برای کارتها بهینه میشه. که خیلی موثر هست .
AMD FIRE Pro W5000 به شما پیشنهاد میشه.
$750 < AMD Fire PRO W7000
NVIDIA Quadro Q2000
البته کارت گرافیک W 7000 به مراتب قوی تر هست.
عزیز من یه لحظه فراموش کردم که برد پیشنهادی از رم های 1600 فقط پشتیبانی میکنه به جای رمی که بهت پیشنهاد دادم شما این رو جایگزین کننقل قول:
نوشته اصلی توسط astorias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
corsair 2*4gb 1600 xms3 با قیمت 310 تومن
ســــلام خدمت همه عزیزان:
میخواستم یه سیستم صرفــــ "گیم" بخرم.بودجه هم سه تومن هستش.قطعاتش مد نظرم هست ولی برای مچ شدن و کارایی بهتر خواستم از شما عزیزان کمک بگیرم.ممنون میشم.
cpu:FX 6350 485,000$
main:MSI 970A-G43 280,000$
ram:4GB*2 2000mhz 300,000$
vga:SHAPPIRE HD7870 2GB DDR5 750,000$
power:TOPPOWER FATALITY 750W 350,000$
case:GREEN X6 305,000$
واسه SSDو HDD و ریترم هم پونصد ششصد کنار گذاشتم که همشون باهم میشن حدود سه تومن.اگه نیاز به ویرایش داره بگین بی زحمت.
و یه سوال مینم راحت جواب مبده اگه احیانا OC بشه سیستم؟یا اینطور بگم به درد اور میخوره؟
Asus H87-Plusنقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intel Core I5 4670K
Patriot Vaper3 Black Mamba 2x4GB 1866Mhz
Seagate Barracuda 7200rpm 1TB Sata3
Green GP650B-OC
تا اینجا نزدیک 2.200 میشه،برای کارت گرافیک صبر کنید تا سری AMD Radeon R9 به صورت عمده وارد شوند بعد اقدام به خرید کنید،شما می توانید فعلا این قطعات را تهیه کنید.
کارت گرافیک پیشنهادی Sapphire R9 270X OC DUAL-X 4GB
سیستم مورد نظر قابلیت اورکلاک بالایی دارد،اگر قصد اورکلاک نیز دارید به فکر خنک کننده پردازنده باشید،Deep Cool Ice Matrix 600 گزینه مناسبی هست که خود آقای ضیایی هم موجود دارند.(فرانوآوران)
@};-
ســـلام.خواستم این دو کیس رو با هم مقایسه کنید و بگین کدوم واسه بازی و اورکلاک بهتره و اینکه قیمتاشونم لطف کنین.ممنون(بازی تو اولویته) بودجه هم دوروبره سه تومن
cpu:FX 6350 485,000$
main:MSI 970A-G43 280,000$
ram:4GB*2 2000mhz 300,000$
vga:SHAPPIRE HD7870 2GB DDR5 750,000$
power:TOPPOWER FATALITY 750W 350,000$
case:GREEN X6 305,000$
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
Asus H87-Plus
Intel Core I5 4670K
Patriot Vaper3 Black Mamba 2x4GB 1866Mhz
Seagate Barracuda 7200rpm 1TB Sata3
Green GP650B-OC
کارت گرافیک کدوم بهتره موندم توش بایمت بگین بی زحمت:
SHAPPIRE R9 270X OC DUAL-X4GB یا SHAPPIRE HD 7870 2GB
از بین دو Config که لیست کردی،
Config مربوط به Intel بهتر هست، هم از نظر استفاده از Cores و IPC و OC با یک خنک کننده ای خوب برای CPU.
>>> کارت گرافیک رو هم، R9 270X OC از کارت گرافیک RADEON HD 7870 XT قوی تر هست و از RADEON HD 7950 Boost ED کمی ضعیف تر
دوستان میشه لطف کنین و ارزونترین سیستم اداری ای که میشه بست رو معرفی کنین.
فقط برا Excell میخوایم.
حتی اگه لپ تاپ خیلی ارزون هم بود چه بهتر.
ممنون
سلام علی جان ، حداقل یه مبلغی و در نظر میگرفتید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با مانیتور و کیبورد و موس؟!!
به هر حال از نظر بنده این هم سیستم خوبی هست هم ارزون DESKTOP
AMD A4-4000 Richland 3.2GHz Socket FM2 : 140 H.T
MSI FM2-A55M-E33 : 200 H.T
Apecer - 2GB - 1333 : 76 H.T
TOSHIBA 500GB : 147 H.T
CASE BLACK : 45 H.T
Memonex 320W : 100H.T
Keybaord USB - Media - Black : 25 H.T
Mouse Optical - USB : 12 H.T
X-Vision XL1610S - 16 : 272 H.T
قیمت تمام شده 1017 هزار تومان
اما سیستم LAPTOP
Lenovo Essential B590-O : 959 H.T
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.4 × 252 × 378 میلیمتر - وزن: 2.5 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Celeron 1005M 1.90 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 2 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - مشخصات: 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:Intel HD Graphics
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
بهترین انتخاب خرید LENOVO هست ( از سایت دیجیکالا)
دوست عزیز چه کاریه بخوای سیستم جدید بخری اونم برای برنامه فوق سبکی مثل Excell !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه سیستم دسته دو بگیر سوکت 478 یا775 راحت کارتو راه میندازه قیمت سیستم478 از 60تا 150تومن و 775 از 200به بالا هست چقدر ارزونه نه؟
فرشاد جان قربون دستت.نقل قول:
تو این چند ساله آنقدر قطعات PC رو دونه دونه گرفتم که یادم رفته بود مانیتور و کیبورد و موس هم باید بگیرم برا سیستم.
پیریه و هزار سودا.
با این راهنمایی شما فکر میکنم همون لپ تاپ بهتر باشه.
کوچواوتر هم هست.
