بله سالار جان از محتویاتش مشخص هست همون پچ هست..اما گمان کنم به همین یدونه پچ ختم نشه@};-نقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
بله سالار جان از محتویاتش مشخص هست همون پچ هست..اما گمان کنم به همین یدونه پچ ختم نشه@};-نقل قول:
واقعا بازی زیبایی بود , من برای دور دوم اماده میشم :دی
فقط این افکت موها بد جوری افت فریم میده ولی خب باحاله :-p
دوستان عزیزم ، برای مشکل افت فریم تا یه مقداری یه روش پیدا کردم که بهینه تر میه اما نه در کل این افت فریم از بین بره ( امدیوارم همه از برنامه NVIDIA Inspector ) آشنا باشند ، آخرین نسخه از این برنامه را دانلود کنید ، بعد در پروفایل تنظیمات گرافیکی بازی Tomb Raider پیدا کنید و پاکش کنید ، و بعد تنظیمات پیش فرض بازی Hitman ABS و پیدا کنید و بر روی بازی Tomb Raider در پوشه بازی فایل EXE و انتخاب کنید و تنظیمات پیش فرض اون بازی و بر روی تام رایدر اجرا کنید...امتحان کنید برای من افزایش ناچیز 5 فریم و داشت : دی
دوستان فرق triple buffer با double buffer چیه؟
سلام
بنچمارک Tomb raider 2013 با دوتا GTX 480 روی سیستم 1155
سطح جزئیات Ultimate
AntiA: 4XSSAA
فقط رزلوشن 900P هستش
VGA Frequency Defaultدرایورم 310.9 بود که تو این بازی با SLi مشکل داشت
max frame: 72.0
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
VGA Core 887MHz
max frame: 89.5
با این درایور 314.14 Beta مشکل حل شد و موهای این کارکتر خیلی طبیعی تر هم شده
دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...@};-
اول اینکه هم Triple و هم Double عملکردی تقریبا مشابه v-sync دارند و مکمل همدیگه هستند یعنی برای استفاده از آن ها حتما باید v-sync در حالت روشن قرار بگیرد...
هر دو ویژگی برای کاهش و یا از بین بردن لرزش و پاره پاره شدن تصویر و ... بکار میروند
بافر ها وظیفشون اینه که فریم رو طی فرآیندی تولید و به نمایشگر بفرستند... زمانیکه کارت از بافر دوم برای تولید فریم جدید استفاده میکنه , بطور همزمان از بافر اولیه برای ارسال فریم تولید و تکمیل شده به مانیتور استفاده میکنه...
مشکلی در Double Buffer وجود دارد و اون هم زمانی پیش میاد که v-sync روشن باشد و اون این هست که معمولا در کارت ها هر دو بافر به سرعت پر میشوند و در اون فاصله ی زمانی بافرها مجبور به منتظر ماندن برای درخواست فریم جدید از سوی مانیتور هستند و همین فاصله باعث ایجاد افت فریم شدیدی میشود...
ولی در Triple Buffer به دلیل افزایش تعداد بافر به سه عدد نگرانی از این بابت که فریم های در حال تولید پیش از فرستاندن به نمایشگر در کدام بافر ذخیره میشوند وجود نداره , بافر سوم در قسمت VRAM یا همان حافظه ی کارت ایجاد میشود...
تایید میکنم سخنان دوست عزیزمون و و اضافه میکنم که در حالت Triple Buffer فشار زیادی بر روی کارت میاد و ممکن هست باعث ناپایداری در بازی های سنگین بشه ( زمانی که کارت اورکلاک شده باشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط XZ3RO [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در تکمیل راهنمایی آقا فرشاد اینو بگم یه راه دیگه هم اینه که میشه فایل tombraider.exe بازی رو به hma.exe با حروف بزرگ تغییر نام بدید و سپس از کنترل پانل انویدیا مجدا add کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
این قسمت ترتیب کار ها چطوره؟
پنچره رو میبندم - سکو رو میکشم بالا ، میرم روش -دریجه باز میشه یه خورده هلش میده ولی زود میاد پایین دستم به اون پارچه نمیرسه
اینجا رو باید زمان بندی کنی پرشاتو :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول پنجره رو ببند ، بعدش از پنجره ها، پنجره ی پایینیش که باز شد ، سریع اون دستگیره رو بپیچون که اون سکو هه بره بالا
بعد سریع برو روش و پنجره ها باز میشه و بعدش سکو میره اون بالا و بعدش بپر و از لبه ی دیوار بگیر و برو اونور
اصلآ پارچه رو نباید بگیری ، باید اون تیکه چوبه رو که سکوهه میره جلوش رو بگیری
Q رو بزن تا هایلایت بشه ، راهت می فهمی که باید از کجا بری