سلام دوست عزیز. ناسازگاری ؟!!! هیچ رابطه ای به هم ندارند شما کارتت چه amd باشه چه nvidia هر دو میتونند از پردازنده های intel پشتیبانی کنند.نقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز. ناسازگاری ؟!!! هیچ رابطه ای به هم ندارند شما کارتت چه amd باشه چه nvidia هر دو میتونند از پردازنده های intel پشتیبانی کنند.نقل قول:
باسلام
به تازگی کارت گرافیک سیستمو عوض کردم وازگرافیک رادئون4890رفتم به سمت gtx560ازانویدیا
تمامی تست های استرس روهم روی سیستم انجام دادم بانرم افزارقدرتمندocctوسیستم درتمامی مراحل کاملاپایداربود(تست پردازنده/گرافیک وپاور)
حالامشکلی که هستش اینه که یه وقتایی تقریبایکی دوباردرروزبه مدت یک تادوثانیه چه توگیم وچه توحالت دسکتاپ ویانت گردی صفحه تصویرفریزمیشه وپس ازدوثانیه بعدپیغامی روی صفحه میادبدین صورت:
the display driver has not responding and has recovered
وبعدش دوباره به حالت عادی برمیگرده
واگه توحالت بازی وگیم باشم صفحه ابی مرگبارظاهرمیشه(blue screen of death)
درایورکارت گرافیک روعوض کردم وبه 320.49اپدیتش کردم ولی مشکل حل نشد
سیستم ازلحاظ دمایی مشکل نداره تست کردم
فقط ویندوزروعوض نکردم چونکه نیازی ندیدم عوضش کنم ممکنه ازویندوزباشه به خاطرنصب گرافیک جدید؟
اینم مشخصات سیستم
cpu:athlon x4 @2.8 ghz
ram:2*2gb ddr3 1333
main:asrock 870icafe
vga:asus gtx560 directcu
psu:green 535 watt
hdd:seagate barracuda 7200 1tb
case:green x3 gaming
شما ویندوز رو عوض کنید انشالله که حل میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت قبلیم که 6790 بود اوایل این مشکلو داشت بعد نمیدونم معجزه شد چی شد درست شد!:|
فقط یه سوالی که برای من پیش اومده پاور شما که 535 وات گرین هست برای سیستم شما کم نمیاره؟
اتفاقایکی ازمواردی که خودمنم مشکوک بودم که ممکنه مشکل سازبشه همین پاوربود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amd radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای همین تست پاوربانرم افزارقدرتمندocctروانجام دادم که فشاربسیارزیادی روبه پاورمیاره ولی پاورم تونست به مدت نیم ساعت تست استرس روباموفقیت پشت سربذاره واین درحالی بودکه پاوردرطول تست بسیارخنک کارمیکردوبرام مایه تعجب شده بود!
شمامشکلتون باعوض کردن ویندوزحل شد؟
والا من دو سه باری ویندوز عوض کردم درست شد حالا نمیدونم واقعا به خاطر ویندوز بود یا خودش درست شد نمیدونم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هر طور حساب میکنم این پاوره باید کم بیاره ها؟!
میشه به این نرم افزارهای محاسبه توان مصرفی سیستم اعتمادکرد؟مثلانرم افزارمحاسبه توان انرمکس که یکی ازمعتبرترین سایتهاتواین زمینه هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من توهمین سایت انرمکس بانرم افزارمحاسبه توان مصرفی سیستم خودم روحساب کردم ونتیجه این شد:
وقتی توحالت لود90درصدکه طبق استانداردپیشفرض خودنرم افزاربودحداکثرتوان سیستمم رو365وات اعلام کرد!
وقتی خودم تنظیماتش روگذاشتم تولود100درصدکه حداکثرتوان خروجی رو410وات برای سیستم من معرفی کرد
ودرهردوحالت پاور535نبایدکم بیاره طبق محاسبه توان این نرم افزارها....
و قبلاهم گفتم که بانرم افزار قدرتمندocctکه همه میشناسندش که چه فشاری میاره روی قطعه موردنظر پاورم روبه مدت نیم ساعت تست کردم وهیچ مشکلی ایجادنشد!