داداشی ممنونم از لطف شما منتها رفیقم برا شرکتشون این کارو کرد بهم گفت به دردسرش نمی ارزه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mad4tex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پدر این سیستما رو در آوردن تا برسه به من و شما.
من یه بورد 775 فروختم دیدیم خراب هستش. خریدار داد تعمیر شد بعد من دیدم رو قیمت بورد 5 تومن هم اضافه دادم به خریدار.
سلام
وقت همگی بخیر.
من یه سیستم قوی میخوام جمع کنم.
بودجه م هم تا 15 میلیون تومن هست. مشکلی از نظر بودجه وجود نداره.
خودم یه لیست تهیه کردم. حالا دوست دارم قبل خرید نظرات بقیه رو هم بدونم تا اگه مدل بهتری هم وجود داشت جایگزین کنم.
لیست:
case: green x9 predator
cpu: intel core i7 lga 2011 socket
سوکتی که انتخاب کردم واسه اینه که به مادربورد مد نظرم فقط این سوکت میخوره
motherboard: asus rampage iv
ram: corsair vengeance quad channel 32 GB (4x8 GB)
hdd: western digital sata3 3 TB
vga: nvidia 780 ti
monitor:???
power supply: enermax platimax 1500w
keyboard: logitech gaming g510
mouse: logitech g700
سیستم خنک کننده هم آبی خواهد بود. به اضافه ی فن های کیس که 5 تا فن بزرگ و قویه.
خود من بیشتر رو گرافیک شک دارم. ولی مادربورد و سی پی یو فکر میکنم بهترین باشن. مخصوصا رمپیج.
تو انتخاب کارت گرافیک های دوهسته ای رو هم فکر کردم بهشون ولی علاوه براینکه شنیدم عمر کمتری دارن از بعضی بازی ها پشتیبانی نمیکنن وگرنه gtx 690 رو انتخاب میکردم. بین 780 ti و titan هم شک داشتم ولی 780 رو انتخاب کردم.
احتمالا از دوتا مانیتور 23 اینچ استفاده کنم. مانیتور رو هم پیشنهاد بدید لطفا. من مانیتور زیاد وارد نیستم!
ضمنا من همیشه انویدیا رو به ای ام دی ترجیح میدم مگراینکه گرافیک قویتری داشته باشه!
خیلی ممنون.
:)
سلام.مدل دقیق پردازندتون چیه؟ 3820 یا 3960 یا 4960 یا .... ؟ و کاربرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AHashemi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن هارد ssd هم کنارش بگیرید.
راستش اول مدل 4960 ایوی بریج رو انتخاب کرده بودم ولی الان بین این مدلها شک دارم.نقل قول:
core i7 3970 sandy bridge extreme edition
4960x ivy bridge
مشکل اینجاست که دقیق نمیدونم ورژن های اکستریم ادیشن چطور هستن، پایداری و قدرتش.
و اینکه ایوی بریج یا سندی بریج؟!:D
شما هم اگه مقدوره پیشنهاد خودتون رو بنویسید. اگه مدل بهتری هست.
در مورد برندها و کارایی های ssd هم ممنون میشم توضیح مختصری بدید.
من مردقدیمم. اخرین بار که سیستم خریدم اس اس دی نبود :D
با سلام خدمت دوست عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AHashemi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
CPU:3970x
مانیتور ASUS VX239H LED
باقی قطعات را نیز خودتون انتخاب کردید. در ضمن شما کارت GTX780 Ti مدل غیر مرجع تهیه کنید ( ASUS-MSI-GIGA) برای کارت گرافیک هیچ شکی هم نداشته باشید انتخاب خوبی انجام دادید GTX780 Ti فعلا تک هسته ایی قدرتمند هست. در مورد CPU نیز 3970x قدرت و کاریی خوبی دارد. شما میتوانید دو عدد SSD با حجم 120 تهیه کنید و RAID کنید تا سرعت انتقال داده های بالا داشته باشید به عنوان مثال مدل اینتل بسیار عالی هست Intel® 520 Series 120GB SATA3 SSD...( در گوگل یک سرچ کنید تفاوت های کارتهای HIGH END و CPU های HIGH END کاملا توضیح داده شده است.)
@};-
ممنون.نقل قول:
فکر میکنم همین 3970 بهترین باشه با این وضع.
گرافیک هم مدل ایسوس مدنظرم بود. کلا علاقه ی خاصی به ایسوس دارم
در مورد اس اس دی ها هم ممنون. زیاد اطلاعات ندارم از وضعیتشون و فقط کاربردشون رو میدونستم تاحالا.
مانیتورهای دارای قابلیت g sync تو بازار پیدا میشن.؟
راستش من اگه بودم که 4960 برمیداشتم.از نظر پایداری و قدرت هم که 2تاش از بهترینها هستن.نقل قول:
ssd هم به هارد جامد میگن که در اون قطعات مکانیکی به کار نبردن و سرعتش از هارد معمولی زیادتره .انواع مختلف داره و با حجم متفاوت که دوستان بهترتر :d میتونن کمکتون کنن.
پس اس اس دی ها میتونن جایگزین hdd باشن؟نقل قول:
یا صرفا به سرعت سیستم کمک میکنن؟ چون مثلا 400 گیگابایت اس اس دی هم قیمت سه ترابایت هارددرایوه!
