فرشاد بنچمارک رو اجرا کن ببین avg frame چقدر میگیری؟
مال من شد
min farme:45
avg frame:59
ولی خب مشکل افت فریمهای ناگهانی وجود داره همچنین توی کات سینهای که موهای لارا رو از نزدیک نشون میده فریم افت میکنه|
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد بنچمارک رو اجرا کن ببین avg frame چقدر میگیری؟
مال من شد
min farme:45
avg frame:59
ولی خب مشکل افت فریمهای ناگهانی وجود داره همچنین توی کات سینهای که موهای لارا رو از نزدیک نشون میده فریم افت میکنه|
فدات عزیزم خواهش میکنم......کاری بود که از دستم بر میومد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط the joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب عزیزم شما sli داری ولی من تک کارت فریم بازی من min شد 33 و avg شد 44 و max شد 59نقل قول:
نوشته اصلی توسط rouly [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببخشد فول اپشن و با tress فعال این فریم ها رو میگیرید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بحث اینه که فریم بعضی جاها به شدت میاد پایین در حد یکی دو ثانیه و دوباره خوب میشه مثلا یهو از 70 میاد رو 25 خب اینجوری که نمیشه بازی کرد آخه...من منتظر درایور جدید از انویدیا میمونم
فرشاد عزیز دمت گرم یدونه ای، مشکلی رو، روی زمین نمیذاری بمونه :))
@};-
سیر تکامل لارا کرافت تا قبل از 2010
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی فقط یه نفر به من بگه توی اون غار که یه گرگ حمله میکنه و اول باید چپ و راست را بزنیم بعدش میگه f را بزن میزنم اما فایده نداره و گرگه کاره لارا را تموم میکنه باید چکار کنم؟؟؟
این همون پتچ بازیه که خبرش چند روز پیش اومد یا فرق داره؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی خط متحرک دایره ای به وسط 2 تا دایره میرسه f رو بزن.بعدش هم E رو باید بزنی.
دوستان اپدیت حجمش 268 مگابایته؟و اینکه من نسخه S*K*I*D*R دانلود کردم میتونم از فعال ساز 3DM استفاده کنم؟
نسخه فشرده شده اپدیت 150mb هست این دو تا حجم با هم فرقی ندارن. بله از 3dm هم میتونی استفاده کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط rezax2x [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان عزیزم ، پچ های که منتشر شدن در ورژن دارن ..1.1 منتشر شد که فقط 3d فعال ساز داشت که مشکلات گرافیکی و افکت و حل نمیکرد ، اما ورژن جدید آپدیت که 1.2 هست آپدیت جدیدی هست که اسکید..رو فعال کرده...البته بدون فعال ساز نیز بازی اجرا میشه اما فایل patch و شناسایی نمیکنه....( تنها چیزی که مشخص هست اینه که مشکل افت فریم در کارتهای انویدیا حل نشده مگر اینکه انویدیا درایوری و منتشر کنه)
با تشکر@};-