داداش حالا زیاد گیر نده ما یک چی گفتیم:)):dصدرصد عملی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش حالا زیاد گیر نده ما یک چی گفتیم:)):dصدرصد عملی هست
درود به همه ی اساتید@};-
بنده جدیدا یک کارت 7850 از برند سافایر خریدم و روی مادربرد سیستم که msi 970a-g43 هست و از pci express v2 پشتیبانی میکنه نصب کردم.حالا به این شات gpu-z توجه کنید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظر شما با پشتیبانی مادربرد از pci e2 چرا نوشته در حال حاضر با pci e1.1 فعالیت میکند؟آیا در کارایی تاثیر داره این اتفاق؟چطور میتونم به ورژن دوم برسونمش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید@};-
کارت شما در حالت حداقل مصرف کاری قرار داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی چی دقیقا؟
متوجه نشدم منظورتون رو.میشه یکم واضح تر بگید؟
یعنی اینکه کارت شما با کمترین میزان پردازش داره فعالیت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی کارت شما بره در حالت لود یا حداکثر میزان پردازش پهنای باند pcie افزایش پیدا میکنه
شما اون علامت سوال کنار bus interface رو میبنی؟
روش کلیک کن و بعد در پنجره ای باز میشه start render زو بزن و بعد میبینی که میشه pcie2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آهاااا....OK
بسیار بسیار ممنونم دوست عزیز.
با سلام
من یک کارت his 7770 ghz edition دارم که ۲هفته پیش ویندوز عوض کردم بعد درایور ۱۴.۶ بتا رو نصب کردم،بعد از ریستارت بدون هیچ،مشکلی سیستم بالا اومد و چند ساعتی هم باهاش کار کردم بعد برای مدت ۳۰ دقیقه سیستم رو خاموش کردم تا سیستم دیگه ای رو به مانیتور وصل کنم بعد از ۳۰ دقیقه دوباره،سیستم خودم رو به مانیتور وصل کردم،سیستم بدون هیچ مشکلی تا محیط ویندوز رفت (اینو از صدای اسپیکر متوجه شدم)اما تصویری روی مانیتور نداشتم (سیستم از طریق کابل dvi به مانیتور متصل بود) بعد از چند بار ریستارت که تصویری نگرفتم ، سیستم رو به تلوزیون توسط کابل HDMI وصل کردم بدون هیچ مشکلی تصویر داد.
بعد از کمی تحقیق متوجه شدم ممکنه مشکل از بایوس باشه که تصمیم گرفتم بایوس رو فلش کنم بنابراین سری به سایت،techpowerup زدم اونجا دوتا درایور از برند His بود که یکی مدل 7770 Iceq x بود و دیگری هم 7770 ghz edition منم بایوس ghz edition رو دانلود و فلش زدم اما بعد از فلش دیگه سیستم با این کارت گرافیک بوت نشد.(اینم بگم که قبل از فلش کردن خواستم از بایوس اصلی کارت توسط gpuz بکاپ بگیرم اما اررور داد که نمیتونه مموریه حاوی بایوس کارت رو بخونه،رو این حساب کارتو پیش یکی از دوستان که دستگاه moder داشت بردم تا از سالم بودن حافضه ی بایوس مطمین بشم که بعد از جدا کردن حافضه و قرار دادن اون تو دستگاه بدون هیچ مشکلی بایوس موجود در حافظه رو نشون داد که دقیقا همونی بود که خودم فلش زده بودم به همین دلیل از سالم بودن حافضه اطمینان پیدا کردم.
وقتی این مشکل پیش اومد با خودم فکر کردم ۱۰۰٪ بایوسی که دانلود کردم مشکل داشته که منم به سایت سازنده کارت رفتم واز طریق support page بهشون مشکلمو گفتم و تقاضای بایوس اصلی رو ازشون کردم اما هیچ جوابی حداقل تو این ۱هفته از طرفشون دریافت نکردم
و ۳بار تو همین سایت پست گذاشتم و دوستان لینک همون بایوسی که دانلود کرده بودم رو بهم دادن و تاکید کردن که بایوس کارت شما دقیقا همینه
و منو به این تاپیک هدایت کردن.
حالا داستان این بود-ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmobham [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
دوست عزیز اگه بایوسی که فلش کردید هون بایوس باشه که خدمتون لینکش رو دادم نباید مشکلی پیش بیاره چون دقیقا مطابق با کارت شماست...
احتمالا کارت شما دچار مشکل شده چون قبل از فلش کردن بایوس مشکل شروع شده حتی اگر بایوس هم دچار مشکل باشد مشکل اصلی تصویر ندادن کارت شما از جای دیگری هست بهتره کارتتون رو به نمایندگی ارجاع بدید تا مشکل رو بررسی کنند البته با فلش کردن بایوس گارانتی باطل میشه و هزینه ی تعمیر رو خودتون باید پرداخت کنید.
با تشکر از نظرتون
اره دقیقا همین بایوس رو فلش زدم . فقط چیزی که باعث میشه من شک داشته باشم به این بایوس اینه که بعد از فلش دیگه کارت سیستم رو بوت نمیکنه ؟
و اینکه شما لطف کنید بگید بغیر از دور فن کلاک هسته،حافظه رم،ولتاژ وچیزهای معمولی مثل این دقیقا چه اطلاعاتی توی بایوس هست که باعث میشه یک بایوس با بایوس دیگه فرق کنه و مانع بوت شدن یک کارت بعد از فلش اشتباه بایوس بشه؟
وسوال اخر اینکه من میتونم بایوس(بایوس این چیپست بدون اورکلاک) ۰۱۵.۰۱۴ رو بجای(بایوس کارت من که اورکلاک شدس) ۰۱۵.۰۱۶ روی کارتم فلش بزنم؟(واسه تست)
۳ سوال ;)
اطلاعاتی مثل PCIE Address داخل بایوس هست که آدرس سخت افزاری کارت گرافیک میباشد و همین دلیل بوت نشدن کارت میباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmobham [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتوانید بایوس کارت خود را ویرایش کنید و از داخل بایوس کارت را اورکلاک یا آندرکلاک کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]