مثلا میشه برای فایل ها از hdd و برای افزایش سرعت بوت و... از ssd استفاده کرد؟
شرمنده من اطلاعاتم از اس اس دی در حد کرم حلزونه
:(
در مورد پردازنده هم افتادم تو دوراهی اساسی :d:|
سلام دوست عزیزم ، شما که اطلاعات کافی از تکنولوژی جدید G-SYNC دارید باید اطلاعات خوبی از SSD داشته باشید ( تکنولوژی G-SYNC هنوز به ایران وارد نشده همینجوری بازار مانیتور ثبات نداره چه برسه مانیتور هایی با تکولوژی G-SYNC وارد بشن ، شما اگر براتون مقدور هست SSD کم حجم تهیه کنید برای اجرای سریع برنامه های نصبی بر روی ویندوز و بوت خود ویندوز مخصوصا اگر دو SSD بصورت RAID0 قرار بگیرند. در مورد پردازنده هم خدمتون عرض کردم 3970x گزینه مناسبی هست اما تفاوت اون با 4960x آنچنان نخواهد بود باز هم انتخاب با خودتون هست.HDD بیشتر برای ذخیره و نگه داری اطلاعات در حال حاضر بیشتر کمک میکند و مثلا یک SSD با حجم 60 گیگ هم برای ویندوز در عمل کرد سیستم تاثیر بیشتر میگذارد.نقل قول:
با تشکر@};-
خیلی ممنون از راهنمایی و صبرتون.:)
واقعا کارم راحت شد. g sync رو هم جایی مطالعه میکردم و تو تنظیمات کارت گرافیکی دیدم.فقط مشکل استفاده نکردن و تجربه نداشتن از ssd ها بود واسه م.
سپاس بسیار@};-
Intel Core i7-4930Kنقل قول:
Asus Rampage IV Extreme LGA2011 X79
Patriot Viper3 Red Venom 32GB 8GBx4 2133MHz
Asus GTX 780 Ti 3GB GDDR5
WD Caviar Black 2TB
Adata XPG SX900 128GB
Cooler Master HAF-XM
Enermax Platimax 750W
ASUS VN247H LED
ولی شما که سیستم رو اوردین پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سی پی یو 4930k یعنی از 4960 قویتره؟ حافظه کش و کلاکش هم پایین تره.
1500 وات شد 750. 750 میتونه جواب بده؟ هارد هم به نظرم دو ترابایتی که گفتین کافی باشه و به 3 ترا نیازی نباشه
ولی در مورد برند رم و اس اس دی فکر میکنم حق با شماست. پاتریوت بهتره. همینطور اس اس دی که چند نفر دیگه هم همین مدل رو پیشنهاد کردن بهم.
کیس چی؟ این از پریدیتور x9 گرین واقعا بهتره؟ عجیب بود واسه م.
و یه سوال اضافه! نظرتون در مورد برند corsair چیه؟
ممنون.@};-
شما اگر سیستم برای گیم میخوای میتونی 4770 اسفاده کنی که در گیم همتراز با یک 4960 عمل میکنه. و اگر برای رندر و مسائل محاسباتی میخواید باید دید اختلاف 4930 با 4960 ایا ارزش بیش از 1 میلیون هزینه بیشتر رو داره.در مورد کیس هم برای افرادی که بودجه بدون محدودیت دارن x9 به دلیل کیفیت ساخت پایین بدنه و ایجاد نویز در طولانی مدت توصیه نمیشه.zalman gs 1000 بهترین گزینه برای شماست.در مورد گرافیک هم به جز توان محاسباتی بالاتر تایتان و حافظه بیشتر در عمل 780ti بهتره هر چند در compute اختلاف این دو کم هست.پاور هم باید باتوجه به شرایط مصرفی سیستم خریداری بشه نه اینکه هر چقدر توان بالاتری داشته باشه بهتره حتی برای شما که بودجه فراوانی دارید. پاور پیشنهادی مناسب هست هر چند از نمونه 850W هم میتونید استفاده کنید ولی بیش از این نیاز نیست.در مورد خنک کننده مایع هم شما میتونید از یک خنک کننده closer loop مثل enermax elc240 استفاده کنید در صورتی که قصد over و یا اینکه cpu در لودینگ های بسیار طولانی مدت قرار بگیره در غیر اینصورت از یک کولر هوایی مثل frio کامل برای شما کفاف هست البته همین کولر هم برای پیشنهاد شده چون بودجه نامحدود دارید ولی برای افرادی که که قصد خرید سیستم گیم رو دارن با بودجه نه چندا زیاد یک کولر اروزن قیمت و یا حتی همون stock جوابگوست.در مورد برند corsair خواب یک برند شناخته شده است و محصولات ssd و حافظه بسار با کیفیتی داره به عنوان ssd های سری neutron جزو بهترین ssd های دنیا محسوب میشن و در بازار داخل هم بسیار گرون قیمت هست نسبت به کارائی.نقل قول:
توضیحاتتون عالی بود. خیلی ممنون.
مخصئصا در مورد x9 چیزی گفتید که نمیدونستم. ولی فکر میکنم 4770 سوکتش lga 1150 باشه و به این مادربرد نخوره!
بله 4770 کلا یک پلتفرم دیگه اس میتونید یک msi z87 mpower بگیرید و کلا نیازتون رو برطرف کنه و نیازی به x79 نیست اگر براینقل قول:
بازی این سیستم رو میخواید البته
سلام دوستان
میخواییم یه سیستم برا یکی از دوستان ببندیم برای کار با نرم افزارهای فتوشاپ 3dمکس و مایا البته فقط کیس با بودجه 2 الی 2.5 میلیون
متاسفانه یه مقدار محدودیت بودجه داریم اما کارایی در اولویت قرار داره لذا تا جایی که کارایی سیستم پایین نیاد لطفا پیشنهاد بدین
و یه سئوال اینکه برای کار با این نرم افزارها کدوم قطعات در فشار بیشتری قرار میگیرن
با تشکر از دوستان @};-
Asus H87-Proنقل قول:
Intel Core I7 4770k
Corsair XMS3 16GB 1600 2X8GB
Seagate Barracuda 7200 1TB
Green Magnum 2
Green GP530A-Eu
2.600.000
Asus B85-Plus
Intel Core I7 4770
Corsair XMS3 8GB 1600 2X4GB
Seagate Barracuda 7200 1TB
Green Magnum 2
Green GP530A-Eu
2.200.000
ممنون علی جان @};-
گرافیک آنبرد این پردازنده برای این کارها جوابگو هستش ؟
اگر فقط 3dmax و photo کار میکنه مشکلی نیست،اما برای اینکه در زمینه پردازش گرافیکی کم نیاره میتونه سیستم دومی رو انتخاب و یک GTX 650 کنارش بگیره.(البته توجه داشته باشید که میزان رم 8GB کاهش پیدا می کند.)نقل قول:
موفق باشید@};-
بازم ممنون علی جان
اگه بخواییم بین رم و گرافیک یکی رو انتخاب کنیم ، کدوم رو در اولویت قرار بدیم ، در واقع کدوم یکی تاثیر بیشتری در راندمان سیستم داره
از راهنماییتون بسیار ممنونم
برای رندر نرم افزاری مسلما رمنقل قول:
@};-
علی جان بعنوان آخرین سئوال
اگه نخواییم اور کنیم آیا خریدن پردازنده های سری k با توجه به گرانتر بودن توجیهی داره یا نه
با تشکر مجدد
نه اصلا نیازی نیست شما بهتره بجای خرید سری k با بودجه اش یه کولر deepcool gammaxx 300 بگرید که این cpu بسیار داغ حداقل در یک شرایط مناسب حرارتی باشه با قیمت 60 تومننقل قول:
پس به جای خرید k بودجه اش رو صرف خرید این کولر کنید و از همون مدل ضریب بسته استفاده کنید.
