این بازی کلآ مشکل داره و روی pc خوب بهینه سازی نشده .
راستش من خودم تا حالا تمام فیکسر ها یی که توی ن...ت هستش رو گرفتم ولی هیچ کدومش تغییری ایجاد نکرد :|
برای منم فریم روی 30 قفل بود ولی جاهایی از بازی که شلوغ می شد فریم میومد روی 20
نمایش نسخه قابل چاپ
این بازی کلآ مشکل داره و روی pc خوب بهینه سازی نشده .
راستش من خودم تا حالا تمام فیکسر ها یی که توی ن...ت هستش رو گرفتم ولی هیچ کدومش تغییری ایجاد نکرد :|
برای منم فریم روی 30 قفل بود ولی جاهایی از بازی که شلوغ می شد فریم میومد روی 20
راستی یک چیزی را یادم رفت بگم! دوستان حتما درایور 314.07 انویدیا را نصب کنید.این درایور خیلی عالیه و تو همه بازی ها برای من به طور متوسط 5 فریم افزایش داد.تو بازی اساسین 3 هم که مشکلم حل شد.برای nfs mw هم مطمعنا تا حدودی می تواند چاره ساز باشد.;)
سلام مشکل من بعد از لودینگ یه صفحه سفید میاد چیکار کنم؟
از فعال ساز گروه 3d..s استفاده کنید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط maco99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اونطور که یادمه تو فعال سازه اسک..یدرو همچین مشکلی وجود داشت برای بعضیا ...
سلام
منم با این بازی مشکل داشتم
حتی با کارت گرافیک خوب 1 جاهایی فریم بی دلیل پایین میومد فکر میکردم ممکنه از هارد باشه دوتا Raid کردم ولی تغییری نکرد
اما با این درایور مشکلم کاملا حل شد و العان روی 60fps لاک هست
خیلی هم میچسبه:d
امتحان کنین امیدوارم برای شما هم ok بشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان عزیز راه حلی، پچی، چیزی پیدا نشد بالاخره؟؟؟
چشمام درومد اینقد با لگ بازی کردم:|
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه دیگه...فکر نکنم چیزی بیاد....چون خیلی ها بدون مشکل بازی کردن و خیلی ها هم با مشکل و اینکه الان زمان خیلی زیادی از عرضه ی بازی گذشته.معمولا سازنده ها به فکر ساختن DLC و منتشر کردنش هستند تا آپدیت...مگر اینکه مثل dlc های بازی Ghost Recon FS همراهش آپدیت جدید باشه که اونا هم معمولا برای مچ کردن بازی با DLC هستند.... :)
طبق هر سال که یه NFS معرفی و منتشر میشه،امسال هم کم کم باید برای NFS جدید آماده بشیم....
@};-
آخه چندروز پیش داشتم تو هاردم گشت میزدم یهو دیدم پاکش نکردم یکم بازی کردم دیدم داره مزه میده:d
ولی لامصب همش لگ و تیکه :(
سلام داداش من.من سیستمم اینه:asus m5a97amd fx6100 x6 3.3ghz 1gddr5 asus ati radeon eah6850 dc v28gb ddr3 corsair 1600win 7 x64 7100 full updateddirectx 11 up to date 60hz monitor 40inch ledresolution 1920x1280این بازی تنها بازی ایه که رو این سیستم همش کنده. این کارایی که گفتی رو انجام دادم. فایل هارو دانلود کردم و استفاده کردم. ولی تو بازی وقتی میخوام ماشینو به چپ و راست هدایت کنم حدودا نیم ثانیه تاخیر داره. اینجوری اصلا راه نداره که بتونی یه مسابقه رو هم ببری.همش تو در و دیواری.من تمام بازیهایی که الان وچود داره رو با setting ultra راحت و روان بازی می کنم. مشکل این بازی از سیستم من نیست. ک..رک..ش ایراد داره. این کر..ک..ی که گذاشتی خیلی بازی رو روان تر کرد ولی بازم هنوز درست نشده.
دوست عزیز این مشکل از انجین گرافیکی بازی هست ..افرادی که بازی و نسخه ارجی.نال خریدن همیشن مشکل و دارند...باید باهاش کنار بیای راه دیگه ایی نداره...البته کارت شما خیلی هم قوی نیست برای این بازی...@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط dch0001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]