با چسب بچسوبن و سعی کن کج نباشه و در راستای بقیه پره ها قرار بگیره. در هنگام فروش هم از قیمت کارت حداقل 50 درصد میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط eq-sun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با چسب بچسوبن و سعی کن کج نباشه و در راستای بقیه پره ها قرار بگیره. در هنگام فروش هم از قیمت کارت حداقل 50 درصد میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط eq-sun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه نه عرفان جان شدنی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من قبلا خودم این راه حل رو امتحان کردم.بدتر میشه.
همون بچسبونه بهتره
دوستان من رو اين موضوعات خيلي حساسم ميبخشيد.
فقط از يكي پرسيدم همين مشكل من رو با كارت ايسوس R280 داشته گفت چسب قطره زده همين كه فن دور گرفته كنده شده
گفت فايده نداره نزن ممكنه پره هاي ديگم خراب كنه
اين كولر فكر كنم به كارت من بخوره درسته؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو ايران پيدا نميشه؟
درودنقل قول:
همانطور که در پست قبلی هم عرض کردم چسب قطره ای به درد این کار نمیخوره و فقط چسب دو قلو جوابگو میباشد .
دیگه مجبور شدم اون فنی که 6 ماه پیش یکی از پره هاش شکسته بود رو از توی کیس باز کنم و واستون عکس بزارم .:d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از وقتي كه گذاشتيد
فقط اون فن چون دور زيادي نداره شايد بخاطر اين ممكنه كنده نشده باشه فن هاي من تا حداقل 3600 RPM
هست
دوست عزیز دور فن کارت من حدود 3500 بود مشکلی نداشت.نقل قول:
حتما آقا مرتضی هم از این جهت گفتن با چسب دوقلو بچسبانید که محکم باشه.
در ضمن سعی کنید چسب رو به اندازه بزنید.نه زیاد نه کم.
هر مقدار که چسب بیشتری بزنید باعث میشه فن از بالانس کمتری برخوردار باشه.
در هر صورت شما قبل از چسباندن پره ، فن رو تست کنید ببینید آیا لرزشش در چه حدی هست.
اگر لرزشش زیاد بود همین مراحلی رو که آقا مرتضی ذکر کردن انجام بدید.
به هرحال تنها راه حل همین مواردی بود که ذکر شد.
بعد از چسباندن فن پره هم سعی کنید دور فن رو متعادل انتخاب کنید.چون ممکنه چسب پره کنده بشه.
مثلا دور فن رو دستی انتخاب کنید.
من هم کولر گرافیکم رو چند بار با قطره ای چسب زدم ولی به راحتی کنده میشد
و الان که با 2 قلو چسبوندم مثه سنگ شده
شما هم باید 2 نفره این کار رو بکنید و اول پره رو دقیق سره جایه خودش بزارید و 2 طرفه پره رو به اندازه یه لپه چسب بزنید
سعی کنید کترین مقدار رو بزنید @};-
سلام
دوستان این درسته که کولر های آبی برای کامپیوتر و برد ها به دلیل رطوبت مضر هستند؟
ما توي جنوب كشور هستيم كه فعلا هوا خنكه ميخواهم براي خنك سازي از كولر آبي استفاده كنم اما ميگن بدليل رطوبتي كه توليد ميكنه مضره من ميخواهم براي 8 تا كارت گرافيك استفاده كنم كه بيرون از كيس گذاشتم
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kloxo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ورود شما را به انجمن اورکلاکینگ هیروز تبریک عرض میکنم .@};-
رطوبت چی عزیز ؟ :| مگه مایع واتر کولینگ مستقیم با قطعه در ارتباط میباشد که شما میفرمائید رطوبت ؟
اگر در موقع نصب واتر کولینگ دقت کافی را داشته باشید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد .
@};-
ممنون
ولي من منظورم كولرهاي آبي بود نه واتر كولينگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]