سلام دوستان
بودجه من حدود 2میلیونه
سیستم زیر مدنظر منه، اگه اشکالی چیزی داشت ممنون میشم اصلاح کنید:
MOBO: Asus P8B75-V
CPU: Intel® Core™ i3-3220 ivy Bridge Processor
VGA: Sapphire R7 260x 2GB OC (البته این گرافیک رو الان دارم، یعنی شامل بودجه نمیشه)
Ram: 2x2GB 1333(اینا رو هم دارم)
Power: 600Watt Green
H.D.D: 1T Seagate
چندتا نکته:
1- بنده اورکلاک هم میکنم
2- میخواستم ببینم اگه یه R7 260x OC دیگه بگیرم، آیا پرفورمنس دو برابر میشه؟ یعنی می ارزه کراس کنم این دوتا رو؟ یادمه قدیما میگفتن کراس و اس ال آی کلی مشکل داره، میخواستم بدونم هنوزم با ارائه درایورهای جدید این مشکلات برطرف نشده؟
ممنون
1:این سیستم بدون مانتیور هست چون قید نکردید مانیتور هم میخواید
2:این پیکربندی دارای قابلیت بسیار خوب over هست
3:gpu متجمع در این cpu در کنار 4770r جزو قویترین igpu های حال حاضر هست و اکثر بازی ها رو در وضوح full hd با تنظیمات کیفی
متوسط همراه یک فریم قابل بازی اجرا میکنه.
4:در هیچ پیکربندی multi gpu ای scaling دو برابر نمیشه هر چند زیر ساخت سخت افزاریش موجوده ولی نرم افزاریش نه, پس فریم در cross دو برابر نمیشه همچنین
cross کردن دو کارت low range اصلا پیشنهاد نمیشه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون عطا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دی وی دی رام و مانیتور و کیبورد و مَوس و اسپیکر خودم دارم
در مورد سیستم هم پلتفرم اینتل میخوام
و اما راجب گرافیک! فکر نکنم R7 260x جزو گرافیکای low range باشه، دلیلم هم اینه که این گرافیک بین 7790 و 7850 قرار میگیره. تو سایت TechPowerUp بنچمارک کراس 7790 رو دیدم که تو بازیا از 7970 یکم کمتر فریم میداد! البته نه توی همه بازیا
پس با توجه به اینکه 260x از 7790 هم قویتره میشه گفت که کراس 260x تقریباً برابره با 7950!
اینم لینکش: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته این استدلال من بود، اگه اشتباهه به بزرگی خودتون ببخشید :)
عزیز من نظرم رو سیستم amdهست بلاخره شما نظر ما رو پرسیدی دیگه. در غیر اینصورت بهتره بری طرف 4670k و z87 که بودجه از 2 تومن میزنه بالاتر اگر واقعا هدف over هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خرید پلتفرم سری 7 به دلیل قیمت همتراز اش با سری 8 دیگه توصیه نمیشه شما باید از نمونه های مشابه استفاده کنی. به جای b75 باید b85 رو بگیری و به جای 3220 باید 4130 بگیری
cpu ای که به شما پیشنها دادم قابلیت over بسیار خوبی برای این رده قیمتی داره
در مورد گرافیک هم 260X نسخه rebrand شده 7790 هست و یک کارت low range محسوب میشه بازی هایی که که شمام معرفی کردی مال یک سال قبل هست شما میخوای این کارت رو بگیری که بازی های یک سال قبل رو بازی کنی
ساپورت multi gpu در بازی ها توسط درایور دیرهنگام هست. فرض کن بازی x در حالت کراس کلا یک کارت رو شناسایی نکنه یا اینکه تنها از 50 درصد قدرت اش استفاده شه اونوقت شما میمونی و یک 260
در این پیکربندی ها افزایش فریم تایم و لگ و sttuter اتفاق میوفته. شما یک asus 660 dcll بگیری به نظر من بهتره.
نقل قول:
سلام عطا جان
ممنون دوست من بازم شما و سایر دوستان رو توی زحمت انداختم ، با تشکر مجدد از علی جان
یعنی این پردازنده چقدر داغه ؟
چیزی نیست که با کولر استوک مشکل ایجاد بشه فقط قدری دمای کاریش بیشتره بدون خنک کننده هم جای نگرانی نیست،توصیه من اینه اگر تمایل به خرید خنک کننده دارید پردازنده ضریب باز بردارید.نقل قول:
@};-
این پردازنده بسیار داغه و تا بیش از 70 هم میره در زیر لود به راحتینقل قول:
سلام دوستان من قبلا یه مشاوره برای خرید سیستم رندرینگ گرفتم . حالا دو تا سوال پیش اومده برام؟
توی رندرینگ فرق بین 15مگ کش با 12 مگ کش چقدره؟ آیا ارزش انقدر هزینه برای خرید CPU 4960X وجود داره به جای 4930K ???
