فرشاد جان من این روش فول اسکرین که گفتی را انجام میدم توی کات سین ها مشکلی ندارم اما تو بازی یه دفه صفحه خاکستری میشه و فقط صدا میاد.. بعضی دوستان دیگه هم همین مشکلا داشتن
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد جان من این روش فول اسکرین که گفتی را انجام میدم توی کات سین ها مشکلی ندارم اما تو بازی یه دفه صفحه خاکستری میشه و فقط صدا میاد.. بعضی دوستان دیگه هم همین مشکلا داشتن
نه دوست من برای من همچسن مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به دوستانی که تا حالا این بازی رو انجام ندادن توصیه می کنم انجامش بدن .من که خیلی لذت بردم.
من خودم شخصا از بازی های اپن ورد بدم میومد از g..t..a گرفته تا این آخریه فار کرای 3 هیچکدومو رد نکردم.
ولی خدایش این خیلی قشنگه . وافعا آدمو می بره تو بازی کم بازی هست که انجوری باشه که وقتی پاش بشینم باعث بشه که گذر زمان رو نفهمم.
آپدیت 1 : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] محتویاتش رو کپی کنید تو فولدر بازی مشکل افکت ظاهرا حل میشه خودم هنوز تست نکردم تست شد خبر میدم
بله عزیزم بنده از تو..رنت گرفتم آپدیت و مشکلات و حل میکنه و افکت درست میشه ولی افت فریم در انویدیا هنوز باقیست ....اما save بازی پرید :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط rouly [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سر و کله زدن توی فایل ها تونستم SAVE بر رگدونم....دوستان حتما این آپدیت و دانلود کنید اما بعد از نصب آپدیت ، در پوشه Program data در درایو C میتونید پوشته St..eam و ببینید که یکی از پوشه ها 3DGAM هست البته اگه از فعال ساز 3dGame استفاده کرده باشید.....فایل پوشه Storage و در مسیر درایور C یوزر ( اسم یوزرتون) پوشه لوکال و پوشه Skid...Row در اونجا در storage پیس کنید...SAVE بر میگرده....
اینم شماره آپدیت بازی و افکت بازی که در حالت فول اسکرین هیچ مشکلی نداره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب برای تکمیل شدن آپدیت من نسخه 1.00.177.1 هم نصب کردم و بعد آپدیت جدید تر و ریختم حدود 5 فریم افزایش پرفورمنس داشتم و از همه بهتر فعال شدن DLC آپدیت جدید که لباس های لارا هست که در تصاویر زیر که اسکرین شات گرفتم میتونید ببینید.
البته اینها فقط ظاهری نیستن بلکه در سلامت لارا در موقع زخمی شدن کمک میکنند و همینطور در حرکت و سرعت لارا یکی مونده به آخری و انتخاب کردم : دی
سلام به همه ی عزیزان
دوستان من امروز بازی رو گرفتم و همه چیش رو نصب کردم و درست نشستم بازی کردم و کلی حال کردم :d
بعد اومدم تو main menu بازی و دیدم که بازی اصلآ سیو نمیشه :(
دوستان اگه می دونن مشکل از کجاست لطفآ بگن .
فعال ساز هم از فعال ساز 3DM استفاده کردم .
سلام دوست عزیزم.....شما مسیری و که میگ چک کن...ببین فایلی که میگم هست یا خیر..در ضمن بازی زمانی save میشه که لوگو TR در پایین سمت راست تصویر نمایش داده بشه....من با همه فعال ساز ها امتحان کردم مشکل save بازی نداشتم.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
C:\ProgramData\Steam\3DMGAME\203160\storage
این مسیر SAVE بازی هست اگر فقط فایل Profile در این پوشه باشه مشکل SAVE ندارید باید کمی بازی کنید تا اون لوگو پایین سمت راست بیاد.....
بعد از آپدیت جدید مسیر سیو میشه
C:\Users\farshad\AppData\Local\SKID...ROW\203160\S torage
دستت درد نکنه عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون مسیرو چک کردم و فایل پروفایل توش بود اما بازی بازم سیو نمیشه .
بازی رو هم زیاد بازی کردم ، تا جایی که می ره رفیقشو پیدا می کنه و بعد پاش تو تله گیر می کنه و اون لوگوی TB رو هم پایین صفحه دیدم چندین بار ولی باز سیو نمیشه :|
کلآ اون گزینه ی Continue داخل منوی اصلی بازی کم رنگه و نمیشه انتخابش کرد .
این فایل تکست و بریز توی مسیر بازی ببین درست میشه...البته اگه هنوز آپدیت جدید و نگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم فعال سازی که استفاده میکنم...شاید با این کارت راه بیوفته
بازی و هم سعی کن Run as Administrator اجرا کن
آقا فرشاد کارت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه دنیا ممنون
اون فعال سازی که گذاشتید مشکل سیو بازی رو حل کرد
@};-@};-@};-