نقل قول:
سلام عزیز دلنقل قول:
باسلام
به تازگی کارت گرافیک سیستمو عوض کردم وازگرافیک رادئون4890رفتم به سمت gtx560ازانویدیا
تمامی تست های استرس روهم روی سیستم انجام دادم بانرم افزارقدرتمندocctوسیستم درتمامی مراحل کاملاپایداربود(تست پردازنده/گرافیک وپاور)
حالامشکلی که هستش اینه که یه وقتایی تقریبایکی دوباردرروزبه مدت یک تادوثانیه چه توگیم وچه توحالت دسکتاپ ویانت گردی صفحه تصویرفریزمیشه وپس ازدوثانیه بعدپیغامی روی صفحه میادبدین صورت:
the display driver has not responding and has recovered
وبعدش دوباره به حالت عادی برمیگرده
واگه توحالت بازی وگیم باشم صفحه ابی مرگبارظاهرمیشه(blue screen of death)
درایورکارت گرافیک روعوض کردم وبه 320.49اپدیتش کردم ولی مشکل حل نشد
سیستم ازلحاظ دمایی مشکل نداره تست کردم
فقط ویندوزروعوض نکردم چونکه نیازی ندیدم عوضش کنم ممکنه ازویندوزباشه به خاطرنصب گرافیک جدید؟
اینم مشخصات سیستم
cpu:athlon x4 @2.8 ghz
ram:2*2gb ddr3 1333
main:asrock 870icafe
vga:asus gtx560 directcu
psu:green 535 watt
hdd:seagate barracuda 7200 1tb
case:green x3 gaming
این ارور علت های خیلی مختلفی داره و کمبود پاور یکی از علت هاشه که در مورد شما صدق نمی کنه ، چون پاورتون جوابگو سیستم هست .
این ارور زمانی بوجود میاد که ویژگی Time Out Detection And Recover یا به اختصار TDR که در ویندوز های ویستا به به بالا گنجانده شده است تشخیص دهد که کارت گرافیک در یک دوره ی زمانی خاص از پیش تعیین نشده پاسخ درست رو نداده یا دیر پاسخ داده و با Windows Display Driver Model یا به اختصار WDDM قاطی میشه که سیستم بی خودی ریستارت نشه و اونوقت این ارور Display Driver Not Responding پدید میاد :d
به عنوان مثال علت هایی که می تونه باعث این مشکل بشن :
ممکنه که خراب شدن رجیستری ویندوز باشه که با تعویض ویندوز معمولآ حل میشه .
ممکنه که هم یک برنامه ی خاص در ویندوز باعث این مشکل میشه که اون برنامه پاک بشه مشکل حل میشه .
ممکنه که درایور کارت گرافیک آپدیت نباشه که در مورد شما صدق نمی کنه چون گفتیت که آپدیته :d .
ممکنه که فایل های دایرکت ایکس ویندوز قاطی کردن یا قدیمین .
ممکنه که اگر از تبدیل برای کابل کارت گرافیک استفاده می کنید علت مشکل باشه .
ممکنه که اورکلاک سی پی یو و مشکل در بایوس مادربرد علت مشکل باشه ( کلیر سی موس ) البته علتش ممکنه که ضعیف باشه ولی یکی از علت ها می تونه این باشه .
ممکنه که هم گرمای بالای قطعات علت مشکل باشن و ...
عزیز دل اگر یکی دوبار این مشکل بوجود اومده ، نگران نباشید ، مشکلی نیست ، برای منم تا حالا چند بار این مشکل بوجود اودمده و خودش خود به خود حل شده :d
ببخشید اگه طولانی شد @};-
سلام به همه دوستان
من دیشب که تو اینترنت بودم یک دفعه دور فن کارت گرافیک رفت رو 50 البته قبلا گاهی اینطوری میشد ولی بعد از 20 ثانیه میومد رو 30 ولی دیشب که اینطوری شد هرچی واستادم از 50 پایین تر نیومد جالبیش اینه که حتی خودم بصورت manual میزاشتم رو 30 برا 20ثانیه رو 30 میبود بعد دوباره میرفت رو 50!!!!!!!درحال که دمای کارت هم از 45 تجاوز نمیکرد
حالا اگه دوستان راه حلی بره این مشکل به ذهنشون میرسه ممنون میشم منو راهنمایی کنن در ضمن کارت من 6950 رفرنس xfx هست
البته اینم بگم وقتی میره رو 50 دور فن صدای هواپیما میده و خیلی وحشتناک هست ولی روی 30 هیچ صدایی نمیده
مشکل از سنسور pmw هست احتمالا, درایور کارت رو با پاک کن دوباره نصب کن شاید مشکل حل شه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاک کردم دوباره نصب کردم تا چند دیقه درست بود بعد یهو دوباره وقتی رفتم تو بازی رفت رو 50 حالا میخوام یه کاتالیست جدید دان کنم بریزم اگه درست نشد میگم که بریم سراغ راه حل های دیگه