مثل اینکه بچه های هات اورکلاک بالاخره کم اوردن!!!!!!
کسی نیست یه راه حل به من بگه؟؟؟؟
البته قبول دارم این یکی واقعا مشکل عجیبیه!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه بچه های هات اورکلاک بالاخره کم اوردن!!!!!!
کسی نیست یه راه حل به من بگه؟؟؟؟
البته قبول دارم این یکی واقعا مشکل عجیبیه!!!!!
ببخشید این سوال میکنم شما زمانی که تنظیمات رو در درایور اعمال میکنی apply میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت رو از اسلات خارج کن و دوباره جا بزن.
سلام دوست عزیز. ما هیچ وقت کم نمیاریم :دی تا مشکل شما حل نشه من آروم نمیشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول شما بایوس کارت گرافیکت رو با gpu-z استخراج کن بعد برای من آپلود کن تا ببینم مشکل چیه چون 6950 xfx مشکل بایوس داره
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما ویندوز دیگه ای رو هم امتحان کردید که ببینید مشکل اونجا هم برقرار هست یا نه !؟
مشکل شماعجیب ولی قابل حلهنقل قول:
من تاحالاهرمشکلی داشتم تواین فروم وفروم قبلی بچه هاتونستندحلش کند
نمونش همین مشکلی که تازگی برخوردم باکارت گرافیک که الحمدا...تواین فروم حل شد
سلام دوستان یک سوال دارم کسی میدونه چیپ مموری کارت گرافیک کامل کنده شده باشه قابل تعمیره یا نه؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
دوست عزیز شما می خوای راهنمایی بگیری یا...؟!
که میگین بچه های فروم...!!!!
شما ببین از خازنهای کارت... بخصوص خازنی که در کنار ورودی پین تنظیم دور فن کارت قرار داره شل نشده (خازنی که وظیفه تغذیه این قسمت رو داره)
در اینصورت از کار افتادن تنظیم دور فن طبیعی است
کامیار جان دست یک تعمیرکار کار بلد بدین شدنیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMYAR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره گلم apply که میکنم انقدر دیگه گاگول نیستم:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی فک کنم مشکل نرم افزاریه چون همینطوری دور فن بالا نمیره اول یه عامل خارجی حالا یه چیزی مثل ویروس اول تنظیمات کاتالیست رو بهم میزنه بعد دور فن میره رو 50 طوری که من وقتی کاتالیست رو کلا پاک کردم دیگه نمیرفت دور فن رو 50 پس مشکل سخت افزاری نیست ولی اگه کاتالیست نریزم که کاری نمیشه کرد
ممنون شما کسی رو سراغ دارید؟!
خود گارانتی نمیتونه کاری کنه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه هنوز نه اخرین گزینم رو میخوام بزارم تعویض ویندوز چون مطمین هستم سخت افزاری مشکل نداره چون الان که دارم این متن رو مینویسم کاتالیست رو پاک کردم و الان حروف 10 برابر حالت معموله!!!!ولی حداقل حالا که کاتالیست رو پاک کردم دیگه فن نمیره رو 50
سلام نه این رو که گفتم کم اوردن رو که شوخی کردم من هر مشکلی داشتم تو این فروم بلاخره حل شده اینم حل میشه ایشالله والا شما خیلی حرفه ای گفتی من درست نفهمیدم باید چیکار کنم در حد دیپلم بگو تا بتونم یه کاریش کنم!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مشکل بایوس گفتی شاید بد نباشه بگم من این کارت رو اواسط 2011 گرفتم و از اخرین کارتهای باقی مونده ای بود از 6950 که انلاک میشد ولی من هنوز نیاز پیدا نکردم انلاک کنم گذاشته بودم بره اخر 2013 که انلاک کنم
در ضمن دوست عزیزم (goodman) بنظر از حرف من برداشت بدی کردن
من که قصد ندارم توانایی دوستان فروم رو بسنجم!!!!
منتها دیدم یه 6 7 ساعت گذشت کسی هیچ راهی پیشنهاد نداد گفتم یه چیزی گفته باشم:d