مال من اگه فشار وحشتناک روش باشه نهایت دیدم تا 74 میره:d(البته اگه خمیرش رو عوض کنم باید کمتر بشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مال من اگه فشار وحشتناک روش باشه نهایت دیدم تا 74 میره:d(البته اگه خمیرش رو عوض کنم باید کمتر بشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان من رو سيستمم کارت گرافيک جديدي (geforce gt 630 2g) نصب کردم و حالا سرعت سيستم نسبت به قبل که کارتم ضعيفتر بود تا حدي پايين اومده وبخصوص موقع باز کردن my Computer
لطفا کمک کنيد مشکلشو بدونم
دوستان مشخصات سيستم من اينه :
CPU : AMD Athlon II X4 620, 2600 MHz
RAM : 2x2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
VGA : GeForce Gt 630 2G
Main : MSI NF520T-C35 (MS-7615)
Hard : SAMSUNG HD103SI SCSI
Monitor : LG lgtv 22
Power : Green GP330A
دوست عزیز کارت گرافیک نقشی در سرعت سیستم نداره (ویندوز و ...)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi062 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگه درایور درست نصب نشه پردازش گرافیکی با مشکل ایجاد میشه
احتمالاً شما درایور کارت رو بطور صحیح نصب نکردین ... اقدام به نصب درایور گرافیک بکنین و اگه مشکل حل نشد ویندوزتون رو عوض کنین
ضمناً دوستان هنگام خرید کارت گرافیک به حجم حافظه اون دقت نکنن (که تو قدرت پردازش گرافیکی تاثیر چندانی نخواهد داشت)
سلام دوستان.
دیروز یه کارت گرافیک خریدم.دست 2 xfx 8400 se
مشکلی که دارم اینه که وقتی میزارم رو مین سیستم تا لوگوی ویندوز میره و دیگه هنگ میکنه.یعنی کامل بوت نمیشه.
بعد صفحه رو یه جورایی سبز نشون میده.
مشکل از کجاست؟
سیستم اینه:
giga h61m-s2p
g645
یه پاور معمولی بی پدر مادر که معلوم نیست چند واته.
فروشنده قسم میخوره که سالمه و از سیستم خودش باز کرده.
لطفا راهنمایی کنید تا نه من ضرر کنم نه فروشنده.@};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2284 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمالا کارتی که خریداری کردید مدار تغذیش دچار مشکل شده اگه امکانش هست کارت رو پس بدید;)
بله محمد جان با آقا رضا موافقم.
بنده قبلنا یه کارت 9400 داشتم که زیاد اورش می کردم.
یه بار تا سرحد مرگ اورش کردم.بعد اون دیگه رنگ مانیتور بهم میریخت یا نشانگر موس دو نیم می شدش.یا رنگ صفحه سبز آبی خلاصه شده بود رنگین کمان.:d
بعد این جریان دیگه حتی با فرکانس دفالت هم همین جوری میشد.بعد از مدتی وقتی گیم باز می کردی اینجوری می شد.
بعد از مدتی هم خمیرش رو عوض کردم چون دماش بالا رفته بود.
بعد از اینکه کارت رو دوباره نصب کردم در کمال ناباوری مشکل حل شد!
در کل این مشکل شما می تونه از مدار تغذیه کارت یا رم کارت باشه.
ممنون دوستان حرف آقا رضا درست بود.
بردم تعمیرگاه و حرف آقا رضا رو تکرار کردن.
شما رو نداشتم چیکار میکردم :d
I love u och@};-:x
سلام.نمیدونم سوالم به کدوم بخش مربوط میشه.امروز از یه مهندس کامپیوتر یه چیز جالب شنیدم.اون بنده خدا گفت اگه مادربورد و سی پی یو از PCI-E Gen3 پشتیبانی بکنن،اون موقع اگه کارت گرافیک PCI-E Gen2 رو بذاریم پهنای باند میره رو همون PCI-E Gen3.
درسته؟
با تشکر
فکر نمیکنم اینطور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emiram [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اولا اگه کارتی روPCI-E Gen2 براش در نظر بگیرن یعنی تمام ظرفیت کارت رو براورده میکنه اگه همون چیپ پهنای باند PCI-E Gen3 بزارن{گرچه غیره منطقیه} بازم نمیتونه از تمام ظرفیت باند استفاده کنه و کار بی فایده ای هست
سلام به همگی
سی پی یو سیستم من اینتله ولی یه کارت گرافیک radeon 5450 گرفتم
میخواستم بدونم کسی میدونه این ناسازگاری چه مشکلاتی ممکنه واسه سیستم به وجود بیاره؟
به نظر شما بهتره که برم کارت گرافیک nividia بگیرم یا که همین radeon خوبه و مشکلی به وجود نمیاره