خودم فکر میکنم چون هاسول e که تو راهه( 5930K ) ، که 15مگ کش داره و 12 هسته در حالی که 4960 هم 15 مگ کش داره و 12 هسته . اگه من الان 4960 بگیرم 9 ماهه دیگه احساس نمیکنم که سیستمم خیلی از رده خارجه با وجود این همه هزینه ای که کردم!!!!!
به نظرتون فکرک درسته؟؟؟
ویا اینکه همین الان یه 4930K بگیرم و دوتا کارت گرافیک 780 در حالت SLI برای رندرینگ؟؟؟؟
یکی ب من یاری بده :((
از آینده که کسی خبر نداره(البته شرایط قیمت در آینده بهتر خواهد شد)،پردازنده های Haswell-E هم رفت یک ساله دیگه.نقل قول:
برای رندرینگ هم کسی دو تا 780 نمی بنده و یک کارت Workstation سریع بر میداره.
در بازار داخل هم خرید 4960X کار بس اشتباهی هست،نهایت انتخاب 4930K میتونه باشه.(اصلا به هزینه نمی ارزه)
موفق باشید@};-
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی نگفتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توی رندرینگ فرق بین 15مگ کش با 12 مگ کش چقدره؟و روی چه حسابی میگید قیمتا فرق میکنه؟
بله فرق هست، هر چقدر Amount کش بیشتر باشه تعداد پردازش ها داده و دستورالعمل ها سریعتر انجام میشه
تفاوت از نظر کارایی بین دو پردازنده : 5 الی 10 درصد است، فرکانس بالا + تعداد کش بیشتر همراه میشه با اجرای سریعتر دستورالعمل ها.
تفاوت این دو پردازنده در پردازش Single Threaded و Multi Threaded نیز باهم متفاوت است : 15 درصد Single Threaded و تقریبا 25 درصد Multi Threaded متفاوت هستند.
پردازنده ای Intel Corei7 4960K از رمز گذاری به روز شده ای Hash مانند : MD5 پشتیبانی میکند. نمونه اش نرم افزار های Cinebench R11.5 و کد گذاری X264 شما شاهد افزایش 10 درصدی Performance خواهید بود.
نقل قول:
Which One Better For ME
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
وقت بخیر
قصد ارتقا سیستم دارم به منظور کار با نرم افزار های پریمیر، افتر افکت و ادیوس
بودجه هم حدود 6 میلیون تومان برای یک کیس کامل!
طبق تحقیقات قبلیم نرم افزار پریمیر با گرافیک های انویدیا هم رندر میگیره که به همین منظور GTX580 خریداری کردم که تحت هیچ شرایطی تغییری در سرعت رندر نداشت!!!! با وجود تغییر تمام پارامترهای تاثیر گذار(ویندوزف درایور ف نسخه نرم افزار، ### ها و...)
لطفا کمک کنید که مشخص بشه این نرم افزارها سی پی یو بیس هستند یا خیر و اینکه سیستم پیشنهادیتون رو هم بفرمایید
مسلما بیشترین انتخاب بین 4770K و 4930K خواهد بود ;دی
سلام ساسان جان این پیشنهاد منه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASANOC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ASUS Z87-Pro=755T
Intel® Core i7-4770K=1005T
Patriot Vaper3 Black Mamba 2x8GB 2133Mhz=569T
Toshiba 2TB SATA3 7200Rpm 64MB buffer HDD=255T
Plextor M5S SATA3 256GB SSD=589T
PNY - NVIDIA Quadro K2000=1770T
Green X6 Challenger=309T
Green GP850B-OC=469T
Pioneer DVD-RW 24X=52T
Thermalright HR-02 Macho=139T+Thermalright 140mm PWM=32T
Price=5946T :-p
البته اینم در آخر اضافه کنم که پردازنده رو حداقل تا 4.5 اورکلاک کنید تا بازدهی سیستم در رندر افزایش پیدا کنه.
دوستان عزیزم قضیه الان سر خرید سیستم کامل هست
یا فقط خرید کارت گرافیک؟؟!!!
اگر موارد مورد نظر دوستان بر روی کارت گرافیک است لطفا در تاپیک خرید کارتهای گرافیکی VGA ادامه بدهید.
اکثر پست های اخیر مربوط به کارت گرافیک میشوند تا خرید سیستم کامل.
لطفا مدیر مربوطه این بخش رسیدگی کنند
با تشکر@};-
قصد خرید سیستم کامل هست اما با توجه به نرم افزار مورد استفاده نقش کارت گرافیک بسیار مهم است.نقل قول:
با توجه به این روند تا خرید سیستم پست هایی که برای تک تک قطعات داده میشه باید به تاپیک مربوطه ارجاع داده بشن، با این وضع بحث از مسیر اصلی خارج میشه و مطمعنا دیگه پیگیری نمیشه.
