سلام دوستان.
میشه لطف کنید و بگید کارت گرافیک agp چه فرقی داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
میشه لطف کنید و بگید کارت گرافیک agp چه فرقی داره؟
تو عکس ببین:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
میخاستم فن زالمانو روی GTX670 نصب کنم
کسی از دوستان اطلاع داره که اینکار شدنی هست یا نه ؟
[[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرافیک 670گینوارد رفرنس
چون برد گرافیک های رفرنس 670 خیلی کوچیکه اگه دقت کرده باشین
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره خوش حال میشم بیان کنه
670 همون طور که میدونی بردش خیلی کوچیکه ولی به احتمال زیاد قابل نصب باشه، ولی هوای زیادی رو بفرسته داخل کیس (به خاطر برد کوچیک 670)
قبلا این کولر رو روی 7870 با برد بزرگتر از رفرنس نصب کردن.
لینک: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک کارت گرافیک انویدیا 512 برای سیستم آمریکایی media home هست که 512 مگابایته ( حتی هدسینکش هم مسیه !!! بایوس گرافیک هم جداست و امریکاییه !!! کلا خط فرمانش عتیقست ! :d )
خواستم بدونم پورت sli این کارت رو میشه با یک کوادرو یا یک گرافیک قوی از انویدیا که برای گیم هست sli کرد
چون سیستم media home هست میخوام از گرافیک دوم بخش physx استفاده کنم
اول اینکه مدل دقیق گرافیکت (با برنامه GPU-Z ببین) دوم مدل دقیق کارتی که میخوای باهاش SLI کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط racford90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ودر آخر اگه یه مدل نبودن گرافیکا (دراین صورت چون SLI نمیشن) میشه یکی از کارتا رو برای پردازش PhysX بزاری و یکی دیگه رو برای پردازش گیم.
اینجا هم که برای رم ها هیت سیک در نظر کرفته نشده که :-؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان فن رو روی گرافیک سوار کردم ولی یه فکری هم باید برای هیت سینک رم ها بزنم :-؟
@};-
آره دیگه :دی کلا اون هیت سینک واسه 570 و 580 هستش فکر کنم حتی رو 470 هم سوار نشه :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فک فکنم باید دست یه اره بشم ببرمشون یا اینکه ازینا ییدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آره فکر کنم بهشون میگن مفست حافظهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کفشون هم یه قسمت لیبل مانند هست که با کندنش و گذاشتنش روی رم ها خیلی زود میچسبه و جوش میخوره