گزينه vsync دارد منتها درخارج از بازي است.
مشكل لگ پس از خاموش بودن vsync نيز همچنان باقياست.
نمایش نسخه قابل چاپ
گزينه vsync دارد منتها درخارج از بازي است.
مشكل لگ پس از خاموش بودن vsync نيز همچنان باقياست.
مشکلات این بازی با خاموش کردم vsync حل شدنی نیست بازی به شدت افت فریم داره و برای این نوع bug ها که ذاتا رو فریم زیر 60 میچرخن of بودن vsysnc چاره ساز نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز منظور از لگ در این بازی یعنی این که در بعضی جاها فریم بی مورد افت پیدا می کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa_m609 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثلا در خود بازی کرایسیس 3 وقتی میری جلو دیوار فریم میره بالای 100 و در محیط باز فریم افت پیدا می کنه.
این در حالی هست که در بازی NFS Mw حتی وقتی هم که جلو دیوار وایستادی فریم اصلا افزایش پیدا نمی کنه!اونجاهایی هم که فریم خوبه بیش از 60 نمی ره!
خود بنده در بازی به وفور این نقص رو دیدم فریم بازی ثابت می مونه!گاه گداری هم تیک می زنه.
همون طور که جناب آقای محمد جواد عزیز هم فرمودن این بازی روی بهترین کارت ها ، بازم لگ داره!
از داخل بازی تنظیمات گرافیک رو تا آخرین حد بالا بردم بعد اومدم تو تنظیمات config.NFS13Save آدرس:
C:\Users\Abidance\Documents\Criterion Games\Need For Speed(TM) Most Wantedبعد با نرم افزار notepad بازش کردم و اومدم دستی دستکاریش کردم بعضی تنظیمات مثل SSAlevel و یعنی همون Anti Aliasing رو کلا برداشتم. کلا همشو اینجا میزارم اگه کسی خواست میتونه تنظیماتش رو درست کنه:در ضمن من بدون لگ دارم بازی میکنم اینم مشخصات سیستم من:
[Display]
SSAOLevel=0
LockTo30=true
HiResTextures=true
FitToVertical=true
ParticleShadows=true
HeadlightShadows=true
Scattering=true
FrameLatency=0
SSAAWidth=1
SSAAHeight=1
MotionBlurLevel=3
ReflectionDetailLevel=2
LodScaling=2
VfxDetail=2
ScreenScale=0
Brightness=0
Contrast=0
Width=1360
Height=768
GammaRamp=1.000
LockTo30=false
[Hardware]
AdapterNumber=0
OutputNumber=0
[Settings]
ShadowMapLevel=3
Webcam=
[Sound]
MusicVolume=8
SfxVolume=8
SpeechVolume=8
SpeakerSetup=0
Reverb=1
[Gameplay]
EnableVibration=true
Operation system:win 7 ultimate 64-bit
Processor:AMD Athlon(tm)IIX4 640 3.0GHz
Memory:4GB
VGA:MSI R6770 1GB DDR5
اقا من تازه کارت گرافیک گرفتم Geforce GT 640 2G DDR3 Asus تازه کارت گرافیکش بهینه شده هم هست ولی نمیدونم چرا این بازی رو با ### فیکسش بیشتر از 26 فریم نمیده ولی بازی هایی از این قدرتمند ترو رو 40/50 فریم مثل crysis 3 رو گرافیک high اجرا میکنه. سیستمم ram 2.5 GB .... cpu intel dual core 2200 MHz
دوست عزیز این بازی کلا از پایه مشکل داره. کلا موتور گرافیکی مشکلدار هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezaandgunit [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از کجا بفهمیم که فریم روی چنده؟
با استفاده از نرم افزار Fraps که میتوانید از تاپیک زیر دریافت کنید:نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه دوستان
اقا من این نرم افزاری که دوست بالایی گفتن نصبیدم اول که بازی داره میاد رو 60 بود گفتم دیگه خوب شد رفته رفته کم شد تا آخر سر بازی رسید 15 نهایتا.
ما چجوری از این بازی 60 فریم بگیریم؟
cpu: intel i3
vga:nvidia gt610 2g
ram: 4
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط arefnib [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این بازی کلا از ریشه مشکل داره و حل شدنی هم نیست متاسفانه .
در ضمن دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی خیلی ضعیف هستش .