@};-
سلام ساسان جان
من طبق تجربه خودم میگم اگه میتونید گزینه 580 رو با 3 گیگ رم تهیه کنید اگه گیر بیاد بهترین گزینه است فقط برای بهتر کار کردن با نرم افزار نه رندر
اما به صورت کلی میگم نیاز به خرج کردن برای گرافیگ و مخصوصا کارت کوادرو نیست
برای سطح کارهایی آماتور( شما سطح کار با پیریمایر رو مشخص نکردید من اماتور فرض میکنم ) نیاز به گرافیک در سطح بالا نیست
طبق تستی که من با یکی از دوستان انجام دادم (موقعی که توی هات اورکلاک بودیم) با افتر افکت (که نرم افزاری با پشتیبان از open cl بود مثل همین premiere هست هر دو تولید یک شرکت) cpu من که 2600 بود بدون اورکلاک از 7870 یا 7850 خیلی بهتر عمل کرد جوری که دوستمون خیلی نارحت شد تست ها توی پیام خصوصی هات اورکلاک بود دیگه در دسترس نیست (دلیل خرید 7870 هم برای پشتیبانی open cl بود که به پیشنهاد دوستان توی هات اور انجام شده بود و دوستمون خیلی ناراحت شده بود )
اگه خواستار خرید کارت گرافیک برای این کار هستید باید کوادرو با مقدار رم بالا مثل 6 گیگ خریداری کنید که بتونید تفاوت رو مشاهده کنید وگرنه خریدش هیچ فایده ای ندارد دلیل رم بالا هم کاملا مشخصه شما کافیه به مقدار رم موجود در کارت های رده بالا کوادرو بندازید متوجه مقدار زیاد رم تا 12 گیگ میشید
طبق تستی که خودم انجام دادم البته با نرم افزار 3ds max در کارههای سبک با 2 گیگ رم (gtx650 ) کارکرد فوق العاده بالا اما به محض افزایش حجم کار کلا انگار کارت گرافیک از کار میوفته جالبیش اینکه اصلا مقدار رم سیستم برای گرافیک شیر نمیشه !
پیشنهاد من خرید 3930 یا 4930 با 6 هسته است و کارت های رده پایین کوادرو فقط تجاری هستند و برای افزایش پرفرمنس نیاز به گرافیک رده بالا هست و گرنه همین 580 رو استفاده کنید.
بهترین حالت اینه شما از کسانی که حرفه ای این کار هستند سوال بفرمایید یا یکی از دوستان تست مورد نظر رو برای شما انجام بده
پیشنهاد من خرید 3930 یا 4930 با 6 هسته
خسته شدم چقدر تایپ کردم :D
سلام، ممنون بابت توضیحات@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman_kad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس به نظر شما 4930k با گرافیک 6502g و 32gb 2133 بهتر از 4770k همراه با r9 290 و 16gb 2133 عمل میکنه؟
به نظر من 6 هسته cpu بهتر است اما منظورم از گرافیک 650 نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SASANOC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین شرایط برای خرید شما از کسی که توی این کار هست و سیستم های مختلف تست کرده سوال بفرمایید یا یک گرافیک خوب گیر بیارید خودتون تست کنید
بودجه تا اون حد نیست که هم پردازنده هم گرافیک های اند بردارم اینجوری خیلی گرون میشینهنقل قول:
متاسفانه کساییم که میشناسم همینجوری میرن سیستم جمع میکنن و اطلاعات خاصی ندارن
سلام آقا ساساننقل قول:
به نظر بنده بهتره بیشتر به فکر خرید یک پردازنده قدرتمند باشید تا گرافیک قدرتمند از کوادرو.شما برای مشاهده تفاوت باید یک کارت سطح بالای کوادرو تهیه کنید که قیمت بسیار بالایی دارند.با توجه به بودجه شما یک پردازنده قدرتمند می تونه پرفرمنس بهتری نسبت به یک پردازنده متوسط با یک گرافیک متوسط به شما بده.در رندرینگ هم قدرت هر هسته پردازنده مهمه اما تعداد هسته های بیشتر مهمتر از قدرت هر هسته هست.پردازنده 4770K هسته های قدرتمندتری نسبت به 4930K داره اما پردازنده 4930K چون 4 ترید از 4770K بیشتر داره و همچنین کش بالاتر نسبت به 4770K در رندرینگ بهتر ظاهر خواهد شد.
پیشنهاد بنده به شما خرید پردازنده 4930K هست.
با احترام
سلام
از تمامی دوستان و اساتید عزیز که لطف کردند و اطلاعاتشون به اشتراک گذاشتند تشکر میکنم
با توجه به بررسی های انجام شده، قطعات زیر با نرم افزارهای پریمیر و افتر افکت سازگاری مناسبی دارند
m.b asus p9 x79 le
cpu 4930k
Patriot Vaper3 Black Mamba 4x8GB 2133Mhcase raidmax agusta
Plextor M5S SATA3 256GB SSD
hdd 2tb seagate barracuda
VGA R9 290 sapphire
POWER 730W thermaltake smart
pioneer bluray
deepcool ice matrix 600
--------------------------
حدود 7.500.000
هر کجا که میدونید میشه مورد بهتری انتخاب کرد لطفا بفرمایید@};-
مبارکه ساسان جان
فقط امیدوارم دمای 94 درجه ای 290 اذیت نکنه :دی
@};-
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه بعد از بررسی های زیاد این قطعات و به خصوص گرافیک رو ، انتخاب کردید ، جای هیچگونه بحثی ندارد ولی به نظرم مادربرد و پاور رو عوض کنید و مدل بهتری خریداری کنید @};-
پاور رو enermax 750 platimax بردار قیمت 730. گزینه بهتر و مطمئن تری هستنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون@};-
با این سیستم گیم نمیزنم;دی باز هم ممکنه دماش اذیت کنه؟ سیستم تهویه کیس هم مناسبه
نقل قول:
متاسفانه سقف بودجه 6 میلیون هست که اون یکو نیم هم با توسل به امدادهای غیبی;دی اضافه کردم، مگه اینکه از قطعات دیگه بزنم و به این موارد اضافه کنم اگر در پرفرمنس پایانی تاثیری نداشته باشهنقل قول:
این کارت بره تو load دما میره بالای 90 درجه ربطی هم به تهویه کیس ندارهنقل قول:
البته مشکلی برای کارت پیش نمیاد ولی خواب در دمای کلی کیس تاثیر گذار هست
با سلام
دوستان واسه یه نفر این سیستم رو میخواستیم بخریم .
cpu :
i3-4130
main :
msi h81m-p33
giga h81m-s2pv
asus h81m-c
ram :
1*4gb 1600 kingston
vga :
asus gtx 650
inno3d gtx 650
hdd :
wd green 1tb
psu :
green 530a-eu
نظر دوستان چیه ؟
کدوم مادربورد بهتره ؟
کدوم گرافیک بهتره ؟
بودجه تقریبا 2 میلیون تومن .
به جز اینا کیس و مانیتور هم هست .
مانیتوری که dvi دشته باشه چنده ؟ 19 اینچ
GIGABYTE F2A88XM-HD3=295Tنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AMD A10-6800K=000T
Corsair XMS3 8GB 4GBx2 1600Mhz=279T
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff=187T
X.Vision XL1920A LED=359T
GREEN Wee=69T
GREEN GP530A-EU=182T
Pioneer DVD-RW 24X=52T
DEEPCOOL CPU Cooler GAMMAXX S40=82T
سلام سیستم پیشنهادی بالا برای رنج قیمت شما باید بهتر باشه با این بودجه اینتل اصلا جالب از آب در نمیاد البته قیمت 6800 رو ندارم.
ممنون عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی تو مشخصات من کارت گرافیک ندیدم .
دوستم این سیستم رو واسه گیم میخواد .
البته میدونم که با این بودجه به زور میشه چیزی خرید . ولی منم حداقل هارو واسش حساب کردم .
سلام امید جان ، پردازنده گرافیکی و به حساب پردازنده اصلی A10 بذار@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتیاج به کمک فوری!!
اول اینکه کسی که تو شرکتمون مسئول سخت افزار بوده رفته و بهش دسترسی نداریم
حالا ما قرار یک سیستم سرور بدیم برای بانک .... تا تهیه کنند و سیستممون رو روش بیاریم بالا
خلاصه تو شرکت اینا یک لیست فدیمی داشتن و میخواستن بدن بانک، منم سیستم رو نگاه کردم گفتم این که پردازندش خیلی قدیمی هست. حالا اینا هم یقه من رو چسبیدن و گفتن باید تا ساعت 6 امروز یک لیست درست بهمون بدی:( حالا منم چیز زیادی از سرور نمیدونم
این قسمتی از اون لیست هست:
سخت افزار مورد نياز سرور بانك اطلاعاتي ( يك دستگاه )
CPU: 4 Quad-Core Intel® Xeon® X5450 processors
(3,00GHz, 1333MHz 120W)
RAM: 16 G, Fully Buffered
HDD: 6 * 72G
سخت افزار مورد نياز سرور برنامه ( يك دستگاه )
CPU: 6 Quad-Core Intel® Xeon® X5450 processors
(3,00GHz, 1333MHz 120W)
RAM: 32 G, Fully Buffered
حالا واقعا اینا قدیمی هست؟ اگه هست که لطفا سریع پردازنده و مادربورد رو برای خرید پیشنهاد بدید که روم خیلی فشار آوردن
سلام امید جان سیستم پیشنهادی خودت شاید کارت گرافیکش از IGPU شرکت AMD یه مقدار کم قویتر باشه ولی اینو هم در نظر بگیرید که چیپست پیشنهادی من قویترین چیپست سوکت FM2+ هست و مادربرد پیشنهادی با این وجود که اندازه کوچیکی هم داره به خوبی از پس یه اورکلاک پایدار برمیاد حالا شما بیا اینو با H81 مقایسه کن که حتی از B85 هم ضعیفتره نظره شخصیم رو میگم هر دوی اون بردها بیشتر شبیه اسباب بازی میموند تا مادربرد ضمنا برای FM2+ پردازنده های جدید با پرچمداری 7850K در راه که دسته مصرف کننده رو برای ارتقاع باز میزاره ولی 4770K رو که کار جالبی نیست بزارید روی برد H81 ضمنا مانیتور پیشنهادی در دقت تصویر 1366*768 کار میکنه که 6800K از پسش برمیاد در آخر هم بگم که گزینه hybrid Crossfire هم وجود داره که میتونند بعدا کارت گرافیک مجزا رو با Igpu کراس کنند البته این فقط نظره منه این بستگی به سلیقه شما داره که چه تصمیمی میگیرید.@};-نقل قول:
پ.ن:هر سیستمی که جمع کردید به هیچ عنوان از رم تک کاناله و هارد سری گرین وسترن استفاده نکنید که کارایی رو پایین میارن...
بودجه؟ضمنا از موجودی این سری از پردازنده ها در کشور کاملا بی اطلاع هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینارو قرار بانک بخره، برای همین بودجش مشکلی نیست ولس سعی کنید که قیمتش تابلو هم نشه
موجود بودنش هم مهم نیست. فوقش اگه نباشه میگن یک سیستم دیگه معرفی کنید. ولی در عین حال بعید میدونم اونا تو تهیه سیستم مشکلی داشته باشند.
لطفا سریع تر راهنمایی کنید. دارم به dead line نزدیک میشم
والا پردازنده خودشون که خیلی خوب هست و از نظر من نیاز به ارتقاع نیست حالا باید کارکرد سرور رو از نزدیک دید بررسی کرد که چقدر زیر لود میره و آیا کم اورده تا الان یا نه ولی در کل اگر اصرار بر تعویض مادربرد و پردازنده هست اینا میتونه جالب باشه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Processor 2 x Intel Xeon E5-2620 v2 (Ivy Bridge-EP) Hexa-Core CPU @ 2.1 GHz
Cooling system 2 x Dynatron R24
Motherboard Supermicro MBD-X9DR3-F-O
قیمتش هم تقریبا میشه 1320 دلار تقریبا.:-p
ببینید این سیستم قرار هست تازه خریداری بشه ((اون لیستی هم که برای شما گزاشتم سیستمی بوده که شرکت قبلا برای یک بانک دیگه تدارک دیده بود))
پس اگه همون قبلی خوب هست من بگم همون قبلیه خوبه و دنبال دردسر نگردم؟
آخه x5450 مال 2007 هست؟ فکر نمی کنید یک زیادی قدیمی هست؟
سلام شرمنده من باشگاه بودم فکر کنم دیگه دیر شده باشه ولی شما درست منو متوجه نکردید فکر کردم سیستم رو دارید و میخواهید ارتقاع بدید اگه که سیستم جدید میخواهید ببنید که لیست کامل قطعات به شما پیشنهاد خواهم داد@};-نقل قول:
تا فردا صبح وقت گرفتم
اصلا فکر کنم این پردازنده x5450 کلا موجود نباشه. چون تو ebay دارن 50 دلار میفروشن!! فکر کنم کلا از رده خارج هست
اگه یک سیستم پیشنهاد بدید که خیلی خوب میشه. فقط مطمئن باشید کاراییش بالا باشه
این سیستم به نقل از ادیتور های حرفه ای سایت تامز یکی از معتبرترین منابع سخت افزاری دنیا یک Work Station High-end هست که دقیقا برای نیاز شما جوابگو هست البته یه مقدار تغییرش دادم چون بعضی قسمت ها به کار شما نمی اومد تمام قطعاتش هم از همه فروشگاه های آنلاین و معتبر خارجی مثله Newegg قابل تهیه است:نقل قول:
Processor=2 x Intel Xeon E5-2620 v2 (Ivy Bridge-EP) Hexa-Core CPU @ 2.1 GHz
Cooling system=2 x Dynatron R24
Motherboard=Supermicro MBD-X9DR3-F-O
RAM Kingston 32GB DDR3-1600 ECC Kit (4 x 8 GB)
Hard Drive and SSD=Crucial M500 960GB SSD
Hard Drive and SSD=2 x Seagate Barracuda 3 TB 7200 RPM HDD
Power Supply=Cooler Master Silent Pro Gold 1200W 80 PLUS Gold
Case=Lian-Li PC-A75 Full-Tower
DVD Burner=Pioneer BDR-208DBK Blu-Ray Burner
پ.ن:به ضبدر 2 ها دقت کنید.
ما معمارا برای طراحی یه بیمارستان توی تیم طراحی پزشکی داریم که اطلاعات مناسب داشته باشهنقل قول:
من فکر میکنم برای بستن سیستم سرور بانک باید یکی از اعضای بانک که کارکرد سرور آشنایی داره یه سری اطلاعات بده
ممکنه برای جمع کردن این سیستم نیاز به cpu بهترین بازار نباشه اما ممکنه برای دسترسی به اطلاعات نیاز به هارد و ssd پرسرعت و با کیفیت اهمیت دو چندان پیدا کنه
من اطلاعی در مورد سرور ندارم اما به نظرم به لیست قبلی که دارین یه توجهی بکنید و نقاط ضعفش رو فقط برطرف کنید
سلام ساسان جاننقل قول:
1 -به نظرم این سیستم به water cooling احتیاج داره چون در صورت اضافه شدن رم گرما به رم منتقل میشه و گرمای گرافیک های مورد استفاده به اندازه کافی گرم هست
2- گرافیک چه 290 برداری چه 7970 شاید روی کاغذ و تئوری 30 درصد پایین یا بالا تفاوت داشته باشه اما درعمل فقط چند دقیقه با هم تفاوت دارن به نظرم بهتره پول رو بیشتری بابت این موضوع خرج نکنی
3- cpu هم همین طور اگه تفاوت قیمت 3930 با 4930 هست بهتره بین گزینه ها ارزون تر رو انتخاب کنی
4- پاور هم اگه جای تو بودم بالاتر بر میداشتم
نقل قول:
سلام
اون عضو بانکی که شما میفرمایید درست مثل همون پزشک فقط یک کاربر مصرف کننده هست و قطعا اطلاعات خاصی نخواهد داشت
همون طور که شما برای استاندارد یک کابینت ساده به نویفرت مراحعه میکنید اینجا هم بهترین کار رو Reza Y عزیز کردن که به منابع مخصوص مراجعه کردن
سیستم پیشنهادی Reza Y نسبت به اونچکه توی پست شماره 685 گفته شده واقعا معقوله
حالا تا نظر بقیه دوستان چی باشه
@};-
محمود جان من در مورد لیست رضا جان نظر ندادم صد درصد قابل قبول هست ( من توانایی پیشنهاد اینچنین سیستمی رو ندارم )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من از لحاظ تعادل توی مخارج گفتم نه صرفه جویی یا چیز دیگه صرفا نظرم رو گفتم باید جوری دیگه به نظر من نگاه کنید نه انتقادی یا عکس العملی
من اصلا کتاب نویفرت رو قبول ندارم به عنوان یه معمار نویفرت حتی برای استفاده از دانشجو هم نیست یه سری استاندارده که اقای نیفرت یا هر کسی میتونه درست کنه و هر کسی استفاده کنه یا نکنه ( اینجا جایی در بحث این مورد نیست ).
اما موضوع خیلی خوبه که به فهمیم چطور کسی با مراجعه و گرفتن اطلاعات از پزشکان و حضور در بیمارستان ها تونسته استاندارد ها رو برای ایجاد مرجع اطلاعات جمع آوری کنه .
من منظورم این بود با استفاده از اطلاعات هر چند محدوده استفاده کننده به کارکرد سرور آشنا بشن و با کمک دوستان سیستم بهتری پیشنهاد بدهند.
سلام مجدد به همگی
باید برای پسر داییم با 700 تا 750 هزار تومان 5 قطعه cpu ، mb ، ram ، vga ، power supply رو تهیه کنم
سیستم رو هم برای بازی می خواد ((البته این رو هم میدونم با این پول چیز بدرد بخوری نمیشه جمع کرد))
خوب این قطعات پیشنهاد میشه :
CPU : Intel Pentium G3220
MainBoard : ASUS H81-Plus
VGA : Sapphire R7 240 2 GB
RAM : Corsair 2*2 1600
PSU : Green 430A-EU
اگه با ای ام دی سیتم رو جمع کنیم از این بهتر نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]